Tüp Bebek Günlüğümüz !

benım patonum yok bugun rahatım o yzuden yoksa bugun yogun olurdum...
rabbım yardımcısı olsun yaaaa
napalım bızımde sınavımız bu .... ısyan yok sabır var umut var...

günaydın canım,,,bende rahatım bugün patronlar yok,yatıp dinlenmeyi düşünüyorum ara ara:)))

günaydın canım,,,bende rahatım bugün patronlar yok,yatıp dinlenmeyi düşünüyorum ara ara:)))

ohhhhh sevındım kuzummmm ne guzellll
cuma ve patronun olmaması gıbı bır rahatlık yok :))))))))
ama haftaya yabancı mısafırımız var 19 da gelcek pazar gıdecekkk :))) acısı cıkacak yanı

Günaydın kızlar, herkese hayırlı cumalar..
Güldencim inşallah bir sorun çıkmadan dönersin...

Ve bugün en çok büyük bir umutla cananyakadan mucize haberleri bekliyorum.. İnşallah bebeği onunladır...

canım benimde test günüme 5 gün kaldı ve kasık ağrılarım başladı.. sanki regl olacakmışım gibi aynen belim, bacaklarım ve kasıklarım ağrıyor ama çok şiddetli değil.. ağrıyor ve duruyor sonra tekrar ağrıyor.. lekelenme filan yok şu anda... umutsuzluğa kapılmayayım diyorum ama bu ağrılarda insanın moralini bozuyor..

honeymooner, inşallah yarın senden çoook güzel haberler alacağız.. sende ağrı sızı var mı?

İnşallah canım, yarın olsa da işkence bitse

bitecek bitecekk az kaldı,,eşim bana telefonda sölemişti değerimi,adamın söylediğini bile duymamıştım stresten , tutmadı dimi tutmadı diye bağırıyodum,sonra bi duydum bu seferde başladım ağlamaya , hayatımda ogün ağladığım kadar hiç ağlamamıştım..sevini stres korku hepsi vardı içinde,ama gerçekten çok güzel duygular bunlar,Allahım inşş sende yaşarsın yarın,bütün arkadaşlarım yaşasın ..

HMMmm iyimiş ozmn canımcımm yaa bende bu hafta yoruldm baya ıkı aksamdır esya toplamaya uğrasıyorum işten gelince yarın badanacı gelcek yaa cok işlerım var yanii..kaderimizde ne varsa onu yaşayacağız evettt..ALLAHIM büyük o herşeyii biliyorr..

ohhhhh sevındım kuzummmm ne guzellll
cuma ve patronun olmaması gıbı bır rahatlık yok :))))))))
ama haftaya yabancı mısafırımız var 19 da gelcek pazar gıdecekkk :))) acısı cıkacak yanı

ewettt kuzucumm,artık rahatlıktan ne yapacağımı şaşırdım:)))ne misafiri o ??nerden gelicek,işyerinemi geliyor

Ya benimki adet agrisi gibi bisey degil farkli kramp giriyo nasil anlatsam insanin apandisti agrir ya oyle bisey

amın canımmm benımmmmm

aynen canımmmm...
bende yarın temızlık yapcam ıste kapı cam fayans bakalım ne yapabılırsem aksama kadara pazarda bebek mevlüdi var oaraya gıdecem kısmetse bakalım...

Ya benimki adet agrisi gibi bisey degil farkli kramp giriyo nasil anlatsam insanin apandisti agrir ya oyle bisey

cnm doktorlar ağrı normal diyor, ya inşallah bebeğin tutunuyordur .. doktora telefon açıp sor istersen çok rahatsızlık veriyorsa ağrın? hem belki o da içini rahatlatır?

Herkese hayırlı cumalar.. Dualarımız kabul olsun herkesten güzel haberler gelsin inşallah...

selam canım,senle durumlarımız aynı gibi,bende endoluyum,ameliyattan sonra rezervlerim azalmış,benim birde üzerine iki düşüğüm var,sevgili milstonun demiş sana,tek yumurtam gelişti ve şuan hamileyim çok şükür,olacaksa eğer tek yumurtaylada oluyor,sen erteleme tedavini,dene bir kere,

günaydın canımm..umarım dediğin gibi güzel haberler alırız bugün
günaydınnn:2::2::2::2:
günaydın...
Gunaydın güzeller, çok stresliyim ya ne olacak benim bu halim...
günaydın canım..ama stres yapma lütfenn relaxxxx
günaydın canımm...az kaldı test gününe hayırlı haberler alman dileğiyle
günaydın bayanlar nasılsınız bakalım??bugün test sonucunu öğrenicek arkadaşlar hayırlı haberler inş.
günaydınnnn
Hayırlı cumalar arkadaşlarım güzel habeler alalım bugün dularım sizlerler herzaman.......
günaydınn canımmm
Herkese hayırlı cumalar.. Dualarımız kabul olsun herkesten güzel haberler gelsin inşallah...
sanada hayırlı cumalar..aminnnnnn
selammm herkeseee nasılsınız??? var mı bir gelişme??

günaydın canım...henüz yeni haberler yok beklioruzzz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…