evet yaa bende bugun gırınce okudumm cok uzuldum allahtan umıt kesilmez napalımmm..bende ıyıyım canım dun yoğundum bı cıktım bı daha gelemedım
canımm sakın ol ve korkma allahım hakkında hayırlısını versinn..
Gunaydın güzeller, çok stresliyim ya ne olacak benim bu halim...
benım patonum yok bugun rahatım o yzuden yoksa bugun yogun olurdum...
rabbım yardımcısı olsun yaaaa
napalım bızımde sınavımız bu .... ısyan yok sabır var umut var...
günaydın,,,çok normal tepkiler veriyorsun yaklaştıkça böyle olman normal,ama pozitifi görünce rahatlayacaksın inşallah
günaydın canım,,,bende rahatım bugün patronlar yok,yatıp dinlenmeyi düşünüyorum ara ara:)))
Gunaydin kizlar cananyaka ve egunalden iyi haberler almayi diliyorum allah yardimciniz olsun
egunalcigim listede benim 1 gun yazmissin teste ama benim testim pazartesi
kizlar ben cok fena kasik agrisi cekiyorum resmen kramp girdimi cikmiyor dun yine girdi gece uyuyana kadar agridi gecede yine krampla uyandim
hamile kizlar hic aranizda boyle bisey yasayan varmu
İnşallah canım, yarın olsa da işkence bitse
benım patonum yok bugun rahatım o yzuden yoksa bugun yogun olurdum...
rabbım yardımcısı olsun yaaaa
napalım bızımde sınavımız bu .... ısyan yok sabır var umut var...
ohhhhh sevındım kuzummmm ne guzellll
cuma ve patronun olmaması gıbı bır rahatlık yok :))))))))
ama haftaya yabancı mısafırımız var 19 da gelcek pazar gıdecekkk :))) acısı cıkacak yanı
hamileyim kızlar değerim 819.7 dua eden herkese teşekkür ederim.Rabbim bütün isteyenlere nasip etsin :) :) :)[/QUOTE
Maşallah süper bir değer, hayırlı olsun...Allah sağlıkla kucağına aldırsın canım.. Bize de dua etmeyi ihmal etme olur mu?
Günaydın kızlar, herkese hayırlı cumalar..
Güldencim inşallah bir sorun çıkmadan dönersin...
Ve bugün en çok büyük bir umutla cananyakadan mucize haberleri bekliyorum.. İnşallah bebeği onunladır...
canım benimde test günüme 5 gün kaldı ve kasık ağrılarım başladı..sanki regl olacakmışım gibi aynen belim, bacaklarım ve kasıklarım ağrıyor ama çok şiddetli değil.. ağrıyor ve duruyor sonra tekrar ağrıyor.. lekelenme filan yok şu anda... umutsuzluğa kapılmayayım diyorum ama bu ağrılarda insanın moralini bozuyor..
honeymooner, inşallah yarın senden çoook güzel haberler alacağız..sende ağrı sızı var mı?
bitecek bitecekk az kaldı,,eşim bana telefonda sölemişti değerimi,adamın söylediğini bile duymamıştım stresten , tutmadı dimi tutmadı diye bağırıyodum,sonra bi duydum bu seferde başladım ağlamaya , hayatımda ogün ağladığım kadar hiç ağlamamıştım..sevini stres korku hepsi vardı içinde,ama gerçekten çok güzel duygular bunlar,Allahım inşş sende yaşarsın yarın,bütün arkadaşlarım yaşasın ..
HMMmm iyimiş ozmn canımcımm yaa bende bu hafta yoruldm baya ıkı aksamdır esya toplamaya uğrasıyorum işten gelince yarın badanacı gelcek yaa cok işlerım var yanii..kaderimizde ne varsa onu yaşayacağız evettt..ALLAHIM büyük o herşeyii biliyorr..
Ya benimki adet agrisi gibi bisey degil farkli kramp giriyo nasil anlatsam insanin apandisti agrir ya oyle bisey
evet ameliyat oldum.ameliyatta tanı konuldu. 8 ay oldu.ameliyat öncesi amh baktırdım iyi olduğu söylendi.ameliyat sonrası rezervlerim düştü.sol over sadece bir yumurta gelişiyor.daha önceki takiplerde de aynıydı.çok değişeceğini düşünmüyor belki 1-2 tane.ben üzüldüm diye ertelemek istedi.ama ben istemiyorum.veren allah bir yumurta ilede verir.
günaydın canımm..umarım dediğin gibi güzel haberler alırız bugünEki Görüntüle 389494 Eki Görüntüle 389494
Günaydınnnn...
Canım arkadaşlarım günümüz güzel aldığımız haberler süpperr olsun...
CANANYAKA dan güzel bir haber almayı diliyorum Rabbimden...
Ben her zamanki gibi bi e2 me baktırıp geleyim
Eki Görüntüle 389494 Eki Görüntüle 389494
günaydın...günaydınnn:2::2::2::2:
günaydın canım..ama stres yapma lütfenn relaxxxxGunaydın güzeller, çok stresliyim ya ne olacak benim bu halim...
günaydın canımm...az kaldı test gününe hayırlı haberler alman dileğiyleGunaydin kizlar cananyaka ve egunalden iyi haberler almayi diliyorum allah yardimciniz olsun
egunalcigim listede benim 1 gun yazmissin teste ama benim testim pazartesi
kizlar ben cok fena kasik agrisi cekiyorum resmen kramp girdimi cikmiyor dun yine girdi gece uyuyana kadar agridi gecede yine krampla uyandim
hamile kizlar hic aranizda boyle bisey yasayan varmu
günaydınnnngünaydın bayanlar nasılsınız bakalım??bugün test sonucunu öğrenicek arkadaşlar hayırlı haberler inş.
günaydınn canımmmHayırlı cumalar arkadaşlarım güzel habeler alalım bugün dularım sizlerler herzaman.......
sanada hayırlı cumalar..aminnnnnnHerkese hayırlı cumalar.. Dualarımız kabul olsun herkesten güzel haberler gelsin inşallah...
selammm herkeseee nasılsınız??? var mı bir gelişme??
selammm herkeseee nasılsınız??? var mı bir gelişme??
Ya benimki adet agrisi gibi bisey degil farkli kramp giriyo nasil anlatsam insanin apandisti agrir ya oyle bisey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?