Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım dün pozitifini almıssın..gözün aydın...işşallah sağlıklı bi şekilde bebeğini kucağına alırsınnndua et bizler içinde

doktordan geldim...
dün çıkan e2 değerimden sonra dozu düşürmüştük ve bugün çatalatma iğnemi olurum diye hesap yapmıştık...
ama opum pazar yerine pazartesiye kaldı..
sebebide yumoşlar dozu düşürünce az büyüme yapmışlar dünden bugüne...
dozu artırsan e2 artıyo düşürsen yumoşların büyümesi yavaşlıyo yani sınırda tetikte kontrol üstüne kontroldeyim...
bugünde e2 sonucum gelecek o sonuca göre doz belirlenecek her zamanki gibi...
Artık tıp daha ne yapabilir herkes bi aksilik olmasın diye uğraşıyooo görüyorum...
sanırım bugün risk alıp dozu artıracaz gerisi Takdiri ilahi...

canım benimm...yazdıkların içimde kapanmaya çalışan ama bir türlü kapanmayan yaramı biraz daha açtıı..GECE HEP SENİN İÇİN DUA ETTİM ALLAHIN mucizeleri çok büyük tüm bu yasadıklarına rağmen bebeğin seninle olsun işşallah...çok fazla sölicek bişi bulamıorum ama yasadığın acıyı tüm kalbimle hissediyorum...hayırlı haberler al işşallah bugün....RABBİM yüzünü güldürsün...

kuzumm senin için hangisi hayırlıysa o olsun işşallah..aynen takdiri ilahi..bizim elimizden bişey gelmio..ne kadar çabalasakta olcağın önüne geçemioz...o yüzden rabbimden senin için hayırlısını diliyorum...seni sewiyorummm

Egunalcigim bence hic sikinti yapma en kotu ihtimal yumoslarin toplanir transferin ertelenir biliyorsun bu sekilde bi cok arkadasimiz hamile kaldi bence varsin gec olsun ama temiz olsun
hersey gonlunce olsun allah yar ve yardimcin olsun

hayatım sakin ol biraz bu e2 yi bu kadar kafana takma inan benim tedavimde 1 kez bile e2 me bakılmadı daha öncekilerde bakılmıştı ve ben hiç sormadım bile kaç diye önemsemedim hiç bunu sen stres yaptıkça hormonlarda çalışıyo sadece rabbim hakkımda hayırlısı de sakin ol inşallah herşey yolunda gidecek ve bebeklerin sana sımsıkı tutunacak hep olumlu düşün asla iptal olursayı getirme aklına sakinnnnnnn....

aynen öyle kuzum...
bugün içimde bi boşvermişlik var..
vazgeçmişlik değil ama...
herşey olacağına varıyo ben gerilsemde,üzülsemde,sevinsemde bişeyi değiştiremiyorum...
bu yola çıkarken her türlü olumsuzluğa karşı moral bozmadan devam edecem ve sonunda anne olacam diye çıktım..
Allaha sığındım...

İnşallah canım. Benim normalde fazla bir ağrım yok, sadece geceleri sağ tarafıma kramp giriyor, bazen de sola ama genellikle sağa. Yatakta dönerken bile ağrıyor. Regl olacakmışım gibi karnım ağrıyor bazen. Sadece son zamanlarda belirgin bir mide problemim var akşamları, hazımsızlık gibi bişi.

Ay canım ya inşallah darısı başımıza. Siz nerede yaptırdınız tahlili? merkezde mi, yoksa herhangi bir laboratuarda mı?

canımm bende allahtam en hayırlısını diliyorum senin için. hep dua ediyorum hepimize ayrı ayrı. inşallah negatif hiç birşey olmıcak tatlım güzel haberlerini alıcaz. ha pazar ha pazartesi ne fark eder, yeterki sonucu güzel olsun

Egunalcigim bence hic sikinti yapma en kotu ihtimal yumoslarin toplanir transferin ertelenir biliyorsun bu sekilde bi cok arkadasimiz hamile kaldi bence varsin gec olsun ama temiz olsun
hersey gonlunce olsun allah yar ve yardimcin olsun

canım arkadaşlarım ne panik ne gergin ne üzgün vs...olumsuz bir halde değilim e2 nin önemi ilk tedavimde hastanelik olarak tecrübe ettiğimde öğrenmek durumunda kaldım..bende hiç bişey bilmek istemezdim...hiç bişey bilmeden rahat rahat tedavi süreci yaşamayı dilerdim ama öyle olmadı...ilkinde ohss nedir bilmeden erken farketmeseydim hayati tehlikem olabilirdi..hastaneye yattığım o gece o ilacı almasaydım durumum ağırlaşabilirdi..doktor bana bilinçli olman çok şeyin önüne geçti dediler.sonuç olarak baştaki gibi iyi pozitif ve umutluyum...sonuçta er ya da geç anne olacam biliyorum...hiç bi zorluk beni bu yoldan alıkoyamaz...desteğiniz ve güzel dilekleriniz için teşekkür ediyorum

canım once rabbım sonra bız yanındayız hersey olacagına avrıyor ıste ...
Bız ne kadar cabalasata ....
Sen stres yapma desemde yapıcaksın ama yapsanda yapmasanda rabbım yazımızı yazdı ....
Bız onu yasıycaz hayatımmmm

ah be canancım boşuna üzdün kendini geri geldiğinde yazacaksın bebeğim hala benimle diye o kanamalar koca koca pıhtılar sadece kanamadan vajina girişinde birikip pıhtılaşmadan kaynaklanıyor düşük yapmak çok şiddetli ağrılara sebep olur inan dayanılmaz şiddette olur ağrısı ve kanama ağrısızca çok korkulacak bişi yok demek bunları yazıyorum çünkü aylarca yaşadım bebeğin seninle sakın korkma 16 haftalık olduğunda tamamen geçicek kanamaların ozamana kadar sakin ol dikkat et kendine ve bebeğinin seninle olduğu her güne şükredip kıymetini bil mucizen seni bırakmıycak emin ol.

Gercekmi diyorsun inan bu soylediklerin kaybettigim umudumu getirdi insallah senin dedigin gibidir allah buyuk

tabiki gerçek canım,umudunu kaybetme,doktor ağrıların normal olduğunu söylemişti,ağrı kesici bile içmiştim doktoruma sorupta,dayanamadım çünkü

Bende negatif bişey olmayacağını düşünüyorum olsa bile farketmez bişekilde o da yoluna girecektir...
bebeğime giden bu yolda her türlü olumsuzluğa hazırım ben...
ben riskli bi grupta olduğumu bile bile başladım ve bunlar süpriz değil...
riski olabildiğince azaltmaya çalışıyoruz ama bi yere kadar tabii..
gerisini Rabbim bilir...
eğer bi aksilik olursada hayırlısı buymuş diyecem...

Canım her şeyin hayırlısı olsun 1 gün geç olsun ama sonu güzel olsun canım...Moralini bozma

Gayet rahat ve iyiyim canım..
sonuç ne çıkar diyede dertlenmiyorum..
dert etsemde bişeyi değiştirme imkanım yok bunun farkındayım...
bakalım Rabbim alnımıza ne yazmış yaşayıp görecez...
ama ben bebelerime kavuşacam er ya da geç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…