selammm herkeseee nasılsınız??? var mı bir gelişme??
doktordan geldim...
dün çıkan e2 değerimden sonra dozu düşürmüştük ve bugün çatalatma iğnemi olurum diye hesap yapmıştık...
ama opum pazar yerine pazartesiye kaldı..
sebebide yumoşlar dozu düşürünce az büyüme yapmışlar dünden bugüne...
dozu artırsan e2 artıyo düşürsen yumoşların büyümesi yavaşlıyo yani sınırda tetikte kontrol üstüne kontroldeyim...
bugünde e2 sonucum gelecek o sonuca göre doz belirlenecek her zamanki gibi...
Artık tıp daha ne yapabilir herkes bi aksilik olmasın diye uğraşıyooo görüyorum...
sanırım bugün risk alıp dozu artıracaz gerisi Takdiri ilahi...
bende de olmuştu böyle ağrılar,hatta dedim apandistimmi patlayacak nedir,,çok ağrılı olmuştu benim de
doktordan geldim...
dün çıkan e2 değerimden sonra dozu düşürmüştük ve bugün çatalatma iğnemi olurum diye hesap yapmıştık...
dozu artırsan e2 artıyo düşürsen yumoşların büyümesi yavaşlıyo yani sınırda tetikte kontrol üstüne kontroldeyim...
Artık tıp daha ne yapabilir herkes bi aksilik olmasın diye uğraşıyooo görüyorum...
doktordan geldim...
kuzumm senin için hangisi hayırlıysa o olsun işşallah..aynen takdiri ilahi..bizim elimizden bişey gelmio..ne kadar çabalasakta olcağın önüne geçemioz...o yüzden rabbimden senin için hayırlısını diliyorum...seni sewiyorummm
Günaydın kızlar, herkese hayırlı cumalar..
Güldencim inşallah bir sorun çıkmadan dönersin...
Ve bugün en çok büyük bir umutla cananyakadan mucize haberleri bekliyorum.. İnşallah bebeği onunladır...
canım benimde test günüme 5 gün kaldı ve kasık ağrılarım başladı..sanki regl olacakmışım gibi aynen belim, bacaklarım ve kasıklarım ağrıyor ama çok şiddetli değil.. ağrıyor ve duruyor sonra tekrar ağrıyor.. lekelenme filan yok şu anda... umutsuzluğa kapılmayayım diyorum ama bu ağrılarda insanın moralini bozuyor..
honeymooner, inşallah yarın senden çoook güzel haberler alacağız..sende ağrı sızı var mı?
bitecek bitecekk az kaldı,,eşim bana telefonda sölemişti değerimi,adamın söylediğini bile duymamıştım stresten , tutmadı dimi tutmadı diye bağırıyodum,sonra bi duydum bu seferde başladım ağlamaya , hayatımda ogün ağladığım kadar hiç ağlamamıştım..sevini stres korku hepsi vardı içinde,ama gerçekten çok güzel duygular bunlar,Allahım inşş sende yaşarsın yarın,bütün arkadaşlarım yaşasın ..
doktordan geldim...
Egunalcigim bence hic sikinti yapma en kotu ihtimal yumoslarin toplanir transferin ertelenir biliyorsun bu sekilde bi cok arkadasimiz hamile kaldi bence varsin gec olsun ama temiz olsun
hersey gonlunce olsun allah yar ve yardimcin olsun
hayatım sakin ol biraz bu e2 yi bu kadar kafana takma inan benim tedavimde 1 kez bile e2 me bakılmadı daha öncekilerde bakılmıştı ve ben hiç sormadım bile kaç diye önemsemedim hiç bunu sen stres yaptıkça hormonlarda çalışıyo sadece rabbim hakkımda hayırlısı de sakin ol inşallah herşey yolunda gidecek ve bebeklerin sana sımsıkı tutunacak hep olumlu düşün asla iptal olursayı getirme aklına sakinnnnnnn....
doktordan geldim...
Dün çıkan e2 değerimden sonra dozu düşürmüştük ve bugün çatalatma iğnemi olurum diye hesap yapmıştık...
Ama opum pazar yerine pazartesiye kaldı..
Sebebide yumoşlar dozu düşürünce az büyüme yapmışlar dünden bugüne...
Dozu artırsan e2 artıyo düşürsen yumoşların büyümesi yavaşlıyo yani sınırda tetikte kontrol üstüne kontroldeyim...
Bugünde e2 sonucum gelecek o sonuca göre doz belirlenecek her zamanki gibi...
Sanırım bugün risk alıp dozu artıracaz gerisi takdiri ilahi...
mrb kızlar sabah kanamam olduğnu sölemiştim dr u aradıktan sonra arttı hemen kliniğe gittik muayenede kanama devam etmesine rağmenkeseyi de gördük içinde embriyomuzu da, biraz rahatlamıştık hatta sevindik, dr progynex iğnemi artırdı kanamayı engellemek için de fitil verdi endol. eve gelir gelmez kullandım ama eve gelene kadar yolda bnden parçalar gittiğni hissettim eve gelince tuvalete giridğimde olanlar oldu yumruk büyüklüğünde parçalar pıhtılar düştü bebeğimizin bizden gittiğni hissettim resmen,1 saat içinde 4_5 tane ped ve 3 -4 defa çamaşırımı giysimi değiştirmek zorunda kaldım içim kan ağlıyodu tuvalet elim kolum her yer kan olmuştu gözlerimden akan yaşlarla birleşti aktı gitti bebeğimiz resmen, dr la görüştüm durumu artık umudum kalmadı ama dr saat 8de ve gece birde tekrar fitil kullanmamamı ve sabah muayeneye gitmemi söledi ne için gidicem bilmiyorum bizden giden bebeğimizin koca boşluğnu görücem sabah büyük ihtimalle. çok üzgünüm heycanımız sevincimiz yarım kaldı tabiki bu da Allahımın takdiri ama en çok neye üzülüyorum biliyomusunuz eşim o kadar mutluydu ki çoktan pabucumu dama atmış her gün karnıma eğilip öpüp bebeğimizle konuşuyodu öpüyodu seviyodu ona neler alıcağnı en güzel yerlerde okutucağnı anlatıyodu bi haftadır, erken sevinmmişiz... kısmet değilmiş...
Gercekmi diyorsun inan bu soylediklerin kaybettigim umudumu getirdi insallah senin dedigin gibidir allah buyuk
canımm bende allahtam en hayırlısını diliyorum senin için. hep dua ediyorum hepimize ayrı ayrı. inşallah negatif hiç birşey olmıcak tatlım güzel haberlerini alıcaz. ha pazar ha pazartesi ne fark eder, yeterki sonucu güzel olsun
doktordan geldim...
canım once rabbım sonra bız yanındayız hersey olacagına avrıyor ıste ...
Bız ne kadar cabalasata ....
Sen stres yapma desemde yapıcaksın ama yapsanda yapmasanda rabbım yazımızı yazdı ....
Bız onu yasıycaz hayatımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?