tünaydın kızlar..............
İnşallah canım. Benim normalde fazla bir ağrım yok, sadece geceleri sağ tarafıma kramp giriyor, bazen de sola ama genellikle sağa. Yatakta dönerken bile ağrıyor. Regl olacakmışım gibi karnım ağrıyor bazen. Sadece son zamanlarda belirgin bir mide problemim var akşamları, hazımsızlık gibi bişi.
benim merkezim istanbulda ve biz edirnede olduğumuz için,edirnede yaptırdım tüm tahlillerimi,burda özel bir hastanede yaptırdım ,3 kez yaptırdılar bana 1 gün arayla,ve hepsi birbirinden stresliydi,kalp atışını görene kadar bitmiyor bu heyecanlar,gerçi hala var :)
doktordan geldim...
dün çıkan e2 değerimden sonra dozu düşürmüştük ve bugün çatalatma iğnemi olurum diye hesap yapmıştık...
ama opum pazar yerine pazartesiye kaldı..
sebebide yumoşlar dozu düşürünce az büyüme yapmışlar dünden bugüne...
dozu artırsan e2 artıyo düşürsen yumoşların büyümesi yavaşlıyo yani sınırda tetikte kontrol üstüne kontroldeyim...
bugünde e2 sonucum gelecek o sonuca göre doz belirlenecek her zamanki gibi...
Artık tıp daha ne yapabilir herkes bi aksilik olmasın diye uğraşıyooo görüyorum...
sanırım bugün risk alıp dozu artıracaz gerisi Takdiri ilahi...
çok açım biri bana bişiler hazırlasada yesem diyodum akasya sultan geldi şimdi bişeyler koyar önüme dimi amaa
aynen öyle kuzum...
bugün içimde bi boşvermişlik var..
vazgeçmişlik değil ama...
herşey olacağına varıyo ben gerilsemde,üzülsemde,sevinsemde bişeyi değiştiremiyorum...
bu yola çıkarken her türlü olumsuzluğa karşı moral bozmadan devam edecem ve sonunda anne olacam diye çıktım..
Allaha sığındım...
doktordan geldim...
dün çıkan e2 değerimden sonra dozu düşürmüştük ve bugün çatalatma iğnemi olurum diye hesap yapmıştık...
dozu artırsan e2 artıyo düşürsen yumoşların büyümesi yavaşlıyo yani sınırda tetikte kontrol üstüne kontroldeyim...
Artık tıp daha ne yapabilir herkes bi aksilik olmasın diye uğraşıyooo görüyorum...
doktordan geldim...
HERKESE GUNAYDINLAR egunal cim yeni doktordan geldim transverim oldu cok sukur ama hemen ayaga kalktim 5 dakka bile dinlendirmediler anlamadim ben bu doktorlari,su an evdeyim esim ise gitti ben yalnizim oturuyorum yatmiycam,transver olali tam 1 bucuk saat oldu
doktordan geldim...
egunalcim insallh hersey gonlune gore olur sakin uzulme hersey yolunda gidiyor ne olmazlar gorduk senin durumun iyi masallhaas,bak gor sende transverin olup beraber bekliycez bebeklerimizin haberini sonrada hepppp beraber burda halaylar cekecezz arkadasim
aynen bende senin gibiyim bugün..nedense içimde garip bi boşluk eksiklik war...sölemek istediğim çok şey war ama yoruldum gibi gelio artık karamsar oluom birden..yüzüm gülerken birden içimde bi eksiklik farkediom...o eksiklik RABBİMİN izniyle bir gün dolucak ona inanıyorum ama ne biliim bi garibimm bugünn...
HERKESE GUNAYDINLAR egunal cim yeni doktordan geldim transverim oldu cok sukur ama hemen ayaga kalktim 5 dakka bile dinlendirmediler anlamadim ben bu doktorlari,su an evdeyim esim ise gitti ben yalnizim oturuyorum yatmiycam,transver olali tam 1 bucuk saat oldu
çok şükür canım demek bitti herşey geçmiş olsun...
inşallah anneciğe sıkı sıkı tutunur...
bu arada 5 dk dinlendirmeleride ayrı bi skandal yaniii..
aşmış bunlar artık kendilerini..
memeleketimin doktorlarını başımda gezdiririm ben bunları gördükten sonra...
canım benim alıntıda gördüm opu pazartesiye kalmış... bi sorun çıkmasında varsın pazartesi olsun...... sende perşembe alırsın meleklerini.....
Egunalcım böyle yavaş ve kontrollü gitmek çok daha iyi bence. Hayırlısı olsun pazartesi olsun. Heheheheh söölemiyim diyorum ama ben önümüzdeki haftabaşı diye senin opu'na tarih vermiştim hatırlıyosan, senin hulusi'ye rakip olucam söyle ona . Böylelikle transferin perşembe günü. tahlil günün de 1 mayıs canım.
Sen de bu kadar bilinçli olduktan sonra o bebişler ya gelecek ya gelecek
hemen bitanem......
aynen bende senin gibiyim bugün..nedense içimde garip bi boşluk eksiklik war...sölemek istediğim çok şey war ama yoruldum gibi gelio artık karamsar oluom birden..yüzüm gülerken birden içimde bi eksiklik farkediom...o eksiklik RABBİMİN izniyle bir gün dolucak ona inanıyorum ama ne biliim bi garibimm bugünn...
canım böyle yavaş ve kontrollü gitmeniz çok güzel,çok hayırlı olucak inşallah
egunalcim insallh hersey gonlune gore olur sakin uzulme hersey yolunda gidiyor ne olmazlar gorduk senin durumun iyi masallhaas,bak gor sende transverin olup beraber bekliycez bebeklerimizin haberini sonrada hepppp beraber burda halaylar cekecezz arkadasim
Aksiyon dolu kadınsın valla...
Hadi az kaldı Allah'ın izniyle.
İyi olacak.... İyi olacak... İyi olacak....
Allahım yardım et...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?