Tüp Bebek Günlüğümüz !

HERKESE GUNAYDINLAR egunal cim yeni doktordan geldim transverim oldu cok sukur ama hemen ayaga kalktim 5 dakka bile dinlendirmediler anlamadim ben bu doktorlari,su an evdeyim esim ise gitti ben yalnizim oturuyorum yatmiycam,transver olali tam 1 bucuk saat oldu

canım benim alıntıda gördüm opu pazartesiye kalmış... bi sorun çıkmasında varsın pazartesi olsun...... sende perşembe alırsın meleklerini.....

Egunalcım böyle yavaş ve kontrollü gitmek çok daha iyi bence. Hayırlısı olsun pazartesi olsun. Heheheheh söölemiyim diyorum ama ben önümüzdeki haftabaşı diye senin opu'na tarih vermiştim hatırlıyosan, senin hulusi'ye rakip olucam söyle ona . Böylelikle transferin perşembe günü. tahlil günün de 28 nisan!! canım.
Sen de bu kadar bilinçli olduktan sonra o bebişler ya gelecek ya gelecek

Son düzenleme:

aynen bende senin gibiyim bugün..nedense içimde garip bi boşluk eksiklik war...sölemek istediğim çok şey war ama yoruldum gibi gelio artık karamsar oluom birden..yüzüm gülerken birden içimde bi eksiklik farkediom...o eksiklik RABBİMİN izniyle bir gün dolucak ona inanıyorum ama ne biliim bi garibimm bugünn...

canım böyle yavaş ve kontrollü gitmeniz çok güzel,çok hayırlı olucak inşallah

egunalcim insallh hersey gonlune gore olur sakin uzulme hersey yolunda gidiyor ne olmazlar gorduk senin durumun iyi masallhaas,bak gor sende transverin olup beraber bekliycez bebeklerimizin haberini sonrada hepppp beraber burda halaylar cekecezz arkadasim

çok şükür canım demek bitti herşey geçmiş olsun...
inşallah anneciğe sıkı sıkı tutunur...
bu arada 5 dk dinlendirmeleride ayrı bi skandal yaniii..
aşmış bunlar artık kendilerini..
memeleketimin doktorlarını başımda gezdiririm ben bunları gördükten sonra...

Aksiyon dolu kadınsın valla...
Hadi az kaldı Allah'ın izniyle.
İyi olacak.... İyi olacak... İyi olacak....
Allahım yardım et...

arkadasim en sonunda esimi ikna ettim israrlarima dayanamadi,doktor dedi 12sininde 1ci kalitede oldugunu soyledi cok sukur ve sun 11 tane dondurulmusum var insallah onlari kullanmama gerek kalmaz

ekinn canımm ben seni hep pozitif, umutlu görmeye alıştım. yapma böyle. elbet birgün bebişiniz gelicek eşine ve sana. sen sakın ümitsiz olma. senin bir sürü dondurummuş yavrun var sana gelmeyi bekleyen. onlar için umutlu olmalısın

Hadi hayırlısı olsun.
İnşallah sıkı sıkı tutunur sana.

oyle hemen kalktimya benim hic umudum kalmadi olacak sey degil,esime diyorum niye hemen kaldiriyor soyle bira uzaniyim dedim ama doktor gerek yok dedi ve bizi gonderdi ama ben ,arabada arkada uzandim eve gelinceye kadar yarim saat kurban oldugum allahim insallahhhhh yavrumu bana bagislarrrrrrrrrr

Merhaba arkadaşlar hayırlı cumalar. Guldencim bu mübarek gunun hayrına sen e2 den cananyaka bebisinden guzel haberler getirecek inşallah

canım benim alıntıda gördüm opu pazartesiye kalmış... bi sorun çıkmasında varsın pazartesi olsun...... sende perşembe alırsın meleklerini.....

hangi gün olduğunu takmıyorum cicim isterse 10 gün sonra olayım opu yu yeterki olabileyim diye bütün çabamız zaten...

aslında 4 gün iğne vurup ilk kontrole gittiğimde doktor yumoşlarım ve e2 me bakıp bi dahaki pazartesiyi tahmin ediyorum demişti...e2 nin dengesizliği ve yumoşların hergün 2 şer mm büyümeleri yüzünden pazar alırız dedik ve dün dozu düşürdük..bu kezde yumoşlar son dakika golü attı bize..yani ilk belirdeğimiz tarihe dönmüş olduk böylece...doktoruma söyleyim topilte senin rakibin var diyee yazdığın diğer tarihlerede aynen katılıyorum..daktır ilk kontorlde pazartesi deyince bende hesağlamıştım...

hemen bitanem......

kız ben karamsar değilim sende olma...
yoruldum uleeennn hergün kan verip muayene olmaktan hastane yollarına düşmekten sabah sabah..
evede gelince bi yorgunluk çöküyo sanırısın bütün gün koşmuşummm...
eksikliğimiz belli canım Rabbim er ya da geç onu da tamamlayacak inşallah..

canım böyle yavaş ve kontrollü gitmeniz çok güzel,çok hayırlı olucak inşallah

kontollüyüm eveett tam bana göre işler..
herşeyi bi daha bi daha kontrol ederim bi salayım dediğimde mutlaka bişi olur...
benim yumoşlarda öle kontrol istiyolar işte..

evet kuzum herşey çok güzel olacak..
biraz zorlanıyorum ama ittire kaktıra opu ya gidecem işte inat ettim bikere

Aksiyon dolu kadınsın valla...
Hadi az kaldı Allah'ın izniyle.
İyi olacak.... İyi olacak... İyi olacak....
Allahım yardım et...

aynen öle canım sen iyi olacak demişin bende ya olacak ya olacak sonunda anne olacam diyorum

son 3 günüm ama hiç bir belirtim yokkkkkkkkkk ağrısız sızısız geçti zaman,ilk 2-3 gün ilaçlardan sağ kasığım ağrıdı bacağıma vurdu şiddetle,o sayılmaz zaten bide 2 gündür reglimin gene en büyük belirtilerinden biri olan asabiyet var,içten gelen kendimi o an o şeye yada o kişiye kızmaktan alamadığım(kızılacak bişi yoksa bile) hallerim başladı,offffffffffffff ! karın ağrısı bel ağrısı kasık sancısı belirtileri pek çok hamiş arkadaşta olmuş :18: buarada benim test günüm de pazartesi bence de salı olmalı ama doktor öyle yazmış 16 nisan die,off bide okula başlıcam herkes sorcak noldu noldu die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…