Tüp Bebek Günlüğümüz !

canımcım bole sakin olmana sevındım gercektenn tedavi sürecinde en onemlısı stres yapmamakmış sanırımm siz daha iyi biliyosunuzz gerçii..gec olsun güç olmasınn ve bebişlerınn ıkı tane olsunn hayırlısıııı canım benımm....

tünaydın kızlar..............

tünaydın tatlım kaymaklım napıyosunuzz????

aaa hayırlısı olsun bakalım bitanemm bebişlerr sana sıkı sıkı tutunsunn inaşallah gerçi ne kadr transfer oldu bır mı ıkımı bılmıorum ama ağzımdan ole cıktıı
Merhaba arkadaşlar hayırlı cumalar. Guldencim bu mübarek gunun hayrına sen e2 den cananyaka bebisinden guzel haberler getirecek inşallah

tünaydınn canımmm

hayırlı ve sonu bebişli olsun sıkı sıkı tutunsun sana meleğin......

tunaydın canımmmmm
ecrinim

Merhaba arkadaşlar hayırlı cumalar. Guldencim bu mübarek gunun hayrına sen e2 den cananyaka bebisinden guzel haberler getirecek inşallah

aminnnnnnnnnn............

ne e2 miş beee
kaç gündür olay oldu yanii...
vallahi protesto ediyorum kadınlık hormonumu...

hiç bişey olmayacak Allahın izniyle..
zaten arabada yatmışsın...
şimdide kendine dikkat edesin tamamdır..

arkadasim en sonunda esimi ikna ettim israrlarima dayanamadi,doktor dedi 12sininde 1ci kalitede oldugunu soyledi cok sukur ve sun 11 tane dondurulmusum var insallah onlari kullanmama gerek kalmaz

bak bu süpperrr bi haber işte..
vallahi çok sevindim...
o kadar emriyo telef olacaktı...
çok şükür diyorum...

aslında hep pozitif olmaya çalışırım ama bugün içim bi tuhaf ne biliim..işşallah dondurulmuş bebelerim içimde hayat bulurlar..sen nasılsın?sen beni tanıdın mı ben seni görmüştüm klinikte hep aynı günler orda oluoduk
günaydın canım..sanada hayırlı cumalar...

tamam hemen pozitif olayımm..ne kadar değişik duygu yaşıom bugün bi negatif bi pozitifaminnn canım benimmm....

canım transferin olmuş hadi hayırlısı olsun işşallah...bebeklerin içinde can bulsunlar..kendine dikkat et

Ayni gun ogrenecegiz seninle cok zor bir surec bendede oyle bir belirti yok kasik agrisi disinda ne mide yanmasi ne gogus hassasiyeti hic bisey
Bide dun gece tuvalete kalkyigimda basim dondu bu bir belirtimi bilmiyorum

günaydın canımcım ama hiç dedğin gibi ballı kaynaklı değilim.. bütün gece döndüm durdum yarı uyanır yarı uyur yattım uyuduğum kısa anlarda da kabus gördüm durdum... bel ağrısı uyuyamadıkça artışa giçip beni deli etti.. bide kollarım uyuştu üstüne yatmaktan.. gerçi hep sağıma yada soluma yatarım ama sol kolum çok fena.. sağ kolum ona bakarak daha iyi.... asabiyim anlayacağın

ciddimisin doğru gerçi aynı zamanlarda orda olmamız çok normal. valla yüzün o kadar güzelki hiçte yabancı gelmedi banada görünce
ben iyiyim. hala hastayım geçmek bilmeyen bir grip :44: birde doktor arayışındayım. çünkü bahçeçiye gitmek istemiyorum artık. her gidişimde en az 2 saat bekletiyolar. işten zaten zor izin alıyorum sıkıntı oluyor. birde çok yoğunlar sabah arıyorum anca akşam geri dönüyorlar.

ya senın bu e2 benım rüyalarımdan çıkmaz oldu
bu kadar takma kafana sen elinden geleni yap olacağı varsa olur yoksa olmaz.
benım 3 denememde hiç e2 bakılmadı bile hatta ben burda öğrendim bu e2 yi
sadece 1 tedavimde bakıldı onda da doktorlar hiç önemsemedi yumurtalarım 14-15 mm
büyüyebildi sadece sonucunda nur topu kistlerim olmuştu.

Neden psikolojini bozuyosun bakım. Ne oldu senin spor. Devam ediyorum. Spor yapmak mutluluk hormonunun salgılanmasını sağlar devam et:))

sakin olmayıpta napiciimmmm...
kendimi paralasam e2 düşmüyokiii

test gününü beklerken yaşadığımız ruh haline bürünmüş durumdasın resmen..belirtiler,endişeler,adet olurmuyum korkusu vs...
hepimiz yaşadık bunları...ama ne yaparsan yap sonucu Rabbim belirliyor o yüzden sadece bekle ve kendini kurarak yorup yıpratma lütfen...

tamam hemen pozitif olayımm..ne kadar değişik duygu yaşıom bugün bi negatif bi pozitifaminnn canım benimmm....

pozitif ol tabii...
napalım hayat bize bu konuda acımasız davranıyooo bizde ona inat anne olacaz...
bende bi şut çekemiyom ki gol atayım
kalede de e2 var

şekerim ben taktığımdan yazmıyom ki herkesin yaptığı gibi başıma gelenleri yazıyorum...
dururumu güncelliyom yani
ama hep te aynı durumum e2 benle dalga geçiyooo
ama benim nurtopu gibi kistlerim değil bebelerim olsun taammııı

Hayırlısı olsun, senin bu güçlü duruşun olduktan sonra gerisi boş zaten.. Tebrik ediyorum valla seni.. Senin bıdık gününü ayarlıyor bence şimdiden Onun için olabilecek en hayırlı günde gelir inşallah..

evet bende bunu çok duydum, yurtdışında transferden sonra dinlenmek diye birşey yokmuş.. aslında normalde olan buymuş .. fakat psikolojik olarak hastalar kendilerini daha iyi hissetsin diye böyle bir uygulama var türkiyede... bence bunu düşünüpte canını sıkma.. öyle ayağa kalkınca düşecek bir yerde durmuyor bebekler :)

Şekerim bi hamileyim dedin ortalıktan kayboldun son durumun ne ne zaman gidiyon daktıra bi de son adet tarihi yaz bakiimmm listeye ekleyecemde..

canımm arkadaşım allah sana hayırlı evlatlar nasip etsin sakın belirti arama ben üç gün önce ögrendim sonucumu allaha şükür pozitif arkadaşlar soruyordu belirti varmı diye yok diyordum ve resmen adet kokusu alıyordum hiç umudum yoktu ama rabbim ol dedi oldu kafana takma allaha bol bol dua et bende dua edicem sana inşallah müjdeli haberle gelirsin bebegm

e2 inatsa ben ondan daha inatım ben kazanacam sonunda...
kendimi eyleme hazırlanan göstericiler gibi hissettim
bıdık ım değil bıdıklarım bi kere teyzesi...

walla seni de görmemek mümkün değildi boy pos yerindehatta hep bi konusayım falan dedim ama bazen eşin yanında oluodu çekindinnerden bileyim burda karşılaşcağımızıaynen yaa çok yoğun oluolar hep bekliosun gidince bencede başka yer arştır bu dönemde ilgi lazım sana...bende pazartesi gelcem oraya görüşmeye çağırdılar bakalım ne zaman başlıcam yeni tedaviye:18:
Neden psikolojini bozuyosun bakım. Ne oldu senin spor. Devam ediyorum. Spor yapmak mutluluk hormonunun salgılanmasını sağlar devam et:))

walla bölee bi karamsar oldum bugünspor dewam ya ama bugün gitmedim sadece hergün yorucu oluo izin verdim kendime..bugün gitmedim die mi mutsuzum acaba:18:

Şekerim bi hamileyim dedin ortalıktan kayboldun son durumun ne ne zaman gidiyon daktıra bi de son adet tarihi yaz bakiimmm listeye ekleyecemde..

ayy merhaba bende sana ulaşmaya çalışıyordum yapmak istediğim şeyleri daha tam kapsamlı yapamıyorum mesela bana olmayan yorumları üstüme alıp cevap yazıyorum öğrenecez ablası benim değerim 8yüz 19nisan randevüm var ama heycandan ne için gideceğimi sormadım bide takvime kaydolmak istiyorum onuda yapamıyorum siz yapabilirmisiniz şimdiden taşekürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…