doktordan geldim...
dün çıkan e2 değerimden sonra dozu düşürmüştük ve bugün çatalatma iğnemi olurum diye hesap yapmıştık...
ama opum pazar yerine pazartesiye kaldı..
sebebide yumoşlar dozu düşürünce az büyüme yapmışlar dünden bugüne...
dozu artırsan e2 artıyo düşürsen yumoşların büyümesi yavaşlıyo yani sınırda tetikte kontrol üstüne kontroldeyim...
bugünde e2 sonucum gelecek o sonuca göre doz belirlenecek her zamanki gibi...
Artık tıp daha ne yapabilir herkes bi aksilik olmasın diye uğraşıyooo görüyorum...
sanırım bugün risk alıp dozu artıracaz gerisi Takdiri ilahi...
tünaydın kızlar..............
HERKESE GUNAYDINLAR egunal cim yeni doktordan geldim transverim oldu cok sukur ama hemen ayaga kalktim 5 dakka bile dinlendirmediler anlamadim ben bu doktorlari,su an evdeyim esim ise gitti ben yalnizim oturuyorum yatmiycam,transver olali tam 1 bucuk saat oldu
Merhaba arkadaşlar hayırlı cumalar. Guldencim bu mübarek gunun hayrına sen e2 den cananyaka bebisinden guzel haberler getirecek inşallah
tünaydınn canımmm
hayırlı ve sonu bebişli olsun sıkı sıkı tutunsun sana meleğin......oyle hemen kalktimya benim hic umudum kalmadi olacak sey degil,esime diyorum niye hemen kaldiriyor soyle bira uzaniyim dedim ama doktor gerek yok dedi ve bizi gonderdi ama ben ,arabada arkada uzandim eve gelinceye kadar yarim saat kurban oldugum allahim insallahhhhh yavrumu bana bagislarrrrrrrrrr
ecrinimtunaydın canımmmmm
Merhaba arkadaşlar hayırlı cumalar. Guldencim bu mübarek gunun hayrına sen e2 den cananyaka bebisinden guzel haberler getirecek inşallah
oyle hemen kalktimya benim hic umudum kalmadi olacak sey degil,esime diyorum niye hemen kaldiriyor soyle bira uzaniyim dedim ama doktor gerek yok dedi ve bizi gonderdi ama ben ,arabada arkada uzandim eve gelinceye kadar yarim saat kurban oldugum allahim insallahhhhh yavrumu bana bagislarrrrrrrrrr
arkadasim en sonunda esimi ikna ettim israrlarima dayanamadi,doktor dedi 12sininde 1ci kalitede oldugunu soyledi cok sukur ve sun 11 tane dondurulmusum var insallah onlari kullanmama gerek kalmaz
aslında hep pozitif olmaya çalışırım ama bugün içim bi tuhaf ne biliim..işşallah dondurulmuş bebelerim içimde hayat bulurlar..sen nasılsın?sen beni tanıdın mı ben seni görmüştüm klinikte hep aynı günler orda oluodukekinn canımm ben seni hep pozitif, umutlu görmeye alıştım. yapma böyle. elbet birgün bebişiniz gelicek eşine ve sana. sen sakın ümitsiz olma. senin bir sürü dondurummuş yavrun var sana gelmeyi bekleyen. onlar için umutlu olmalısın
günaydın canım..sanada hayırlı cumalar...Merhaba arkadaşlar hayırlı cumalar. Guldencim bu mübarek gunun hayrına sen e2 den cananyaka bebisinden guzel haberler getirecek inşallah
...
kız ben karamsar değilim sende olma...
yoruldum uleeennn hergün kan verip muayene olmaktan hastane yollarına düşmekten sabah sabah..
evede gelince bi yorgunluk çöküyo sanırısın bütün gün koşmuşummm...
eksikliğimiz belli canım Rabbim er ya da geç onu da tamamlayacak inşallah..
son 3 günüm ama hiç bir belirtim yokkkkkkkkkkağrısız sızısız geçti zaman,ilk 2-3 gün ilaçlardan sağ kasığım ağrıdı bacağıma vurdu şiddetle,o sayılmaz zaten bide 2 gündür reglimin gene en büyük belirtilerinden biri olan asabiyet var,içten gelen kendimi o an o şeye yada o kişiye kızmaktan alamadığım(kızılacak bişi yoksa bile) hallerim başladı,offffffffffffff ! karın ağrısı bel ağrısı kasık sancısı belirtileri pek çok hamiş arkadaşta olmuş :18: buarada benim test günüm de pazartesi bence de salı olmalı ama doktor öyle yazmış 16 nisan die,off bide okula başlıcam herkes sorcak noldu noldu die
aslında hep pozitif olmaya çalışırım ama bugün içim bi tuhaf ne biliim..işşallah dondurulmuş bebelerim içimde hayat bulurlar..sen nasılsın?sen beni tanıdın mı ben seni görmüştüm klinikte hep aynı günler orda oluoduk
günaydın canım..sanada hayırlı cumalar...
tamam hemen pozitif olayımm..ne kadar değişik duygu yaşıom bugün bi negatif bi pozitifaminnn canım benimmm....
Ayni gun ogrenecegiz seninle cok zor bir surec bendede oyle bir belirti yok kasik agrisi disinda ne mide yanmasi ne gogus hassasiyeti hic bisey
Bide dun gece tuvalete kalkyigimda basim dondu bu bir belirtimi bilmiyorum[/Q
baş dönmesi çok hafif ilk 3.gün olmuştu oturduğum yerde ama ilaçlardan beri cnm baktım yan etkilerine baş dönmesi vs vs... ya çok sıkıldım ben ve sinirliyim gerçekten,eve tıkılıp kaldık böyle,yarın haftasonu ve gene biyerlere gidemicez,çünkü otobüse,minübüse binmek istemiorum,yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim diorum,ama etrafta yürüyüş yapmaktan başka bi eğlencem yok,hava çok güzel olcak ve ben kadıköye taksime ortaköye gitmek koşarak gezmek çoşmak istiorum,o yüsden istemiorum de bebeğimi gelmezse gelmesin(psikopata bağladım gene)aslında gidip bugün test yapsam da ona göre yarın şöyle bi atsam kendimi güzel istanbula,bebiş varsa az da olsa değer çıkmazmı ki zaten ?
canımcım bole sakin olmana sevındım gercektenn tedavi sürecinde en onemlısı stres yapmamakmış sanırımm siz daha iyi biliyosunuzz gerçii..gec olsun güç olmasınn ve bebişlerınn ıkı tane olsunnhayırlısıııı canım benımm....
tünaydın tatlım kaymaklımnapıyosunuzz????
aaa hayırlısı olsun bakalım bitanemm bebişlerr sana sıkı sıkı tutunsunn inaşallah gerçi ne kadr transfer oldu bır mı ıkımı bılmıorum ama ağzımdan ole cıktıı
son 3 günüm ama hiç bir belirtim yokkkkkkkkkkağrısız sızısız geçti zaman,ilk 2-3 gün ilaçlardan sağ kasığım ağrıdı bacağıma vurdu şiddetle,o sayılmaz zaten bide 2 gündür reglimin gene en büyük belirtilerinden biri olan asabiyet var,içten gelen kendimi o an o şeye yada o kişiye kızmaktan alamadığım(kızılacak bişi yoksa bile) hallerim başladı,offffffffffffff ! karın ağrısı bel ağrısı kasık sancısı belirtileri pek çok hamiş arkadaşta olmuş :18: buarada benim test günüm de pazartesi bence de salı olmalı ama doktor öyle yazmış 16 nisan die,off bide okula başlıcam herkes sorcak noldu noldu die
tamam hemen pozitif olayımm..ne kadar değişik duygu yaşıom bugün bi negatif bi pozitifaminnn canım benimmm....
ya senın bu e2 benım rüyalarımdan çıkmaz oldu
bu kadar takma kafana sen elinden geleni yap olacağı varsa olur yoksa olmaz.
benım 3 denememde hiç e2 bakılmadı bile hatta ben burda öğrendim bu e2 yi
sadece 1 tedavimde bakıldı onda da doktorlar hiç önemsemedi yumurtalarım 14-15 mm
büyüyebildi sadece sonucunda nur topu kistlerim olmuştu.
Ayni gun ogrenecegiz seninle cok zor bir surec bendede oyle bir belirti yok kasik agrisi disinda ne mide yanmasi ne gogus hassasiyeti hic bisey
Bide dun gece tuvalete kalkyigimda basim dondu bu bir belirtimi bilmiyorum[/Q
baş dönmesi çok hafif ilk 3.gün olmuştu oturduğum yerde ama ilaçlardan beri cnm baktım yan etkilerine baş dönmesi vs vs... ya çok sıkıldım ben ve sinirliyim gerçekten,eve tıkılıp kaldık böyle,yarın haftasonu ve gene biyerlere gidemicez,çünkü otobüse,minübüse binmek istemiorum,yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim diorum,ama etrafta yürüyüş yapmaktan başka bi eğlencem yok,hava çok güzel olcak ve ben kadıköye taksime ortaköye gitmek koşarak gezmek çoşmak istiorum,o yüsden istemiorum de bebeğimi gelmezse gelmesin(psikopata bağladım gene)aslında gidip bugün test yapsam da ona göre yarın şöyle bi atsam kendimi güzel istanbula,bebiş varsa az da olsa değer çıkmazmı ki zaten ?
Bende senin gibiyim bazen amaaaan olmazsa olmasin diyesi geliyor insanin
hele hele evde tikili kalmak ben transferden bu gune sadece ucaga binip eve geldim bir de dun kiz kardesimle avm ye gittik bir saatligine hemen kasik agrim basladi test gunune kadar eve mahkumuz
doktordan geldim...
dün çıkan e2 değerimden sonra dozu düşürmüştük ve bugün çatalatma iğnemi olurum diye hesap yapmıştık...
ama opum pazar yerine pazartesiye kaldı..
sebebide yumoşlar dozu düşürünce az büyüme yapmışlar dünden bugüne...
dozu artırsan e2 artıyo düşürsen yumoşların büyümesi yavaşlıyo yani sınırda tetikte kontrol üstüne kontroldeyim...
bugünde e2 sonucum gelecek o sonuca göre doz belirlenecek her zamanki gibi...
Artık tıp daha ne yapabilir herkes bi aksilik olmasın diye uğraşıyooo görüyorum...
sanırım bugün risk alıp dozu artıracaz gerisi Takdiri ilahi...
oyle hemen kalktimya benim hic umudum kalmadi olacak sey degil,esime diyorum niye hemen kaldiriyor soyle bira uzaniyim dedim ama doktor gerek yok dedi ve bizi gonderdi ama ben ,arabada arkada uzandim eve gelinceye kadar yarim saat kurban oldugum allahim insallahhhhh yavrumu bana bagislarrrrrrrrrr
canımm arkadaşım allah sana hayırlı evlatlar nasip etsin sakın belirti arama ben üç gün önce ögrendim sonucumu allaha şükür pozitif arkadaşlar soruyordu belirti varmı diye yok diyordum ve resmen adet kokusu alıyordum hiç umudum yoktu ama rabbim ol dedi oldu kafana takma allaha bol bol dua et bende dua edicem sana inşallah müjdeli haberle gelirsin bebegmson 3 günüm ama hiç bir belirtim yokkkkkkkkkkağrısız sızısız geçti zaman,ilk 2-3 gün ilaçlardan sağ kasığım ağrıdı bacağıma vurdu şiddetle,o sayılmaz zaten bide 2 gündür reglimin gene en büyük belirtilerinden biri olan asabiyet var,içten gelen kendimi o an o şeye yada o kişiye kızmaktan alamadığım(kızılacak bişi yoksa bile) hallerim başladı,offffffffffffff ! karın ağrısı bel ağrısı kasık sancısı belirtileri pek çok hamiş arkadaşta olmuş :18: buarada benim test günüm de pazartesi bence de salı olmalı ama doktor öyle yazmış 16 nisan die,off bide okula başlıcam herkes sorcak noldu noldu die
Hayırlısı olsun, senin bu güçlü duruşun olduktan sonra gerisi boş zaten.. Tebrik ediyorum valla seni.. Senin bıdık gününü ayarlıyor bence şimdidenOnun için olabilecek en hayırlı günde gelir inşallah..
evet bende bunu çok duydum, yurtdışında transferden sonra dinlenmek diye birşey yokmuş.. aslında normalde olan buymuş .. fakat psikolojik olarak hastalar kendilerini daha iyi hissetsin diye böyle bir uygulama var türkiyede... bence bunu düşünüpte canını sıkma.. öyle ayağa kalkınca düşecek bir yerde durmuyor bebekler :)
walla seni de görmemek mümkün değildi boy pos yerindeciddimisindoğru gerçi aynı zamanlarda orda olmamız çok normal. valla yüzün o kadar güzelki hiçte yabancı gelmedi banada görünce
ben iyiyim. hala hastayım geçmek bilmeyen bir grip :44: birde doktor arayışındayım. çünkü bahçeçiye gitmek istemiyorum artık. her gidişimde en az 2 saat bekletiyolar. işten zaten zor izin alıyorum sıkıntı oluyor. birde çok yoğunlar sabah arıyorum anca akşam geri dönüyorlar.
Neden psikolojini bozuyosun bakım. Ne oldu senin spor. Devam ediyorum. Spor yapmak mutluluk hormonunun salgılanmasını sağlar devam et:))
Şekerim bi hamileyim dedin ortalıktan kayboldun son durumun ne ne zaman gidiyon daktıra bi de son adet tarihi yaz bakiimmm listeye ekleyecemde..
son adet tarihim ya 5 yada 6 tı canımŞekerim bi hamileyim dedin ortalıktan kayboldun son durumun ne ne zaman gidiyon daktıra bi de son adet tarihi yaz bakiimmm listeye ekleyecemde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?