e2 inatsa ben ondan daha inatım ben kazanacam sonunda...
kendimi eyleme hazırlanan göstericiler gibi hissettim
bıdık ım değil bıdıklarım bi kere teyzesi...
ayy merhaba bende sana ulaşmaya çalışıyordum yapmak istediğim şeyleri daha tam kapsamlı yapamıyorummesela bana olmayan yorumları üstüme alıp cevap yazıyorum öğrenecez ablası benim değerim 8yüz 19nisan randevüm var ama heycandan ne için gideceğimi sormadım bide takvime kaydolmak istiyorum onuda yapamıyorum siz yapabilirmisiniz şimdiden taşekürler
son adet tarihim ya 5 yada 6 tı canım
şut ve golll tuttum bunuubence gol atcan sen maçı kazanırsın...bende yemeklerimi yaptım ewimi topladım temizledim yarın gelinlik provası var görümcemin yarın bi iş yapamam die hallettim işlerimi...yarın yokum yaniii:18::18:
oyyy yerim ben onları... valla daha doğmadan seviliyor bu çocuklar... doğunca neler olacak kimbilir...
bu arada gece uyurken sola döneyim derken öyle bir hızlı döndüm ki, sanki kabus görmüş gibi gözlerim açıldı kocaman birden... öyle bir içime işlemiş ki ani hareket yapmamalıyım korkusu.. sanki ben öyle dönünce düştüler gibi geldi...kaç saat karnımı elledim sanki anlayabilecekmişim gibi bi cihaz olsada görsek ordalar mı değiller miii
walla seni de görmemek mümkün değildi boy pos yerindehatta hep bi konusayım falan dedim ama bazen eşin yanında oluodu çekindin nerden bileyim burda karşılaşcağımızı aynen yaa çok yoğun oluolar hep bekliosun gidince bencede başka yer arştır bu dönemde ilgi lazım sana...bende pazartesi gelcem oraya görüşmeye çağırdılar bakalım ne zaman başlıcam yeni tedaviye:18:
çok tatlısın canım. ne tasadüfki burada tanıştık. ama keşke orda da tanışma fırsatımız olsaydı. pazartesi güzel haberlerle dön bize
walla seni de görmemek mümkün değildi boy pos yerindehatta hep bi konusayım falan dedim ama bazen eşin yanında oluodu çekindin nerden bileyim burda karşılaşcağımızı aynen yaa çok yoğun oluolar hep bekliosun gidince bencede başka yer arştır bu dönemde ilgi lazım sana...bende pazartesi gelcem oraya görüşmeye çağırdılar bakalım ne zaman başlıcam yeni tedaviye:18:
çok tatlısın canım. ne tasadüfki burada tanıştık. ama keşke orda da tanışma fırsatımız olsaydı. pazartesi güzel haberlerle dön bize
merhaba canım arkADAŞIM RABBİM SAĞLIKLA KUCAGINA ALMAYIDA SASIP ETSİN HAMİLELİK TAKVİMİNE SASIL KAYIT OLUNUYOR BRN BİR TÜRLÜ YAPAMADIM YARDIMCI OLRSAN SEVİNİRİM ŞİMDİ,DEN TEŞEKÜRLER
ayy merhaba bende sana ulaşmaya çalışıyordum yapmak istediğim şeyleri daha tam kapsamlı yapamıyorummesela bana olmayan yorumları üstüme alıp cevap yazıyorum öğrenecez ablası benim değerim 8yüz 19nisan randevüm var ama heycandan ne için gideceğimi sormadım bide takvime kaydolmak istiyorum onuda yapamıyorum siz yapabilirmisiniz şimdiden taşekürler
19 nisanda keseyi görmek için çağırmıştır kuzum...
hamile takvimini hamişler anlatır sana...
tamamdır...
kazanacam ben maçı..uzatmaları oynuyoz...son dakikada bi şut çekecem e2 ye direk goooolllll...
futbolcular yaparya tişötlerinin altından isim gösterirler o kişi için attım der gibi bende öle yapıp ceren ve egemen için dicemmm
evet yukarıdaki cevap mesajının ilk kısmı içindi...sonrasını gülden görmemezlikten geliyoooo
kıymetli bizim bebeklerimiz cicim tabii sevecez onları daha doğmadan...
delüüü düşmezler öle hemencecik...hem sen tamamsın hamişler listemize geçmeye hazırlan...
test gününü bekleyenler listemizden eşyalarını falan topla doğru hamişler listesine...
evet canım uğurladım ama bek güzel haberler gelmemiş üzüldüm yanı...................günaydınn su hatun..
beni hastaneye sen uğurluyosun bugün....
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnEki Görüntüle 389528
Allahım gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı eyle, hakkımızda hayırlı olana gönlümüzü razı eyle.
canım gercekten ozaman insan okadar yoruldugunu ve herşeyin bittiğini hissedi yo evet yolun sonu diyosun ama hep bir umut içinde beliriyo suan bende aynıyım bu ay sonu testimiz var ya gene 0 çıkarsa ne yapacagız diyorum umut dünyası işde rabbim sabır versinaynen öyle kuzum...
bugün içimde bi boşvermişlik var..
vazgeçmişlik değil ama...
herşey olacağına varıyo ben gerilsemde,üzülsemde,sevinsemde bişeyi değiştiremiyorum...
bu yola çıkarken her türlü olumsuzluğa karşı moral bozmadan devam edecem ve sonunda anne olacam diye çıktım..
Allaha sığındım...
HERKESE GUNAYDINLAR egunal cim yeni doktordan geldim transverim oldu cok sukur ama hemen ayaga kalktim 5 dakka bile dinlendirmediler anlamadim ben bu doktorlari,su an evdeyim esim ise gitti ben yalnizim oturuyorum yatmiycam,transver olali tam 1 bucuk saat oldu
merhaba canım arkADAŞIM RABBİM SAĞLIKLA KUCAGINA ALMAYIDA SASIP ETSİN HAMİLELİK TAKVİMİNE SASIL KAYIT OLUNUYOR BRN BİR TÜRLÜ YAPAMADIM YARDIMCI OLRSAN SEVİNİRİM ŞİMDİ,DEN TEŞEKÜRLER
canım merhaba, amin inşallah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin. takvimin altına tıkla, muhtemel doğum tarihini gir otomatik çıkıyor zatem. yada kendi profilinden aynı şekilde muhtemel doğum tarihini girerek yapabilirisn
tamam mıyım.. noldu kız, içine mi doğduuu ...ahh ahh keşke canım yaa.. günler geçmek bilmiyor bende dükkana indim artık.. zaman çabuk geçsin diye
kızlar sesime kulak verin ne olurr...bugün transfer sonrası 9.günn..idrar testi yaptım 2. çizgiyi silikte olsa gördümm.. 1 hafta önce ovitrell iğne yapmıştımm..onun rtkisimidir..yoksa.........
kızlar sesime kulak verin ne olurr...bugün transfer sonrası 9.günn..idrar testi yaptım 2. çizgiyi silikte olsa gördümm.. 1 hafta önce ovitrell iğne yapmıştımm..onun rtkisimidir..yoksa.........
kızlar merhaba
çok zamandır takip edemiyorum malesef,mide bulantılarım ve işlerin yoğunluğundan giremiyorum..umarım herkes iyidir ve güzel sonuçlarla karşılaştırsın mevlam hepimizi..benimde pazartesi kontrolum var inşallah kalp atışlarını duyabilirim..
egünal canım liste kaçıncı sayfada var en azından durum özetini ordan görebiliyim diyorum...
içime doğduğundan değilde hani 2.transferinde daktır ilkini görmüşya o yüzden çok umutluyum hala yerindeymiş bende o günden sonra resmen hamile gözüyle bakıyorum sana...içime doğmasın bence en son ekin e içime doğuyo oldu bu kez sen hamilesin dedim negatif aldı:26:
günaydın canımcım ama hiç dedğin gibi ballı kaynaklı değilim.. bütün gece döndüm durdum yarı uyanır yarı uyur yattım uyuduğum kısa anlarda da kabus gördüm durdum... bel ağrısı uyuyamadıkça artışa giçip beni deli etti.. bide kollarım uyuştu üstüne yatmaktan.. gerçi hep sağıma yada soluma yatarım ama sol kolum çok fena.. sağ kolum ona bakarak daha iyi.... asabiyim anlayacağın
ecrinim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?