Tüp Bebek Günlüğümüz !

şut ve golll tuttum bunuubence gol atcan sen maçı kazanırsın...bende yemeklerimi yaptım ewimi topladım temizledimyarın gelinlik provası var görümcemin yarın bi iş yapamam die hallettim işlerimi...yarın yokum yaniii:18::18:

e2 inatsa ben ondan daha inatım ben kazanacam sonunda...
kendimi eyleme hazırlanan göstericiler gibi hissettim
bıdık ım değil bıdıklarım bi kere teyzesi...

oyyy yerim ben onları... valla daha doğmadan seviliyor bu çocuklar... doğunca neler olacak kimbilir...

bu arada gece uyurken sola döneyim derken öyle bir hızlı döndüm ki, sanki kabus görmüş gibi gözlerim açıldı kocaman birden... öyle bir içime işlemiş ki ani hareket yapmamalıyım korkusu.. sanki ben öyle dönünce düştüler gibi geldi... kaç saat karnımı elledim sanki anlayabilecekmişim gibi bi cihaz olsada görsek ordalar mı değiller miii

19 nisanda keseyi görmek için çağırmıştır kuzum...
hamile takvimini hamişler anlatır sana...

son adet tarihim ya 5 yada 6 tı canım

tamamdır...

kazanacam ben maçı..uzatmaları oynuyoz...son dakikada bi şut çekecem e2 ye direk goooolllll...
futbolcular yaparya tişötlerinin altından isim gösterirler o kişi için attım der gibi bende öle yapıp ceren ve egemen için dicemmm
evet yukarıdaki cevap mesajının ilk kısmı içindi...sonrasını gülden görmemezlikten geliyoooo

kıymetli bizim bebeklerimiz cicim tabii sevecez onları daha doğmadan...
delüüü düşmezler öle hemencecik...hem sen tamamsın hamişler listemize geçmeye hazırlan...
test gününü bekleyenler listemizden eşyalarını falan topla doğru hamişler listesine...

şekerim hamile takvimlerinin altında yazıyor burayı tıkla diye herhangi birimizden tıkla ve bebeğin muhtemel doğum tarihini yaz çıkıyor :))

tamam mıyım.. noldu kız, içine mi doğduuu ... ahh ahh keşke canım yaa.. günler geçmek bilmiyor bende dükkana indim artık.. zaman çabuk geçsin diye

kızlar sesime kulak verin ne olurr...bugün transfer sonrası 9.günn..idrar testi yaptım 2. çizgiyi silikte olsa gördümm.. 1 hafta önce ovitrell iğne yapmıştımm..onun rtkisimidir..yoksa.........

günaydınn su hatun..
beni hastaneye sen uğurluyosun bugün....
evet canım uğurladım ama bek güzel haberler gelmemiş üzüldüm yanı...................

Eki Görüntüle 389528

Allahım gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı eyle, hakkımızda hayırlı olana gönlümüzü razı eyle.
aminnnnnnnnnnnnnnnnnn

canım gercekten ozaman insan okadar yoruldugunu ve herşeyin bittiğini hissedi yo evet yolun sonu diyosun ama hep bir umut içinde beliriyo suan bende aynıyım bu ay sonu testimiz var ya gene 0 çıkarsa ne yapacagız diyorum umut dünyası işde rabbim sabır versin

canım geçmiş oldun tekrar dinlen keyfını çıkar

tamam mıyım.. noldu kız, içine mi doğduuu ... ahh ahh keşke canım yaa.. günler geçmek bilmiyor bende dükkana indim artık.. zaman çabuk geçsin diye

içime doğduğundan değilde hani 2.transferinde daktır ilkini görmüşya o yüzden çok umutluyum hala yerindeymiş bende o günden sonra resmen hamile gözüyle bakıyorum sana...içime doğmasın bence en son ekin e içime doğuyo oldu bu kez sen hamilesin dedim negatif aldı:26:

tebrik ederim canim.Allah hayirlisiyls kucagina almayi nasip etsin insallah.darisi isteyen ve bekleyen herkesin basina aminnnnnnn!

canım çok ama çok üzüldüm rabbim ardımcın olsun ne denir ne söylenir bilmiyorum ama laflar bogazıma takılıyo rabbım sabır versin inşallh güzel haberlerle gelirsin.................

kızlar merhaba
çok zamandır takip edemiyorum malesef,mide bulantılarım ve işlerin yoğunluğundan giremiyorum..umarım herkes iyidir ve güzel sonuçlarla karşılaştırsın mevlam hepimizi..benimde pazartesi kontrolum var inşallah kalp atışlarını duyabilirim..

egünal canım liste kaçıncı sayfada var en azından durum özetini ordan görebiliyim diyorum...

kızlar sesime kulak verin ne olurr...bugün transfer sonrası 9.günn..idrar testi yaptım 2. çizgiyi silikte olsa gördümm.. 1 hafta önce ovitrell iğne yapmıştımm..onun rtkisimidir..yoksa.........

canım inşallah hamilesindir fakat keşke yapmasaydın.. idrar testleri yanıltıcıda olabiliyor çünkü ilaçlar zaten gebe hissettiriyor vücuda kendini..
bence sen bu testi unut :) ama umutlan :) inşallah hamilesindir canım..

benden tavsiye kızlar idrar testi yapmayın.. zor benide şeytan dürtüo arada ama ilk önce kanda görünüyor değerimiz.. bu yüzden kandan bakılıyor... kesin sonuç alabilelim diye...

testin resmini buraya koyabilirmisin???
idrar testi konusunda çok yanılgılar yaşadık ve idrar testine karşıyız artık...
tabii neden olmasın..ovitrelle nin etkisi olmayabilir üzerinden bir hafta geçmiş...
hamilesin sanırsammmm...

ilk sayfada canım sabit listemiz...
pazartesi güzel haberlerini bekliyorum ama opu dan gelince okurum artık...

canım gördük ama belli olmaz ki.. keşke keşke keşkee.... olumsuz hiç düşünmüyorum... ama test zamanı yaklaştıkça stres oluyorum ister istemez... :18: bu 2. denemem tek yaptığım ALLAHIM BEBEKLERİME CAN VER diye dua etmek... inşallah bakalım..

ben yine eşyaları toplamaya başlayayım.. öyle yada böyle başka listeye geçicem nasılsa :26:

merhaba
bende testimi9.gün yaptım sabah idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıkmıştı,ona güvenerek hemen gidip kan vermiştim..kanda da pozitif çıkmıştı..ben ovitrelleyi yumurta toplamadan 1 gün önce yapmıştım...inşallah sende hamilesindir canım...

kıyamam ben sana yaaaaaaaaa.....
elıfnaz usludur bakım anacıgını uzme aaaaaaa yoksa senı ısrırım bakkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…