tabi bide o var ben ne yicemdolap hallolurda içindekilere üzüldüm.. süt bile donmuş düşün:))))) dün dolma doldurmuştum bugün pişireyim diye atsam kafan yarılır o derece yani
ay ecrin nasıl sinirlenmeyim daha önce 3kere daha oldu aynı şey.. 2.de termostatı değiştirdiler. normal şartlarda çok memnunum dolabımdan bosh un büyük boy üst modellerinden biri. böyle donduruyo sonra kendi kendine düzeliyo içindeki onca yiyecek ziyan oldu.. daha yeni doldurmuştum dolabı şimdi hepsi çöpe.......
aynen canım ya duramıom yerimde
tabi bide o var ben ne yicemdolap hallolurda içindekilere üzüldüm.. süt bile donmuş düşün:))))) dün dolma doldurmuştum bugün pişireyim diye atsam kafan yarılır o derece yani
aslında halletcek bişey yok kuzum.. mecburen hepsi çöpe.. çünkü donup çözülünce tatları bi tuhaf oluyo.. sebze meyveler zaten anında bozuluyo.. peynirlerin bi kızmı kurtarılsada pek çoğu sulanıp tatsızlaşıyo.... zaten söylenmenin bi anlamı yok olan oldu.....ayy çok zorr walla..aneciğini çağır halletsin bariiaman atma kafama yaa pişir öle yolla
servis geldi gitti canım... onlarda bişey diyemiyoki.. termostatı tekrar değiştiricekler bide dolabın anakartını değiştireceklermiş bu kez... zaten bunları değiştirdikten sonra bir daha yaparsa dolabı komple değiştircekler..... çünkü onlarda görüyo öyle hafif bir donma değil... sıvı içicekler bildiğin katı durumda difirizden çıkmış gibi....yazıkyaaa cok kotu olmus kuzum yaaaaa.....
haklısın sınırlenmekte...
napalım bundada avrdır bır hayır dıycen kuzum... servıs cagır baksın gene ...olmazmı
sen gez gez ben gorcem senın evden dısarı cıkamadıgın gunlerı yaaaa...
soyle ıkızlerın oslunda evde kal hıhhh bız calısanalra nıspet yapar gıbı
kuzu geçmiş olsun.. koş alışverişe, aç bırakma minişimiziii
sen gez gez ben gorcem senın evden dısarı cıkamadıgın gunlerı yaaaa...
soyle ıkızlerın oslunda evde kal hıhhh bız calısanalra nıspet yapar gıbı
ahh ne güzelll bi dilek buu bayıldımmişşallah en kısa zamnda hepimiz görürüz o günleri....
Kızlar Hepimiz için Allahtan hayırlsını isteyelim inş.. bizde tüp bebek düşünüyoruz daha önce 2 defa düşük yaptım 3 sefer aşılam yaptırdık.. şimdi tüp bebek deneyecegiz bu sene ama tüp bebek yaptırmadan evvel kanda pıhtılaşma varmı diye baktırdık sonucları 2 hafta sonra alacagız sizde mutlaka tüp bebek deniyecekseniz düşük ihtimalinini önüne geçmek için bu testi yaptırmak lazım...
ahh ne güzelll bi dilek buu bayıldımmişşallah en kısa zamnda hepimiz görürüz o günleri....
mecburen tost yedik bugün:)))) neyseki dolabın dışındada yiyecek şeyler varişin kötüsü ana kartı değiştirmek için dolabın fişini çekmem gerekiyomuş o iş hallolmadan alışveride yapamam......
aslında halletcek bişey yok kuzum.. mecburen hepsi çöpe.. çünkü donup çözülünce tatları bi tuhaf oluyo.. sebze meyveler zaten anında bozuluyo.. peynirlerin bi kızmı kurtarılsada pek çoğu sulanıp tatsızlaşıyo.... zaten söylenmenin bi anlamı yok olan oldu.....
servis geldi gitti canım... onlarda bişey diyemiyoki.. termostatı tekrar değiştiricekler bide dolabın anakartını değiştireceklermiş bu kez... zaten bunları değiştirdikten sonra bir daha yaparsa dolabı komple değiştircekler..... çünkü onlarda görüyo öyle hafif bir donma değil... sıvı içicekler bildiğin katı durumda difirizden çıkmış gibi....
Ya offff ya canım zeytinyağlı biber dolması istedi....
Kızlar Hepimiz için Allahtan hayırlsını isteyelim inş.. bizde tüp bebek düşünüyoruz daha önce 2 defa düşük yaptım 3 sefer aşılam yaptırdık.. şimdi tüp bebek deneyecegiz bu sene ama tüp bebek yaptırmadan evvel kanda pıhtılaşma varmı diye baktırdık sonucları 2 hafta sonra alacagız sizde mutlaka tüp bebek deniyecekseniz düşük ihtimalinini önüne geçmek için bu testi yaptırmak lazım...
mrb kızlar biliyorum merak ettiniz ama ancak girebildim ağlamaktan harap oldum hep aklımda keşkeler var keşke annemin yanında birazdaha kalsaydım hemen gelmeseydim keşke hep orda yatsaydım kşke keşkee....
bebeğimin gittiğini biliyodum ama ufacıkda bi umudum yoktu diyemem,eşimde aynı. bi umutla gittik ama yok dünkü koca keseden eser yok sadece bi kenarı yamuk bi şekilde duruyodu dr kese bozulmuş dedi gitmiş bebişimiz , bgn kanamayla kalan o parçayıda atman lazım dedi dr ama olmazsa yarın ufak bi operasyonla alırım dedi ve bgn gram kanamam yok. o kadar zor bişeyki onu görmüşken kaybetmek çok acı, diyorumki en azından gebe kalabiliyomuşum,azda olsa bi heycan sevinç yaşadık çok güzeldi keşke böle olmasaydı ama napalım kendimi böle teselli etmeye çalışsamda dayanamıyorum.eve geldim kardeşimi aradım ona anlattım o da kötü oldu ama asıl iş annemde annem kalp hastası zaten bizim tüp bebek serüvenimiz başladığından beri üzüntüden hasta oluyo bide bunu duyunca napıcak bilmiyorum nasıl söylicem onu da bilmiyorum.o da çok mutlu sevinçli hala.
eşimde beni bırakamadı evde şimdi ama mışıl mışıl uyyo o uyurken bnde size haber veriyim dedim.
bizim küçük mucizemiz gitti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?