şut ve golll tuttum bunuubence gol atcan sen maçı kazanırsın...bende yemeklerimi yaptım ewimi topladım temizledim yarın gelinlik provası var görümcemin yarın bi iş yapamam die hallettim işlerimi...yarın yokum yaniii:18::18:
evet canım uğurladım ama bek güzel haberler gelmemiş üzüldüm yanı...................
aminnnnnnnnnnnnnnnnnn
canım gercekten ozaman insan okadar yoruldugunu ve herşeyin bittiğini hissedi yo evet yolun sonu diyosun ama hep bir umut içinde beliriyo suan bende aynıyım bu ay sonu testimiz var ya gene 0 çıkarsa ne yapacagız diyorum umut dünyası işde rabbim sabır versin
canım geçmiş oldun tekrar dinlen keyfını çıkar
tebrik ederim canim.Allah hayirlisiyls kucagina almayi nasip etsin insallah.darisi isteyen ve bekleyen herkesin basina aminnnnnnn!
son 3 günüm ama hiç bir belirtim yokkkkkkkkkkağrısız sızısız geçti zaman,ilk 2-3 gün ilaçlardan sağ kasığım ağrıdı bacağıma vurdu şiddetle,o sayılmaz zaten bide 2 gündür reglimin gene en büyük belirtilerinden biri olan asabiyet var,içten gelen kendimi o an o şeye yada o kişiye kızmaktan alamadığım(kızılacak bişi yoksa bile) hallerim başladı,offffffffffffff ! karın ağrısı bel ağrısı kasık sancısı belirtileri pek çok hamiş arkadaşta olmuş :18: buarada benim test günüm de pazartesi bence de salı olmalı ama doktor öyle yazmış 16 nisan die,off bide okula başlıcam herkes sorcak noldu noldu die
ilk sayfada canım sabit listemiz...
pazartesi güzel haberlerini bekliyorum ama opu dan gelince okurum artık...
canım gördük ama belli olmaz ki.. keşke keşke keşkee.... olumsuz hiç düşünmüyorum... ama test zamanı yaklaştıkça stres oluyorum ister istemez... :18: bu 2. denemem tek yaptığım ALLAHIM BEBEKLERİME CAN VER diye dua etmek... inşallah bakalım..
ben yine eşyaları toplamaya başlayayım.. öyle yada böyle başka listeye geçicem nasılsa :26:
inşallah canım...sende hayırlısıyla yumoşlarını bırakta gel bakalım manitalarıyla buluşsunlar...
Biz ve doktorlarımız elimizden geleni yapıyoruz gerisi Rabbimin takdiri...
her aşamasında stres var maalesef...benim doktorumun bi lafı var...
tüp bebekler zorlamalı gebeliklerdir...doğal değillerdir...
doğal olanı kendiliğinden olanıdır demişti...
haliylede hem tutması hem tuttuktan sonrası normal gebeliklere göre daha zor ve riskli...
canımm arkadaşım allah sana hayırlı evlatlar nasip etsin sakın belirti arama ben üç gün önce ögrendim sonucumu allaha şükür pozitif arkadaşlar soruyordu belirti varmı diye yok diyordum ve resmen adet kokusu alıyordum hiç umudum yoktu ama rabbim ol dedi oldu kafana takma allaha bol bol dua et bende dua edicem sana inşallah müjdeli haberle gelirsin bebegm
kızlar merhaba
çok zamandır takip edemiyorum malesef,mide bulantılarım ve işlerin yoğunluğundan giremiyorum..umarım herkes iyidir ve güzel sonuçlarla karşılaştırsın mevlam hepimizi..benimde pazartesi kontrolum var inşallah kalp atışlarını duyabilirim..
egünal canım liste kaçıncı sayfada var en azından durum özetini ordan görebiliyim diyorum...
kızlar sesime kulak verin ne olurr...bugün transfer sonrası 9.günn..idrar testi yaptım 2. çizgiyi silikte olsa gördümm.. 1 hafta önce ovitrell iğne yapmıştımm..onun rtkisimidir..yoksa.........
evet canım riskli bi durumdayım...
hergün aynı opu oldum diyene kadar opu olacağıma inanmam zor...
değeriniz inşallah iyi çıkar canım..
sürekli dibe vurup tekrar çıkmaya çalışmak çok yıpratıcı oluyor...
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun...
evet canım riskli bi durumdayım...
hergün aynı opu oldum diyene kadar opu olacağıma inanmam zor...
değeriniz inşallah iyi çıkar canım..
sürekli dibe vurup tekrar çıkmaya çalışmak çok yıpratıcı oluyor...
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun...
kıyamam ben sana yaaaaaaaaa.....
elıfnaz usludur bakım anacıgını uzme aaaaaaa yoksa senı ısrırım bakkkkk
canım nasılsın efifnazımz senı bugun hiç uyutmamış kıyamm annesi öperim onu ben yaaaaaaaaaaaaaaa
valla elifimmi huysuz benmi huysuzum bilemedim.... zaten buzdolabımda herşeyi dondurmuş sinir katsayım tepede
çok doğru söylemiş doktorun valla..
ya ben bunu çok düşünüyorum biliyormusunuz.. acaba diyorum gelmemesi mi gerekiyor biz mi zorluyoruz ... sonrada diyorum ki birşey yapmadan oturmakta olmaz... çok arada kalıyorum bu konuda...
herseyın ust uste gelemsı bu olsa gerek kuzum yaaaa.....
sakınles kuzum bıraz hava al ıstersen ....
stres yok sana aaaa
kazanacam ben maçı..uzatmaları oynuyoz...son dakikada bi şut çekecem e2 ye direk goooolllll...
futbolcular yaparya tişötlerinin altından isim gösterirler o kişi için attım der gibi bende öle yapıp ceren ve egemen için dicemmm
evet yukarıdaki cevap mesajının ilk kısmı içindi...sonrasını gülden görmemezlikten geliyoooo
.
amin canım işşallahhçok tatlısın canım. ne tasadüfki burada tanıştık. ama keşke orda da tanışma fırsatımız olsaydı. pazartesi güzel haberlerle dön bize
aynen canım ya duramıom yerimdegene gezıntıyım dıyon yanıııııııııı
valla elifimmi huysuz benmi huysuzum bilemedim.... zaten buzdolabımda herşeyi dondurmuş sinir katsayım tepede
pempe hayalcim ben de bu konuda karışıktım baya,yani zaten ALLAH izin verirse zamanı gelince olucak,yani bebeğimizin o yıl o ay o gün doğacağı varsa bu doğal yolla da olur, kader kısmet işi değilmi ki sonuçta diodum,bekleyelim diodum,ama böyle gene 3 yıl çocuğu olmamış çok inançlı bi kuzenime sordum,napıyım dedim oturup bekliyimmi,elinden geleni yapacaksın dedi,tedavi yollarını araştır,üzerine git dedi,çünkü eşinle ilgili bi sıkıntı var,düzeltmeye çalışmalısınız dedi,mücadele şart dedi,doktorları ilaçları hastaneleri bize vesile kılmış ALLAH dedi,bunları kullan,sonra ALLAHA tevekkül et,benim elimden bukadarı gelio,herşey senin izninle oluo,sen yardım et ALLAHIM die,bu mücadele sevap dedi kuzenim...
bizde timsah yürüyüşü yaparız golden sonraa walla kuzum naparsınn bende çok memnun değilim bu kadar koşturmaktan ama yapcak bişi yokk..telafi ederimm artık
amin canım işşallahh
aynen canım ya duramıom yerimde
amanın buzdolabında ki herşey donmuşmuu sen ne yicen o zamanşaka şaka zor bi durum sinir bozucu kolay gelsin canım sana..zaten gece uyumamıssın bide buu kötü olmuşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?