Tüp Bebek Günlüğümüz !

gene gezıntıyım dıyon yanıııııııııı

evet canım riskli bi durumdayım...
hergün aynı opu oldum diyene kadar opu olacağıma inanmam zor...
değeriniz inşallah iyi çıkar canım..
sürekli dibe vurup tekrar çıkmaya çalışmak çok yıpratıcı oluyor...
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun...

ya neden bu kadar streslısın aaaaa...
belırtı aramadaanda hamıs kalan arkadaslarımız var
mıllete ne senın durumundan kısmet degılmıs de cık ısın ıcınden

Son düzenleme:

Biz ve doktorlarımız elimizden geleni yapıyoruz gerisi Rabbimin takdiri...
her aşamasında stres var maalesef...benim doktorumun bi lafı var...
tüp bebekler zorlamalı gebeliklerdir...doğal değillerdir...
doğal olanı kendiliğinden olanıdır demişti...
haliylede hem tutması hem tuttuktan sonrası normal gebeliklere göre daha zor ve riskli...

çok doğru söylemiş doktorun valla..

ya ben bunu çok düşünüyorum biliyormusunuz.. acaba diyorum gelmemesi mi gerekiyor biz mi zorluyoruz ... sonrada diyorum ki birşey yapmadan oturmakta olmaz... çok arada kalıyorum bu konuda...

evt cnm sonucunu öğrendiğimiz gün çok mutlu olmuştuk,tüm bekleyen arkadaşlarımız ve ben de yaşarız inşallah bu duyguyu,senin tek embriyo trasnferimiydi,ve kaçıncı gün transferi yapılmıştı?duaların için çok saol cnm,eksik etme nolur,iki canlısınız siz hamiş arkadaşlar(hatta bazıları üç) sizin duanız daha çok kabul olur sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin RABBİM!öptm....

ıns canım rqabbım hıc bır sıkıntı yasatmadan bebegını kucagına alırsın...

kızlar sesime kulak verin ne olurr...bugün transfer sonrası 9.günn..idrar testi yaptım 2. çizgiyi silikte olsa gördümm.. 1 hafta önce ovitrell iğne yapmıştımm..onun rtkisimidir..yoksa.........

hayırlısı olsun cnm kan testınde sonuc daha net cıkar... ıdrar yanıltıyor test gunun ne zaman...

amın canım benımmmmm....
zorsun kuzu sen ben analdım enıstemı nasıl kandırıdın bakım

cannım gercekten evet tamam sona geldim diosun bir baıyosunki tekrar başa dönmüşüm rabbim herke sabır versin...................

canım nasılsın efifnazımz senı bugun hiç uyutmamış kıyamm annesi öperim onu ben yaaaaaaaaaaaaaaa

pempe hayalcim ben de bu konuda karışıktım baya,yani zaten ALLAH izin verirse zamanı gelince olucak,yani bebeğimizin o yıl o ay o gün doğacağı varsa bu doğal yolla da olur, kader kısmet işi değilmi ki sonuçta diodum,bekleyelim diodum,ama böyle gene 3 yıl çocuğu olmamış çok inançlı bi kuzenime sordum,napıyım dedim oturup bekliyimmi,elinden geleni yapacaksın dedi,tedavi yollarını araştır,üzerine git dedi,çünkü eşinle ilgili bi sıkıntı var,düzeltmeye çalışmalısınız dedi,mücadele şart dedi,doktorları ilaçları hastaneleri bize vesile kılmış ALLAH dedi,bunları kullan,sonra ALLAHA tevekkül et,benim elimden bukadarı gelio,herşey senin izninle oluo,sen yardım et ALLAHIM die,bu mücadele sevap dedi kuzenim...

herseyın ust uste gelemsı bu olsa gerek kuzum yaaaa.....
sakınles kuzum bıraz hava al ıstersen ....
stres yok sana aaaa

ay ecrin nasıl sinirlenmeyim daha önce 3kere daha oldu aynı şey.. 2.de termostatı değiştirdiler. normal şartlarda çok memnunum dolabımdan bosh un büyük boy üst modellerinden biri. böyle donduruyo sonra kendi kendine düzeliyo içindeki onca yiyecek ziyan oldu.. daha yeni doldurmuştum dolabı şimdi hepsi çöpe.......

bizde timsah yürüyüşü yaparız golden sonraawalla kuzum naparsınn bende çok memnun değilim bu kadar koşturmaktan ama yapcak bişi yokk..telafi ederimm artık
çok tatlısın canım. ne tasadüfki burada tanıştık. ama keşke orda da tanışma fırsatımız olsaydı. pazartesi güzel haberlerle dön bize
amin canım işşallahh
gene gezıntıyım dıyon yanıııııııııı
aynen canım ya duramıom yerimde
valla elifimmi huysuz benmi huysuzum bilemedim.... zaten buzdolabımda herşeyi dondurmuş sinir katsayım tepede

amanın buzdolabında ki herşey donmuşmuu sen ne yicen o zamanşaka şaka zor bi durum sinir bozucu kolay gelsin canım sana..zaten gece uyumamıssın bide buu kötü olmuşş

doğru tevekkül diye birşey var... zaten olmuyorsa yine olmuyor Allah hayırlısını versin hakkımızda...

tabi bide o var ben ne yicem dolap hallolurda içindekilere üzüldüm.. süt bile donmuş düşün:))))) dün dolma doldurmuştum bugün pişireyim diye atsam kafan yarılır o derece yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…