Tüp Bebek Günlüğümüz !

ne denir, ne yazılır bilemiyorum. acının tarifi de yoktur eminim. allah yardımcın olsun canım...

keşke şu anda seni teselli edebilecek birşey diyebilsek, yapabilsek... sadece bil ki acını tüm kalbimizle paylaşıyoruz...

allahtan ümit kesilmez diye bekledik durduk bı umut iştee ıyı haberler verırsın bıze diye dusunduk ama hersey kısmetmışş..ne yaparsak yapalım ne kadar istersek isteyelimm kısmetten gerisi yalan..ALLAH ne yazdıysa onu yaşıyoruz ne yapsakta boş ama ınsan uzuluyor tabıkı kurduğun hayallerr o mutluluk sona eriyor yıne kendınle bas basa kalıyorsun...ama dediğin gibi hamile kalabiliyosun bak smdı olmadı ama bu olmucak anlamına gelmiyor allah sabrımızı deniyor belkıde bılmıorum ama bıldığım tek seyy bizde birgün anne olucazz dua etmekten baskaa allahtan sabır dılemekten baska caremız yok

Canım yaa çok üzüldüm, az da olsa umudum vardı senin gibi. Ama kısmet demek lazım, demek embriyoda bir anormallik vardı ondan gitti. Şimdi gitmesi, hamilelik ilerledikten sonra gitmesinden daha iyi değil mi? böyle düşün, hayırlısı buymuş, inşallah sağlıklı bebeklerin olur bundan sonra. Söylemesi kolay biliyorum ama nolur kendini üzme.

Allah sabrını verir canım
hayırlısı böyleymiş demekten başka çare kalmyor bize

canım benim... Allahtan her zaman hayırlısı... Allah sana sabır ve güç versin.. Tek dileğim bu şu anda...
Denemekten vazgeçme, zamanını eşin ve sen bilirsiniz tabi ama denemekten asla vazgeçme... ama lütfen başka bir doktorla hayatım...
Allah size en uygun zamanda bir bebek verecektir.. Hepimiz senin için dua ediyoruz...

canım benim çok üzgünüm allah sabır versin ...inşallah en kısa zamanda meleğine kavuşursun......

RABBİM SANA SABIR VE GÜÇ VERSİN...sölicek çok fazla bişey yok...küçük mucizenn sana işşallah tekrar sağlıkla ve hayırlısıyla gelir...

ben hiç beklemiyordum bunu inan şok oldum ne söyleyeceğimi bilmiyorum defalarca yaşamama rağmen hiçbir kelime acıyı hafifletmiyor biliyorum pes etmek yok dediğin gibi hamile kalabiliyorsun bu çok güzel sakın pes etme dinlenme süresinden sonra tekrar denersin rabbim tez vakitte bebişi geri verir umudunu yitirme sakın (((

söylenecek söz yok bu acıyı hafifletecek biliyorum inan şok oldum ağrın yoktu hiç beklemiyordum bu sonucu sabırlı ol sakın isyan etme rabbim tez zamanda tekrar vericektir bebeğini sana sakın pes etme bizler evlat hasretiyle yanan mücadele eden güçlü kadınlarız bebeğimizi kucağımıza alana kadar pes etmek yok..

allahım ya bu ne yazdıklarım ilk önce çıkmıyo daha sonrada tekrar yazıyorum bu sefer hepsi çıkıyo sistem bile şaşırdı(

dünden beri hep mucize istedik..Demek ki henüz vakti saati gelmemiş küçük mucizenin demekten başka birşey bir teselli gelmiyor elimden dünden beri ağlıyorum ...senin hamile haberini alınca kendim gibi sevinmiştimm biliyorsun..Teselli olduğum tek nokta sen hamile kalabiliyorsun buna şükret birtanem....İnşaallah tekrar hamile kalacaksın ve bu sefer sorun neyse bulup daha güzel şartlarda yapılacak transferin....İnanıyorum hep inanacağım...sabah doktoruma gittim ben de bir gelişme yok rahim geçen adetimden de ince tekrar yapışma olasılığı çok yüksek dedi doktorum....Ben bu şartlarda hamile bile kalamıyorum gördüğün gibi :2::2::2:...denemekten vazgeçme Allah sana sabır ve güç verecektir bu güçle tekrar tekrar dene inşaallah bebeğin sana3. sefer de tutunacak ve bırkmayacak..bugün merkezde bir teyzeyle konuştuk .. teyze dediğime bakma kadın 23 yıllık evli ve vazgeçmemiş defalarca hamile kalmaya çalışmış olmayınca bırakmış 1 yıldır da üstüste tüp denemişler. 3 sefer de tutmuş şuan 2 aylık hamile.. 2 sefer düşük olmuş tutunamamış rahimde et bile üremiş kaç ameliyat geçirmiş...bana vazgeçme oluyor mutlaka oluyor dedi...bir kadıncağıza baktım akdın annemle yaşıt gibi görünüyordu o kadar çökmüştü bizim gençliğimiz sağlığımız hala var çok şükür....o yüzden o vazgçmemişse devam etmiş se ben biz neden vazgeçelim diyorum..tüm olumsuzluklara rağmen vazgeçmeyi kendime yediremiyorum...Ama iyi miyim hayır herşeye herkese ağlıyorum...ama vazgeçmiyorum...Sen de vazgeçme bebeğimiz bir gün bize gelecek...yanındayım sen de bu zor günlerimzide yanımızda ol seni, seviyorum seviyoruz canım arkadaşım

teselli kelimelerinin hiç birşey ifade etmediği bir durum...
sana sadece sabır ve kabullenme gücü diliyorum Rabbimden...
bugün giden mucizen yine gelecek...
hepimiz sıramızı bekliyoruz...
bebeklerimiz gelsinler ama en önemliside gelince bizi hiç bırakmasınlar...

Kuzum aldım elif ten haberlerini...
bugün kötü birgün maalesef...
ne diyeceğimi kime ne söyleyeceğimi bilemediğim birgün...
benim sonucumda hiç iyi değil doktorla görüşüp son durumu öyle yazacam...
şimdi beklemedeyim...

iyiyim tatlım.. şuan ağrılarıma değil buzdolabımdaki herşeyin tamamen donmuş olmasına köpürmekle meşgulüm.............
sitres yok canım

tabi bide o var ben ne yicem dolap hallolurda içindekilere üzüldüm.. süt bile donmuş düşün:))))) dün dolma doldurmuştum bugün pişireyim diye atsam kafan yarılır o derece yani

canım en güzelin yapmışşsın sen karnını doyur geri hallolur

AMAN ya bi giremedim adam akıllı kaçırdım hep konuşmaları yahu
canım evet nereledesin bugun özlettin kedini

canım ne dedir ne söylenir nasıl teselli verilir bilmiyorum ama gercekten çok zor bir durum bizim senin için burdan yapabileceğimzi en güzel şey rabbim sana sabır ve dayanma gücü versin inan herşey rabbimin izniyle çok ama çok güzel olacak bunuda atlatacaksın ve sonunda rabbimin mükafatını göreceksim................seni seviyoruz

kac cıktı cnm e2 ....

bız asla vazgecmıycez de gecmıyoruzda ama boyla olumsuzluk olduktan sonra yıkılıyoruz ... ve ıyı bır haberle topluyoruz kendımızı ....o tyese nasıl 23 yılında mutlu olmussa bebegıyle bızde bırgun olucaz...sende bırgun o rahmın bır sekılde kalınlasıcak ve hamıle kalacaksın cnmmm
bız hep umutluyuz ve ınanıyoruz anne olucazzzz

canım sonucun kaç cıktı nereye gittin

canım seni anlayabiliyorm çünkü bendee yaşadım aynı durumu ama olsun en azından hamile kalabiliyorsun bak ben tekrar başlıyorm sende kendini fazla üzme senin canın sag olsun napalm ALLAH büyk

cananyaka
canım benım öncelıkle buyuk gecmıs olsunnn... ama söyle dusun herseyde vardır bir hayır... olaydı iyiiydi ama nasıp kısmet lutfen üzülme canımsınnn
size gelınce mınnoslar kımse benı merak edıp sormamıs siz beni sevmıyomusunuz..... küstüm size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…