Tüp Bebek Günlüğümüz !

doktordan geldim gelir gelmez kaynanam damladı haber sormaya gelmiş eşimle beraber geldiğimzi görünce tahmin etmiş doktordan geldiğimizi..
zaten dolmuşum sürekli ağlak bir haldeydim dönüşte otobüs şoförüyle avaz avaz kavga ettim..kaynanam ın suratın bakmadım çay koyma bahanesi mutfağa girdim bulaşığa giriştimm..onlar da anlamış galiba hemen çıktılar gittiler peşten görümcem de gelmişti...
eşime dedim sana bişey demediler mi trip yapmışlar buna ben de esdim gürledim benim canım yanıyor kötü bir dönem geçiriyorum teselli verceklerine bir de pişpiş mı bekliyorlar...çıktı yukarı öğrendi karınağrılarını..meğer artık bana şans vermiyorlarmış hanfendiler bu sefr olmasa eşim boşanacakmış kızı bile bulmuşlar öyle güzel miş ki 7 çocuğu olan karısını boşarmış yaniii..ben zaten kısa boyluymuşum şişmanışım kendime bakmıyormuşum evde temizlik bile yapmıyor muşum hamarat değil mişim...ki kendisi evime ayakkabı ile girdiği için kavga etmişliğimiz bana küsmüşlüğü var zamanında..Anlayacağınız benim derdim ban yetmiyormuş gibi bir de bu gerizekalı embesillerle uğraşıyorum çok doluyum bu nasıl bir zihniyettir.Rabbim sen görüyorsun ben nasıl insanların içine düşmüşüm hiç vicdanları yokmuş...Allah tan beni seven ve anlayan bir kocam var....Ben bebeğime kavuşamadığıma yanarken ailem dediklerim neyin derdine düşmüşler...

yaa ben inanamıyorum böyle insanlara. hatırlıyorsan aynılarından bende de var. ve hala neler çekiyorum. vicdansızlar, allahlarından bulsunlar. sen zaten neler yaşıyosun bu ne terbiyesizliktir ya kız bulmuşlar ne demek. allah hepsini ıslah etsin. inanılmaz sinirlendim!!!! ne istiyolar anlamıyorumki. benimde yuvam yıkılmaktan son anda döndü işte böyle zihniyetli insanlar yüzünden. nolur bak kocan yanında senin, sakin onların seviyesine inme. hatta bir süre görüşme bence. koy tavrını. dicek çok şey var ama yazamıyorum. allah yardımcın olsun canım

yaa ben inanamıyorum böyle insanlara. hatırlıyorsan aynılarından bende de var. ve hala neler çekiyorum. vicdansızlar, allahlarından bulsunlar. sen zaten neler yaşıyosun bu ne terbiyesizliktir ya kız bulmuşlar ne demek. allah hepsini ıslah etsin. inanılmaz sinirlendim!!!! ne istiyolar anlamıyorumki. benimde yuvam yıkılmaktan son anda döndü işte böyle zihniyetli insanlar yüzünden. nolur bak kocan yanında senin, sakin onların seviyesine inme. hatta bir süre görüşme bence. koy tavrını. dicek çok şey var ama yazamıyorum. allah yardımcın olsun canım

gercekten ne dıyecegımı bılemıyorum... demmekkı hala böle insanlar var... yarabbım gör neler cektıgımızı.... ne demek sana kusur bulmak ya... rabıım yaratmıs.... gercekten cok aptallar kusura bakmada yemın edrım cok sınırlenddımmmm allahım sen görr ya rabbımmmmm

canım üzülme sabır çek değmez boşverrrrrrrrrrrrrrrrrrr.........................

sanada dıyecek soz bulamıyorum canım ya bunlar nasıl ınsanlar boyle tasın kuzum ordan ya ne beklıyon daha .... kızlarının basına gelmesın boyle seyler...senın gunahını alırken bak ozaman nasıl oluyormus anlasınlar....

sevıyoz kuzu cananı bekledık hep kusura bakmaaaa

ya ben inanamıyorum böyle insanlara! bende de var 2 tane başımdalar. vicdansız bunlar ya, inanki söylemek istediğim çok şey var ama yazamıyorum. allah hepsini ıslah etsin! allahlarından bulsunlar. kız bulmak ne demek yaaa!!!!!!! nolur sen sakın takma kafanı. bak ne güzel kocan yanında senin. benim yuvam dağılmaktan son anda kurtuldu. çok sinirlendim

cananyaka cok uzuldum canim allah sabir versin.uzulme Allah yerini doldurur insallah.hayirli diyilmis boyle teselli bul sekerim.insallah birgun seni hiccc burakmayacak bebeler gelecek ve ...... seni cokkkkk seviyoruz

merhaba kızlar bugün güzel bi gün değil cananyaka canım çok geçmiş olsun rabbim yardımcımız olsun hepimiz çok üzüldük en azından doktorun dediği gibi hamile kalabiliyosun rabbime şükürr üzme kendini yıpratma:2:

canım sonucun kaç cıktı nereye gittin

kızlar değerim yüksek son durumu konuşayım hemen herşeyi paylaşam az bekleyin lütfen...

Rabbim ne büyük bir sınav bu...
Anne olamamak yetmiyormuş gibi hemcinslerimizin yaptığına bak.
Kadın kadına bunu yaparsa erkekler bize bişey yapmış çokmu...
Bunlar değişmez maalesef...
Siz bir ara taşınmaktan bahsetmiştiniz hemen harekete geçin lütfen...
Tabii maddi imkanlarınız el veriyorsa nolur ertelemeyin...
Uğraşılıp laf anlatılacak,hizaya gelecek tipler değil bunlar...
Allah akıl fikir versin...
Başka dert versin onlaraki seni unutsunlar uğraşacak derman bulamasınlar seninle...

gülden canım pazaırrtesi ye kalmışş opun heralde hayırlısı olsun ne diyelim bu tedavin baya bi kontrol altında geçiyo aman kötü bişe olmasındaa sağlıkla bebişlerine kavuş inşallahhhh

canim benim hala boyle insanlarin olduguna inanamiyom pes... Sen aldirma kocis seni seviyoya sen ona bak.insallah bebenizde gelecek bir gun mutlu mesut yasarsiniz.

Canlarım sizi cok özledim nasılsiniz.. İnternetim
Kısa süre yok cepten giriyorum o da zor oluyo ne var ne yok gecmisi cok okuyamadım iyi haberler olmuştur inşallah . Ben bugün gittim Dr iyi gidiyo düzelmiş biraz daha dedi ama bir hafta daha yatmam
Gerekmiş şimdilik maşallah iyi gidiyo şükürler olsun :)

gülden canım pazaırrtesi ye kalmışş opun heralde hayırlısı olsun ne diyelim bu tedavin baya bi kontrol altında geçiyo aman kötü bişe olmasındaa sağlıkla bebişlerine kavuş inşallahhhh

evet canım görünen o...
pazartesi olamama riskimde var maalesef..
değerim çok yüsek seyrediyo...
doktorla görüşcem birazdan bakalım ne karar verecez...

Maşallah canım çok sevindim...
Aman dikkat et kendine yat bi iş yapma sakın...

canim arkadaslar!siz lucrini ne zamankullandiniz adetten oncemi sonrami cok merak ediyorum benimki adetimle ayni zamana dek geliyo olurmu ki boyle?:26::26:

canim arkadaslar!siz lucrini ne zamankullandiniz adetten oncemi sonrami cok merak ediyorum benimki adetimle ayni zamana dek geliyo olurmu ki boyle?:26::26:

kısa ve uzun protokol var..seninki kısa protokol anlaşılan...
uzunda adetten yaklaşık bir hafta önce başlanır adet oluncada devam edilir taaa kii çatlatma iğnesine kadar..
kısa protokol yani senin durumunda da adetin 2. ya da 3.günü diğer iğneyle beraber kullanılır o da çatlatma iğnesine kadar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…