Maşallah canım çok sevindim...
Aman dikkat et kendine yat bi iş yapma sakın...
Canlarım sizi cok özledim nasılsiniz.. İnternetim
Kısa süre yok cepten giriyorum o da zor oluyo ne var ne yok gecmisi cok okuyamadım iyi haberler olmuştur inşallah . Ben bugün gittim Dr iyi gidiyo düzelmiş biraz daha dedi ama bir hafta daha yatmam
Gerekmiş şimdilik maşallah iyi gidiyo şükürler olsun :)
bana catlama iynesi vurulacakmi?ama ben opu olmayacamki!neme lazim?kısa ve uzun protokol var..seninki kısa protokol anlaşılan...
uzunda adetten yaklaşık bir hafta önce başlanır adet oluncada devam edilir taaa kii çatlatma iğnesine kadar..
kısa protokol yani senin durumunda da adetin 2. ya da 3.günü diğer iğneyle beraber kullanılır o da çatlatma iğnesine kadar...
doktordan geldim gelir gelmez kaynanam damladı haber sormaya gelmiş eşimle beraber geldiğimzi görünce tahmin etmiş doktordan geldiğimizi..
zaten dolmuşum sürekli ağlak bir haldeydim dönüşte otobüs şoförüyle avaz avaz kavga ettim..kaynanam ın suratın bakmadım çay koyma bahanesi mutfağa girdim bulaşığa giriştimm..onlar da anlamış galiba hemen çıktılar gittiler peşten görümcem de gelmişti...
eşime dedim sana bişey demediler mi trip yapmışlar buna ben de esdim gürledim benim canım yanıyor kötü bir dönem geçiriyorum teselli verceklerine bir de pişpiş mı bekliyorlar...çıktı yukarı öğrendi karınağrılarını..meğer artık bana şans vermiyorlarmış hanfendiler bu sefr olmasa eşim boşanacakmış kızı bile bulmuşlar öyle güzel miş ki 7 çocuğu olan karısını boşarmış yaniii..ben zaten kısa boyluymuşum şişmanışım kendime bakmıyormuşum evde temizlik bile yapmıyor muşum hamarat değil mişim...ki kendisi evime ayakkabı ile girdiği için kavga etmişliğimiz bana küsmüşlüğü var zamanında..Anlayacağınız benim derdim ban yetmiyormuş gibi bir de bu gerizekalı embesillerle uğraşıyorum çok doluyum bu nasıl bir zihniyettir.Rabbim sen görüyorsun ben nasıl insanların içine düşmüşüm hiç vicdanları yokmuş...Allah tan beni seven ve anlayan bir kocam var....Ben bebeğime kavuşamadığıma yanarken ailem dediklerim neyin derdine düşmüşler...
Sagol canim benimm Rabbim senin de hayırlısı ile bebeğini kucağına Alman'ı nasip etsin.. Transfer olmazsa sakın üzülme bak benim de olmamıştı döndürdük rahim dinleniniz daha kolay oldu tutunma..hayırlı ve olumlu sonuc nasıl olacaksa o olsun.. Yüzün kısa zamanda gülsün canimm inşallah
rabbım kucagına almayı nasıp etsın canımmmmm
Seninde olmama sebebi e2 yüksekliği yani ohss riskimiydi...
doktordan geldim gelir gelmez kaynanam damladı haber sormaya gelmiş eşimle beraber geldiğimzi görünce tahmin etmiş doktordan geldiğimizi..
zaten dolmuşum sürekli ağlak bir haldeydim dönüşte otobüs şoförüyle avaz avaz kavga ettim..kaynanam ın suratın bakmadım çay koyma bahanesi mutfağa girdim bulaşığa giriştimm..onlar da anlamış galiba hemen çıktılar gittiler peşten görümcem de gelmişti...
eşime dedim sana bişey demediler mi trip yapmışlar buna ben de esdim gürledim benim canım yanıyor kötü bir dönem geçiriyorum teselli verceklerine bir de pişpiş mı bekliyorlar...çıktı yukarı öğrendi karınağrılarını..meğer artık bana şans vermiyorlarmış hanfendiler bu sefr olmasa eşim boşanacakmış kızı bile bulmuşlar öyle güzel miş ki 7 çocuğu olan karısını boşarmış yaniii..ben zaten kısa boyluymuşum şişmanışım kendime bakmıyormuşum evde temizlik bile yapmıyor muşum hamarat değil mişim...ki kendisi evime ayakkabı ile girdiği için kavga etmişliğimiz bana küsmüşlüğü var zamanında..Anlayacağınız benim derdim ban yetmiyormuş gibi bir de bu gerizekalı embesillerle uğraşıyorum çok doluyum bu nasıl bir zihniyettir.Rabbim sen görüyorsun ben nasıl insanların içine düşmüşüm hiç vicdanları yokmuş...Allah tan beni seven ve anlayan bir kocam var....Ben bebeğime kavuşamadığıma yanarken ailem dediklerim neyin derdine düşmüşler...
acaba ben hamıle kalamıyomuyumm 4 defadada olmadıyaaa belkıde hiç olmazzz
cnım benim ben daha hiç denemeden hamile kalamadığıma karar verildi buna ne buyrulur...üzülmeye gerek yok doktrun sana hamile kalamzsın diyene kadar devam...
Vaala arkadasım önce sen cennetliksin ben olsam yıkarsın ortalığı ama esın de iyi biri ya iste inşallah Rabbim yüzünü güldürsün ama o zaman da kaynanamı ağlatsın!! Nasıl kızdım esın tavrını koysun artık ya sustursun bı sekilde ama tabii esinle hiç kötü olma. Hem onun sucu yok hem de cadı bı annesi var.. Tez zamanda güldürsün allahım yüzünü ..
saol canım eşimin tavrı ortada şaşkın ve üzgün anam dediği kadın yuvasını yıkmanın dedinde ve kendini sonuna kadar haklı görüyor görümcem olacak kendi aklı bile olmayan zavallı ise Anasına hak veriyormuşççeşim en çok da ona üüüüzülüyor ya şoktayım diyor hadi annemi anladım ki hak vermeme mümkün değil de kızkardeşime ağzım açık kaldı dedi...senin başına gelse naparsın demiş o da ben kendim ayrılırım kocamdan demiş....salak işte ben aylardır diyorum gerizekalı embesil bekarken boşanmayı hesaplıyor hem de böyle bir sebepten...anası gibi kaynanası olsun ama abisi gibi koca bulamasın diye dua ediyorum ona sadece...
Baştan ben istemeseydim eşim hiç bunlarla altlı üstlü yaşamaya yanaşmıyordu..ben,m zorumla geldik hay gelzem olaydık..o zaten oldum olası burdan gidelim derdi...sebep oldular işte kına aksınlar birtaraflarına oğullarından oldular...gelinleri zaten yokmuş acilen ev arıyorum..ilgililere duyurulurbeyl,kdüzü taraftan bakıyoruz site içinde güneş gören havadar....zaten rahime oksijen gitmiyormuş ayyy bi nefes alsın aşağısı değil mi??
Zor birgün geçiriyoruz..
Bende saat 2 den beri e2 sonucumu almış öyleee saatin 5 olmasını bekledim doktor değerlendirsin ne olacak söylesin diye..
Tabiki endişelerim boşa çıkmadı...
Değerim 3865 çıktı bu da böyle giderse yarın 5000 ni boylarım demek...
Dolayısıyla hemen menapuru kestiler...
Yarın sadece lucrin vurucam ve hastaneye gidip yumoşlarımın büyüklüklerine bakacam aynı zamanda da e2 için kan verecem...
Dua edin benim için yumurtalarım toplanacak büyüklüğe gelmiş e2 düşüşe geçmiş olsun...
Belki opu pazartesinden sonrayada kalabilir.
Lucrinle devam edip e2 nin düşüşe geçmesini beklicez...
Düşüşe geçerse opu olacam...
İşte böyle canım arkadaşlarım...
Demekki ben boşuna risk var diye yazmamışım...
Maalesef çok şey biliyorum bu konuda...
Zor birgün geçiriyoruz..
Bende saat 2 den beri e2 sonucumu almış öyleee saatin 5 olmasını bekledim doktor değerlendirsin ne olacak söylesin diye..
Tabiki endişelerim boşa çıkmadı...
Değerim 3865 çıktı bu da böyle giderse yarın 5000 ni boylarım demek...
Dolayısıyla hemen menapuru kestiler...
Yarın sadece lucrin vurucam ve hastaneye gidip yumoşlarımın büyüklüklerine bakacam aynı zamanda da e2 için kan verecem...
Dua edin benim için yumurtalarım toplanacak büyüklüğe gelmiş e2 düşüşe geçmiş olsun...
Belki opu pazartesinden sonrayada kalabilir.
Lucrinle devam edip e2 nin düşüşe geçmesini beklicez...
Düşüşe geçerse opu olacam...
İşte böyle canım arkadaşlarım...
Demekki ben boşuna risk var diye yazmamışım...
Maalesef çok şey biliyorum bu konuda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?