Tüp Bebek Günlüğümüz !

Maşallah canım çok sevindim...
Aman dikkat et kendine yat bi iş yapma sakın...

Sagol canim benimm Rabbim senin de hayırlısı ile bebeğini kucağına Alman'ı nasip etsin.. Transfer olmazsa sakın üzülme bak benim de olmamıştı döndürdük rahim dinleniniz daha kolay oldu tutunma..hayırlı ve olumlu sonuc nasıl olacaksa o olsun.. Yüzün kısa zamanda gülsün canimm inşallah

rabbım kucagına almayı nasıp etsın canımmmmm

bana catlama iynesi vurulacakmi?ama ben opu olmayacamki!neme lazim?
:26:

Vaala arkadasım önce sen cennetliksin ben olsam yıkarsın ortalığı ama esın de iyi biri ya iste inşallah Rabbim yüzünü güldürsün ama o zaman da kaynanamı ağlatsın!! Nasıl kızdım esın tavrını koysun artık ya sustursun bı sekilde ama tabii esinle hiç kötü olma. Hem onun sucu yok hem de cadı bı annesi var.. Tez zamanda güldürsün allahım yüzünü ..

Seninde olmama sebebi e2 yüksekliği yani ohss riskimiydi...

herkeze merhaba hayirli cumalar gecde olsa biz bugün dr randevumuza gittik sanirim yazmak icin uygun bir zaman degil sonra tekrar bilgi veririm insaallah hepinizi öpüyorum....

Seninde olmama sebebi e2 yüksekliği yani ohss riskimiydi...

Riski değil ta kendisiydi. Ben öyle fena oldum ki tanimayan insanlar doguma ne kadar var diyordu..ben Dr a yalvardım koymayın oluyorum diye... Ne bı yusum su ne bı lokma yiyenildim.. Senin nasıl durumun cok cok su icebilsen...

canım çok üzüldüm kaybetme korkusuyla hamileliğim bu evresine geldi bu duygu bile berbatken senin hissettiklerini tahmin edemiyorum Allahım sabrını versin dilerim bundan Allahım sana sağlıkla sıhhatle bebegını verir ve kucagın alırsın

tövbe tövbe yaaa... ne biçim insanlar var... canım valla asyanında dediği gibi cennetliksin yani.... kim olsa dayanamaz patlar...
ben herhalde çoktan kavga etmiştim... hemde kaçıncı kavga...

Nasıl bir zihniyet ya... sende desene Allahın işine siz niye karışıyorsunuz diye... YUVA YIKANIN YUVASIDA OLMAZ kafalarına soksunlar bunu... çok feci şeyler söyleyeceğim dilimin ucuna geliyor demiyorum.... Allah sana daha çok sabır versin ne diyeyim... Başka yere taşınırda kurtulursunuz inşallah bir an önce...

acaba ben hamıle kalamıyomuyumm 4 defadada olmadıyaaa belkıde hiç olmazzz

cnım benim ben daha hiç denemeden hamile kalamadığıma karar verildi buna ne buyrulur...üzülmeye gerek yok doktrun sana hamile kalamzsın diyene kadar devam...

cnım benim ben daha hiç denemeden hamile kalamadığıma karar verildi buna ne buyrulur...üzülmeye gerek yok doktrun sana hamile kalamzsın diyene kadar devam...

Canim Allah'tan umudu asla kesmeyin benim bu transferde asla tutmaz dediler ama tuttu bol bol Meryem süresi oku Rabbim bilir kimse bilemez

saol canım eşimin tavrı ortada şaşkın ve üzgün anam dediği kadın yuvasını yıkmanın dedinde ve kendini sonuna kadar haklı görüyor görümcem olacak kendi aklı bile olmayan zavallı ise Anasına hak veriyormuşççeşim en çok da ona üüüüzülüyor ya şoktayım diyor hadi annemi anladım ki hak vermeme mümkün değil de kızkardeşime ağzım açık kaldı dedi...senin başına gelse naparsın demiş o da ben kendim ayrılırım kocamdan demiş....salak işte ben aylardır diyorum gerizekalı embesil bekarken boşanmayı hesaplıyor hem de böyle bir sebepten...anası gibi kaynanası olsun ama abisi gibi koca bulamasın diye dua ediyorum ona sadece...

Baştan ben istemeseydim eşim hiç bunlarla altlı üstlü yaşamaya yanaşmıyordu..ben,m zorumla geldik hay gelzem olaydık..o zaten oldum olası burdan gidelim derdi...sebep oldular işte kına aksınlar birtaraflarına oğullarından oldular...gelinleri zaten yokmuş acilen ev arıyorum..ilgililere duyurulur beyl,kdüzü taraftan bakıyoruz site içinde güneş gören havadar....zaten rahime oksijen gitmiyormuş ayyy bi nefes alsın aşağısı değil mi??

Sukur gülüm İnan cok rahatladiim.. Ohh düşmanlar çatlasın cicek gibi bı evin evinde koşturan ikizlerin olsuuuun caniiiim

Zor birgün geçiriyoruz..
Bende saat 2 den beri e2 sonucumu almış öyleee saatin 5 olmasını bekledim doktor değerlendirsin ne olacak söylesin diye..
Tabiki endişelerim boşa çıkmadı...
Değerim 3865 çıktı bu da böyle giderse yarın 5000 ni boylarım demek...
Dolayısıyla hemen menapuru kestiler...
Yarın sadece lucrin vurucam ve hastaneye gidip yumoşlarımın büyüklüklerine bakacam aynı zamanda da e2 için kan verecem...
Dua edin benim için yumurtalarım toplanacak büyüklüğe gelmiş e2 düşüşe geçmiş olsun...
Belki opu pazartesinden sonrayada kalabilir.
Lucrinle devam edip e2 nin düşüşe geçmesini beklicez...
Düşüşe geçerse opu olacam...
İşte böyle canım arkadaşlarım...
Demekki ben boşuna risk var diye yazmamışım...
Maalesef çok şey biliyorum bu konuda...

Inanamiyorum, Allah islah etsin diyorum. Senin icin ne istiyor diliyorlarsa, Allah kendi baslarina versin. Hemen acilen tasin oradan. Kizlar noooolur kaynana, gorumce, elti uclusune yakin oturmayin. Hele ayni binada asla. Evlenirken, heyecanli oluyoruz, altindan kalkabiliriz zannediyoruz, kabul ediyoruz yakin olmayi ama bu 1000 yillik kanun, kimse basa cikamamis yani. Acaba ogullarinda problem olsaydi ne diyeceklerdi? bu sefer aman etrafa sorun gelinde diyelim derlerdi, anladigim kadariyla kafa yapisi bu. Al kocani kac oradan canim sana verecegim tavsiye bu. Bu arada sizdeki sorun ne bilemiyorum ama, rahime oksijen gitmiyor dedigin icin soyluyorum, duydugum kadariyla ozonterapi yumurta kalitesini arttiriyor ve bu bolgenin kanlanip beslenmesini sagliyor. Istersen incele internette. Allahtan sana bol bebis diliyorum ama onlari kaynana gosterme sakin

((( off ya ne biçim gün.. sevmedim hiç bugünü ben...

yarın yoluna girer inşallah her şey...

Canim aklıma bısey geldi önemli bu.. Ben transfere gittiğimde Dr bana bı iğne kullanılıyor artık ohhh sorun olmaktan çıktı dedi bı araştırsan keske o zaman da olsaydı demişti bama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…