Tüp Bebek Günlüğümüz !

Riski değil ta kendisiydi. Ben öyle fena oldum ki tanimayan insanlar doguma ne kadar var diyordu..ben Dr a yalvardım koymayın oluyorum diye... Ne bı yusum su ne bı lokma yiyenildim.. Senin nasıl durumun cok cok su icebilsen...

ben ilk tüp bebekte ihmaller kurbanı oldum...
ve opudan sonraki 2.gün hastanelik oldum..
4 gün gözetim altında tuttular şiştim vs...
o sırada transferimde yapıldı...
ama negatif...
şimdi sadece opu öncesi normal bi şişlik var iğnelerden...
ama e2 tavan yapmak üzere...
bugünkü dozu iptal edip iğneyi kestiler.
opu olabilmem için e2 nin düşüşe geçmesi ve yumoşlarımın az daha büyümesi gerekiyor...
yarın belli olur sanırım herşey...

Canim zaten bastan biliyorduk hatta konusmustuk seninle menopur un kesilecegini, sadece bekledigimden daha gec kesti dr. Bence zaten bugune kadar aldigi gazla yumoslar gelismeye devam eder. Ben hala pazartesi opu olursun diye dusunuyorum. Aklima biraz catlakca birsey geliyor ama aslinda kendi capinda mantigi var, serum baglatsan acaba e2 duser mi diye dusunuyorum. Tabi oyle bir olasilik olsa dr un akil ederdi mutlaka. hersey guzel devam edecek, bebisler nazli nazli gelecek sadece..

canim insallah o e2 dedigin istenilen duzeyde olur insalllahhhhhhhhhhhh rabbim yuzune bakar da bi aksilik olmaz sen moralini bozmamaya calis strese koyma kendini az kaldi azkaldi canim benim buraya kadar geldin boyle ,bizide uzme canim .gec olsunda guc olmasin canim yinede bizim tr deki doktorlar gercekten cok itinali inannkiii eminim

Daha ne güzel mucizelerin olacak canım benim.
Allah size saglık sevgi nasip etsin.
Eninde sonunda bebişin olacak inşallah....

Yabanci dr lar kurban olsunlar Turk doktorlarina (coguna yani), ozellikle tup bebek konusunda buradaki merkezler Avrupa ve Amerikadan daha basarili.

canim benim sakin moralini bozma bazen bizim kötü diye degerlendirdiklerimiz iyiye dönüsebiliyor ölye dua et hepimiz edelim insallah hersey iyi olucak ben inaniyorum rabbim seninle olsun....dualarimizdasin

Oh beeeeeeee..... Aklım sendeydi....
İnşallah iyi gidecek.

Hay ben o E2 nin....
Allah'tan ümit kesilmez canım benim dualarımız seninle.
Geç olsun güç olmasın.

((( off ya ne biçim gün.. sevmedim hiç bugünü ben...
yarın yoluna girer inşallah her şey...

he valla ne fena bi gün oldu böyle..
sonu güzel bitsin dicemde kimden güzel haber gelir bu saatten sonra bilmiyom yani..

Canim aklıma bısey geldi önemli bu.. Ben transfere gittiğimde Dr bana bı iğne kullanılıyor artık ohhh sorun olmaktan çıktı dedi bı araştırsan keske o zaman da olsaydı demişti bama

doktorum çok bilinçli ve çok önemli bir doktor ben B planı olduğunu düşünüyorum..içimi rahatlatan şeyde onunla bu süreci yaşıyor olmak..biliyorum ki bişeyler yapıp mutlaka opu ya götürecek beni...o kadar çok soru sordum ki bu konu ğzerine bi de iğne varmış falan dersem adam soğuyacak benden ne halin varsa gör diyecek...zaten çok bilmiş olduğumu düşünüyoo...her türlü yeniliğide takip eden bir doktor eminim bundan haberi vardır...çok saol canım önerin için...

bende pazartesi olurum diye düşünüyorum ama ve acabalarda bi peşimi bıraksa...
canım bence adam doğru yaptı şöyleki;
ilacı dün yarıya düşürdüler ve hergün 2mm büyüyen yumoşlarım bugün 0.5 mm büyümüşlerdi yani bir anda büyüme ciddi anlamda azaldı...amacı bugünde kalan dozu vurdurmaktı ama e2 yüksek gelince tamamen kesip kendi haline bıraktı...iğne dozu düşünce büyüme bir anda yavaşladı erken kesseydi iğneyi büyümeyebilirlerdi...valla doktorada hemşireyede artık bişey diyecek yüzüm yok o kadar çok şey sordum ki onlarda bıkıp kaderime terk edecekler beni bi serum var onu denesek nasıl derimmm
hemde ne nazlı bebeklerim olacak...herkes bhcg değeriyle gündeme gelir ben kaç gündür bi e2 tutturmuşummm...hemşire biz ne e2 ler gördük sende bişey yok kontrol etmek için elimizden geleni yapıp durumunu detaylı değerlendiriyoruz..aklına kötü olasılık getirme dedi...

şekerim hem geç hem güç oluyooo ama benim kii

Ben de 17:20 de acile gittim kürtaj oldum....
Bekleme listesine ekleyin....
Hoooopppp kaseti başa sarıyoruz.....
Allah umutsuz bırakmasın, eşimden ayırmasın, dostlarımı korusun, sizleri sevindirsin....
Âmin.

canim benim sakin moralini bozma bazen bizim kötü diye degerlendirdiklerimiz iyiye dönüsebiliyor ölye dua et hepimiz edelim insallah hersey iyi olucak ben inaniyorum rabbim seninle olsun....dualarimizdasin

saol canım yoluna girecek herşey bende buna inanıyorum...

Hay ben o E2 nin....
Allah'tan ümit kesilmez canım benim dualarımız seninle.
Geç olsun güç olmasın.

kadınlık hormonum anne olmamı engelliyoooo bu nasıl iş yaaaa...
ama benim ki hem geç hem güç oluyoooo biliyomusunn

Ben de bugün ağır kanama ile hastaneye gittim.
17:20 de kürtaj oldum....
Beni bekleme listesine transfer ediniz...
Hoooop sarıyoruz kasedi başa...
Allah beni umutsuz, kocamsız, ailemsiz, dostlarımsız bırakmasın....
Hepimize saglık, sevgi, huzur ve bitmeyen umut diliyorum...
Sizi seviyorum....
Hepimiz birgün anne olduğumuzda bu topikte bebek vızırtısından durulmaz... :)))

Yahu site sen de bugün bir tuhafsın haaaaaaa... :)))
İki kelam düzgün laf ettirmedi yahu.
Ben de mesaj gitmedi diye ikinci kez yaz yaz uğraştım....

Ben de 17:20 de acile gittim kürtaj oldum....
Bekleme listesine ekleyin....
Hoooopppp kaseti başa sarıyoruz.....
Allah umutsuz bırakmasın, eşimden ayırmasın, dostlarımı korusun, sizleri sevindirsin....
Âmin.

sende de bişeyler olduğunu geçen yazından anladım ama sormak istemedim...
çok düşünceli hatunsun...
başkalarından gelen güzel haberlerin arasında kendi üzücü haberini verip havayı bozmak istemedin dün..
baktın bugün ağlama duvarına döndü topik bende haberimi vereyim dedin...
Canım benim bu gibi durumlarda söyleyecek söz bulamıyorum tesellisinin olmadığını düşünüyorum...
Maşallah güçlü hatunsun Rabbim en kısa zamanda evladını yollasın sana...
Eki Görüntüle 389970

Canim Allah insallah bundan sonrasini kolaylastirsin. Bundan sonra hep ileri bakiyoruz, geriye donup uzulmek yokkkkk

Bu arada karin agrisindan iki buklum durumdayim, regl agrisi gibi degil ama, karnim icerden aciyo gibi agriyor, oturup kalkmak bile zor geliyo, normal bisi mi bu ya? test gununden 1 gun once???
Isten zor attim kendimi eve, kasiklarim sis sanki, bir de nefes nefese hissediyorum kendimi biraz (biraz gogsumu usuttum herhalde bu sonuncu ondan olabilir).

Nedir bu sacma durum ya?:18: zaten tirsmis durumdayim..

benimde sürekli kasık ağrım oluyor 16 haftalık oldum hala var ara ara.dr sordum normal demişti. çarşamba günü sordum tekrar oda bol su içmem gerektiğini söyledi.gerçektende suyu arttırınca biraz hafifledi ağrılarım. istersen sende dene su içmeyi....

cananyaka çok geçmiş olsun canım sana...Rabbim sabır versin sana ve ailene...
egunalcimcanım çok konuya hakim ve çok emek veriyosun bu foruma.. herkesede yardımcı oluyosun. inşallah seninde güsel haberlerini alırız....

inşallah iyiye işarettir yaşadıkların valla bi kötü haber daha almak istemiyorum ben sen bizi mutlu et nolur...
anlattıklarını daha önce kızlardan duymadım canım...
bi fikrim olsaydı keşke...

inşallah canım bende güzel haberler vermeyi çok istiyorumm
Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın kucağımızı boş bırakmasın..

canım moralini yüksek tut yumoşlarında büyüsünler istenilen kıvama gelsinlerr güldenimi üzmesinlerr pazartesi opu olursun gibime geliyo hayırlısı olsun doktorun temkinli davranıyo doktorcuuna güven hayırlısıyla bebişlerine kavuşş amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…