Riski değil ta kendisiydi. Ben öyle fena oldum ki tanimayan insanlar doguma ne kadar var diyordu..ben Dr a yalvardım koymayın oluyorum diye... Ne bı yusum su ne bı lokma yiyenildim.. Senin nasıl durumun cok cok su icebilsen...
Zor birgün geçiriyoruz..
Bende saat 2 den beri e2 sonucumu almış öyleee saatin 5 olmasını bekledim doktor değerlendirsin ne olacak söylesin diye..
Tabiki endişelerim boşa çıkmadı...
Değerim 3865 çıktı bu da böyle giderse yarın 5000 ni boylarım demek...
Dolayısıyla hemen menapuru kestiler...
Yarın sadece lucrin vurucam ve hastaneye gidip yumoşlarımın büyüklüklerine bakacam aynı zamanda da e2 için kan verecem...
Dua edin benim için yumurtalarım toplanacak büyüklüğe gelmiş e2 düşüşe geçmiş olsun...
Belki opu pazartesinden sonrayada kalabilir.
Lucrinle devam edip e2 nin düşüşe geçmesini beklicez...
Düşüşe geçerse opu olacam...
İşte böyle canım arkadaşlarım...
Demekki ben boşuna risk var diye yazmamışım...
Maalesef çok şey biliyorum bu konuda...
Zor birgün geçiriyoruz..
Bende saat 2 den beri e2 sonucumu almış öyleee saatin 5 olmasını bekledim doktor değerlendirsin ne olacak söylesin diye..
Yarın sadece lucrin vurucam ve hastaneye gidip yumoşlarımın büyüklüklerine bakacam aynı zamanda da e2 için kan verecem...
Dua edin benim için yumurtalarım toplanacak büyüklüğe gelmiş e2 düşüşe geçmiş olsun...
mrb kızlar biliyorum merak ettiniz ama ancak girebildim ağlamaktan harap oldum hep aklımda keşkeler var keşke annemin yanında birazdaha kalsaydım hemen gelmeseydim keşke hep orda yatsaydım kşke keşkee....
bebeğimin gittiğini biliyodum ama ufacıkda bi umudum yoktu diyemem,eşimde aynı. bi umutla gittik ama yok dünkü koca keseden eser yok sadece bi kenarı yamuk bi şekilde duruyodu dr kese bozulmuş dedi gitmiş bebişimiz , bgn kanamayla kalan o parçayıda atman lazım dedi dr ama olmazsa yarın ufak bi operasyonla alırım dedi ve bgn gram kanamam yok. o kadar zor bişeyki onu görmüşken kaybetmek çok acı, diyorumki en azından gebe kalabiliyomuşum,azda olsa bi heycan sevinç yaşadık çok güzeldi keşke böle olmasaydı ama napalım kendimi böle teselli etmeye çalışsamda dayanamıyorum.eve geldim kardeşimi aradım ona anlattım o da kötü oldu ama asıl iş annemde annem kalp hastası zaten bizim tüp bebek serüvenimiz başladığından beri üzüntüden hasta oluyo bide bunu duyunca napıcak bilmiyorum nasıl söylicem onu da bilmiyorum.o da çok mutlu sevinçli hala.
eşimde beni bırakamadı evde şimdi ama mışıl mışıl uyyo o uyurken bnde size haber veriyim dedim.
bizim küçük mucizemiz gitti...
canim insallah o e2 dedigin istenilen duzeyde olur insalllahhhhhhhhhhhh rabbim yuzune bakar da bi aksilik olmaz sen moralini bozmamaya calis strese koyma kendini az kaldi azkaldi canim benim buraya kadar geldin boyle ,bizide uzme canim .gec olsunda guc olmasin canim yinede bizim tr deki doktorlar gercekten cok itinali inannkiii eminim
canim benim sakin moralini bozma bazen bizim kötü diye degerlendirdiklerimiz iyiye dönüsebiliyor ölye dua et hepimiz edelim insallah hersey iyi olucak ben inaniyorum rabbim seninle olsun....dualarimizdasinZor birgün geçiriyoruz..
Canlarım sizi cok özledim nasılsiniz.. İnternetim
Kısa süre yok cepten giriyorum o da zor oluyo ne var ne yok gecmisi cok okuyamadım iyi haberler olmuştur inşallah . Ben bugün gittim Dr iyi gidiyo düzelmiş biraz daha dedi ama bir hafta daha yatmam
Gerekmiş şimdilik maşallah iyi gidiyo şükürler olsun :)
Oh beeeeeeee..... Aklım sendeydi....
İnşallah iyi gidecek.
Zor birgün geçiriyoruz..
((( off ya ne biçim gün.. sevmedim hiç bugünü ben...
yarın yoluna girer inşallah her şey...
Canim aklıma bısey geldi önemli bu.. Ben transfere gittiğimde Dr bana bı iğne kullanılıyor artık ohhh sorun olmaktan çıktı dedi bı araştırsan keske o zaman da olsaydı demişti bama
Canim zaten bastan biliyorduk hatta konusmustuk seninle menopur un kesilecegini, sadece bekledigimden daha gec kesti dr. Bence zaten bugune kadar aldigi gazla yumoslar gelismeye devam eder. Ben hala pazartesi opu olursun diye dusunuyorum. Aklima biraz catlakca birsey geliyor ama aslinda kendi capinda mantigi var, serum baglatsan acaba e2 duser mi diye dusunuyorum. Tabi oyle bir olasilik olsa dr un akil ederdi mutlaka. hersey guzel devam edecek, bebisler nazli nazli gelecek sadece..
canim insallah o e2 dedigin istenilen duzeyde olur insalllahhhhhhhhhhhh rabbim yuzune bakar da bi aksilik olmaz sen moralini bozmamaya calis strese koyma kendini az kaldi azkaldi canim benim buraya kadar geldin boyle ,bizide uzme canim .gec olsunda guc olmasin canim yinede bizim tr deki doktorlar gercekten cok itinali inannkiii eminim
canim benim sakin moralini bozma bazen bizim kötü diye degerlendirdiklerimiz iyiye dönüsebiliyor ölye dua et hepimiz edelim insallah hersey iyi olucak ben inaniyorum rabbim seninle olsun....dualarimizdasin
Hay ben o E2 nin....
Allah'tan ümit kesilmez canım benim dualarımız seninle.
Geç olsun güç olmasın.
Ben de 17:20 de acile gittim kürtaj oldum....
Bekleme listesine ekleyin....
Hoooopppp kaseti başa sarıyoruz.....
Allah umutsuz bırakmasın, eşimden ayırmasın, dostlarımı korusun, sizleri sevindirsin....
Âmin.
Ben de bugün ağır kanama ile hastaneye gittim.
17:20 de kürtaj oldum....
Beni bekleme listesine transfer ediniz...
Hoooop sarıyoruz kasedi başa...
Allah beni umutsuz, kocamsız, ailemsiz, dostlarımsız bırakmasın....
Hepimize saglık, sevgi, huzur ve bitmeyen umut diliyorum...
Sizi seviyorum....
Hepimiz birgün anne olduğumuzda bu topikte bebek vızırtısından durulmaz... :)))
Gunaydin kizlar cananyaka ve egunalden iyi haberler almayi diliyorum allah yardimciniz olsun
egunalcigim listede benim 1 gun yazmissin teste ama benim testim pazartesi
kizlar ben cok fena kasik agrisi cekiyorum resmen kramp girdimi cikmiyor dun yine girdi gece uyuyana kadar agridi gecede yine krampla uyandim
hamile kizlar hic aranizda boyle bisey yasayan varmu
Bu arada karin agrisindan iki buklum durumdayim, regl agrisi gibi degil ama, karnim icerden aciyo gibi agriyor, oturup kalkmak bile zor geliyo, normal bisi mi bu ya? test gununden 1 gun once???
Isten zor attim kendimi eve, kasiklarim sis sanki, bir de nefes nefese hissediyorum kendimi biraz (biraz gogsumu usuttum herhalde bu sonuncu ondan olabilir).
Nedir bu sacma durum ya?:18: zaten tirsmis durumdayim..
benimde sürekli kasık ağrım oluyor 16 haftalık oldum hala var ara ara.dr sordum normal demişti. çarşamba günü sordum tekrar oda bol su içmem gerektiğini söyledi.gerçektende suyu arttırınca biraz hafifledi ağrılarım. istersen sende dene su içmeyi....
cananyaka çok geçmiş olsun canım sana...Rabbim sabır versin sana ve ailene...
egunalcimcanım çok konuya hakim ve çok emek veriyosun bu foruma.. herkesede yardımcı oluyosun. inşallah seninde güsel haberlerini alırız....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?