Tüp Bebek Günlüğümüz !

kuzum sen nerdesin??
neden yazmadın bugün hiç..
doktora gitmicekmiydin bugün merak ettim ama..

kızlar ben yan daireye kayınvalidemin yanına bi uğrıyayımm geleyiim

evet yaa üzmesinler beni yarın büyümüş olsunlar...
sende kuzunla dua et bana olurmu...

kızlar ben yan daireye kayınvalidemin yanına bi uğrıyayımm geleyiim

noldu cicim en son ağlatmıştı seni valide sultan aranız nasıl konuştunmu o son olayı...ne çok sordum dimi

rABBİM SABRINI ARTIRSIN... inan çok üzüldüm anlayışşşsız aile ile çok zor oluyor inş. eşin her zaman yanında olur ..... (

Kızlar size bir şey soracağım tüp bebekte rahime kaç adet birleştirilme işlemi yapılmış yumurta trasfer ediliyor kanun ile 1 adet olacak falan diyorlar.. biizm arkadaş a doktor 2 adet tarasfer edildi diye mahkemelik olmuş lar varmı böyle bir şey yaaa (( biz çocuk sahibi olmak için uğrasıyoruz madi manevi sıkıntılar la ugraasıyoruz eger bir adet yumurta trans fer ederlerse itiraz ederim baştan konusacağım ya bari sağlıklı sıhhahtli hayırlı bebişilerimiz , ikizimiz olsun ,üçüzümüz olsun mani olmasınlar :) değilmi :))

çoğul gebeliği önlemek adına kanunen 35 yaşaltına 1 adet 35 yaşüstüne 2 adet transfer ediliyor. eğer 2 vedaha fazla negatif sonuç varsa bu durumda 2 adet emb.transfer ediliyor.

Gecmis olsun arkadasım Allah yardımcın olsun tez zamanda kavus yavruna...

Ben de 17:20 de acile gittim kürtaj oldum....
Bekleme listesine ekleyin....
Hoooopppp kaseti başa sarıyoruz.....
Allah umutsuz bırakmasın, eşimden ayırmasın, dostlarımı korusun, sizleri sevindirsin....
Âmin.

geçmiş olsun canım Rabbim tez zamanda sana ve diğer arkadaşlarımızı bebeklerine kavuştursun.

Kızlar ağlaya ağlaya geçmişi okumam 1 saattten fazla sürdü.Gerçekten çok üzüldüm.Cananyaka arkadaşıma sabır diliyorum.Kendi olumsuz sonucumdan sonra onun pozitif haberine çok sevinmiştim.Allahım inşallah bizede nasip edecek canım ne kadar üzgün olduğunu tahmin edebiliyorum.

egunal ciğim canım inşallah senin içinde herşey güzel olur e2 artık agresifliği bırakır ve sakinleşir yarın güzel haberlerini alırız inşallah canım

ilkonce arkadaşım senin durumunuda çok merak ediyordum.Çok üzüldüm tatlım.O insanlara da seni anlayabilecekleri duruma düşsünler inşallah diyorum yazık yani.Sen güçlü bir hatunsun bu çok iyi anlaşılıyor.Sabır diliyorum senin içinde.

Kızlar ben hala kanamam olsun diye bekliyorum.bthcg değerim en son 20 çıkmıştı.Transfer sonrası kanama olmasın diye dua ederken şimdi kanamam olsun bir an önce değer düşsün diye bekliyorum.Allahım güç ver bize tüm arkadaşalrıma.Bu yolda emek veren herkese.Çok zor gerçekten.Sabır sabır sabır.......

evet yaa üzmesinler beni yarın büyümüş olsunlar...
sende kuzunla dua et bana olurmu...

noldu cicim en son ağlatmıştı seni valide sultan aranız nasıl konuştunmu o son olayı...ne çok sordum dimi

senin sözünü dinledim bebişimi ve kendimi üzmemek için alttan aldım zaten kendisi lafını koyup normal yaşamına geri döndüğü için olan bana oldu ama takmamaya çalışıyorum işte amaaan boşveerrr .. dualarıımm hep seninle bitanemm rabbim kabul etsin inşallahh oğlum ve ben seni çok seviyoruz teyzesiii

İlkonce Cananyaka offf kızlarr yüreğim dağlandı... Ne desem nasıl desem bilemiyorumm. Allahımm en kısa zamanda mucizelerinizi gönderir inşallahhh.

İkramaya güzelim senin şu kaynanatöre fena dalasım var zaten gelen haberlerle moral sıfır hıncımızı şu kaynanatörden mi alsak napsakkk.

canım benim zaten derdin başından aşkın bide bu densizlerle uğraşıon..çok zor bi durumm...rabbim sana güç ve sabır wersin işin çok zor walla..ama eşinin sana destek olması çok güzel...herşey yoluna girer işşallahh...
acaba ben hamıle kalamıyomuyumm 4 defadada olmadıyaaa belkıde hiç olmazzz
ya deme ölee benimde 5. denemem olcakk:18:
maşallahh
canım çok geçmiş olsun...işşallah en yakın zamanda meleğine kavuşursunn

ahh ahh ne zor şeyler yaşıoz hepimiz.ALLAH hepimizin yardımcısı olsun...

CANANYAKA...canım rabbim sabrını vericek ve geçicek...
rabbim daha beterinde korusun neler yaşayanlar va rtabiki çok zor ama daha kötülerini düşünüp..teselli ver kendine inşaallah
bidaha yaşamzsın ve sonund akucağına alacağın hamilelikle ryaşarsın...çok üzgünüm ama sabır ve duaya devam et...
gerekirse testle ryaptır biliyosun hamile kalmamız zor kaybetmek dahada zor...
ESİN.....inşaallah değerlerin düşer ve sende toplanırsın..tez zamand ameleğin gelsin seninde...
İLKÖNCE..sanada çok geçmiş olsun canım..rabbim tez zamanada bebişini göndersin..içim yanıyor hepinize ama elimdne gelen bişiyok...
VE HEMŞERİM EGUNALİM....inşallah opun olur canım hakınd ahayırlı olan olsun..ya bilmemek de iyi bazen ama çok şey bilmekte iyi bende bunu daha anlayamadım..
inşaallah sonu güzel olsunda unutalım e2 kabuslarını cnaımmm

Son düzenleme:
çok üzüldüm canım ama allahın takdiri ne denebilirki, allah sana ve eşine sağlık versin yeterki yine denersiniz, elbet bir gün olucaktır ben inanıyorum :44:

canım benım ya cok gecmiş olsun ne dıyecegımı bılemıyorummmm umarım bundada bır hayır vardırrr rabbım yar ve yardımcın olsun

ah selocanım ya bende seni merak edip duruyodum.... niye haber vermiyo bu kız diye de söyleniyodum.... çok üzüldüm..... kendini iyi hissedince gel aramıza dertleşiriz..........

canım cok uzuldum ....
rabbım sabır versınnnnnn....
soylenecek bırsey yokkkkk... hayırlısı kuzummmm

Sagolun canlarim Iyiki Bareingang sizi COk seviyorum detaylari paylasmak sizinle

Canım ne desem boş,bende merak ediyodum seni..demekki vakti,saati var..lütfen hemen umutsuzluga düşme..rabbim güç,saglık,sabır versin..herşey rabbimizin elinde..inş.bigün herkesin yüzü gülcek..

bugün fena birgündü Rabbim bi daha böyle birgün yaşatmasın topiğimize ve arkadaşlarıma...

öyle şeyler yaşayıp öyle durumlara düşüyoruz ki hiç ummadığımız şeyleri bekleyip şükreder olduk...
önce sağlık sonra sabır versin Rabbim..

iyi yapmışsın canım..
bu eski kafaları değiştirmek mümkün değil..
gerilim sana yaramaz diğeride takmaz zaten olan Allah korusun sana olur...
ben senin oğlunu yerim ama...
bende sizi çok seviyorum...
Allahrazı olsun canımm..

bilmek iyidir canım...
ben ohss nedir bilmesen hastaneye erken gitmesem o ilacı o gece almasam durumum ağırlaşırmışım öle dedi daktırlar...

ya sabır demek ıstıyorum bugun bu ne yaaa....
ALLAHIM SEN GUZEL ARKADASIMIZIN YUMURTALARINI KIVAMINA GETIR BEBISINE KAVUSSUN YARABBIM...
yarın ıns ama ınssss cok guzel olacak hersey hayatımmmmm umut bızde hep var unutma benım guclu kardesımmmm....

ahhhhh kuzumm ya ıkıgundur yazdıye beklıyrodum ama guzel haber beklıyorudm yaaaa
rabbım sabır versın canım benımmmmm
guclu yoldasım benımmmm

ne olur sen guzel haberle gel ve bunlar bebegının sana tepkıleır olsun yaaaa...

ya sabırrrrr canım benımmmmm en yakın zamanda normale donsun ınssss... degerın

Sagolun canlarim Iyiki Bareingang sizi COk seviyorum detaylari paylasmak sizinle

bızde senıııı cokkkk sevıyoruzzz canım ıyısın dımııııı

Canlarim insallah iyisinizdir Ben Iyi olmaya calisiyorum size Simdi anlatayim tedavim Boyunca hic sorun yasarsin hersey Yolanda gitti 12 yumos toplandi bunun 9 dollendi Geriye 5 Tane kaldi 3 Tane Birini kalite 2 Tane ikinci kalite yumosumdan oldu soyledi genetikci Aradi bunlar pgd Icin uygun dedi ve besinide pgd yaptirdik 3 gunlukken Transfer Icin cagirdilar Sonuc cikmadigi Halde Gittik Transfer Icin Ben Sona kaldim Sonuc Hala cikmadigini soylediler Bekle Bekle Bir HAL oldum dedimki esime var Bunda Bisey Evet var dedi sonra aynur Hanim cagirdi Bizi Aynen Soyle Basladi Soze soyle Bir durum var dedi Kromozom testlerini gosterdi 4 tanesi incelenebilmis 1 emrioda 2 4 ve 16 Kromozomda eksiklik ve fazlalik Verdi 2 emrioda 4 ve 16 kromozomda 1 Tane Kromozom yoktu 3 emrioda ise 15 ve 16 Kromozom fazladan Bir Kromozom almisti Yani 15 kromozomdan 1 tanesi 16 Kaymis ve 16 3 kromozomlu olmus 4 emrio ise sadece 4 kromozomda 1 Tane Kromozom eksik olusmus 5 emrio ise gelisimi durmustu bu Sekilde Transfer yapamayiz kesinlikle dusukle sonuclanacaktir cunku emriolar hazarli dedi Transfer bu yuzden yapmalari Mantikli Degil dedi ve boylece bos Geri donduk bu Sekilde oldu canlarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…