canım moralini yüksek tut yumoşlarında büyüsünler istenilen kıvama gelsinlerr güldenimi üzmesinlerr pazartesi opu olursun gibime geliyo hayırlısı olsun doktorun temkinli davranıyo doktorcuuna güven hayırlısıyla bebişlerine kavuşş amin
kızlar ben yan daireye kayınvalidemin yanına bi uğrıyayımm geleyiim
doktordan geldim gelir gelmez kaynanam damladı haber sormaya gelmiş eşimle beraber geldiğimzi görünce tahmin etmiş doktordan geldiğimizi..
zaten dolmuşum sürekli ağlak bir haldeydim dönüşte otobüs şoförüyle avaz avaz kavga ettim..kaynanam ın suratın bakmadım çay koyma bahanesi mutfağa girdim bulaşığa giriştimm..onlar da anlamış galiba hemen çıktılar gittiler peşten görümcem de gelmişti...
eşime dedim sana bişey demediler mi trip yapmışlar buna ben de esdim gürledim benim canım yanıyor kötü bir dönem geçiriyorum teselli verceklerine bir de pişpiş mı bekliyorlar...çıktı yukarı öğrendi karınağrılarını..meğer artık bana şans vermiyorlarmış hanfendiler bu sefr olmasa eşim boşanacakmış kızı bile bulmuşlar öyle güzel miş ki 7 çocuğu olan karısını boşarmış yaniii..ben zaten kısa boyluymuşum şişmanışım kendime bakmıyormuşum evde temizlik bile yapmıyor muşum hamarat değil mişim...ki kendisi evime ayakkabı ile girdiği için kavga etmişliğimiz bana küsmüşlüğü var zamanında..Anlayacağınız benim derdim ban yetmiyormuş gibi bir de bu gerizekalı embesillerle uğraşıyorum çok doluyum bu nasıl bir zihniyettir.Rabbim sen görüyorsun ben nasıl insanların içine düşmüşüm hiç vicdanları yokmuş...Allah tan beni seven ve anlayan bir kocam var....Ben bebeğime kavuşamadığıma yanarken ailem dediklerim neyin derdine düşmüşler...
Kızlar size bir şey soracağım tüp bebekte rahime kaç adet birleştirilme işlemi yapılmış yumurta trasfer ediliyor kanun ile 1 adet olacak falan diyorlar.. biizm arkadaş a doktor 2 adet tarasfer edildi diye mahkemelik olmuş lar varmı böyle bir şey yaaa(( biz çocuk sahibi olmak için uğrasıyoruz madi manevi sıkıntılar la ugraasıyoruz eger bir adet yumurta trans fer ederlerse itiraz ederim baştan konusacağım ya bari sağlıklı sıhhahtli hayırlı bebişilerimiz , ikizimiz olsun ,üçüzümüz olsun mani olmasınlar :) değilmi :))
Ben de bugün ağır kanama ile hastaneye gittim.
17:20 de kürtaj oldum....
Beni bekleme listesine transfer ediniz...
Hoooop sarıyoruz kasedi başa...
Allah beni umutsuz, kocamsız, ailemsiz, dostlarımsız bırakmasın....
Hepimize saglık, sevgi, huzur ve bitmeyen umut diliyorum...
Sizi seviyorum....
Hepimiz birgün anne olduğumuzda bu topikte bebek vızırtısından durulmaz... :)))
Ben de 17:20 de acile gittim kürtaj oldum....
Bekleme listesine ekleyin....
Hoooopppp kaseti başa sarıyoruz.....
Allah umutsuz bırakmasın, eşimden ayırmasın, dostlarımı korusun, sizleri sevindirsin....
Âmin.
evet yaa üzmesinler beni yarın büyümüş olsunlar...
sende kuzunla dua et bana olurmu...
noldu cicim en son ağlatmıştı seni valide sultan aranız nasıl konuştunmu o son olayı...ne çok sordum dimi
canım benim zaten derdin başından aşkın bide bu densizlerle uğraşıon..çok zor bi durumm...rabbim sana güç ve sabır wersin işin çok zor walla..ama eşinin sana destek olması çok güzel...herşey yoluna girer işşallahh...doktordan geldim gelir gelmez kaynanam damladı haber sormaya gelmiş eşimle beraber geldiğimzi görünce tahmin etmiş doktordan geldiğimizi..
zaten dolmuşum sürekli ağlak bir haldeydim dönüşte otobüs şoförüyle avaz avaz kavga ettim..kaynanam ın suratın bakmadım çay koyma bahanesi mutfağa girdim bulaşığa giriştimm..onlar da anlamış galiba hemen çıktılar gittiler peşten görümcem de gelmişti...
eşime dedim sana bişey demediler mi trip yapmışlar buna ben de esdim gürledim benim canım yanıyor kötü bir dönem geçiriyorum teselli verceklerine bir de pişpiş mı bekliyorlar...çıktı yukarı öğrendi karınağrılarını..meğer artık bana şans vermiyorlarmış hanfendiler bu sefr olmasa eşim boşanacakmış kızı bile bulmuşlar öyle güzel miş ki 7 çocuğu olan karısını boşarmış yaniii..ben zaten kısa boyluymuşum şişmanışım kendime bakmıyormuşum evde temizlik bile yapmıyor muşum hamarat değil mişim...ki kendisi evime ayakkabı ile girdiği için kavga etmişliğimiz bana küsmüşlüğü var zamanında..Anlayacağınız benim derdim ban yetmiyormuş gibi bir de bu gerizekalı embesillerle uğraşıyorum çok doluyum bu nasıl bir zihniyettir.Rabbim sen görüyorsun ben nasıl insanların içine düşmüşüm hiç vicdanları yokmuş...Allah tan beni seven ve anlayan bir kocam var....Ben bebeğime kavuşamadığıma yanarken ailem dediklerim neyin derdine düşmüşler...
ya deme ölee benimde 5. denemem olcakk:18:acaba ben hamıle kalamıyomuyumm 4 defadada olmadıyaaa belkıde hiç olmazzz
maşallahhCanlarım sizi cok özledim nasılsiniz.. İnternetim
Kısa süre yok cepten giriyorum o da zor oluyo ne var ne yok gecmisi cok okuyamadım iyi haberler olmuştur inşallah . Ben bugün gittim Dr iyi gidiyo düzelmiş biraz daha dedi ama bir hafta daha yatmam
Gerekmiş şimdilik maşallah iyi gidiyo şükürler olsun :)
canım çok geçmiş olsun...işşallah en yakın zamanda meleğine kavuşursunnBen de bugün ağır kanama ile hastaneye gittim.
Sizi seviyorum....
Kızlar ben hala kanamam olsun diye bekliyorum.bthcg değerim en son 20 çıkmıştı.Transfer sonrası kanama olmasın diye dua ederken şimdi kanamam olsun bir an önce değer düşsün diye bekliyorum.Allahım güç ver bize tüm arkadaşalrıma.Bu yolda emek veren herkese.Çok zor gerçekten.Sabır sabır sabır.......
çok üzüldüm canımama allahın takdiri ne denebilirki, allah sana ve eşine sağlık versin yeterki yine denersiniz, elbet bir gün olucaktır ben inanıyorum :44:
canım benım ya cok gecmiş olsun ne dıyecegımı bılemıyorummmm umarım bundada bır hayır vardırrr rabbım yar ve yardımcın olsun
ah selocanım ya bende seni merak edip duruyodum.... niye haber vermiyo bu kız diye de söyleniyodum.... çok üzüldüm..... kendini iyi hissedince gel aramıza dertleşiriz..........
canım cok uzuldum ....
rabbım sabır versınnnnnn....
soylenecek bırsey yokkkkk... hayırlısı kuzummmm
Sagolun canlarim Iyiki Bareingang sizi COk seviyorum detaylari paylasmak sizinleBu tedavinin her aşaması ayrı zor.
İnşallah kısa zamanda kendini toparlar bizimle yaşadıklarını hislerini paylaşırsın.
Sen iyi ol eşin iyi olsun şimdi önemli olan sizlersiniz.
Allah büyük canım.
İnşallah bebeğinize kavuşursunuz. A
Canım benim bizde senden haber gelmedi nerdedir diye merak ediyorduk... Lütfen çok hırpalama kendini Rabbim sorununuzu göstermiş inşaallah tedavinizi olursunuz ve sağlıklı bir şekilde yavrularınız kucağınıza alırsınız umuysuz olma hayat varsa umut hep vardır..biz yanındayız daha iyi hissettiğinde mutlaka yaz bize öpüyoruz senii..
Canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin bir kötü haberin üzerine bu güzel haber ilaç gibi geldi..İnşaallah herkes hamile klacak topiğimiz doğumevine önecek..herkes gün sayacak doğurmak için...:119::119::119::119::124::124::124::124::124:
Canım ne desem boş,bende merak ediyodum seni..demekki vakti,saati var..lütfen hemen umutsuzluga düşme..rabbim güç,saglık,sabır versin..herşey rabbimizin elinde..inş.bigün herkesin yüzü gülcek..
Kızlar ağlaya ağlaya geçmişi okumam 1 saattten fazla sürdü.Gerçekten çok üzüldüm.Cananyaka arkadaşıma sabır diliyorum.Kendi olumsuz sonucumdan sonra onun pozitif haberine çok sevinmiştim.Allahım inşallah bizede nasip edecek canım ne kadar üzgün olduğunu tahmin edebiliyorum.
egunal ciğim canım inşallah senin içinde herşey güzel olur e2 artık agresifliği bırakır ve sakinleşir yarın güzel haberlerini alırız inşallah canım
ilkonce arkadaşım senin durumunuda çok merak ediyordum.Çok üzüldüm tatlım.O insanlara da seni anlayabilecekleri duruma düşsünler inşallah diyorum yazık yani.Sen güçlü bir hatunsun bu çok iyi anlaşılıyor.Sabır diliyorum senin içinde.
Kızlar ben hala kanamam olsun diye bekliyorum.bthcg değerim en son 20 çıkmıştı.Transfer sonrası kanama olmasın diye dua ederken şimdi kanamam olsun bir an önce değer düşsün diye bekliyorum.Allahım güç ver bize tüm arkadaşalrıma.Bu yolda emek veren herkese.Çok zor gerçekten.Sabır sabır sabır.......
senin sözünü dinledim bebişimi ve kendimi üzmemek için alttan aldım zaten kendisi lafını koyup normal yaşamına geri döndüğü için olan bana oldu ama takmamaya çalışıyorum işte amaaan boşveerrr .. dualarıımm hep seninle bitanemm rabbim kabul etsin inşallahh oğlum ve ben seni çok seviyoruz teyzesiii
CANANYAKA...canım rabbim sabrını vericek ve geçicek...
rabbim daha beterinde korusun neler yaşayanlar va rtabiki çok zor ama daha kötülerini düşünüp..teselli ver kendine inşaallah
bidaha yaşamzsın ve sonund akucağına alacağın hamilelikle ryaşarsın...çok üzgünüm ama sabır ve duaya devam et...
gerekirse testle ryaptır biliyosun hamile kalmamız zor kaybetmek dahada zor...
ESİN.....inşaallah değerlerin düşer ve sende toplanırsın..tez zamand ameleğin gelsin seninde...
İLKÖNCE..sanada çok geçmiş olsun canım..rabbim tez zamanada bebişini göndersin..içim yanıyor hepinize ama elimdne gelen bişiyok...
VE HEMŞERİM EGUNALİM....inşallah opun olur canım hakınd ahayırlı olan olsun..ya bilmemek de iyi bazen ama çok şey bilmekte iyi bende bunu daha anlayamadım..
inşaallah sonu güzel olsunda unutalım e2 kabuslarını cnaımmm
Zor birgün geçiriyoruz..
Bende saat 2 den beri e2 sonucumu almış öyleee saatin 5 olmasını bekledim doktor değerlendirsin ne olacak söylesin diye..
Tabiki endişelerim boşa çıkmadı...
Değerim 3865 çıktı bu da böyle giderse yarın 5000 ni boylarım demek...
Dolayısıyla hemen menapuru kestiler...
Yarın sadece lucrin vurucam ve hastaneye gidip yumoşlarımın büyüklüklerine bakacam aynı zamanda da e2 için kan verecem...
Dua edin benim için yumurtalarım toplanacak büyüklüğe gelmiş e2 düşüşe geçmiş olsun...
Belki opu pazartesinden sonrayada kalabilir.
Lucrinle devam edip e2 nin düşüşe geçmesini beklicez...
Düşüşe geçerse opu olacam...
İşte böyle canım arkadaşlarım...
Demekki ben boşuna risk var diye yazmamışım...
Maalesef çok şey biliyorum bu konuda...
ben ilk tüp bebekte ihmaller kurbanı oldum...
ve opudan sonraki 2.gün hastanelik oldum..
4 gün gözetim altında tuttular şiştim vs...
o sırada transferimde yapıldı...
ama negatif...
şimdi sadece opu öncesi normal bi şişlik var iğnelerden...
ama e2 tavan yapmak üzere...
bugünkü dozu iptal edip iğneyi kestiler.
opu olabilmem için e2 nin düşüşe geçmesi ve yumoşlarımın az daha büyümesi gerekiyor...
yarın belli olur sanırım herşey...
Ben de bugün ağır kanama ile hastaneye gittim.
Sizi seviyorum....
Bu arada karin agrisindan iki buklum durumdayim, regl agrisi gibi degil ama, karnim icerden aciyo gibi agriyor, oturup kalkmak bile zor geliyo, normal bisi mi bu ya? test gununden 1 gun once???
Isten zor attim kendimi eve, kasiklarim sis sanki, bir de nefes nefese hissediyorum kendimi biraz (biraz gogsumu usuttum herhalde bu sonuncu ondan olabilir).
Nedir bu sacma durum ya?:18: zaten tirsmis durumdayim..
Sagolun canlarim Iyiki Bareingang sizi COk seviyorum detaylari paylasmak sizinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?