Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım en azından boşuna transfer yapmamışlar öle olsaydı ve neagtif alsaydın daha çok üzülcektin...buda çok kötü ta nerelerden geldin tedavi için ama hayırlısı buymuş..rabbim sana ve eşine sağlık wersin yine olur işşallahh...geçmiş olsun tekrar...

çok zor birgün bitiyor yarın güzel birgün bizim olsun ve herşeyi geride bırakalım istiyorum...
yumurtalarım kıvama gelsin eveettt...
umutsuz nasıl yaşanır..Rabbim umudumuzu kaybettirmesin...
çok saol canım...

canım hoşgeldin ekin haklı en azından boş yere umut etmemiş oldun.. gerçi böyle olmasa iyiydi ama elden bişey gelmiyo....... dilerim en kısa zamanda meleğine kavuşursun.....

Geçmiş olsun canım yaa her şeyde bir hayır vardır. Sonradan kaybetmek daha acı olacaktı. İnşallahh bir sonraki denemede bebeğin gelecek sana

Selamlar nasılsınız?bi kac sayfa gecmişi okudum ama tam olarak anlamadım neler oldugunu...sanırım kötü bigün olmuş arkadaşlarım için...gündüz evde yoktum giremedim..rabbim herkese sabır,güç versin..umutlarımız hiiiçççç bitmesin..ne diyim cook üzüldüm..

Rabbim sabır ve güç versin..inş.hepimiz anne olcaz ama biraz zor olcak..rabbim umutlarımızı almasın,umut her zaman var..coook üzüldüm,inş.rabbim tez vakitte yüzünüzü güldürür..tekrardan cok gecmiş olsun canım..

Canım seninkilere söyleyecek söz bulamıyorum..allah akıl fikir,merhamet,vicdan versin..bunlar hiç mustafa karataş,nihat hatipoglu falan dinlemiyolarmı acaba??rabbim sanada sabır versin,güçlü ol,eşine sarıl..ne güzel eşin senin yanında...

CANIM ne desem boş..coook üzüldüm inan..ama vardır bundada bi hayır,rabbim sabır,güç versin,tekrardan meleginize kavuşmayı nasip etsin inş..umudunuzu kaybetmeyin ama lütfen..

bize gelince yarın saat 13 te dr randevumuz var..inş.yarın herşey belli olur..teyzelerimiz bize dua edin lütfen..kötü bişey cıkmasın,,korkuyorum..herşey yolunda giderse dr dan sonra 20 lik dişimi cektircem artık son kararım..inş.rabbim size güzel haberler vermeyi nasip eder..iyi akşamlar..

Canım inşallahh bebişlerin sağlıklı bir şekilde büyümüştür. Sana el sallayacaklar yarın. Diş konusuna gelince bende çekiyorum. Şimdilik geçici dolguyla idare ediyorum ben daha hiç diş çektirmedim çokkk korkuyorum zaten dişçi en büyük kabusumm

canım ınsallha e2 duser ve yumosların ıstedıgın buyukluge geler

Ben de 17:20 de acile gittim kürtaj oldum....
Bekleme listesine ekleyin....
Hoooopppp kaseti başa sarıyoruz.....
Allah umutsuz bırakmasın, eşimden ayırmasın, dostlarımı korusun, sizleri sevindirsin....
Âmin.

canım cok gecmıs olsun rabbım sabır versın

selo canım ne neder ne soylenırsede senın ıcının yangınlıgını hıc bırsey sonduremez bıze dusen sadece senın ıcın dua etmek dualrımızdasın canım arkadasım

sucum..geçmişle rolsun canım..şimdi sana bi soru neden pgt gerek görüldü daha önceden düşük falan oldumu ondanmı?
rabbim sağlıklı embriyoal rverisnki bizede sağlıklı yavrulaırmız olsun inş..ozaman tutmama sebebide olbailir gen bozukluğu değilimi??

canım hoşgeldin ekin haklı en azından boş yere umut etmemiş oldun.. gerçi böyle olmasa iyiydi ama elden bişey gelmiyo....... dilerim en kısa zamanda meleğine kavuşursun.....

Geçmiş olsun canım yaa her şeyde bir hayır vardır. Sonradan kaybetmek daha acı olacaktı. İnşallahh bir sonraki denemede bebeğin gelecek sana

Sagolun canlarim bende oyle dusunuyirum Benim Icin hayirlisi buyuk sonradan kayip etsem Daha COk uzulurdum boyle ise neden olmadini bilmiyorum hic olmazsa Biedenkopf tedavimi almanyada basliycam almanyadami doktorum uzun Protokoll demisti Burda basladin opu ve pgd Icin turkiyeye gelecem doktorum Kabul ederse tsbiiki hayirlisi artik hepimiz Icin dua edecem sizi cooooook seviyorum

herkesee merhabaa nasılsınız kızlarrr? bugün işler acayip yoğundu. çok yoruldumm... işteyken oğlum hiç hareket etmedi... işten çıktım daha kapıdan çıkmak üzereykenn oynamaya başladı..... oğlum bile çalışmak istemiyor :)))

mesai bitti diye sevinmiştir sıpa

Arkadaşlarıma iyi geceler dilemeye geldim ve hemen yatışa geçiyorum...
Malum zor birgündü ve yumoşlar artık zorluyo beni...
Allah rahatlık versin hepimize...
Güzel birgüne uyanalım inşallah...

çok üzdünüz bizleri en zoru da bulup kaybetmek,o sevinci heyecanı yaşayıp,offffffff,ALLAHım sabır ve dayanma gücü versin, en kısa zamanda toparlanırsınız inşallah..ilkonce ne güzel demişsin kocamdan ayırmasın ALLAH,ben mesela bazen öyle oluo ki hiç geçinemediğimizi düşünüorum ama boşanmak istesemde zor gelio bu yaştan sonra,iyi olan bazı şeylere bakıp devam ediorum,hatta çok iyi anlaşan bi çift olsak bebek için acele etmez bikaç yıl daha oluruna bırakırdım,ama 3 yıl başbaşa yetti,fena sıkıcı yani,bizim eve kesinlikle bi neşe lazım die daha çok sıkıntıya girdim bebek konusunda...yani eşlerinizle herşey yolundaysa onlara sımsıkı sarılın,çünkü onlar eminim size fazlasıyla destek olabiliolardır,ve inşallah bebekleriniz de gelecektir,nolur yılmayın!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…