Canlarim insallah iyisinizdir Ben Iyi olmaya calisiyorum size Simdi anlatayim tedavim Boyunca hic sorun yasarsin hersey Yolanda gitti 12 yumos toplandi bunun 9 dollendi Geriye 5 Tane kaldi 3 Tane Birini kalite 2 Tane ikinci kalite yumosumdan oldu soyledi genetikci Aradi bunlar pgd Icin uygun dedi ve besinide pgd yaptirdik 3 gunlukken Transfer Icin cagirdilar Sonuc cikmadigi Halde Gittik Transfer Icin Ben Sona kaldim Sonuc Hala cikmadigini soylediler Bekle Bekle Bir HAL oldum dedimki esime var Bunda Bisey Evet var dedi sonra aynur Hanim cagirdi Bizi Aynen Soyle Basladi Soze soyle Bir durum var dedi Kromozom testlerini gosterdi 4 tanesi incelenebilmis 1 emrioda 2 4 ve 16 Kromozomda eksiklik ve fazlalik Verdi 2 emrioda 4 ve 16 kromozomda 1 Tane Kromozom yoktu 3 emrioda ise 15 ve 16 Kromozom fazladan Bir Kromozom almisti Yani 15 kromozomdan 1 tanesi 16 Kaymis ve 16 3 kromozomlu olmus 4 emrio ise sadece 4 kromozomda 1 Tane Kromozom eksik olusmus 5 emrio ise gelisimi durmustu bu Sekilde Transfer yapamayiz kesinlikle dusukle sonuclanacaktir cunku emriolar hazarli dedi Transfer bu yuzden yapmalari Mantikli Degil dedi ve boylece bos Geri donduk bu Sekilde oldu canlarim
ya sabır demek ıstıyorum bugun bu ne yaaa....
ALLAHIM SEN GUZEL ARKADASIMIZIN YUMURTALARINI KIVAMINA GETIR BEBISINE KAVUSSUN YARABBIM...
yarın ıns ama ınssss cok guzel olacak hersey hayatımmmmm umut bızde hep var unutma benım guclu kardesımmmm....
bize gelince yarın saat 13 te dr randevumuz var..inş.yarın herşey belli olur..teyzelerimiz bize dua edin lütfen..kötü bişey cıkmasın,,korkuyorum..herşey yolunda giderse dr dan sonra 20 lik dişimi cektircem artık son kararım..inş.rabbim size güzel haberler vermeyi nasip eder..iyi akşamlar..
canım ınsallha e2 duser ve yumosların ıstedıgın buyukluge gelerben ilk tüp bebekte ihmaller kurbanı oldum...
ve opudan sonraki 2.gün hastanelik oldum..
4 gün gözetim altında tuttular şiştim vs...
o sırada transferimde yapıldı...
ama negatif...
şimdi sadece opu öncesi normal bi şişlik var iğnelerden...
ama e2 tavan yapmak üzere...
bugünkü dozu iptal edip iğneyi kestiler.
opu olabilmem için e2 nin düşüşe geçmesi ve yumoşlarımın az daha büyümesi gerekiyor...
yarın belli olur sanırım herşey...
Ben de 17:20 de acile gittim kürtaj oldum....
Bekleme listesine ekleyin....
Hoooopppp kaseti başa sarıyoruz.....
Allah umutsuz bırakmasın, eşimden ayırmasın, dostlarımı korusun, sizleri sevindirsin....
Âmin.
canım en azından boşuna transfer yapmamışlar öle olsaydı ve neagtif alsaydın daha çok üzülcektin...buda çok kötü ta nerelerden geldin tedavi için ama hayırlısı buymuş..rabbim sana ve eşine sağlık wersin yine olur işşallahh...geçmiş olsun tekrar...
canım hoşgeldin ekin haklı en azından boş yere umut etmemiş oldun.. gerçi böyle olmasa iyiydi ama elden bişey gelmiyo....... dilerim en kısa zamanda meleğine kavuşursun.....
Geçmiş olsun canım yaa her şeyde bir hayır vardır. Sonradan kaybetmek daha acı olacaktı. İnşallahh bir sonraki denemede bebeğin gelecek sana
herkesee merhabaa nasılsınız kızlarrr? bugün işler acayip yoğundu. çok yoruldumm... işteyken oğlum hiç hareket etmedi... işten çıktım daha kapıdan çıkmak üzereykenn oynamaya başladı..... oğlum bile çalışmak istemiyor :)))
mesai bitti diye sevinmiştir sıpa
mesai bitti diye sevinmiştir sıpa
Arkadaşlarıma iyi geceler dilemeye geldim ve hemen yatışa geçiyorum...
Malum zor birgündü ve yumoşlar artık zorluyo beni...
Allah rahatlık versin hepimize...
Güzel birgüne uyanalım inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?