Tüp Bebek Günlüğümüz !

cnm çok üzüldüm yaa ne kötü bi gün oldu bugün böyle hep olumsuz haberler aldık... ama iyiki bu pgd ye bakılmış tabi transferin olupta hayalkırıklığı yaşamaktansa,bidaha sefere inşallah bebişiniz olacak sağlıklı embriyonuz olur peki bu genetik tanı daha önce bikaç düşük yaptında mı yapıldı,keşke ilk denememizde yapsalar ya,belki bende şuan eksik yada fazla kromozomlu bi embriyonun tutunmasını bekliorum,yada tutunsa da kesin düşcek olan ve beni korkunç üzecek olan :18: ne kötü yaaa,içim sıkıldı birden...kib cnm!

çoğul gebeliği önlemek adına kanunen 35 yaşaltına 1 adet 35 yaşüstüne 2 adet transfer ediliyor. eğer 2 vedaha fazla negatif sonuç varsa bu durumda 2 adet emb.transfer ediliyor.

Allah aşkına hem 3 çocuk yapındiyorlar hemde 35 yaş altına tek embro koyuyorlar ....................
Nekadar matıksız ya 1979 doğumluyum 33 yasındaayım diyelim.. 35 i mi bekliyecegiz 2 embiriyo nakli için yaaaa(

Allah aşkına hem 3 çocuk yapındiyorlar hemde 35 yaş altına tek embro koyuyorlar ....................
Nekadar matıksız ya 1979 doğumluyum 33 yasındaayım diyelim.. 35 i mi bekliyecegiz 2 embiriyo nakli için yaaaa(

Ilk denemense evet canim. 35 yas alti isen 2 negatif denemenin olmasi lazim cift embriyo icin. Yeni kanun boyle.

Yılmak yok zaten.
Biz de eşimle zor zamanlar geçirdik. Halen tava tencere havada uçuyor bazen.
Daha dün aksam kanamam olmasına rağmen sinirlenip evden attım kendimi kapris yapıp. :)
Peşimden geldi tatlı yedik döndük.
Ama bu tedavi sürecinin bana en büyük katkısı birbirimize sığınmamız oldu.
Gün gelecek bebeğimiz olsa da olmasa da birbirimize kalacağız.
Umarım bebeğin gelir ama insallah bebeksiz bile olsan huzurunu yakalayacak kadar birbirinize fırsat tanırsınız.

İnşaalah doktorun hep Temkinli ve soğukkanlı bir şekilde gidiyor..bu sefer yavaş yavaş yumurta toplama aşamasına geleceksin...geç olsun ama güç olmasın..bebeğim biz sallana sallana ağır ağır gidiyoruz bu yolda bizim bebişlerin hiç acelsi yok belli ki..
Canim aklıma bısey geldi önemli bu.. Ben transfere gittiğimde Dr bana bı iğne kullanılıyor artık ohhh sorun olmaktan çıktı dedi bı araştırsan keske o zaman da olsaydı demişti bama
inşaallah gerek kalmadan çaresini bulur Hulusi bey..
evet canım görünen o...
pazartesi olamama riskimde var maalesef..
değerim çok yüsek seyrediyo...
doktorla görüşcem birazdan bakalım ne karar verecez...

Ben de 17:20 de acile gittim kürtaj oldum....
Bekleme listesine ekleyin....
Hoooopppp kaseti başa sarıyoruz.....
Allah umutsuz bırakmasın, eşimden ayırmasın, dostlarımı korusun, sizleri sevindirsin....
Âmin.

Canım çok geçmiş olsun bugün acılı zor bir günümüz Rabbim sabır versinn
çoğul gebeliği önlemek adına kanunen 35 yaşaltına 1 adet 35 yaşüstüne 2 adet transfer ediliyor. eğer 2 vedaha fazla negatif sonuç varsa bu durumda 2 adet emb.transfer ediliyor.
canım bu günkü teyzeye 5 tane transfer etmişler. kadıncağızın 5 embriyosunun 5 ini de koymuşşlar zorla hamile kalmış yaniiii..darısı herkesin başına ..
boşver ben onu Allah a havale ettim...Eşim eğer bana tek kelime imada bulunurlarsa eşyalarımı toplar çeker giderim demiş...ben k.pedere güzel bir çıtır hatun ayarlayaıp karşısına geçeceğimi düşünüp hayal kuruyorum iyi geliyor...zaten güzel bir kaynanam olsa anlayacağım da güzelliği de yok ki neyine güvenip beni beğenmiyor haspam..

Canım yazdıklarındn tek anladığım çok iyi bir merkezde uzman insanların dikkati sonucu daha büyük üzüntülerin eşiğinden dönmüşsün..Rabbiim bebeğini sana sağlıkla kucağına almayı nasip etmiş demek ki bunlaı öğrendin...inşaallah tüm sorunlarınız çözülecek...dualarımız seninle

sağol ervacımm naparsın hayat işte..onlar kendilerini vicdanen de ikna etmişler..kafaları rahat....sen kendine iyi bak düşünme benim kaynanatörü..Diş ağrısı ne menem bir şeydir inşaallah herşey yolunda gider de çektirirsin dişini ağrısız sızısız...
Arkadaşlarıma iyi geceler dilemeye geldim ve hemen yatışa geçiyorum...
Malum zor birgündü ve yumoşlar artık zorluyo beni...
Allah rahatlık versin hepimize...
Güzel birgüne uyanalım inşallah...
Tatlı rüyalar bebeeeemmmm.seviyoruz seni yarın güzel haberlerle gel...
ben sabahtan çıkacağım HSG Filmi çekilecek bu sefer tanı için saat 1.5 da randevum var ama merkez uzakta biraz da erken gitmem lazım malum anestezisiz yapılacak opersyon ağrı kesici falan verirler..ya histereskopi olacaktım ya da rahim filmi ücretleri birbirine yakın da olsa ben rahim filmini tercih ettim bilmiyorum doğru mu ettim ama kaldırmama şu sıra histereskopi yi..olursam da ..bu sefer opersyonu Ozan bey yapacakmış...ve ben bu sefer bu eve dönmek istemiyorum ....yeni evimde rahat rahat yatıp dinlenmek istyorum belki annemi çağırırım yanımda olsun ona ihtyacım var bu dönemde...manevi olarak...
neysee herkese iyii geceler.... kimse cevap vermemiş..
şekerim hikaye çok ama genelimiz negatif haberlerle dolu...o yüzden hiç okuyup keyfini kaçırma bebişinin..Tatlı rüyalar

Canım arkadaslarım ya ben bugün hiç fırsat bulupta giremedim öğlen misafir vardı aksam da yemekli misafir vardı Henüz daha yeni yataginicine girebildim yaa azıcık okudum İlkonce cnm çok gecmis olsun Rabbim yardımcın olsun ne denilirki bilemiyorum üzgünüm
Egunalim insallh hersey yolunda gider insallh benim opu dn once 4500 e2 degerim 1gun oncesi umarım sendn guzel hbrle gelir

ikramaya ve ilkönce
iyi geceler güzeller....................................
size de iyi geceler tatlışkom..elifnazı mıncıklarım seni de tombiş anaklarından öperim nasılsın gececi Hatun

karasu inşaallah herşey düzelecek bizim zor günlerimizden biriydi..giden bebişlerimizin acısını gelen bebişlerimiz unutturacak inşaallah..

canım yaaa rabbim bu acılarını unutturacak mutluluklar versinnn....

pes yani el insaf diyorum ne biçim insanlar allah çok büyük bu tip insanları allaha havale ediyorum onun adaleti şaşmaz .....
sana gelince tartışılmazsın canım içi dışı güzellerdensin onlar sana kurban olsunnnn.....

gülüm herşey yoluna girecek hayırlısı inşallah allahtan bir mani çıkmazsa pazartesi birlikte opu olacaz .....

Ben de 17:20 de acile gittim kürtaj oldum....
Bekleme listesine ekleyin....
Hoooopppp kaseti başa sarıyoruz.....
Allah umutsuz bırakmasın, eşimden ayırmasın, dostlarımı korusun, sizleri sevindirsin....
Âmin.

canımm geçmiş olsun allah sabrını artırsın en yakın zamanda mucizene kavuşursun inşallah....

kuzum sen nerdesin??
neden yazmadın bugün hiç..
doktora gitmicekmiydin bugün merak ettim ama..

canım dr. gittik kan verdim muayene oldum. yumoşlar istenilen kıvama gelmiş bugün son iğnelerimi yaptım. yarın gece 23.00 de çatlatma iğnemi yapacam, pazar boş pazartesi sabah opu için hastanede olacam hayırlısı artık nasipte kısmette ne varsa onu görecez rabbimden diliyorum meleklerime kavuştursun sadece beni değil hepimizi ....

bu arada dr. dan anneme gittik geç geldik hemen topiğe koştum ..........

hayırlısı olsun zuzum..... az kaldı bebişine kavuşmana....

inşallah canım bebişlerim hayırlısı ile gelsinde

iyi geceler der ve son sürat kaçarım yoksa kocişim kızacak..................

yat bebeğim kocişi kızdırma...

bende yatayım iyi geceler....

bide ben daha fazla alıntı yapmıştım ama çoğu yok hepinizi seviyorumm.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…