cnm inşşş dua ettim RABBİM seninde güzel haberlerini duyuracak bize inşş...Bu arada karin agrisindan iki buklum durumdayim, regl agrisi gibi degil ama, karnim icerden aciyo gibi agriyor, oturup kalkmak bile zor geliyo, normal bisi mi bu ya? test gununden 1 gun once???
Isten zor attim kendimi eve, kasiklarim sis sanki, bir de nefes nefese hissediyorum kendimi biraz (biraz gogsumu usuttum herhalde bu sonuncu ondan olabilir).
Nedir bu sacma durum ya?:18: zaten tirsmis durumdayim..
mrb kızlar sabah kanamam olduğnu sölemiştim dr u aradıktan sonra arttı hemen kliniğe gittik muayenede kanama devam etmesine rağmenkeseyi de gördük içinde embriyomuzu da, biraz rahatlamıştık hatta sevindik, dr progynex iğnemi artırdı kanamayı engellemek için de fitil verdi endol. eve gelir gelmez kullandım ama eve gelene kadar yolda bnden parçalar gittiğni hissettim eve gelince tuvalete giridğimde olanlar oldu yumruk büyüklüğünde parçalar pıhtılar düştü bebeğimizin bizden gittiğni hissettim resmen,1 saat içinde 4_5 tane ped ve 3 -4 defa çamaşırımı giysimi değiştirmek zorunda kaldım içim kan ağlıyodu tuvalet elim kolum her yer kan olmuştu gözlerimden akan yaşlarla birleşti aktı gitti bebeğimiz resmen, dr la görüştüm durumu artık umudum kalmadı ama dr saat 8de ve gece birde tekrar fitil kullanmamamı ve sabah muayeneye gitmemi söledi ne için gidicem bilmiyorum bizden giden bebeğimizin koca boşluğnu görücem sabah büyük ihtimalle. çok üzgünüm heycanımız sevincimiz yarım kaldı tabiki bu da Allahımın takdiri ama en çok neye üzülüyorum biliyomusunuz eşim o kadar mutluydu ki çoktan pabucumu dama atmış her gün karnıma eğilip öpüp bebeğimizle konuşuyodu öpüyodu seviyodu ona neler alıcağnı en güzel yerlerde okutucağnı anlatıyodu bi haftadır, erken sevinmmişiz... kısmet değilmiş...
cnm doktorum 27 nisan cuma günü ilk kontrole çağırdı...inş bugün tekrar kan verip değer artışıma bakacağım nasipse...inş artmıştır değerim..vallahi kötü olan arkadaşları görünce bende korkmaya başladım
Canım arkadaslarım ya ben bugün hiç fırsat bulupta giremedim öğlen misafir vardı aksam da yemekli misafir vardıHenüz daha yeni yataginicine girebildim yaa azıcık okudum İlkonce cnm çok gecmis olsun Rabbim yardımcın olsun ne denilirki bilemiyorum üzgünüm
Egunalim insallh hersey yolunda gider insallh benim opu dn once 4500 e2 degerim 1gun oncesi umarım sendn guzel hbrle gelir
gülüm herşey yoluna girecek hayırlısı inşallah allahtan bir mani çıkmazsa pazartesi birlikte opu olacaz .....
canım dr. gittik kan verdim muayene oldum. yumoşlar istenilen kıvama gelmiş bugün son iğnelerimi yaptım. yarın gece 23.00 de çatlatma iğnemi yapacam, pazar boş pazartesi sabah opu için hastanede olacam hayırlısı artık nasipte kısmette ne varsa onu görecez rabbimden diliyorum meleklerime kavuştursun sadece beni değil hepimizi ....
bu arada dr. dan anneme gittik geç geldik hemen topiğe koştum .............
İnşaalah doktorun hep Temkinli ve soğukkanlı bir şekilde gidiyor..bu sefer yavaş yavaş yumurta toplama aşamasına geleceksin...geç olsun ama güç olmasın..bebeğim biz sallana sallana ağır ağır gidiyoruz bu yolda bizim bebişlerin hiç acelsi yok belli ki..
inşaallah gerek kalmadan çaresini bulur Hulusi bey..
Tatlı rüyalar bebeeeemmmm.seviyoruz seni yarın güzel haberlerle gel...
ben sabahtan çıkacağım HSG Filmi çekilecek bu sefer tanı için saat 1.5 da randevum var ama merkez uzakta biraz da erken gitmem lazım malum anestezisiz yapılacak opersyon ağrı kesici falan verirler..ya histereskopi olacaktım ya da rahim filmi ücretleri birbirine yakın da olsa ben rahim filmini tercih ettim bilmiyorum doğru mu ettim ama kaldırmama şu sıra histereskopi yi..olursam da ..bu sefer opersyonu Ozan bey yapacakmış...ve ben bu sefer bu eve dönmek istemiyorum ....yeni evimde rahat rahat yatıp dinlenmek istyorum belki annemi çağırırım yanımda olsun ona ihtyacım var bu dönemde...manevi olarak...
şekerim hikaye çok ama genelimiz negatif haberlerle dolu...o yüzden hiç okuyup keyfini kaçırma bebişinin..Tatlı rüyalar
canım ınsallha e2 duser ve yumosların ıstedıgın buyukluge geler
Eki Görüntüle 390240 Eki Görüntüle 390241 Eki Görüntüle 390240
Günaydıınnnn...
Bugün güzel haberlerle dolu bir güne uynamış olmayı diliyorum Rabbimden...
HONEYMOONER Büyük gün geldi...Bugün test yaptıracak...
ERVA64 Kızlarıyla buluşacak ve Allahın izniyle iyi haberlerle gelecek...
LOTUS83 Kızıyla güzel vakit geçirecek.Bugün randevusu var...
BEBEKDELİSİ Değer artışı için kan verecek...
ZUZU25 Çatlatma iğnesini vuracak.Malum pazartesi OPU olacak.
EGUNAL Opu öncesi son kontrol olmasını umduğu randevusu için
birazdan hastaneye gidecek...
Allah hepimizin yardımcısı olsun...
Eki Görüntüle 390241 Eki Görüntüle 390241 Eki Görüntüle 390241 Eki Görüntüle 390241 Eki Görüntüle 390241 Eki Görüntüle 390241
Günaydın ben seni uğurladım canım hadi Allah işini rast getirsin güzel haberlerle gel
Buraya da yetiştin beni uğurlamaya demek saol canımm:13:
herkese gunaydin millet dunku kotu haberlere yorum bile yapamadim cok uzgunum bugun dunu unutup guzel bir gune uyansin herkes
Honeymooney arkadasim buyuk bir sabirsizlikla mutlu haberini bekliyorum
egunalcigim senin e 2 ye benden slm soyle otursun oturdugu yerde asabimi bozmasin
bu arada iki gun once dayanamayip test yaptim negatif cikti dun gece uyumadan once dua edip drdimki allahim bende cift cizgiyi horebilecekmiyim ne olur bir isik gonder bana dedim
ruyamda cift cizgiyi gordum gece 3 te uyandim kalkip test yaptim birakip devam uyudum sabah kalktigimda ikinci cizgiyi gordum allahim kandada pozitifi gormeyi nasip eder insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?