Tüp Bebek Günlüğümüz !

cnm inşşş dua ettim RABBİM seninde güzel haberlerini duyuracak bize inşş...

cnm doktorum 27 nisan cuma günü ilk kontrole çağırdı...inş bugün tekrar kan verip değer artışıma bakacağım nasipse...inş artmıştır değerim..vallahi kötü olan arkadaşları görünce bende korkmaya başladım

cnm ALLAH yardımcın olsun....inş tez zamanda yine tadarsın bu annelik duygusunu....inan ağladım cnm....dualarımdasın....
birşey sorucam bu kanamalar hiç belirti verdi mi cnm ? benide korku aldı şimdi ????? bende bahçecide yaptırdım MUSTAFA BEY de....

Allahın izniyle hiç bişey olmayacak canım..
Bugün bize değerinin arttığını yazacaksın inşallah...
Bilgilerinide güncelledim yalnız son adet tarihin eksik onu da yazarsan süper olur...

misafirden kendine gelemişin cicim...
ama olsun gelen giden çok olsun evin bereketi artar...
iğneyi kestiler canım bakalım bugünkü değerim ne olacak önemli olan yumoşlarda istenilen boyuta gelmeli..

dünün sonunda çok şükürki senden güzel haberler gelmiş...
demek kesinleşti opu süpperrr...
vallahi banimki hala muallakta...
e2 düşene kadar bekleme durumum var...
bi iki gün belki lucrinle devam ederim sadece sonra opu ya giderim...
merak etmiştim seni...dün de hep kötü haberler alınca aklıma iyi şeyler gelmedi..
neyseki herşey yolundaymış..
belki aynı gün opu da olabiliriz canım...

doktorum Allah tan iyi canım çok güveniyorum ona eski doktorların elinde olsaydım çoktan e2 5000 ni geçmişti...
seninde çilen bi bitmedi çok üzülüyorum ya..
dün elif le konuştuk anlattı bana neler yaşadığını...
bi de ben test sonucumu görmüştüm üzerinede seher bebeğimi kaybettim diye yazmştı katmerli bi üzüntü yaşadım dün..
inşallah hsg de bişey çıkmadan atlatırsın güzel haberler duymak istiyorum artık...
o eve dönmemeyi istemen çok normal bi operayondan çıkacaksın ve onların nemrut suratlarını görmek durumunda kalacaksın...
bir an önce kurtulmanı diliyorum onlardan...

Canım yaşadıkların çok zor..
tam sona geldim bebeklerime kavuşuyorum derken iptal ediliyor...
inan çok iyi anlıyorum neler hissettiğini..
kaç gündür bende opu ya gidebilecekmiyim endişe yaşıyorum iğne aşamasında tedavimin iptal olması gündeme geldi..
Rabbim hepimizn yardımcısı olsun gerçekten zor günler geçiriyoruz...

Günaydıınnnn...
Bugün güzel haberlerle dolu bir güne uynamış olmayı diliyorum Rabbimden...
HONEYMOONER Büyük gün geldi...Bugün test yaptıracak...
ERVA64 Kızlarıyla buluşacak ve Allahın izniyle iyi haberlerle gelecek...
LOTUS83 Kızıyla güzel vakit geçirecek.Bugün randevusu var...
BEBEKDELİSİ Değer artışı için kan verecek...
ZUZU25 Çatlatma iğnesini vuracak.Malum pazartesi OPU olacak.
EGUNAL Opu öncesi son kontrol olmasını umduğu randevusu için
birazdan hastaneye gidecek...
Allah hepimizin yardımcısı olsun...

Topiği açtım, listelerimizi güncelledim, 2850.sayfaya ulaşayım diye toplu cevap yazdığım geçmiş mesajlarınıza tek tek alıntı yaparak cevap verdim, sonunda 2850.sayfaya ulaştım ve kendi başıma kutlamamı yaptım, ardındanda canım arkadaşlarıma cicili bicili günaydın mesajı yayınladım aynı zamanda da günün özetini yazdım e daha napayım siz yatın ben hastaye gideyim yine...kimsede uğurlamaya gelmedi ama neyse

Günaydın ben seni uğurladım canım hadi Allah işini rast getirsin güzel haberlerle gel

Ben çıkıyorum ve Rabbim izniyle güzel haberlerle geliyorum..
Döndüğümde de herkesi iyi bulmak istiyorum..
Honeymooner dan hamileyim mesajını göresim geldi...

herkese gunaydin millet dunku kotu haberlere yorum bile yapamadim cok uzgunum bugun dunu unutup guzel bir gune uyansin herkes
Honeymooney arkadasim buyuk bir sabirsizlikla mutlu haberini bekliyorum
egunalcigim senin e 2 ye benden slm soyle otursun oturdugu yerde asabimi bozmasin
bu arada iki gun once dayanamayip test yaptim negatif cikti dun gece uyumadan once dua edip drdimki allahim bende cift cizgiyi horebilecekmiyim ne olur bir isik gonder bana dedim
ruyamda cift cizgiyi gordum gece 3 te uyandim kalkip test yaptim birakip devam uyudum sabah kalktigimda ikinci cizgiyi gordum allahim kandada pozitifi gormeyi nasip eder insallah

Amin inşallah göreceksin tatlım sakın olumsuz düşünme olur mu? Pozitif düşün bebeğin seninle Allah ın izniyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…