Tüp Bebek Günlüğümüz !

günaydınnn kader arkadaşlarım ..........bugününüz hergününüzden güzel olsun umarım bugün herkes güzel haberler alır ve yüzü güler ..........

gunaydın topıgımız guzel yureklı annelerı ve anne adayları hepınızı opuyorum

zuzu canım hersey yolunda gıtmesıne cok sevındım pazartesı opun varmıs rabbım yar ve yardımcın olsun

egunal canım ınsallah ıyı haberlerle gelırsın duaslarımız senınle

Gunaydin guzeller, artik kader gunu geldi catti, artik hayirlisi neyse o olsun diyorum.
Kocisin uyanmasini bekliyorum hastaneye gitmek icin. Sonucu aldiktan sonra cepten haber vermeye calisicam. Hepinizi seviyorum, benim icin dua edin

Gunaydin guzeller, artik kader gunu geldi catti, artik hayirlisi neyse o olsun diyorum.
Kocisin uyanmasini bekliyorum hastaneye gitmek icin. Sonucu aldiktan sonra cepten haber vermeye calisicam. Hepinizi seviyorum, benim icin dua edin

Hadi canim git bir an once gel hayirli haberle
allah yardimcin olsun

herkese günaydınlarrr yeni gün yeni umutlar getirsin yeni mucizeler yeni müjdeler hayırlı haberler getirsin hepinize. sağlıklı bereketli bir gün diliyorum canlarım bide bu gün honeymooner.arkadaşımızın sonuç günü rabbim hayırlı haberler vermeyi nasip etsin inşallah .

Son düzenleme:

canımm rabbim güzel haberler almayı nasip etsin dualarım seninle hayırlı haberlerle gel seni bekliyoruzz

günaydınnnnnnnnnn,bulutlu ve karanlık bi istanbul sabahı,hatta gece yağmur yağmış,ohhh ne güzel güneşli ve ışıl ışıl olsaydı dışarı çıkıp gezme isteğim kabaracaktı taze anne sen hamileliğinin 2.haftasında olamazsın,daha yeni spermle yumurta kavuşmuomu o hafta,sen 5.hafta olabilirsin,zaten sonucu aldığında 4.haftadaydın,ona bi bak tatlım...benim son iki gün çok umutsuzum belkide kendimi hazırlıorum yıkılmamak için,senin transferin kaçıncı gün yapılmıştı,blastosistmiydi,1 embriyomuydu?öptm cnm!

inşş güzel haebrlerle geliceksinnnn,,,

Canım Allah hayırlı haberler vermek nasip etsin inşallah.

Merakla ve duayla bekliyoruz.

evet işil işil olsaydı en azından balkonda otururdumm onu soracaktım zaten bilemedim ki5inci haftamı yazim 28 nisanda tıransfer yapıldı adetim 5indeydi bana da tuaff gelgi ama sormadanda değiştirmek istemedim çokk teşekürler iki gün kaldı seninde baktım sabah allah emanet ol inşallah pozitif sonuç alda gel dualarım seninle rabbim yüzünüze gülsün eşinle. güzel haberlerini bekliyorum ayrıca umutsuz olma çünkü bende öyleydim doktor hamilesin dediğinde inanamadım dedim eminmisin kimyasal olmadın değerim kaç 50.mi 60. mı dedim güldü 8yüz dedi çoka girdim yani gögüslerim şiş ve adet kokusu alıyordum resmen seni allaha emanet ediyorum inşallah bebişinle geliceksin kendine iyi bak çokk öptümmm

canım bir embiryo koyuldu dondurulmuş tu

Canım çok üzüldüm,acını yüregimde paylaşıyorum...

Allah sabır ve güç versin,gerçekten çok zor...

Canım çok üzüldüm,acını yüregimde paylaşıyorum...

Allah sabır ve güç versin,gerçekten çok zor...

canım arkadaşım rabbim sana yeni mucizeni gönderin inşallah çok üzgünüm ama sen hemen toparlan eminim eşinde üzülmüştüer o yüzden harapolmanın size bie fatdası yok allah sabır versin canım yine olur sen üzme tatlı canını birbirinize destek olup tekrear yola koyunun derim allaha emanet ..

cokkkkkkkkkkkk guzel haberlerle gelın canım arkadaslarımmmmmmmmmmmmmmmm

günaydınnn kader arkadaşlarım ..........bugününüz hergününüzden güzel olsun umarım bugün herkes güzel haberler alır ve yüzü güler ..........

günaydın mutlu haberlerin geldiğ ibirgün bizimle olsun

Canım Allah hayırlı haberler vermek nasip etsin inşallah.

Merakla ve duayla bekliyoruz.

inşş güzel haebrlerle geliceksinnnn,,,

hemınıze gunaydın canlarımmmmm
bugun ıns guz<el haberler alırız ve dunu unuturuzzzzz
guzellerım benımmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…