Gunaydin guzeller, artik kader gunu geldi catti, artik hayirlisi neyse o olsun diyorum.
Kocisin uyanmasini bekliyorum hastaneye gitmek icin. Sonucu aldiktan sonra cepten haber vermeye calisicam. Hepinizi seviyorum, benim icin dua edin
Gunaydin guzeller, artik kader gunu geldi catti, artik hayirlisi neyse o olsun diyorum.
Kocisin uyanmasini bekliyorum hastaneye gitmek icin. Sonucu aldiktan sonra cepten haber vermeye calisicam. Hepinizi seviyorum, benim icin dua edin
herkese günaydınlarrr yeni gün yeni umutlar getirsin yeni mucizeler yeni müjdeler hayırlı haberler getirsin hepinize. sağlıklı bereketli bir gün diliyorum canlarımbide bu gün honeymooner.arkadaşımızın sonuç günü rabbim hayırlı haberler vermeyi nasip etsin inşallah .
günaydınnnnnnnnnn,bulutlu ve karanlık bi istanbul sabahı,hatta gece yağmur yağmış,ohhh ne güzel güneşli ve ışıl ışıl olsaydı dışarı çıkıp gezme isteğim kabaracaktıtaze anne sen hamileliğinin 2.haftasında olamazsın,daha yeni spermle yumurta kavuşmuomu o hafta,sen 5.hafta olabilirsin,zaten sonucu aldığında 4.haftadaydın,ona bi bak tatlım...benim son iki gün çok umutsuzum belkide kendimi hazırlıorum yıkılmamak için,senin transferin kaçıncı gün yapılmıştı,blastosistmiydi,1 embriyomuydu?öptm cnm!
canım bir embiryo koyuldu dondurulmuş tuevet işil işil olsaydı en azından balkonda otururdummonu soracaktım zaten bilemedim ki5inci haftamı yazim 28 nisanda tıransfer yapıldı adetim 5indeydi bana da tuaff gelgi ama sormadanda değiştirmek istemedim çokk teşekürler iki gün kaldı seninde baktım sabah allah emanet ol inşallah pozitif sonuç alda gel dualarım seninle rabbim yüzünüze gülsün eşinle. güzel haberlerini bekliyorum ayrıca umutsuz olma çünkü bende öyleydim doktor hamilesin dediğinde inanamadım dedim eminmisin kimyasal olmadın değerim kaç 50.mi 60. mı dedim güldü 8yüz dedi çoka girdim yani gögüslerim şiş ve adet kokusu alıyordum resmen seni allaha emanet ediyorum inşallah bebişinle geliceksin kendine iyi bak çokk öptümmm
mrb kızlar biliyorum merak ettiniz ama ancak girebildim ağlamaktan harap oldum hep aklımda keşkeler var keşke annemin yanında birazdaha kalsaydım hemen gelmeseydim keşke hep orda yatsaydım kşke keşkee....
bebeğimin gittiğini biliyodum ama ufacıkda bi umudum yoktu diyemem,eşimde aynı. bi umutla gittik ama yok dünkü koca keseden eser yok sadece bi kenarı yamuk bi şekilde duruyodu dr kese bozulmuş dedi gitmiş bebişimiz , bgn kanamayla kalan o parçayıda atman lazım dedi dr ama olmazsa yarın ufak bi operasyonla alırım dedi ve bgn gram kanamam yok. o kadar zor bişeyki onu görmüşken kaybetmek çok acı, diyorumki en azından gebe kalabiliyomuşum,azda olsa bi heycan sevinç yaşadık çok güzeldi keşke böle olmasaydı ama napalım kendimi böle teselli etmeye çalışsamda dayanamıyorum.eve geldim kardeşimi aradım ona anlattım o da kötü oldu ama asıl iş annemde annem kalp hastası zaten bizim tüp bebek serüvenimiz başladığından beri üzüntüden hasta oluyo bide bunu duyunca napıcak bilmiyorum nasıl söylicem onu da bilmiyorum.o da çok mutlu sevinçli hala.
eşimde beni bırakamadı evde şimdi ama mışıl mışıl uyyo o uyurken bnde size haber veriyim dedim.
bizim küçük mucizemiz gitti...
Canım çok üzüldüm,acını yüregimde paylaşıyorum...
Allah sabır ve güç versin,gerçekten çok zor...
canım bir embiryo koyuldu dondurulmuş tu
cnm duaların için çok saol,inşallah ALLAHım kabul eder hepimizin hepimiz için dualarınıbebeciklerimizin sağlıkla böyle hoppidi hoppidi oynadığı,emekleyip,yuvarlandığı günleri görürürüz ALLAHın izniyle... son adet tarihinin ilk gününden bugüne kadar say cnm kaç hafta edio,ona göre yaz kaç haftalıksın,bebeğine ve kendine iyi bak,sevgiler
aminn canım cım ya ben de egunall hamile topigine koymuş ya o bilgilerimi biliyor du ona göre yaptım inşallah doğrudur şimdide 6ıncı haftası diyor bilemedim aslında ençok şu an ne gibi bir görümünde onu meraak ediyorumcanım bir embiryo koyuldu dondurulmuş tu
cnm duaların için çok saol,inşallah ALLAHım kabul eder hepimizin hepimiz için dualarınıbebeciklerimizin sağlıkla böyle hoppidi hoppidi oynadığı,emekleyip,yuvarlandığı günleri görürürüz ALLAHın izniyle... son adet tarihinin ilk gününden bugüne kadar say cnm kaç hafta edio,ona göre yaz kaç haftalıksın,bebeğine ve kendine iyi bak,sevgiler
Eki Görüntüle 390240 Eki Görüntüle 390241 Eki Görüntüle 390240
Günaydıınnnn...
Bugün güzel haberlerle dolu bir güne uynamış olmayı diliyorum Rabbimden...
HONEYMOONER Büyük gün geldi...Bugün test yaptıracak...
ERVA64 Kızlarıyla buluşacak ve Allahın izniyle iyi haberlerle gelecek...
LOTUS83 Kızıyla güzel vakit geçirecek.Bugün randevusu var...
BEBEKDELİSİ Değer artışı için kan verecek...
ZUZU25 Çatlatma iğnesini vuracak.Malum pazartesi OPU olacak.
EGUNAL Opu öncesi son kontrol olmasını umduğu randevusu için
birazdan hastaneye gidecek...
Allah hepimizin yardımcısı olsun...
Eki Görüntüle 390241 Eki Görüntüle 390241 Eki Görüntüle 390241 Eki Görüntüle 390241 Eki Görüntüle 390241 Eki Görüntüle 390241
Topiği açtım, listelerimizi güncelledim, 2850.sayfaya ulaşayım diye toplu cevap yazdığım geçmiş mesajlarınıza tek tek alıntı yaparak cevap verdim, sonunda 2850.sayfaya ulaştım ve kendi başıma kutlamamı yaptım, ardındanda canım arkadaşlarıma cicili bicili günaydın mesajı yayınladım aynı zamanda da günün özetini yazdım e daha napayım siz yatın ben hastaye gideyim yine...kimsede uğurlamaya gelmedi ama neyse
herkese gunaydin millet dunku kotu haberlere yorum bile yapamadim cok uzgunum bugun dunu unutup guzel bir gune uyansin herkes
Honeymooney arkadasim buyuk bir sabirsizlikla mutlu haberini bekliyorum
egunalcigim senin e 2 ye benden slm soyle otursun oturdugu yerde asabimi bozmasin
bu arada iki gun once dayanamayip test yaptim negatif cikti dun gece uyumadan once dua edip drdimki allahim bende cift cizgiyi horebilecekmiyim ne olur bir isik gonder bana dedim
ruyamda cift cizgiyi gordum gece 3 te uyandim kalkip test yaptim birakip devam uyudum sabah kalktigimda ikinci cizgiyi gordum allahim kandada pozitifi gormeyi nasip eder insallah
günaydınnn kader arkadaşlarım ..........bugününüz hergününüzden güzel olsun umarım bugün herkes güzel haberler alır ve yüzü güler ..........
gunaydın topıgımız guzel yureklı annelerı ve anne adayları hepınızı opuyorum
zuzu canım hersey yolunda gıtmesıne cok sevındım pazartesı opun varmıs rabbım yar ve yardımcın olsun
egunal canım ınsallah ıyı haberlerle gelırsın duaslarımız senınle
herkese günaydınlarrr yeni gün yeni umutlar getirsin yeni mucizeler yeni müjdeler hayırlı haberler getirsin hepinize. sağlıklı bereketli bir gün diliyorum canlarımbide bu gün honeymooner.arkadaşımızın sonuç günü rabbim hayırlı haberler vermeyi nasip etsin inşallah .
günaydın mutlu haberlerin geldiğ ibirgün bizimle olsun
Canım Allah hayırlı haberler vermek nasip etsin inşallah.
Merakla ve duayla bekliyoruz.
inşş güzel haebrlerle geliceksinnnn,,,
aminn canım cım ya ben de egunall hamile topigine koymuş ya o bilgilerimi biliyor du ona göre yaptım inşallah doğrudur şimdide 6ıncı haftası diyor bilemedim aslında ençok şu an ne gibi bir görümünde onu meraak ediyorum
bak ordaki resimde sağ tarafta görünüo 6. haftadaki hali,zaten ya 5 ya 6 haftalıktır cnm,dediğim gibi en garanti son adet tarihinden bugüne dek geçen hafta ve gün,ok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?