Tizllaar ben geldimm nasilsiniz ya ozledim sizi cok
bak ordaki resimde sağ tarafta görünüo 6. haftadaki hali,zaten ya 5 ya 6 haftalıktır cnm,dediğim gibi en garanti son adet tarihinden bugüne dek geçen hafta ve gün,ok
sağol canım benim vallaha bende egunall'ın koydugu tarihe gire yaptım sayım mayım aklım ermiyoozaten yanlişsa o gelince düzeltiriz çook öptümm
Günaydın kızlar... İyi haberlerle gelin inşallah güzel bı gun olur inşallah
dünün sonunda çok şükürki senden güzel haberler gelmiş...
demek kesinleşti opu süpperrr...
vallahi banimki hala muallakta...
e2 düşene kadar bekleme durumum var...
bi iki gün belki lucrinle devam ederim sadece sonra opu ya giderim...
merak etmiştim seni...dün de hep kötü haberler alınca aklıma iyi şeyler gelmedi..
neyseki herşey yolundaymış..
belki aynı gün opu da olabiliriz canım...
Eki Görüntüle 390240 Eki Görüntüle 390241 Eki Görüntüle 390240
Günaydıınnnn...
Bugün güzel haberlerle dolu bir güne uynamış olmayı diliyorum Rabbimden...
HONEYMOONER Büyük gün geldi...Bugün test yaptıracak...
ERVA64 Kızlarıyla buluşacak ve Allahın izniyle iyi haberlerle gelecek...
LOTUS83 Kızıyla güzel vakit geçirecek.Bugün randevusu var...
BEBEKDELİSİ Değer artışı için kan verecek...
ZUZU25 Çatlatma iğnesini vuracak.Malum pazartesi OPU olacak.
EGUNAL Opu öncesi son kontrol olmasını umduğu randevusu için
birazdan hastaneye gidecek...
Allah hepimizin yardımcısı olsun...
Eki Görüntüle 390241 Eki Görüntüle 390241 Eki Görüntüle 390241 Eki Görüntüle 390241 Eki Görüntüle 390241 Eki Görüntüle 390241
Topiği açtım, listelerimizi güncelledim, 2850.sayfaya ulaşayım diye toplu cevap yazdığım geçmiş mesajlarınıza tek tek alıntı yaparak cevap verdim, sonunda 2850.sayfaya ulaştım ve kendi başıma kutlamamı yaptım, ardındanda canım arkadaşlarıma cicili bicili günaydın mesajı yayınladım aynı zamanda da günün özetini yazdım e daha napayım siz yatın ben hastaye gideyim yine...kimsede uğurlamaya gelmedi ama neyse
herkese gunaydin millet dunku kotu haberlere yorum bile yapamadim cok uzgunum bugun dunu unutup guzel bir gune uyansin herkes
Honeymooney arkadasim buyuk bir sabirsizlikla mutlu haberini bekliyorum
egunalcigim senin e 2 ye benden slm soyle otursun oturdugu yerde asabimi bozmasin
bu arada iki gun once dayanamayip test yaptim negatif cikti dun gece uyumadan once dua edip drdimki allahim bende cift cizgiyi horebilecekmiyim ne olur bir isik gonder bana dedim
ruyamda cift cizgiyi gordum gece 3 te uyandim kalkip test yaptim birakip devam uyudum sabah kalktigimda ikinci cizgiyi gordum allahim kandada pozitifi gormeyi nasip eder insallah
gunaydın topıgımız guzel yureklı annelerı ve anne adayları hepınızı opuyorum
zuzu canım hersey yolunda gıtmesıne cok sevındım pazartesı opun varmıs rabbım yar ve yardımcın olsun
egunal canım ınsallah ıyı haberlerle gelırsın duaslarımız senınle
Gunaydin guzeller, artik kader gunu geldi catti, artik hayirlisi neyse o olsun diyorum.
Kocisin uyanmasini bekliyorum hastaneye gitmek icin. Sonucu aldiktan sonra cepten haber vermeye calisicam. Hepinizi seviyorum, benim icin dua edin
herkese gunaydin millet dunku kotu haberlere yorum bile yapamadim cok uzgunum bugun dunu unutup guzel bir gune uyansin herkes
Honeymooney arkadasim buyuk bir sabirsizlikla mutlu haberini bekliyorum
egunalcigim senin e 2 ye benden slm soyle otursun oturdugu yerde asabimi bozmasin
bu arada iki gun once dayanamayip test yaptim negatif cikti dun gece uyumadan once dua edip drdimki allahim bende cift cizgiyi horebilecekmiyim ne olur bir isik gonder bana dedim
ruyamda cift cizgiyi gordum gece 3 te uyandim kalkip test yaptim birakip devam uyudum sabah kalktigimda ikinci cizgiyi gordum allahim kandada pozitifi gormeyi nasip eder insallah
Eki Görüntüle 390240 Eki Görüntüle 390241 Eki Görüntüle 390240
Günaydıınnnn...
Bugün güzel haberlerle dolu bir güne uynamış olmayı diliyorum Rabbimden...
HONEYMOONER Büyük gün geldi...Bugün test yaptıracak...
ERVA64 Kızlarıyla buluşacak ve Allahın izniyle iyi haberlerle gelecek...
LOTUS83 Kızıyla güzel vakit geçirecek.Bugün randevusu var...
BEBEKDELİSİ Değer artışı için kan verecek...
ZUZU25 Çatlatma iğnesini vuracak.Malum pazartesi OPU olacak.
EGUNAL Opu öncesi son kontrol olmasını umduğu randevusu için
birazdan hastaneye gidecek...
Allah hepimizin yardımcısı olsun...
Eki Görüntüle 390241 Eki Görüntüle 390241 Eki Görüntüle 390241 Eki Görüntüle 390241 Eki Görüntüle 390241 Eki Görüntüle 390241
Gunaydin guzeller, artik kader gunu geldi catti, artik hayirlisi neyse o olsun diyorum.
Kocisin uyanmasini bekliyorum hastaneye gitmek icin. Sonucu aldiktan sonra cepten haber vermeye calisicam. Hepinizi seviyorum, benim icin dua edin
Güzel haberlerle geldim arkadaşlarım..
İğneyi kesmemize rağmen Yumoşlarım büyümüşler çok şükür.ama daktırcım bir gün daha beklerse e2 küçüklerde olgun hale gelir dedi..
Ben 16 yumoş saydım...
Her şartta yumoşlarını bırakmam alırım dedi...
ohss yi tetikleyen çatlama iğnesiyle beraber e2 yi düşürmek için hap verdi onu kullanacam ve şişmeyecem bu kez e2 yi kontrol altında tutacaz yani..
Güven bana hiç bişey olmayacak dedi...
Bugün ki e2 değerim abartmazsa bir gün daha bekleyip yarın çatlatma iğnemi vuracam...salı opu olacam..
Eğer e2 tavan yapmışsa bu akşam iğnemi vurup pazartesi opu olacam...
Salı günü opu olmak istiyorummm inşallah öyle olur...
İğneyi kesmemize rağmen Yumoşlarım büyümüşler çok şükür.ama daktırcım bir gün daha beklerse e2 küçüklerde olgun hale gelir dedi..
Ben 16 yumoş saydım...
ohss yi tetikleyen çatlama iğnesiyle beraber e2 yi düşürmek için hap verdi onu kullanacam ve şişmeyecem bu kez e2 yi kontrol altında tutacaz yani..
Bugün ki e2 değerim abartmazsa bir gün daha bekleyip yarın çatlatma iğnemi vuracam...salı opu olacam..
Ben 16 yumoş saydım...
kızlar sorum var benimmm hani yumurtlma döneminde saydam bir akıntı gelir ya bende dünden beri o akıntı dan geliyor ama rengi kahve gibi içne kan karışıyor belli sizde opu öncesi böyle bir akıntı oldumu benim diğer tedavilerimde akıntı vardı ama kan yoktu
canım ben ikimizinde aynı gün opu olacağını düşünüyorum inşallah da öyle olacak ayrıca aralarda ne yaşarsak yaşayalım tedavimizin sonu güzel olsun bebişli olsun .....
amin canım rabbim yar ve yardımcımız olsunnn.....
ellerine sağlık canım benim inşallah çok güzel haberlerle geleceksin hem çatlatma iğnesi yumurtaları çatlatmak dışında biraz daha büyüterek olgunlaşmalarını tamamlamalarınıda yardımcı oluyor o yüzden ben senin bugün çatlatma iğneni vuracağını düşünüyorum..
inşallah kanda da pozitifi görüp bize mutlu haberler verirsin....
saol canım bebişlerimi almama az kaldı inşallah 9 ay beni bırakmazlar sonra da sağlıkla doğarlar ....
hadi canımm güzel haberlerle gellll
sağol canım benim vallaha bende egunall'ın koydugu tarihe gire yaptım sayım mayım aklım ermiyoozaten yanlişsa o gelince düzeltiriz çook öptümm
merhaba bayanlar nasılsınız bakalım benim size bir sorum var lucrın kullanan varmı yada kullanmış olan benim çok fazla kasık ağrım var sizlerdede oldumu yada bu normalmi((???
vallahi hiç duymadım canım ben böyle bişey...
ama ben seninle aynı gün opu olmak istemiyom artık
salı olmam daha iyi küçük yumoşlarımda büyüsün azcık...
noldu kız hesaplarda bi yanlışlıkmı var acabaaa:44:
öncelikle soruma cevap verdiğin için çok teşekkür ederim canımmm....
benle aynı gün opu olmak istemiyorsun öle miiiii hıh büyüsün bakalım küçük yumoşlarda :))) bende kuser duşumu alıp akuya giderimmm
dün son iğnemi yaptım canım lucrinde vardı arasında çok şiddetli olmasa da biraz kasıklarda ağrı oluyor normal yanii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?