Tüp Bebek Günlüğümüz !

herkese gunaydin! Allahim bu gunun basini hayir,ortasini rahmet,sonunusa her kese mutlulukla kil Ya Rabbim!AMIN

canım ben ikimizinde aynı gün opu olacağını düşünüyorum inşallah da öyle olacak ayrıca aralarda ne yaşarsak yaşayalım tedavimizin sonu güzel olsun bebişli olsun .....

amin canım rabbim yar ve yardımcımız olsunnn.....

ellerine sağlık canım benim inşallah çok güzel haberlerle geleceksin hem çatlatma iğnesi yumurtaları çatlatmak dışında biraz daha büyüterek olgunlaşmalarını tamamlamalarınıda yardımcı oluyor o yüzden ben senin bugün çatlatma iğneni vuracağını düşünüyorum..

inşallah kanda da pozitifi görüp bize mutlu haberler verirsin....

saol canım bebişlerimi almama az kaldı inşallah 9 ay beni bırakmazlar sonra da sağlıkla doğarlar ....

Gunaydin guzeller, artik kader gunu geldi catti, artik hayirlisi neyse o olsun diyorum.
Kocisin uyanmasini bekliyorum hastaneye gitmek icin. Sonucu aldiktan sonra cepten haber vermeye calisicam. Hepinizi seviyorum, benim icin dua edin

hadi canımm güzel haberlerle gellll

kızlar sorum var benimmm hani yumurtlma döneminde saydam bir akıntı gelir ya bende dünden beri o akıntı dan geliyor ama rengi kahve gibi içne kan karışıyor belli sizde opu öncesi böyle bir akıntı oldumu benim diğer tedavilerimde akıntı vardı ama kan yoktu

Güzel haberlerle geldim arkadaşlarım..
İğneyi kesmemize rağmen Yumoşlarım büyümüşler çok şükür.ama daktırcım bir gün daha beklerse e2 küçüklerde olgun hale gelir dedi..
Ben 16 yumoş saydım...
Her şartta yumoşlarını bırakmam alırım dedi...
ohss yi tetikleyen çatlama iğnesiyle beraber e2 yi düşürmek için hap verdi onu kullanacam ve şişmeyecem bu kez e2 yi kontrol altında tutacaz yani..
Güven bana hiç bişey olmayacak dedi...
Bugün ki e2 değerim abartmazsa bir gün daha bekleyip yarın çatlatma iğnemi vuracam...salı opu olacam..
Eğer e2 tavan yapmışsa bu akşam iğnemi vurup pazartesi opu olacam...
Salı günü opu olmak istiyorummm inşallah öyle olur...

ne kadar güzel bir şey yaşamışsın.... inşallah kanda da pozitifi göreceksin...

İNŞALLAH HEPİNİZDEN GÜZEL HABERLER GELİR BUGÜN

Gunaydin guzeller, artik kader gunu geldi catti, artik hayirlisi neyse o olsun diyorum.
Kocisin uyanmasini bekliyorum hastaneye gitmek icin. Sonucu aldiktan sonra cepten haber vermeye calisicam. Hepinizi seviyorum, benim icin dua edin

Sabırsızlıkla bekliyoruz haberini.. İnşallah çoook güzel bir rakamla gelirsin bizlere

İşte günün ilk güzel haberi !!! Süper kutlasak mı ne yapsak :119::119::119::119::119::119::119::119::119::124::124::124::124::124::124::124:

Hadi hayırlısı canım benim yumoslarin kaliteli kaliteli olur insallah hepside sillenin bebis olur insallah

işte bu canım çok şükür rabbime ben buna kutlama yaparımmm

:118::118::119::119::119::119:

selo26, cnm geçmiş olsun diyeemdim hiç sanada... ama her şeyde vardır bir hayır... Zamanı gelince en iyisi olur inşallah

merhaba bayanlar nasılsınız bakalım benim size bir sorum var lucrın kullanan varmı yada kullanmış olan benim çok fazla kasık ağrım var sizlerdede oldumu yada bu normalmi((???

vallahi hiç duymadım canım ben böyle bişey...

ama ben seninle aynı gün opu olmak istemiyom artık
salı olmam daha iyi küçük yumoşlarımda büyüsün azcık...

sağol canım benim vallaha bende egunall'ın koydugu tarihe gire yaptım sayım mayım aklım ermiyoo zaten yanlişsa o gelince düzeltiriz çook öptümm

noldu kız hesaplarda bi yanlışlıkmı var acabaaa:44:

Son düzenleme:
merhaba bayanlar nasılsınız bakalım benim size bir sorum var lucrın kullanan varmı yada kullanmış olan benim çok fazla kasık ağrım var sizlerdede oldumu yada bu normalmi((???

dün son iğnemi yaptım canım lucrinde vardı arasında çok şiddetli olmasa da biraz kasıklarda ağrı oluyor normal yanii

dün son iğnemi yaptım canım lucrinde vardı arasında çok şiddetli olmasa da biraz kasıklarda ağrı oluyor normal yanii

çok sağol canım ya normal olmasına sevindim bende bugün 5. iğneyi vurucam hayırlısı bakalım bende bir heyecan görmelisiniz ilk tüp bebekte bu heyecan yoktu gayet sakindim kıpır kıpırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…