İşte günün ilk güzel haberi !!! Süperkutlasak mı ne yapsak :119::119::119::119::119::119::119::119::119::124::124::124::124::124::124::124:
Hadi hayırlısı canım benim yumoslarin kaliteli kaliteli olur insallah hepside sillenin bebis olur insallah
egunal olucaksın..
opu olucaksın...olucaksınnn..yumoşlarada telkin ver dayanacaklar...biraz şiir şarkı kaırşımı oldu ama
ya opusu iptal olna selomu ben akşam sucum deyip bi soru sordum ama pgtyle ilgili:26:
işte bu canım çok şükür rabbime ben buna kutlama yaparımmm
:118::118: :119::119::119::119:
vallahi hiç duymadım canım ben böyle bişey...
ama ben seninle aynı gün opu olmak istemiyom artık
salı olmam daha iyi küçük yumoşlarımda büyüsün azcık...
öncelikle soruma cevap verdiğin için çok teşekkür ederim canımmm....
benle aynı gün opu olmak istemiyorsun öle miiiii hıh büyüsün bakalım küçük yumoşlarda :))) bende kuser duşumu alıp akuya giderimmm
canımmmm hayırlı olsunnn cok sewindimmm tatlımmm hadi inşallah bi daha ki sefere hamileyim haberini duyacagız senden .kalbim duam seninle.. benimde kayınbabam öldü 40 ını yeni çıkardık onlarla ugraştık sonra 3 lü tarama testinde bebegin afp degerleri çok yüksek çıktı bebegn böbreklerinde sorun var dediler Allaha şükür ileri boyut ultrasyonlarla organlarının hepsi incelende şükürler olsun saglıklıııı :)) oglum olacak kesinleşti
egunal olucaksın..
opu olucaksın...olucaksınnn..yumoşlarada telkin ver dayanacaklar...biraz şiir şarkı kaırşımı oldu ama
ya opusu iptal olna selomu ben akşam sucum deyip bi soru sordum ama pgtyle ilgili:26:
canımmmm hayırlı olsunnn cok sewindimmm tatlımmm hadi inşallah bi daha ki sefere hamileyim haberini duyacagız senden .kalbim duam seninle.. benimde kayınbabam öldü 40 ını yeni çıkardık onlarla ugraştık sonra 3 lü tarama testinde bebegin afp degerleri çok yüksek çıktı bebegn böbreklerinde sorun var dediler Allaha şükür ileri boyut ultrasyonlarla organlarının hepsi incelende şükürler olsun saglıklıııı :)) oglum olacak kesinleşti
Canım benim transfer iptal oldu çünkü embriyolar birinci ve ikinci kalite olmalarına rağmen kromozomlarında eksiklik vardı yani gelişme devam etti ama transfer olsaydı ya düşük yada sakat olma ihtimali yüzde yüzdü
kutlanır tabii cicim pazartesiden bugüne kadar hergün e2 bakıldı ve hergün acaba opu olabilecekmiyim sorusuyla geçti...
veee sonunda kesin opu oluyorum...
:124::124::124::124::124::124::124::124:
saol canım kaliteli kaliteli olsunlar inşallah...
cevap vermek isterdim ama zuzum inan kendiminkini bile hatırlayamıyorum....kızlar sorum var benimmm hani yumurtlma döneminde saydam bir akıntı gelir ya bende dünden beri o akıntı dan geliyor ama rengi kahve gibi içne kan karışıyor belli sizde opu öncesi böyle bir akıntı oldumu benim diğer tedavilerimde akıntı vardı ama kan yoktu
oh..... nihayet güzek haber.... hayırlı olsun kuzum.....Güzel haberlerle geldim arkadaşlarım..
İğneyi kesmemize rağmen Yumoşlarım büyümüşler çok şükür.ama daktırcım bir gün daha beklerse e2 küçüklerde olgun hale gelir dedi..
Ben 16 yumoş saydım...
Her şartta yumoşlarını bırakmam alırım dedi...
ohss yi tetikleyen çatlama iğnesiyle beraber e2 yi düşürmek için hap verdi onu kullanacam ve şişmeyecem bu kez e2 yi kontrol altında tutacaz yani..
Güven bana hiç bişey olmayacak dedi...
Bugün ki e2 değerim abartmazsa bir gün daha bekleyip yarın çatlatma iğnemi vuracam...salı opu olacam..
Eğer e2 tavan yapmışsa bu akşam iğnemi vurup pazartesi opu olacam...
Salı günü opu olmak istiyorummm inşallah öyle olur...
Günaydın kızlar insallah güzel bir gün olur Hepimiz için :119::119::119::119:
Hado gözün Aydın canim benimhersey güzel gidecek inşallah :))
saol canım bişeyler yoluna giriyor artık...
opu ya gitmek için pazartesiden beri uğraşıyoruz hergün hastaneye gittim muayene kan ver derken bugüne geldik çok şükür...
COk sevindim canisi tosunumuz sağlıklı olsun yeterki kendini fazla yorma tatlım
kızlar sesime kulak verin ne olurr...bugün transfer sonrası 9.günn..idrar testi yaptım 2. çizgiyi silikte olsa gördümm.. 1 hafta önce ovitrell iğne yapmıştımm..onun rtkisimidir..yoksa.........
Güzel haberlerle geldim arkadaşlarım..
İğneyi kesmemize rağmen Yumoşlarım büyümüşler çok şükür.ama daktırcım bir gün daha beklerse e2 küçüklerde olgun hale gelir dedi..
Ben 16 yumoş saydım...
Her şartta yumoşlarını bırakmam alırım dedi...
ohss yi tetikleyen çatlama iğnesiyle beraber e2 yi düşürmek için hap verdi onu kullanacam ve şişmeyecem bu kez e2 yi kontrol altında tutacaz yani..
Güven bana hiç bişey olmayacak dedi...
Bugün ki e2 değerim abartmazsa bir gün daha bekleyip yarın çatlatma iğnemi vuracam...salı opu olacam..
Eğer e2 tavan yapmışsa bu akşam iğnemi vurup pazartesi opu olacam...
Salı günü opu olmak istiyorummm inşallah öyle olur...
o zamaaaan daha çok kutlayalımmm:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
Eki Görüntüle 390344
cevap vermek isterdim ama zuzum inan kendiminkini bile hatırlayamıyorum....
oh..... nihayet güzek haber.... hayırlı olsun kuzum.....
günaydın selocanım.............
valla kaç gündür aklımdaydın ama bi fırsat bulamıyordum iyi düşün iyi olacak tamam mı ? bu aya allahın izniyle anne olacaksın unutma canım dua ederken Allahtan peygamber efendimiz hz muhammedi aracı yaparak senden istiyorum de sürekli Allahu teala peygamberimizi çok sevdiğinden böyle duaların çogunu kabul edermiş... sen bu ayy cokk tatlı cokkk güzel bi anne olacaksın
Olsun şükür tatlım zaten bu sopalar sıkıntıları seviyo... Hatırlatsan benim de zor bela oldu transferim ama kısmet oldu cok şükürinşallah bize devamını nasip eder sana da müjdeli haberin ardından tamamını nasip eder canikom :)))
aminn canım inşallah herşey dilediğince olur güzel haberlerin devamı gelsinn
ya düşüğün falan varmıydıki önceden gerek duyuldu diye akşma sordum ama sucum diye başlamışıtm:))
hani bizde pgt falan yapmadılar ondna deim benim düşükleirmde var kendiliğnden olan gebeliklerimde...
allah kormuş tabiki rabbim sağlıklı evlatalr versin hepimize...sağlıksız gebelik düşer derler ya hep..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?