Tüp Bebek Günlüğümüz !

İşte günün ilk güzel haberi !!! Süper kutlasak mı ne yapsak :119::119::119::119::119::119::119::119::119::124::124::124::124::124::124::124:

kutlanır tabii cicim pazartesiden bugüne kadar hergün e2 bakıldı ve hergün acaba opu olabilecekmiyim sorusuyla geçti...
veee sonunda kesin opu oluyorum...
:124::124::124::124::124::124::124::124:

Hadi hayırlısı canım benim yumoslarin kaliteli kaliteli olur insallah hepside sillenin bebis olur insallah

saol canım kaliteli kaliteli olsunlar inşallah...

egunal olucaksın..
opu olucaksın...olucaksınnn..yumoşlarada telkin ver dayanacaklar...biraz şiir şarkı kaırşımı oldu ama
ya opusu iptal olna selomu ben akşam sucum deyip bi soru sordum ama pgtyle ilgili:26:

canımmmm hayırlı olsunnn cok sewindimmm tatlımmm hadi inşallah bi daha ki sefere hamileyim haberini duyacagız senden .kalbim duam seninle.. benimde kayınbabam öldü 40 ını yeni çıkardık onlarla ugraştık sonra 3 lü tarama testinde bebegin afp degerleri çok yüksek çıktı bebegn böbreklerinde sorun var dediler Allaha şükür ileri boyut ultrasyonlarla organlarının hepsi incelende şükürler olsun saglıklıııı :)) oglum olacak kesinleşti

egunal olucaksın..
opu olucaksın...olucaksınnn..yumoşlarada telkin ver dayanacaklar...biraz şiir şarkı kaırşımı oldu ama
ya opusu iptal olna selomu ben akşam sucum deyip bi soru sordum ama pgtyle ilgili:26:

Canım benim transfer iptal oldu çünkü embriyolar birinci ve ikinci kalite olmalarına rağmen kromozomlarında eksiklik vardı yani gelişme devam etti ama transfer olsaydı ya düşük yada sakat olma ihtimali yüzde yüzdü

işte bu canım çok şükür rabbime ben buna kutlama yaparımmm

:118::118::119::119::119::119:

bende bu kutlamaya katılırımmm:124::124::124::124::124:

evet çok güzel ve aydınlatıcı bi cevap verdim soruna
seninle opu olmak istemiyom evet
manevi anlamda istiyorum ama tıbben olmasa daha iyi yani ondan...
küsme cicim benim için böylesi daha iyi hem sen benden önce başladın sayılır tedaviye önce opu olmak senin hakkın
aku da yarasın arkadaşıma...deldir deldir gel bakalım...

COk sevindim canisi tosunumuz sağlıklı olsun yeterki kendini fazla yorma tatlım

egunal olucaksın..

eveetttt oluyoruummm opu oluyoruummmm
duyduk duymadık demeyin gülden opu oluyorrr

kız içinemi doğdu haberimin üzerine geldin...
saol canım güzel dileklerin için...
başınız sağolsun canım eşin iyidir inşallah...
demek paşamız geliyorrrr
Maşallah oğluşumuza...yerim ben onu...
bir ara sıkıntı yaşamışsınız ama neyseki sonu güzel olmuş...
çok sevindim canım Rabbim korusun sizi kötü gün yaşatmasın bir daha...

ya düşüğün falan varmıydıki önceden gerek duyuldu diye akşma sordum ama sucum diye başlamışıtm:))
hani bizde pgt falan yapmadılar ondna deim benim düşükleirmde var kendiliğnden olan gebeliklerimde...
allah kormuş tabiki rabbim sağlıklı evlatalr versin hepimize...sağlıksız gebelik düşer derler ya hep..

o zamaaaan daha çok kutlayalımmm :119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

cevap vermek isterdim ama zuzum inan kendiminkini bile hatırlayamıyorum....
oh..... nihayet güzek haber.... hayırlı olsun kuzum.....

Günaydın kızlar insallah güzel bir gün olur Hepimiz için :119::119::119::119:

günaydın selocanım.............

valla kaç gündür aklımdaydın ama bi fırsat bulamıyordum iyi düşün iyi olacak tamam mı ? bu aya allahın izniyle anne olacaksın unutma canım dua ederken Allahtan peygamber efendimiz hz muhammedi aracı yaparak senden istiyorum de sürekli Allahu teala peygamberimizi çok sevdiğinden böyle duaların çogunu kabul edermiş... sen bu ayy cokk tatlı cokkk güzel bi anne olacaksın

saol canım bişeyler yoluna giriyor artık...
opu ya gitmek için pazartesiden beri uğraşıyoruz hergün hastaneye gittim muayene kan ver derken bugüne geldik çok şükür...

Olsun şükür tatlım zaten bu sopalar sıkıntıları seviyo... Hatırlatsan benim de zor bela oldu transferim ama kısmet oldu cok şükür inşallah bize devamını nasip eder sana da müjdeli haberin ardından tamamını nasip eder canikom :)))

zuzucum..o akıntı bendede bol olmuştu hatta diydoum büyüyenler opuya kalmadı çatladı herhelde sorduğumdada hayır çatlmaıyo ama iğnlerde akıntı yapıyo dediler..ama kanam tazrzı olmadı hiçç.şimdi bende merak ettim yaaa:26:acaba kan başka yerdenmi geliyo hemoroid sorunun varmı??

kızlar sesime kulak verin ne olurr...bugün transfer sonrası 9.günn..idrar testi yaptım 2. çizgiyi silikte olsa gördümm.. 1 hafta önce ovitrell iğne yapmıştımm..onun rtkisimidir..yoksa.........

Cnm bizim sayfada yazdım ama görmediysen diye buraya da yazmak istedim. Alalhım inşallah bu denemede nasip etmiştir yavrunu, bugün 10. günün kan ver mutlaka, kanda 10.gün öğrenirsin kesin. Seni merak ettim, buaraya da bakacağım sonucun için, inşallah muradın senindir.

aminn canım inşallah herşey dilediğince olur güzel haberlerin devamı gelsinn

havai fişekim patlamamış amaaa
süpperrr kutlama teşekkür ediyorum canım...
hamilelik haberimde patlayan havai fişekli kutlama isterim ama

cevap vermek isterdim ama zuzum inan kendiminkini bile hatırlayamıyorum....
oh..... nihayet güzek haber.... hayırlı olsun kuzum.....
günaydın selocanım.............

bugün çok pozitiftim daktırda ayrı bi özen gösterdi sanki...
sakın korkma herşeyi kotrol etmek için ne gerekiyorsa yapıyorum dedi...
ohss olmayım diyede hap verdii...

ay inşallah canım güzel dileklerin gibi olur herşey...
çok dua ettim hep te edecem...
dediğin şekilde de ederim mutlaka...
saol kuzum..

evet canım sıkıntılı ve zor geliyorlar...
zor olcak ama olacak Allahın izniyle güzel haberide verecem inşallah...

aminn canım inşallah herşey dilediğince olur güzel haberlerin devamı gelsinn

canım benim çok teşekkürler...

Canım benim benim ilk denenmedi duşum filan yok benim biz eşimden dolayı tüm testleri yaptırdık bendede translokation 4 ve 16 çıktı eşimde azosperm var iğne ile sperm buldular Allah'tan hersey yolunda gitti pgt ile embriyoların tüm kromozomlarını incelettik ve orda hasarlı ve eksik kromozomlar çıktı 46 kromozom yerine 45 ve 46 yanlış yerleşme çıktı o yüzdende iptal oldu genelde düşükler bu yüzden oluyor ama birinci kalite denip konuluyor ve düşüyor bizde neden transfer edilmesini biz biliyoruz bu pgd sayesinde canisi iste böyle yani yüzde 25 şansımız var bizim genel olarak kaliteli kromozomları düzgün emrio elde edebilmek için nasip iste demekki daha zamanı gelmemiş bizim icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…