Tüp Bebek Günlüğümüz !

Cnmm bnmm gozumuz aydin rabbim herseyin istedigin gibi olmasini nasip etsin saglikla catlasin insallh yumurtalarin sismiceksin tabiki bnim de 4500 e2degerim opu dn sonra 2tane serum bagladilar ohss riskim icin sukur rabbime hic biseycik olmadi sana da olmicak insallh
Gunaydin guzeller, artik kader gunu geldi catti, artik hayirlisi neyse o olsun diyorum.
Kocisin uyanmasini bekliyorum hastaneye gitmek icin. Sonucu aldiktan sonra cepten haber vermeye calisicam. Hepinizi seviyorum, benim icin dua edin
Cnm bnm insallh hyrli hbrler alicaz senden

e2 sonucum erken çıkmış...
dün 3865 olan değerim düşmüş...
sonucummm 2095 süpperrrr ...
Allahım sana şükürler olsun...
Hiç bir riskim kalmadı artık..
Doktoru ve ekibini şu an yakalasam öpücüğe boğardım...
Hepsinden Allahrazı olsun...

anladım canım..ozaman bizlerde pgt niye yapılmıyo kii..belki ondan tutmuyor..ve donmuş embiryoalırmda var benim kaliteli deniyo ama...
hayırlsı böyleymiş..inşallah olur kaliteli embtyolaırnızda rabbim yardımcınız olsun...

tıransferim 28nisan yapıldı. 5 nisan adett tarıhım di yani dogum tarihini doğru yapmışmıyım yanı şu an bu görünümü gerçek mı çok yeni gibi nasıl böylr büyük olur akşlım yardım et bana :26::26::26:

ayyyyy yapamamışım yaaaaa , niye patlamamış kiiii.. normal resim yüklemeden koymuyormuyuz gifleride?
hamilelik haberine kadar öğretin bana.. ben şimdiden indireyim bir sürü havaifişek

Kizlar hamileyimmmmm ! Sonucum 367.1 hala soktayim, cepten yaziyorum
optum hepiniziiiii

yaaaa çokk güzelllll zaten içime doğan buyduuuu dün kaıslıyodun ohhhh yaaa....
:118::118::118::119::119::119:....rabbim tamamına erdirsin .dikkat et kendinee...fazla heycan yapma evine git dinleennn..
maaşallah yaa bugün çok güzel olucakkkkk...bend eadet oluyorum depreisfe bağladım biayım daha bebişsiz di,ye ama ilaç geldiniz ilaççççç

optum hepiniziiiii

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!

ya nasıl sevindimmmmm... elimdekileri fırlattım resmen yazını okyuncaaaaaa... Allahım çok şükür ya... çoook acayip tebrik ederim seni

işte günün 2. en güzel haberide geldiiiiiiiiiii

bu haberi bekliodum beeenn yaşasıııınn :119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

bende sana sarılmak istiyommm sevinçtennnnnn
çok şükür rabbimin izniyle ve merkezin sayesinde herşey yolunda...
adına çok sevindim canım 2.denemenin sonuda güzle olucak bu gidşle rbak görr....
çok ortak noktamız var senle..
tabi ebnim ohss olmamam seninde donmuş emb.kalmaması dışında...,haaa bide senin zayıf benim dobiş olmamm haahh budaha önemliii

doğru canımm..
hamiş listemizde de aynı doğum tarihi var..
görünümüde olması gerektiği gibi büyük değil yaniii...

haydiii ben kaçayımda yığınla ütüm var onları yapayım bi müzik açıp bu sevinçle....
hep güzel haber aldık ebnd ekanamam başladı gibi.. moral oldunuz..sancım falan olmadan işleimri halledeyim bugün çok takıldımn nete...

hadi ne bekliyoz sarılalım o zaman
başından beri diyorum bu kez olacak diye tabii zor günler ve mutlu son opu için..
bi de test günümde duble mutlu son yapcam inşallah...
sen dobişmiydin bana hiç öle gelmemişti bi daha bakarım ama bence abartıyon yanii..

optum hepiniziiiii

Allahım ne güzel bı gun :)) şükürler olsun rabbime!! Gözleriniz Aydın olsun canlar cok cok cok sevindiiiim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…