Tüp Bebek Günlüğümüz !

ütü ütüyle aram hiç iyi değilde

kolay gelsin canım, bu seviçle çabucak bitsin ütülerin

kolay gelsin canım...
ütüyüde pek severim

inşallah bakalım 7.senede bombayı patlatcan ..
hee dobişim kendi çapımda kilom çok fazla ama göstertmiyom tabi obez değilimde olursam diye korkuyommyıllar belkid eyumurtlarımın işlevi yüüznde bu haldeyimm..bak bakta için açılsın bana...eskiden daha gzüeldimde çok değişitm ama bebeğimle yenilencem ben biliyommm

ütü ütüyle aram hiç iyi değilde

kolay gelsin canım, bu seviçle çabucak bitsin ütülerin

kolay gelsin canım...
ütüyüde pek severim

saolun kızlar bende orta derece severim ütüyü..
ama annemde olsun kaynanamda olusn beni bulur ütü demekki çok nefret etmediğimdenn
5 gömlek,3kumaş,2keten pantulun,2etek,bikaç parça bişi bekler benii..
azmış yaaaaabelki kocişim yaırn evde ya bugünde okulda kursta beni gezdirir diye umut edip işleirmi yapıyom tabi adet sancısından gebermezsem

Allahım ne güzel bı gun :)) şükürler olsun rabbime!! Gözleriniz Aydın olsun canlar cok cok cok sevindiiiim :))

he valla gözlerim aydınlandı
saol canım...

ayyyyy yapamamışım yaaaaa , niye patlamamış kiiii.. normal resim yüklemeden koymuyormuyuz gifleride?
hamilelik haberine kadar öğretin bana.. ben şimdiden indireyim bir sürü havaifişek

evet olmamış kuzum...
normal yüklemişinde sanırsam büyük gelmiş boyutu...

kızlarrrr bende ütüyü bitirdim dermişimmm
yok ya ütüyü taktım sonra elektirik gitti yada biizm elektirkte bişi var apartmanın ışığı yanıyor..kim istemiyo ya ütü yapmamı..
tedaşmı acaba eşim faaturamı ödemediki neyse öğrenicem birazdan..
bend eyemek işine koyulurum napıyım hava güzle çıkıp gezesimde varrr...
egıunalcim şükür namazı kıl iyi yaaprsın balımmm

sigortalar atmıştır belkimm..
şükür namazına kalkacamda asıl normal öğle namazım var onu bi icraa edemedim ki şükür namazıma geçeyim..
öyle pc nin başında pinekliyom..

sigortalar atmıştır belkimm..
şükür namazına kalkacamda asıl normal öğle namazım var onu bi icraa edemedim ki şükür namazıma geçeyim..
öyle pc nin başında pinekliyom..

baktım evdekine ama hepsi yukarıda düğmelerin allah allahh..canım ikindi ezanına daha var..kalk kılarsın hepsini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…