haydiii ben kaçayımda yığınla ütüm var onları yapayım bi müzik açıp bu sevinçle....
hep güzel haber aldık ebnd ekanamam başladı gibi.. moral oldunuz..sancım falan olmadan işleimri halledeyim bugün çok takıldımn nete...
Kizlar hamileyimmmmm ! Sonucum 367.1 hala soktayim, cepten yaziyorum
optum hepiniziiiii
haydiii ben kaçayımda yığınla ütüm var onları yapayım bi müzik açıp bu sevinçle....
hep güzel haber aldık ebnd ekanamam başladı gibi.. moral oldunuz..sancım falan olmadan işleimri halledeyim bugün çok takıldımn nete...
gözün aydın hayatım maşallah değerin çok güzel bu sevinci şuan sonuç bekleyen herkes yaşar inşallah allahın izniyleKizlar hamileyimmmmm ! Sonucum 367.1 hala soktayim, cepten yaziyorum
optum hepiniziiiii
hadi ne bekliyoz sarılalım o zaman
başından beri diyorum bu kez olacak diye tabii zor günler ve mutlu son opu için..
bi de test günümde duble mutlu son yapcam inşallah...
sen dobişmiydin bana hiç öle gelmemişti bi daha bakarım ama bence abartıyon yanii..
ütüütüyle aram hiç iyi değilde
kolay gelsin canım, bu seviçle çabucak bitsin ütülerin
kolay gelsin canım...
ütüyüde pek severim
Allahım ne güzel bı gun :)) şükürler olsun rabbime!! Gözleriniz Aydın olsun canlar cok cok cok sevindiiiim :))
ayyyyy yapamamışım yaaaaa , niye patlamamış kiiii..normal resim yüklemeden koymuyormuyuz gifleride?
hamilelik haberine kadar öğretin bana.. ben şimdiden indireyim bir sürü havaifişek
optum hepiniziiiii
biraz evimlen ve beyimlen ilgileneyim.... gelirim ara ara..........
kızlarrrr bende ütüyü bitirdim dermişimmm
yok ya ütüyü taktım sonra elektirik gitti yada biizm elektirkte bişi var apartmanın ışığı yanıyor..kim istemiyo ya ütü yapmamı..
tedaşmı acaba eşim faaturamı ödemediki neyse öğrenicem birazdan..
bend eyemek işine koyulurum napıyım hava güzle çıkıp gezesimde varrr...
egıunalcim şükür namazı kıl iyi yaaprsın balımmm
optum hepiniziiiii
sigortalar atmıştır belkimm..
şükür namazına kalkacamda asıl normal öğle namazım var onu bi icraa edemedim ki şükür namazıma geçeyim..
öyle pc nin başında pinekliyom..
bigun hepımız anne oluruz ınsallhcnım benim ben daha hiç denemeden hamile kalamadığıma karar verildi buna ne buyrulur...üzülmeye gerek yok doktrun sana hamile kalamzsın diyene kadar devam...
ay sizin evde noluyooo:18::18::18::18:
optum hepiniziiiii
optum hepiniziiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?