herkese mrb diycem ama kimse kalmamış ben geçmişi okuyana kadar bi akasyacım burda.cnm bnm çok öpüyorum seni akasyacımmm
egunalim bgn güzel haberlerin gelmiş cnm çok sevindim e2 sonunda düşmüş inş opu n da salı günü hayırlısıyla olur ve yakında senin için gün sayıcaz ne güzell...
honeymooner cnm tebrik ederim seni Allahım tamamına erdirsin inş çok dikkat et kendine.
transferi olup beklemede olan arkadaşlar , test sonucunu alıp hamile olduğnu öğrenen güzel anne adayı arkadaşlarım nolur kendinize çok dikkat edin hep dinlenin sakın iy hissedip bişiler yapmayın benim düştüğüm hataya düşmeyin size tutunan bebişlerinize gözünüz gbi bakın yatın kalkmayın valla.Allahım benim yaşadığmı kimseye vermesin hala atlatamadık biz hatta bgn klinikte anladım tam olarak artık hamile olmadığmı hesapladığım tarihte doğum yapamıycağmı.iki gündür şoktan ve ağlamaktan biey anlamamışım. elbet bu da geçicektir Allahım büyük.
ilkonce cnm senle de aynı şeyi yaşamışız Allahım sana da sabrını versin güç kuvvet versin inş bizi ancak biz anlarız .
ikramaya,ekin,su,ecrinmert,akasya,tuana,pembe hayal ve şu an nicki aklıma gelmeyen bütün arkadaşlarım yanımda olduğnuz bnm acımı paylaştığınız için çok teşekkür ediyorum hepinize iyki sizler varsınız sizi çok sebiyorummmmm
bebekdelisi cnm kanamaların hiçbi belirtisi olmadı ama sadece bi kaç gündür hani bu yumurtlama döneminde olan sarı akıntılar var ya onlar oluyodu ama hiç aklıma gelmemişti önemsemedim o akıntıları azdı.sabah bi kalktım tuvalette gördüm ilk kanamayı. korkma ama dikkatli ol dinlen yorma kendini eğilip kalkma bile. Allh tamamına erdirsin cnm inş bebişşini sağlıkla kucağına alırsın
yaaaa çokk güzelllll zaten içime doğan buyduuuu dün kaıslıyodun ohhhh yaaa....
:118::118::118::119::119::119:....rabbim tamamına erdirsin .dikkat et kendinee...fazla heycan yapma evine git dinleennn..
maaşallah yaa bugün çok güzel olucakkkkk...bend eadet oluyorum depreisfe bağladım biayım daha bebişsiz di,ye ama ilaç geldiniz ilaççççç
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!
ya nasıl sevindimmmmm... elimdekileri fırlattım resmen yazını okyuncaaaaaa... Allahım çok şükür ya... çoook acayip tebrik ederim seni
işte günün 2. en güzel haberide geldiiiiiiiiiii
bu haberi bekliodum beeenn yaşasıııınn :119:
tebrikler sağlıkla kucağına alırsın inş
MAŞALLAHHHH çok sevindimm çookkkk...
Tutmayın beni kutlama yapiciimmm........
:6
Eki Görüntüle 390357 Eki Görüntüle 390358 Eki Görüntüle 390359 Eki Görüntüle 390358
hayırlı olsun canımm cok sewindimmm Rabbim hayırlısıyla saglıklı bi şekilde kucagına almayı nasip etsin
ya ne kadar güzel bir haber inana sabah yazmıştım içime doğdu sanki çokkk sevindim çok mutlu oldum rabbim devamını gertirsin
ayy inan çok heycanlandım
Allahım ne güzel bı gun :)) şükürler olsun rabbime!! Gözleriniz Aydın olsun canlar cok cok cok sevindiiiim :))
ya ne kadar güzel bir haber inan sabah yazmıştım içime doğdu sanki çokkk sevindim çok mutlu oldum rabbim devamını gertirsin
ayy inan çok heycanlandım
gözün aydın hayatım maşallah değerin çok güzel bu sevinci şuan sonuç bekleyen herkes yaşar inşallah allahın izniyle
Canım gözün aydın Allahım tamamına erdirsin çok sevindim çokkk
Ohhh canim inan senin adina ben derin bir ohhh cektim
cok ama cok sevindim masallah degerinde pek guzelmis
bigun hepımız anne oluruz ınsallh
tebrikler canım
herkese mrb diycem ama kimse kalmamış ben geçmişi okuyana kadar bi akasyacım burda.cnm bnm çok öpüyorum seni akasyacımmm
egunalim bgn güzel haberlerin gelmiş cnm çok sevindim e2 sonunda düşmüş inş opu n da salı günü hayırlısıyla olur ve yakında senin için gün sayıcaz ne güzell...
honeymooner cnm tebrik ederim seni Allahım tamamına erdirsin inş çok dikkat et kendine.
transferi olup beklemede olan arkadaşlar , test sonucunu alıp hamile olduğnu öğrenen güzel anne adayı arkadaşlarım nolur kendinize çok dikkat edin hep dinlenin sakın iy hissedip bişiler yapmayın benim düştüğüm hataya düşmeyin size tutunan bebişlerinize gözünüz gbi bakın yatın kalkmayın valla.Allahım benim yaşadığmı kimseye vermesin hala atlatamadık biz hatta bgn klinikte anladım tam olarak artık hamile olmadığmı hesapladığım tarihte doğum yapamıycağmı.iki gündür şoktan ve ağlamaktan biey anlamamışım. elbet bu da geçicektir Allahım büyük.
ilkonce cnm senle de aynı şeyi yaşamışız Allahım sana da sabrını versin güç kuvvet versin inş bizi ancak biz anlarız .
ikramaya,ekin,su,ecrinmert,akasya,tuana,pembe hayal ve şu an nicki aklıma gelmeyen bütün arkadaşlarım yanımda olduğnuz bnm acımı paylaştığınız için çok teşekkür ediyorum hepinize iyki sizler varsınız sizi çok sebiyorummmmm
bebekdelisi cnm kanamaların hiçbi belirtisi olmadı ama sadece bi kaç gündür hani bu yumurtlama döneminde olan sarı akıntılar var ya onlar oluyodu ama hiç aklıma gelmemişti önemsemedim o akıntıları azdı.sabah bi kalktım tuvalette gördüm ilk kanamayı. korkma ama dikkatli ol dinlen yorma kendini eğilip kalkma bile. Allh tamamına erdirsin cnm inş bebişşini sağlıkla kucağına alırsın
Canlarim eve geldim nihayet, korkunc bir yagmur ve trafik var istanbulda 2 saattir yollardaydim.
Benim icin dua eden, iyi dileklerini gonderen, yanimda olan tum kizkardeslerimden Allah razi olsun. Sabah titreyerek gittim hastaneye. Arabada bile oyle strese girdim ki nefes nefese kaliyordum yani o kadar diyim. 1.5 saat hastane kafeteryasinda sonucu bekledik titreyerek. Hep o eski 0.1 lik sonucum geldi gozumun onune. Elime sonuc kagidini verdiklerinde direk degere baktim, 367.2 yi gorunce herkesin ortasinda aglamaya basladim, zaten hemsirenin gulumsemesinden de umitlenmistim biraz. Allah insallah hepinize nasip etsin bu duyguyu. Pazartesi testi tekrarliycaz, Yucel Hoca da 27-28 i gibi gel keseye bakalim dedi. Bana gore degerin ikize yakin dedi.
Allahim hala inanamiyorum, istinye park planimi degistirip kosa kosa size geldim.
Canlarim eve geldim nihayet, korkunc bir yagmur ve trafik var istanbulda 2 saattir yollardaydim.
Benim icin dua eden, iyi dileklerini gonderen, yanimda olan tum kizkardeslerimden Allah razi olsun. Sabah titreyerek gittim hastaneye. Arabada bile oyle strese girdim ki nefes nefese kaliyordum yani o kadar diyim. 1.5 saat hastane kafeteryasinda sonucu bekledik titreyerek. Hep o eski 0.1 lik sonucum geldi gozumun onune. Elime sonuc kagidini verdiklerinde direk degere baktim, 367.2 yi gorunce herkesin ortasinda aglamaya basladim, zaten hemsirenin gulumsemesinden de umitlenmistim biraz. Allah insallah hepinize nasip etsin bu duyguyu. Pazartesi testi tekrarliycaz, Yucel Hoca da 27-28 i gibi gel keseye bakalim dedi. Bana gore degerin ikize yakin dedi.
Allahim hala inanamiyorum, istinye park planimi degistirip kosa kosa size geldim.
çok güzelll bi haber bu yaaa...
Rabbim kucağına almayıda nasip etsin canım...
evet ikiz olabilir...
sen anlatınca sanki yaşadım o stres anını...
gözünüz aydın ailecek.
kocişin ne tepki verdi hadi biz kadınlar ne yapsak normalde adamlar herkesin içinde pek epki veremezler..
o ne yaptı merak ediyorum..
çok güzelll bi haber bu yaaa...
Rabbim kucağına almayıda nasip etsin canım...
evet ikiz olabilir...
sen anlatınca sanki yaşadım o stres anını...
gözünüz aydın ailecek.
kocişin ne tepki verdi hadi biz kadınlar ne yapsak normalde adamlar herkesin içinde pek epki veremezler..
o ne yaptı merak ediyorum..
canım allah tamamına erdirsin..ayy o anı yaşadım ağlamaklı oldum yafff...
ilk hamileliğim kendiliğnden oldu ozman daha 2aylık evliyim erteledim durdum idrar testini 10 gün sonra.10günsonrada kanda ultrasonda gördüm..5000 ..şimdi bunu görsem delirir sıyırırımne sabırlıymışım hee....tabi kaybedincede dünyam karardı o başka..amaaaa
sonra aşılamada daha ilkti tabi bukadar bekliyecğeimi bilmyodum 84ü görünce donup kaldım doktorla konuşamadan koridora oturdum yanımda arkdaşım konuşamıyorum eşimi aradım ağlıyarak adam negatif sandı.sonra kendime geldim doktora teyit ettirdim:))..tabi deavmı kimyasal oldu(ve 2aşılama ve 1tüpte 0 ları aldım...
sende haklısın şok olmaklar ayyy ben naparım bilmemmm:2:
işte beklenen bebekler daha bi kıymetli oluyor onu demek istedimm,negatif nekadar zorsa pozitifde okadar güzelll...
rabbim kucağına almayı nasip etsin,sana ve tüm gebişlereee
Canim senin icin de cok mutluyum. e2 degerin hizaya gelmis cok sukur !
Ne kadar guzel bir gun oldu buguninsallah hergunumuz boyle olur
egunal rabbim sanada yaşatsın o anları tabi sonu poziitfili olsunda sende böğüre böğüre zırla emiiii sevinçtennnn...
o bekleme anı adamı öldürüyo heeee ...ya okadar adrenalin varki tüpçülerde çocuklar zımba gibi doğucak dayanıklıı savaşçı
tamam canım ama sen şuan e2yle gündeme oturdun kalkmıyon ya ondan dedim bide öyle yazınca şeettimm..saol kuzum valla bende pek bi mutluydum bi de senin haberin gelince üstüne sevincim ikiye katlandı...
çok şükür Rabbime herşey yolunda...
dün kötü günlerin en sonuncusu olsun inşallah...
şekerim sadece bana değil evlat hasreti çeken bütün arkadaşlarımıza yaşatsın bu güzel ve eşşiz duyguyu...
böğüre böğüre ağlarmıyım yoksa şuurumu kaybedip direk ruh ve sinir hastalıkları hastanesinemi sevk ederler bilmiyom yani
kız honey...
öncedenmi ayarladın parka gitmyei yoks asonuca göremi gidecektin ne olursa olsun..
kzıım tabi yuvana döncen sen artık gebesin aaa ne parkııı
tüp gebeleri nütfen bebişlere iyi bakın kendinizi yormayın ilk 3ay bizde daha risklii nütfennnnnn..
bırakın evi b....götürsün noluya olsunn ama yormayın süprüge tutmayın ağır kaldırmayın emiii kıymetli beklenen bebişleri unutmayalım..nütfennnn taammmıııı
2 -3 haftadir opu ydu, transfer di eve tikildigim icin daral gelmisti. Istinye park gozumde tutuyodu yanieger negatif sonuc alirsam kafayi dagitmak icin yalniz basima giderim diye dusunuyordum, eve donup bunalima girmek istemedim, pozitif alirsam da arkadaslarimi arar onlarla beraber gideriz diye dusunmustum.
Ama gercekten pozitifi alinca, hava da kotu hic surtmiyim sokaklarda evime doneyim dedim
hiiicccc is mis yapmam ben artik, kocisim yapar soylene soylene
tamam canım ama sen şuan e2yle gündeme oturdun kalkmıyon ya ondan dedim bide öyle yazınca şeettimm..
bende bilmiyom ya sinir harbi yaşar insan herşey olabilir...ben tam bi mal olurumda kesinnnn..
bak honeyde 2.de kalmış..sende kal bend ekalayım herkeşşşş kalsınnnnn
benimde 3 arkdaşımda tüp 1.denemede kaldılar hepsininde kızı oldu:))Benim cevremde gorduklerime gore genellikle 2-3 . denemelerde hamile kaliniyor. 1.denemede kalan cok nadir.
Amin canim, insallah darisi basina olacak en kisa zamanda. Kocisim de stresliydi epey, zaten arabada hic konusmadik. Ama nasil bir duygudur o ya, hemsire bana sonuc cikti dedi pc den bakip, sonra print etti sonucu, tabi inan benim kalbim durdu o printer calisirken. Sonra ben test sonucunu gorup direk aglamaya basladim, ona pozitif deyince, o da sarildi bana, cok duygulandi, arabada agladi biraz, bugun babasinin seneyi devriyesiydi cunku....oooyle duygusal bir gun yasiyoruz iste.
merhabalar arkadaşlar, bugün ilk ve son aşılama sonucumu aldım malesef negatif .Doktorum bşaka aşılamaları rezerv açısından riskli görüyor dolayısı ile adet olmayı bekliyorum 1 ay ara verip tüp bebek sürecine geçecegiz.Sizlerden ögrenecek ve tavsiye alacak çok şey olduğunu düşündüm.Bu süreç beni o kadar çok korkutuyorki neler yaşayacagım, nelerle karşılaşacagım, sonuç olumlu olacakmı yoksa tekrar mı denemek zorunda kalacagım inanın çok karışığım
tamam canım ama sen şuan e2yle gündeme oturdun kalkmıyon ya ondan dedim bide öyle yazınca şeettimm..
bende bilmiyom ya sinir harbi yaşar insan herşey olabilir...ben tam bi mal olurumda kesinnnn..
bak honeyde 2.de kalmış..sende kal bend ekalayım herkeşşşş kalsınnnnn
allah kabul etsin canım arkadaşım......tamam canım bende bi şükür namazı kılayım diyorum...
kızlarrrr bende ütüyü bitirdim dermişimmm
yok ya ütüyü taktım sonra elektirik gitti yada biizm elektirkte bişi var apartmanın ışığı yanıyor..kim istemiyo ya ütü yapmamı..
tedaşmı acaba eşim faaturamı ödemediki neyse öğrenicem birazdan..
bend eyemek işine koyulurum napıyım hava güzle çıkıp gezesimde varrr...
egıunalcim şükür namazı kıl iyi yaaprsın balımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?