Hoşgeldin canım...
bir çoğumuz negatif aşılamalardan geçtik ve tüp bebek yollarına düştük...
ne merak ediyorsan sorabilirsin...
o darala söyle gelmesin bi müddeet çok gezmeycen çünküü
eşinide bırak söylnesin kıyamaz sziede zaten..iş yapmayana zor tabi bizimkid esıkışınca hemn ya anasını yada benimki ni çağırır genelde.
benimde 3 arkdaşımda tüp 1.denemede kaldılar hepsininde kızı oldu:))
inş.bizde 2.de kalırız..ya sorun neydiki sizde:26:
Benim cevremde gorduklerime gore genellikle 2-3 . denemelerde hamile kaliniyor. 1.denemede kalan cok nadir.
allah kabul etsin canım arkadaşım......
senin yerine ben yaptım ütüyü şekerim... gerçi anca yarıladım.. tekrar devam edeceğim ama bi size bakayım dedim........
Evet ya en azindan su 3 ayi akli basinda gecirmek gerekiyor, ben de hiperaktifimdir nasil olacak bilmiyorum..
Hadi yaa, enteresan benim 3 arkadasimda 3. de kaldi. Bir tanesi de negatif denemeden sonra kendi kendine hamile kaldi.
Bizdeki sorun sperm morfolojisiydi. Sayi ve hareketlilik iyiydi ama morfoloji % 1 di. Kocis proxeed plus ve evicap kullandi ilk negatiften sonra. Sanirim biraz faydasi oldu.
canım benim.... güzel yüreklim.. hoşgeldin.... inşallah bu zor günlerde geçecek ve sen bebişinin mis kokusunu çekince içine hiçbirini hatırlamayacaksın bu acı tecrübelerin.....................
inş cnm inş dediğin gbi olucak günün birinde. şimdi anneme dedimki anne bizim kese oluşmamış kimyasal gebelikmiş dedim düştü dersem daha çok üzülür kendini suçlar yanımda olamadığı için falan die böle bi yalan söledim Allah affetsin napıyım anneme hiç kıyamam hemen hasta olur zaten hasta. ağlıyo şimdi hüngür hüngür onu tel de sakinleştirmekle meşgulüm bi de annem atlatsa bn de rahatlıcam offf kaç gündür bunalım bunalım daraldım aklımdan hiç çıkmıyo bi unutup huzurlu olabilsem...
ya şeytan dürter seni biliyom iş yap diye ama tut kendini..
işte bir erkek problemi ve bir gebe daha...
benim gibi sebepsiz olup yad akadına ait problem olan daha zor..rahim dipsiz kuyu sanki...
ama erkek sorununda emb.oldumu tamam sendede rahim iymiş bide rabbim ol demiş şükür canım...
Hoşbuldum canım, kabul edip listeye eklediğiniz için teşekkürler.
Öncelikle aşılamada kullanılan ignelermi kullanılıyor
Yumurtalar ne zaman toplanıyor
Toplamadan kaç gün sonra transfer yapılıyor
Agrılı bir işlemmi bu süreçler
Tüp bebek tedavisi öncesinde nelere dikkat etmeliyim
Önerdiğiniz bir kür varmı?
oofff çok sordum galiba şimdiden teşekkürler:26::26:
herkese mrb diycem ama kimse kalmamış ben geçmişi okuyana kadar bi akasyacım burda.cnm bnm çok öpüyorum seni akasyacımmm
egunalim bgn güzel haberlerin gelmiş cnm çok sevindim e2 sonunda düşmüş inş opu n da salı günü hayırlısıyla olur ve yakında senin için gün sayıcaz ne güzell...
honeymooner cnm tebrik ederim seni Allahım tamamına erdirsin inş çok dikkat et kendine.
transferi olup beklemede olan arkadaşlar , test sonucunu alıp hamile olduğnu öğrenen güzel anne adayı arkadaşlarım nolur kendinize çok dikkat edin hep dinlenin sakın iy hissedip bişiler yapmayın benim düştüğüm hataya düşmeyin size tutunan bebişlerinize gözünüz gbi bakın yatın kalkmayın valla.Allahım benim yaşadığmı kimseye vermesin hala atlatamadık biz hatta bgn klinikte anladım tam olarak artık hamile olmadığmı hesapladığım tarihte doğum yapamıycağmı.iki gündür şoktan ve ağlamaktan biey anlamamışım. elbet bu da geçicektir Allahım büyük.
ilkonce cnm senle de aynı şeyi yaşamışız Allahım sana da sabrını versin güç kuvvet versin inş bizi ancak biz anlarız .
ikramaya,ekin,su,ecrinmert,akasya,tuana,pembe hayal ve şu an nicki aklıma gelmeyen bütün arkadaşlarım yanımda olduğnuz bnm acımı paylaştığınız için çok teşekkür ediyorum hepinize iyki sizler varsınız sizi çok sebiyorummmmm
bebekdelisi cnm kanamaların hiçbi belirtisi olmadı ama sadece bi kaç gündür hani bu yumurtlama döneminde olan sarı akıntılar var ya onlar oluyodu ama hiç aklıma gelmemişti önemsemedim o akıntıları azdı.sabah bi kalktım tuvalette gördüm ilk kanamayı. korkma ama dikkatli ol dinlen yorma kendini eğilip kalkma bile. Allh tamamına erdirsin cnm inş bebişşini sağlıkla kucağına alırsın
Canlarim eve geldim nihayet, korkunc bir yagmur ve trafik var istanbulda 2 saattir yollardaydim.
Benim icin dua eden, iyi dileklerini gonderen, yanimda olan tum kizkardeslerimden Allah razi olsun. Sabah titreyerek gittim hastaneye. Arabada bile oyle strese girdim ki nefes nefese kaliyordum yani o kadar diyim. 1.5 saat hastane kafeteryasinda sonucu bekledik titreyerek. Hep o eski 0.1 lik sonucum geldi gozumun onune. Elime sonuc kagidini verdiklerinde direk degere baktim, 367.2 yi gorunce herkesin ortasinda aglamaya basladim, zaten hemsirenin gulumsemesinden de umitlenmistim biraz. Allah insallah hepinize nasip etsin bu duyguyu. Pazartesi testi tekrarliycaz, Yucel Hoca da 27-28 i gibi gel keseye bakalim dedi. Bana gore degerin ikize yakin dedi.
Allahim hala inanamiyorum, istinye park planimi degistirip kosa kosa size geldim.
Allah hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin canım. Niyeyse senin sonucunu bende çok merakla bekliyordum. O kadar mutlu oldum ki sanki benim sonucum 300 çıkmış gibiMutluluğun katlanarak devam etsin hamilelğin boyunca... Allah inşallah yaşadığın o güzel duyguyu anne olmayı bekleyen herkese nasip eder...
çok duygusallaştım ben yine..
ben ütümün başına döneyim
merhabalar arkadaşlar, bugün ilk ve son aşılama sonucumu aldım malesef negatif .Doktorum bşaka aşılamaları rezerv açısından riskli görüyor dolayısı ile adet olmayı bekliyorum 1 ay ara verip tüp bebek sürecine geçecegiz.Sizlerden ögrenecek ve tavsiye alacak çok şey olduğunu düşündüm.Bu süreç beni o kadar çok korkutuyorki neler yaşayacagım, nelerle karşılaşacagım, sonuç olumlu olacakmı yoksa tekrar mı denemek zorunda kalacagım inanın çok karışığım
merhaba kızlar ;
bugün iyi haberler gelmiş ; çok sevindim. Egunal e2 değerine haksızlık etmişsin ; bak uslu uslu olması gereken değere inmiş :) Üzücü haberler alan arkadaşlara da sabır diliyorum. ben transferin 3. günündeyim stres umut korku hepsi bir arada . 24 nisana kadar nasıl sabredeceğimi bilemiyorum. çok yazamasamda elimden geldiğince sizi takip ediyorum ve hepiniz için dua ediyorum , şimdi yemeğe gidiyorum ; sevgilerimle ....
Kızlar pazartesi sabah 9 da opu oluyorum..
e2 düşüşe geçtiği için kestiği iğneyi tekrar 75 doz vuracakmışım son kez birazdan
akşamda 9.45 de çatlatcam zahmetle büyüttüğüm yumoşlarımı...
ay heycanladım beee
İŞTE BENİM BEBEK MACERAM AMA SONUNDA NE OLACAK BAKALIM DAHA BİTMEDİ MÜCADELE....Yok yapmiycam is mis kararliyim .
Rahmin yasi yokmus biliyormusun? 18 yasinda bir kadinla 80 yasinda bir kadinin rahimi ayni imis, yaslanmiyormus yani (rahim allahin isimlerinden biri, enteresan di mi?). o yuzden yumurta donasyonu ile 65 yasinda kadinlar bile doguruyor. Ama yumurtalik yaslaniyor rahim gibi degil.
Sizde sebep yok mu canim? genetik test, sperm dna si testi yaptiniz mi? gordugum kadariyla hamile kalabliyorsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?