Tüp Bebek Günlüğümüz !

Hadi bakalım hayırlısı :))) inşallah bından böyle güzel haberlerle neseleniriz:))

çok sevindim canım hadi hayırlısı inşaallah hamile haberinide duyarz

KIZ MAAşallah bomba haber veriyon bugün yaaaa
aman saatini sakın kaçırma kaçırmazsında nolur nolmaz...ayy unutmazsam adınla o an dua edeyim ben.

Amin canim cok sagol, daha yolun basindayiz tabii. Insallah senin sonucunda oyle cikar. Allah tum anne olmak isteyen kadinlara nasip etsin, mucizesini yagdirsin insallah. Ben de 1-2 haftadir salya sumuk herseye agliyorum zaten

Amin canım, inşallah güzel haberler veririm sizlere... Ama belim çok ağrıyor.. Karnım desen öyle arada ağrı giriyor.. Sıkıldım valla bekle bekle... Neyse dinlen sen güzelce...

Hadi bakalımmm sonunda gün kesinleşti ... Hakkımızda hayırlısı canım

Hadi inşallah canım.
Güzel haberler... Seviyorum doktorunu :)))
Allah'a emanet hem yumoşların hem e2 n hem de opun....

Arkadaslar merhabalar benide aranıza alırsanız çok sevinirimm3 olumsuz asilama sonrasi tup bebek kaçınılmaz oldu:) İns.Hepimiz hakkında hayirli olur ve burda birbirimize güzel haberler veririz:) BU arada benide listeye eklerseniz sevinirim:)
Yas:26
Nedenco
Merkez:İstanbul tup bebek
Deneme: İlk olucak:)
Asama: Vitamin depolamayla birlikte adet bekliyorum:)

e2 min hakkını yemiş olamam cicim onu sakinleştirecez diye paraladık bir haftadır kendimizi hem doktor hem ben..
sonunda yola geldi...
daha dur cicim bugünlerde güzel bence tadını çıkar...
tüp bebek yapabilmek ve test gününü beklemek bile büyük nimet...
detayları hiç düşünme nasıl olsa 24 nisanda gelecek...

hadı bakalımmmm gözun aydın canım benımmmm

Hadi bakalım hayırlısı :))) inşallah bından böyle güzel haberlerle neseleniriz:))

çok sevindim canım hadi hayırlısı inşaallah hamile haberinide duyarz

KIZ MAAşallah bomba haber veriyon bugün yaaaa
aman saatini sakın kaçırma kaçırmazsında nolur nolmaz...ayy unutmazsam adınla o an dua edeyim ben.

saolun kızlar...
vallahi dün opu olabilecekmiyim acaba derken bugün saati bile belli oldu...
gerçekten zor bu iş..
Rabbim önce göbişimizi sonra kucağımızı doldursun inşallah...
Bu arada kdr şekerim döktürmüşün yine uzun uzun

Canımmm bugün HSG çektireceğini bile bile seni günün özeti kısmında yazmamışım kendimi kınıyorum...
Nasıl geçti iyimisin??

hoşgeldin aramıza, inşallah olumlu sonuçlar alırsın

Hadi inşallah canım.
Güzel haberler... Seviyorum doktorunu :)))
Allah'a emanet hem yumoşların hem e2 n hem de opun....

saol canım...
bende seviyorum daktırlarımı..
çünkü iki taneler ve ikisinide birbirinden ayıramıyorum...
asıl doktorum yokken diğeride aynı onun kadar ilgilendi..
sanırım kendi doktorum pazartesi opu da olmayacak diğer doktor girecekmiş...
pazartesi yokum dedi çünkü..
ama benim için farketmiyorum hepsine güveniyorum...
dediğin gibi Allaha emanet herşeyim

hoşgeldin sefalar getirdinn..
ilk tüp bebek denemen son olsun bebeğibe kavuşursun inşallah...
hemen ekliyorum listemize...

ben ütümün başına döneyim
çabuk bitir işini kaynatacağız daha fıstık
sabır canım inşaallah su gibi akacak günler sen hamilesin şuan bolbol dua et bacım ihtiyacımız var...
Hay maaşallah çok sevindimmmm canım inşaallah çok rahat bir Opu geçireceksinn
Canım benim rahim iyi oldu mu birinde mutlaka tutunur bebişin inşaallah yeter ki sebebi bulunusun ve tedavin sonuçlansın..
Canım arkadaşım Umutsuzluk müslümana yakışmıyor zaten... inşaallah bebğin sağlıklı bir şekilde bir sonraki seferde sana tutunacak kucağına aldığını da göreceksinn...ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliyorum ama sen sabredeceksin bizim sınavımız çetin ödülümüz Dünyanın en kutsal en yüce göreviyle şereflenmek aneelikle.....Biz hepimiz kucağımızda bebişlerimizle buluşacağımız günleri de göreceğiz inşaallah..seni seviyoruz ve her zaman yanındayız bunu unutma...
Amin canim cok sagol, daha yolun basindayiz tabii. Insallah senin sonucunda oyle cikar. Allah tum anne olmak isteyen kadinlara nasip etsin, mucizesini yagdirsin insallah. Ben de 1-2 haftadir salya sumuk herseye agliyorum zaten
canım benim bugün aldığım en güzel 1. haber bu oldu...güldenin düşen e2 değeri ve belirlenen opu su 2. güzel haber...Rabbim keseyi görmeni sağlıklı bir 9 ay sonunda kucağına aldığını görmeyi ve sonrasını da nasip etsin inşaallah...

Sonucun olumlu olacağını düşüneceksin olumlu olacak.
Yol meşakatli ama yoldaşlar çok sağlam ve sevgi dolu...
Hep beraber yürüyeceğiz ve bebeklerimizle müjdeleneceğiz....

Hoşgeldin....
Kısa zamanda hamile kalırsın Sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

hoşgeldin canımmm ben de istanbul tüp bebek merkezine giidyorum ordaki doktorum ozan bey.. hala ilktransfer için iyileşmeyi bekliyorum yumurtalarım ocakta toplandı üstüne 2 sefer histereskopi oldum...bebişlerim deepfreez de beni bekliyor..görüşmek üzere
Canımmm bugün HSG çektireceğini bile bile seni günün özeti kısmında yazmamışım kendimi kınıyorum...
Nasıl geçti iyimisin??

ayyy bence kötüydü canım .... filmim çokağrılı olmadı ama istnbul yağmur çamur sel götürüyor sokakları ...
doktoruma haber verdim rahim filmi çekineceğimi tamam dedi beni de haberdar et dedi...film çekinirken 1-2 dakika acı oldu ama mühim değil..rahat bir işlemdi sonuçları hemen verdiler 300 tl karşılığı ...ama hijyen ve işlem çok rahatdı değerdi yanii..dijital çekim yaptılar ağrı kesiciye bile gerek görmediler
işlem öncesi az lekelenmem olmuş hemşire söyledi.işlem sonrası söküldüm şimdi ağrım var..az az kırmızılar geldi.. ama devamı gelir mi bilemem..

neyse ben filmi okudum tamam dedimmm bu sefer de sağ taraf ta yapışıklık var yine histereskopi olacak..
kafamda planı yaptım bu ay sonuan kadar mayıs ayı başında toplanır taşınırım rahmim dinlenir dedim sonra bir iki ay gezerim memlkete giderim kendime gelirim sonra yaz sonunda da ameliyatımı olup tarnsfer için ilaca vs başlarım..
burda geçmişi okurken doktorum aradı..filmi aldın mı diye sordu bana sonuçları oku dedi..
okudum en son sol tarafta yapışıklık vardı ordan histreskopi olmuştum... bu filmde sağ da bant şeklinde dolum efecti var diyor...
doktorum çok iyi dedi önemli bişey yok sol tarafı kurtamışız sağ tarftaki o kadar önemli değil bana pazartesi filmi getir dedi... şimdi pazartesi sabah erkenden doktoruma gideceğim oradan da taksime geçeceğim Ozan Bey e göstereceğim sonucu...inşaallah hist e gerek kalmadan transfer için ilaçlara başarım oksijen terapi ye geçerimm. beklememe gerek kalmaz...
bilmiyorum yaa umutlandım inşaallah umudum boşa çıkmaz pazartesi inşaallah güzel haberlerle dönerimm

hepsinide cevaplamışsın canım benim , anladım ki ben dogru yerdeyim çok teşekkürler ilgine.

hosgeldın canımmmm benımm ben hıc asılama yaptırmadımm dırek tupe gectım azospermı oldu için.... ınsallh ılk tup denemende kavusursun bebegıne
inşallah hepimiz bir an önce kavuşalım

Sonucun olumlu olacağını düşüneceksin olumlu olacak.
Yol meşakatli ama yoldaşlar çok sağlam ve sevgi dolu...
Hep beraber yürüyeceğiz ve bebeklerimizle müjdeleneceğiz....
haklısın hep beraber olsun o zaman teşekkürler

hoşgeldin sefalar getirdinn..
ilk tüp bebek denemen son olsun bebeğibe kavuşursun inşallah...
hemen ekliyorum listemize...

Hosbuldummm :)insallahhh hepimiz bir an önce kavuşalım bebislerimize

Aaaa ne güzel denk gelebiliriz o zaman belki:)Benimde Dr Aret bey. Bende subat ayinda histeroskopi oldum. Tup bebek oncesi rahimi elverişli hale getirmek adına. Birazda genişletilme işlemi yapıldı. Şimdi tertemiz rahim bebisimi bekliyo:) Oyy bebislerde annesini bekliyo desene:) Sanada 1 tane mı transfer yapılacak? Birde kac yumurta toplandı ve kac parti dondurulmusun seni bekliyo merak ettim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…