Tüp Bebek Günlüğümüz !

Kizlar hamileyimmmmm ! Sonucum 367.1 hala soktayim, cepten yaziyorum
optum hepiniziiiii

ohhhhhh super haberler bunalr yaaaa cok sevındım gec kutladım ama temzılı yaptım cok ısım vardı sımdı bıtıtı dusa gıtmeden bakım dedımmmmm
ooooooo cıfte kutlama varmıssssss topıgımızde yaaaaaaaaaaaa
:13::13::13::13::13::13::13::81::81::81::81::81::81::81:

opu gunu ve saatı belli olmuş sevindik senın adına...
güzel haberlerle gel bize sevındır bizi
öptük senı kocaman

vallahi bugün derin bi ohhh çektim...
senden de güzel haber geldi...
doktorun güzel şeyler söylemiş sakın aklına başka şeyler getirip daha fazla canını sıkma..
son günlerde çok üzdüler seni artık üzülmeni istemiyorum...

hepsinide cevaplamışsın canım benim , anladım ki ben dogru yerdeyim çok teşekkürler ilgine.

aaa ne demek cicimmm

canıımmmm vallahi eksikliğini hissettim bugün...
iyi oldu yazdın...
bende herşey yoluna girdi çok şükür...

opu gunu ve saatı belli olmuş sevindik senın adına...
güzel haberlerle gel bize sevındır bizi
öptük senı kocaman

bende sizi öptüm...
herşey çok güzel olacak bundan sonra

yani dedim şimdi diyecek uzatmışın diye aman geri kalma emi..
şekerim hikayem uzun çok oldu böyle baştan yazmayalı anlatmayalı..a
aslıjnd aokadar uzun süreki keşek yazıldığı kadar kolay olsaydı..
canım sıkkın derdimi açmıyom açmayım üzmeyim dedim sizi arkdaş sorunca efkar yaptım ,sen hamile kalabiliyosun deyince...kalamıyorum artık deyip başladım ..
küstüm sanaaa

selam kızlar nasılsınız geçmişi okumadan son sayfaya baktım sadece bugün okuldaydım sıra üstünde oturmaktan iki büklüm olmuş şekilde eve geldiim neyseki güzel haberler gördüm topiktee güldenim canım benim ne güzel haberler bunlar o kadar mutlu oldum kki rabbime şükürler olsuun e2 ne aferiin ne güzel düşmüşş derin bi ohhh çekmişsindiirr ben öyle oldum vallaa tedavin iinşallah bebişle sonuçlanacakk oğlumun kardeşleriii gelicek amiiinnnn

honeymoonerr canıım tebrikk ederiiimm sağlıkla kucağına alırsın iinşallahhh çok sevindiimmmm

kız sen delimisin ne dedim bende küsüyon...
ben takıldım sana...
küsersen yumurtalarımı çatlatmam bu akşam tedaviden vazgeçerim bak

kız sen delimisin ne dedim bende küsüyon...
ben takıldım sana...
küsersen yumurtalarımı çatlatmam bu akşam tedaviden vazgeçerim bak
hhahh haaa..sevsinle ryumoşlarını bak uçakla atlar gelri ben çatlatırım...
ya alındım adet oluyomda gerginleştim galiba...
bende sana takıldım..
hem okadan bekledik bu sebeplemi çatlatmıycan 2haftadır yolunu gözlüyoz bu anın..unutma saatini

harikaaaaaa,süper maaşallah cnm,hadi bakalım kadınlık hormonunu alt ettin,şimdi de annelik hormonlarını çoğaltma zamanı ALLAHın izniyle !

canım benim tutunma problemim çıktığı için histerskopi sonrası rahim kalınlaşmıyor ve yapışıklıklar oluşuyor 2 histereskopi oldum ama öncesinde opum yapılmıştı...10 yumurtam toplandı 6 sı döllendi 4 tanesi 3. güne gitti.2 tane 1. kalite 2. tanede 2.kalite embriyom bekliyor ama her histereskopi sonrasında rahim daha da inceldi.o yüzden tarnsfer için hala bekliyorum bugün hsg çkindim pazartesi tekrar merkeze gideceğim eğer doktorum randevu verirse..benim doktorum başka merkezim başka şu sıralar ikisyle de birlikte devam ediyoruz takiplerimi brlikte yapıyorlar....senin rahimdeki sorun neydi canım dar mıydı..opu henüz yapılmadı galiba...inşaallah görüşrüz..merkeze gideceğin zaman haber ver bana denk geliriz inşallah

Sağol varol nurol beebeeeemmsin..beni de düşünüp merak edermiş cansın güldenim canımsın..Kafam da çok şey netlşmeye başladı..inşaallah daha taşınmadan herşey düzelmeye başladı diyorum ve inanıyorum...bakarsın transfere eraber gün sayarız ben de lekelnmeler başlamıştı şua an kırmızılar geldi gibi..ama rahim filmi sonrası olağan kırmızı mı yoksa gerçekten mi geldi, emin değilim..

Cepten giriyorum o yüzden geçmişi okuyamadım ama bir hamisimiz var sanırım Allah tamamına erdirsin inşallah. Guldenciminde e2 si süper hadi hersey böyle gider inşallah

maşalllahhhhhh yumoşlaraaa.. annelerini üzmüyorlar.... çokk sevindim canım...

Kizlar hamileyimmmmm ! Sonucum 367.1 hala soktayim, cepten yaziyorum
optum hepiniziiiii

canımmm tebrikk ederim.... Allah ikinizi de korusun.. maşallah..

senin adına da çokk üzüldüm canımmm (

şekerim şu an ekin,35izmir ve leyliko izmir alsancak semalarında bir yerlerde oturmuş çay içiyolar...
resimlerini yayınladılar...

süperrrrr bir haberrrrrr..... çokk sevindim canımmmmm

Super haber, bak aynen programa uygun gidiyoruz. Persembe veya cumartesi de gelsin bebisler. Bu sefer olacak canim taa icimden hissediyorum ben ..

Bu kadar sure icin de esin kac kez test edildi? cunku onlarda da durum degisiyor, benim esimde sorun yokken (hatta ilk esinden bir cocugu var) , sonradan varikosel belasindan degerleri bozuldu.
egunalda da hafif pcos var onunla konusabilirsin bak, nerede tedavi oluyorsun? Istanbuldaysan benim merkezimi tavsiye ederim, cunku biliyorum zor vakalar veya sebebi bilinmeyenler Yucel hoca'ya gidiyor. Ama tabi once donmuslarini dene mutlaka. Ne hakkim olacak canim, varsa da helal olsun. Bir arkadasima 2 kere tupbebek yapmislar baska merkezde negatif sonuclu, sonra benim hoca gordu ve kizin rahimde problem varmis, zaten asla tutmazmis tup bebek, kiza histeroskopi yapti, kiz simdi kendiliginden hamile.... yani dr ve merkez onemli, bosyere insani yipratabiliyorlar.

Ooohhhh şükür Allah tamamına erdirsin Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin güzelim.

TEbrikler canisi Allah tamamını erdirsin insallah coooooooook sevindim :119::119::119::119::119::119:

çokkkkkkkkkkkkkk mutlu olduk canım,şuan gözlerimden yaşlar inio,çok şükür ALLAHıma,inşallah herşey yolunda gider,tebrikler!!!

Sagolun kizlar, Allah razi olsun hepinizden...

canıımmmm vallahi eksikliğini hissettim bugün...
iyi oldu yazdın...
bende herşey yoluna girdi çok şükür...:

canımsınnnnn
özledım sızı ama pc kapalıydı 3 te de esım gelınce yardım ettı sagolsun ocalısırken buraya gelseydım kıyametı kopartırdı ondan gelemedım yaaaaaaa
cok sevındım canım yaaa oyle boyle degıl kendıme olmus gıbı sevındım kuzummm
dualarımız ıse yaradııııı

bitirdinmi temizliğini

camalrı sılmedım kuzu onalr harıc mutfagımı dolaplarımı yatakodamı fln temızledımmm cokta yoruldum ama degdı mıssss oldu herseyımızzz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…