Hoşgeldin....
Kısa zamanda hamile kalırsın Sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
Güzel haberlerle geldim arkadaşlarım..
İğneyi kesmemize rağmen Yumoşlarım büyümüşler çok şükür.ama daktırcım bir gün daha beklerse e2 küçüklerde olgun hale gelir dedi..
Ben 16 yumoş saydım...
Her şartta yumoşlarını bırakmam alırım dedi...
ohss yi tetikleyen çatlama iğnesiyle beraber e2 yi düşürmek için hap verdi onu kullanacam ve şişmeyecem bu kez e2 yi kontrol altında tutacaz yani..
Güven bana hiç bişey olmayacak dedi...
Bugün ki e2 değerim abartmazsa bir gün daha bekleyip yarın çatlatma iğnemi vuracam...salı opu olacam..
Eğer e2 tavan yapmışsa bu akşam iğnemi vurup pazartesi opu olacam...
Salı günü opu olmak istiyorummm inşallah öyle olur...
e2 sonucum erken çıkmış...
dün 3865 olan değerim düşmüş...
sonucummm 2095 süpperrrr ...
Allahım sana şükürler olsun...
Hiç bir riskim kalmadı artık..
Doktoru ve ekibini şu an yakalasam öpücüğe boğardım...
Hepsinden Allahrazı olsun...
Kizlar hamileyimmmmm ! Sonucum 367.1 hala soktayim, cepten yaziyorum
optum hepiniziiiii
optum hepiniziiiii
hoşgeldin canımmm ben de istanbul tüp bebek merkezine giidyorum ordaki doktorum ozan bey.. hala ilktransfer için iyileşmeyi bekliyorum yumurtalarım ocakta toplandı üstüne 2 sefer histereskopi oldum...bebişlerim deepfreez de beni bekliyor..görüşmek üzere
ayyy bence kötüydü canım .... filmim çokağrılı olmadı ama istnbul yağmur çamur sel götürüyor sokakları ...
doktoruma haber verdim rahim filmi çekineceğimi tamam dedi beni de haberdar et dedi...film çekinirken 1-2 dakika acı oldu ama mühim değil..rahat bir işlemdi sonuçları hemen verdiler 300 tl karşılığı ...ama hijyen ve işlem çok rahatdı değerdi yanii..dijital çekim yaptılar ağrı kesiciye bile gerek görmediler
işlem öncesi az lekelenmem olmuş hemşire söyledi.işlem sonrası söküldüm şimdi ağrım var..az az kırmızılar geldi.. ama devamı gelir mi bilemem..
neyse ben filmi okudum tamam dedimmm bu sefer de sağ taraf ta yapışıklık var yine histereskopi olacak..
kafamda planı yaptım bu ay sonuan kadar mayıs ayı başında toplanır taşınırım rahmim dinlenir dedim sonra bir iki ay gezerim memlkete giderim kendime gelirim sonra yaz sonunda da ameliyatımı olup tarnsfer için ilaca vs başlarım..
burda geçmişi okurken doktorum aradı..filmi aldın mı diye sordu bana sonuçları oku dedi..
okudum en son sol tarafta yapışıklık vardı ordan histreskopi olmuştum... bu filmde sağ da bant şeklinde dolum efecti var diyor...
doktorum çok iyi dedi önemli bişey yok sol tarafı kurtamışız sağ tarftaki o kadar önemli değil bana pazartesi filmi getir dedi... şimdi pazartesi sabah erkenden doktoruma gideceğim oradan da taksime geçeceğim Ozan Bey e göstereceğim sonucu...inşaallah hist e gerek kalmadan transfer için ilaçlara başarım oksijen terapi ye geçerimm. beklememe gerek kalmaz...
bilmiyorum yaa umutlandım inşaallah umudum boşa çıkmaz pazartesi inşaallah güzel haberlerle dönerimm
hepsinide cevaplamışsın canım benim , anladım ki ben dogru yerdeyim çok teşekkürler ilgine.
ohhhhhh super haberler bunalr yaaaa cok sevındım gec kutladım ama temzılı yaptım cok ısım vardı sımdı bıtıtı dusa gıtmeden bakım dedımmmmm
ooooooo cıfte kutlama varmıssssss topıgımızde yaaaaaaaaaaaa
:13::13::13::13::13::13::13: :81::81::81::81::81::81::81:
opu gunu ve saatı belli olmuş sevindik senın adına...
güzel haberlerle gel bize sevındır bizi
öptük senı kocaman
yani dedim şimdi diyecek uzatmışın diye aman geri kalma emi..
şekerim hikayem uzun çok oldu böyle baştan yazmayalı anlatmayalı..a
aslıjnd aokadar uzun süreki keşek yazıldığı kadar kolay olsaydı..
canım sıkkın derdimi açmıyom açmayım üzmeyim dedim siziarkdaş sorunca efkar yaptım ,sen hamile kalabiliyosun deyince...kalamıyorum artık deyip başladım ..
küstüm sanaaa
optum hepiniziiiii
hhahh haaa..sevsinle ryumoşlarını bak uçakla atlar gelri ben çatlatırım...kız sen delimisin ne dedim bende küsüyon...
ben takıldım sana...
küsersen yumurtalarımı çatlatmam bu akşam tedaviden vazgeçerim bak
canım benim tutunma problemim çıktığı için histerskopi sonrası rahim kalınlaşmıyor ve yapışıklıklar oluşuyor 2 histereskopi oldum ama öncesinde opum yapılmıştı...10 yumurtam toplandı 6 sı döllendi 4 tanesi 3. güne gitti.2 tane 1. kalite 2. tanede 2.kalite embriyom bekliyor ama her histereskopi sonrasında rahim daha da inceldi.o yüzden tarnsfer için hala bekliyorum bugün hsg çkindim pazartesi tekrar merkeze gideceğim eğer doktorum randevu verirse..benim doktorum başka merkezim başka şu sıralar ikisyle de birlikte devam ediyoruz takiplerimi brlikte yapıyorlar....senin rahimdeki sorun neydi canım dar mıydı..opu henüz yapılmadı galiba...inşaallah görüşrüz..merkeze gideceğin zaman haber ver bana denk geliriz inşallah
Hosbuldummm :)insallahhh hepimiz bir an önce kavuşalım bebislerimize
Aaaa ne güzel denk gelebiliriz o zaman belki:)Benimde Dr Aret bey. Bende subat ayinda histeroskopi oldum. Tup bebek oncesi rahimi elverişli hale getirmek adına. Birazda genişletilme işlemi yapıldı. Şimdi tertemiz rahim bebisimi bekliyo:) Oyy bebislerde annesini bekliyo desene:) Sanada 1 tane mı transfer yapılacak? Birde kac yumurta toplandı ve kac parti dondurulmusun seni bekliyo merak ettim:)
vallahi bugün derin bi ohhh çektim...
senden de güzel haber geldi...
doktorun güzel şeyler söylemiş sakın aklına başka şeyler getirip daha fazla canını sıkma..
son günlerde çok üzdüler seni artık üzülmeni istemiyorum...
aaa ne demek cicimmm
canıımmmm vallahi eksikliğini hissettim bugün...
iyi oldu yazdın...
bende herşey yoluna girdi çok şükür...
bende sizi öptüm...
herşey çok güzel olacak bundan sonra
Güzel haberlerle geldim arkadaşlarım..
İğneyi kesmemize rağmen Yumoşlarım büyümüşler çok şükür.ama daktırcım bir gün daha beklerse e2 küçüklerde olgun hale gelir dedi..
Ben 16 yumoş saydım...
Her şartta yumoşlarını bırakmam alırım dedi...
ohss yi tetikleyen çatlama iğnesiyle beraber e2 yi düşürmek için hap verdi onu kullanacam ve şişmeyecem bu kez e2 yi kontrol altında tutacaz yani..
Güven bana hiç bişey olmayacak dedi...
Bugün ki e2 değerim abartmazsa bir gün daha bekleyip yarın çatlatma iğnemi vuracam...salı opu olacam..
Eğer e2 tavan yapmışsa bu akşam iğnemi vurup pazartesi opu olacam...
Salı günü opu olmak istiyorummm inşallah öyle olur...
optum hepiniziiiii
herkese mrb diycem ama kimse kalmamış ben geçmişi okuyana kadar bi akasyacım burda.cnm bnm çok öpüyorum seni akasyacımmm
egunalim bgn güzel haberlerin gelmiş cnm çok sevindim e2 sonunda düşmüş inş opu n da salı günü hayırlısıyla olur ve yakında senin için gün sayıcaz ne güzell...
honeymooner cnm tebrik ederim seni Allahım tamamına erdirsin inş çok dikkat et kendine.
transferi olup beklemede olan arkadaşlar , test sonucunu alıp hamile olduğnu öğrenen güzel anne adayı arkadaşlarım nolur kendinize çok dikkat edin hep dinlenin sakın iy hissedip bişiler yapmayın benim düştüğüm hataya düşmeyin size tutunan bebişlerinize gözünüz gbi bakın yatın kalkmayın valla.Allahım benim yaşadığmı kimseye vermesin hala atlatamadık biz hatta bgn klinikte anladım tam olarak artık hamile olmadığmı hesapladığım tarihte doğum yapamıycağmı.iki gündür şoktan ve ağlamaktan biey anlamamışım. elbet bu da geçicektir Allahım büyük.
ilkonce cnm senle de aynı şeyi yaşamışız Allahım sana da sabrını versin güç kuvvet versin inş bizi ancak biz anlarız .
ikramaya,ekin,su,ecrinmert,akasya,tuana,pembe hayal ve şu an nicki aklıma gelmeyen bütün arkadaşlarım yanımda olduğnuz bnm acımı paylaştığınız için çok teşekkür ediyorum hepinize iyki sizler varsınız sizi çok sebiyorummmmm
bebekdelisi cnm kanamaların hiçbi belirtisi olmadı ama sadece bi kaç gündür hani bu yumurtlama döneminde olan sarı akıntılar var ya onlar oluyodu ama hiç aklıma gelmemişti önemsemedim o akıntıları azdı.sabah bi kalktım tuvalette gördüm ilk kanamayı. korkma ama dikkatli ol dinlen yorma kendini eğilip kalkma bile. Allh tamamına erdirsin cnm inş bebişşini sağlıkla kucağına alırsın
merhabalar arkadaşlar, bugün ilk ve son aşılama sonucumu aldım malesef negatif .Doktorum bşaka aşılamaları rezerv açısından riskli görüyor dolayısı ile adet olmayı bekliyorum 1 ay ara verip tüp bebek sürecine geçecegiz.Sizlerden ögrenecek ve tavsiye alacak çok şey olduğunu düşündüm.Bu süreç beni o kadar çok korkutuyorki neler yaşayacagım, nelerle karşılaşacagım, sonuç olumlu olacakmı yoksa tekrar mı denemek zorunda kalacagım inanın çok karışığım
şekerim şu an ekin,35izmir ve leyliko izmir alsancak semalarında bir yerlerde oturmuş çay içiyolar...
resimlerini yayınladılar...
Kızlar pazartesi sabah 9 da opu oluyorum..
e2 düşüşe geçtiği için kestiği iğneyi tekrar 75 doz vuracakmışım son kez birazdan
akşamda 9.45 de çatlatcam zahmetle büyüttüğüm yumoşlarımı...
ay heycanladım beee
Kızlar pazartesi sabah 9 da opu oluyorum..
e2 düşüşe geçtiği için kestiği iğneyi tekrar 75 doz vuracakmışım son kez birazdan
akşamda 9.45 de çatlatcam zahmetle büyüttüğüm yumoşlarımı...
ay heycanladım beee
İŞTE BENİM BEBEK MACERAM AMA SONUNDA NE OLACAK BAKALIM DAHA BİTMEDİ MÜCADELE....
artık bilmem benim hamile kalabilen düşürsede noldu rahmimeki kalmıyo artık...
canım kalabiliyorum ama enson aşılamada kimyasl olana bile 5sene oldu..
ilk kalıdm 7haftalık düşük oldu..2ay sonra yine erken düşük gibi bişey...
sonra yarım sene korunduk istemey başladık olmadı..
2ay hap tedavisi hani ilişki gnleri v.s olmadı...
hopp aşılamada buldum kendimi evliliğimin 3.yılında nasılsa sebep yok kalabiliyorum eşimdede bişi yok diye..
yinede rahim filmi çekildi..
ilk aşılamamda 84 sevinç ama 1hafta içinde değerrle r düştü vucut attı(((
benim ısrarımla buda böyle olunca gen ve pıhtı testleri istedim..
doktor gerek göçrmedi 3tam düşük yokmuşmuş diye..
yaptırdım kaç ya araştırıldı temiz hepsi eşimle genlerimiz ...ben pıhtılaşamada yok b,liyorum...
denemeye devam ...
ve bundan sonra 2.aşı negatif ben istneiydoumdoktrun eşimin ısrrarıyla olur belki bide tüp raporunda aranıyo ya 3aşılama şartı..
3.aşılama yine negatif...
geldim evliliğimin 6.yılına ondada geçen 1yıl oldu işte 1.tüp negatif...
kim olsa sorgular nedenini ve talihsiz merkezle olan oldu hiçbişey yolund agitmedi emb.kaliteliydi ama transferim zor geçti
..
doktor elimdeki nihayet tahlilleirm baktı olmaıdktan sonra demezmi 3sne önceki pıhtı testim eksik ben şok..
yaptrıdm bi faktörüm tuhaf çıktı ama çoğu doktor önemsiz desede ben gibi olup düşüren çok...tutmama sebebid eolabilir..
hamiel kalmamı zorlaştıryorumu tam bilmiyorum ama bi doktor olabilir dedi..
7.yılımdayım eski merkezden donmuşları taşımaya çalıştım çok uzun sürdü porsödür çokfazla ayalrdır bekliyoz başlamış olduk eşim
vazgeçmedi bu işten ben buzamana hatta emb.yılı dolmadam marta kadar deneyecektim olmadı..
burdaki fakültedede bi muayen oldum burdada bişi demediler kanlar iyi,hatta histreksopiye gerek yok dendi...
ben donmuş ki inş. kalitelidir onlarla deniycem kıyamam onlara..
taşıma iptal olsada o lanet yere dönücem deniycem napıyım artık..
canım bugün doluyum bir dokundun bin ah işittin....bana hamile kalabiliyosun dedin hayatımı anlattım bunu kopyalıp yapıştırsammı nasılda anlatmışım yaaişte böyle sonuç...
7yılda çok değişen ben eşim çok anlayışlı ben zorluyorum ona kalsa yıpranmayalım gibi..yinede sağolsun..
bir nefeste anlattım ama çok yoruldum sadece duydum az yatkınlık var pcosa bud atam teşhis değil...sebep yok bebek yok...
güya korkum çok kötü ihmale geldiğim sadece buu korkum artık...:2:
hakkını helal et taze gebesin nolur...
çabuk bitir işini kaynatacağız daha fıstık
sabır canım inşaallah su gibi akacak günler sen hamilesin şuan bolbol dua et bacım ihtiyacımız var...
Hay maaşallah çok sevindimmmm canım inşaallah çok rahat bir Opu geçireceksinn
Canım benim rahim iyi oldu mu birinde mutlaka tutunur bebişin inşaallah yeter ki sebebi bulunusun ve tedavin sonuçlansın..
Canım arkadaşım Umutsuzluk müslümana yakışmıyor zaten... inşaallah bebğin sağlıklı bir şekilde bir sonraki seferde sana tutunacak kucağına aldığını da göreceksinn...ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliyorum ama sen sabredeceksin bizim sınavımız çetin ödülümüz Dünyanın en kutsal en yüce göreviyle şereflenmek aneelikle.....Biz hepimiz kucağımızda bebişlerimizle buluşacağımız günleri de göreceğiz inşaallah..seni seviyoruz ve her zaman yanındayız bunu unutma...
canım benim bugün aldığım en güzel 1. haber bu oldu...güldenin düşen e2 değeri ve belirlenen opu su 2. güzel haber...Rabbim keseyi görmeni sağlıklı bir 9 ay sonunda kucağına aldığını görmeyi ve sonrasını da nasip etsin inşaallah...
Ooohhhh şükür Allah tamamına erdirsin Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin güzelim.
ohhhhhh super haberler bunalr yaaaa cok sevındım gec kutladım ama temzılı yaptım cok ısım vardı sımdı bıtıtı dusa gıtmeden bakım dedımmmmm
ooooooo cıfte kutlama varmıssssss topıgımızde yaaaaaaaaaaaa
:13::13::13::13::13::13::13: :81::81::81::81::81::81::81:
TEbrikler canisi Allah tamamını erdirsin insallah coooooooook sevindim :119::119::119::119::119::119:
çokkkkkkkkkkkkkk mutlu olduk canım,şuan gözlerimden yaşlar inio,çok şükür ALLAHıma,inşallah herşey yolunda gider,tebrikler!!!
canıımmmm vallahi eksikliğini hissettim bugün...
iyi oldu yazdın...
bende herşey yoluna girdi çok şükür...:
bitirdinmi temizliğini
Sagolun kizlar, Allah razi olsun hepinizden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?