Tüp Bebek Günlüğümüz !

ben sana küsemem canımmmm......

cevap vermek isterdim ama zuzum inan kendiminkini bile hatırlayamıyorum....

oh..... nihayet güzek haber.... hayırlı olsun kuzum.....

günaydın selocanım.............

aksaya sen çok tatlısın bayılıyorum sana ..................

ilahi kdrr öyle kanama değil canim o akıntının içinde kanda var ve akıntının rengi değişmişti ama çok şükür şimdi normale döndü bu arada hemoroid yok bende :))))

işte bu canımmm

Kizlar hamileyimmmmm ! Sonucum 367.1 hala soktayim, cepten yaziyorum
optum hepiniziiiii

biliyordum süper tebrikler canımm

bak sen pazartesi benim yumoşlarda senin yumoşlarda aşka dalacak sonra gelsin bebişlerrr ........

gülüm sende baya birşey yaşamıssın rabbi,m bu acılarını unutturacak melekler göndersin ben 2 tane yazacaktım ama ağzımdan 3 çıktı üçüzün olsunda topiğimizin ilk üçüzünü sen doğur :)))

ayyy bak sonuç güzel içimden gelerek söylüyorum ve en başından beri böyle düşünüyorum senin transferin yapıldığında senin sonucun pozitif olacak bu engeller hep o yüzden çıktı zaman doldurmak için..... ayrıca ben bu habere de oynarımm

tamam bekliyom gel çatlat nazlı yumoşlarımı
kız sen demedin mi kırmızılar geliyoo diye noldu vazmıgeçtiler gelmekten..

harikaaaaaa,süper maaşallah cnm,hadi bakalım kadınlık hormonunu alt ettin,şimdi de annelik hormonlarını çoğaltma zamanı ALLAHın izniyle !

evet doğru dedin cicim kadınlık hormonumu alt ettim...
üreyelim artık

ay inşallah başlarsın bir an önce...
kırmızılarda benim e2 gibi inatçı çıktı ama e2 pes etti sıra senin kırmızılarda...
gerçek kırmızlar olsun gelen inşallah...
ayrıca ben seni seviyoommmm

Cepten giriyorum o yüzden geçmişi okuyamadım ama bir hamisimiz var sanırım Allah tamamına erdirsin inşallah. Guldenciminde e2 si süper hadi hersey böyle gider inşallah

süperrrrr bir haberrrrrr..... çokk sevindim canımmmmm

canım cok sevındım dualarımız seninle inş. bebişinin hbrlerinide verirsin buradan Nazar

saolun kızlar..
şu an çok huzurluyum çok şükür herşey yoluna girdi...

bu arada oğluşumuzu gördük bugün 420gr olmus 20cm agzını acıp kapıyordu onu gormek cok guzeldi

oyyy yerim ben senin 420 gr lık oğluşunu...
bi de boy atmış...
Maşallah...

canım maşidecim çok saol oğluşunla bana dua ettiniz ya bak herşey yoluna girdi işte...
sen ne okuluna gidiyosun bakiimmm..

selam teyzeleri bizzzz geldik:))kusura bakmayın bu saate kadar giremedik...coook şükür herşey yolunda cıktı:))kızlarım büyümüş kocaman olmuşlar,kıpır kıpırlardı..dr kızlarının yüzü cok güzel dedi:))biri eliyle yüzünü kapattı,biri arkasını döndü:))dr karnıma vurdu bikac kez döndüler,sonra biri elini başının altına koydu:))dr herşeylerine baktı baya inceledi,renkli ultrasonlarını cekti..tranfüzyon sendromu şüphesi yok dedi..suları,saglıkları,kiloları anlıycagınız herşeyleri normal..küçük olan 10 gün geride o da normal dedi..bakmaya doyamadım:))cooook rahatladık..4 boyutlu olunca herşey netti..dr onların keyfi yerinde merak etme dedi:))dişimi cektirebilirmişim,gittik cektirmeye salı gününe randevu verdiler,antibiyotik kullancam ogüne kadar..sag tarafımdaki dayanılmaz agrıda normalmiş,böbrekten kaynaklanıyomuş,yapcak bişey yok,ultrasonda baktı orda baskı var dedi..rabbime binlerce şükür herşey normal ve iyi,,büyük bi korku ve stresle gittik ama rahatlayıp döndük..gece uyuyamadım stersten..ha buarada benim kızlar tek yumurta ikizi cook yüksek ihtimalle..konulan iki embriyodan biri tutmayıp digeri ikiye bölünmüş..şimdilik bu kadar teyzeleri:))coook öptük

herşeyin yolunda olmasına coook sevindim canım..az kaldı inş.hadi hayırlısı..şükür düşmüş degerin..seni amma strese soktu..rabbim bu mübarek günlerde yüzünü güldürsün inş.canım

ohhhh ne guzel yaaaa cok guzel haberle geldın kuzummm
masallah demek cok guzeller yerım ben onları yaaaaa
cok sevındım cnm herseyı yolunda olmasınaaaa

canım maşidecim çok saol oğluşunla bana dua ettiniz ya bak herşey yoluna girdi işte...
sen ne okuluna gidiyosun bakiimmm..[/QUOTE]

evet canım benim oğlumla çok du ettikk sanaa etmeye devam tabikisii ben açıköğretim den lise okuyorum canım haftasonları da yüzyüze eğitim şartı var o c tesi günleri okullu oluyom :)

ben sana küsemem canımmmm......

bak sen pazartesi benim yumoşlarda senin yumoşlarda aşka dalacak sonra gelsin bebişlerrr ........

sonunda aynı gün opu oluyoruz işteee...
sen saat kaç ta çatlatcan ben 9.45 te...

ohhh misss oldu demek ev...
ellerine sağlık canım...
dualarımız kabul oldu evet...

canım benim çok sevindiiim ya maşallahh bıdıkkk kızlarıınaa 4 boyutludaa çok zevkliii izleniyoo bebişlerr doyamıyo insannn

ellerine sağlık canım...

aynen kuzummmmm.....valla temıslık gıbısı yok derlerya gercekten oyle helede kıstan sonra :)))
hersey yolunda gıdecek ve annısss olcaksınnn
sen ne yaptın bugunnnn hadı catlat yumoslarıııı son 30 dakıkaaaa

doğru canımm..
hamiş listemizde de aynı doğum tarihi var..
görünümüde olması gerektiği gibi büyük değil yaniii...

nisan yazmışım ya aslında mart 28 tıransfer tarihim canım ya kafam çok karışık mide bulantım da var ondan olsa gerek yani 28marta tıranfer olduguna göre yine de 6haftanın mı içindeyim şimdiden çok teşekürler canımmm

bu arada oğluşumuzu gördük bugün 420gr olmus 20cm agzını acıp kapıyordu onu gormek cok guzeldi
Ay maşallah senin prense benim kızım da 18.hafta da sürekli ağzını konuşur gibi açıp kapatıyordu komikti ama çok guzeldi merak ettim ben sen sordun mü Dr neden diye bu kadar çok ağız açıp kapama diye ben sorucm haftaya gidince Rabbim kucağına almayı nasip etsin insallh

Cm hayrli uğurlu ömürlü olsun bebegin insallh Rabbim kucağında almayı nasip etsin insallh

Cnm maşallah kızlarına çok seviniyorum sen den guzel haberler alınca Rabbim kucağımıza da almayı nasip etsin bebeklerimizi

Maaşallh teyzeleri yesin senin fıstıkları inşaalah

hamarat hanım biri bana da gelsin temizliğe yardımaaa ..aman boşver yeni evimi temzilerim inşaallah

maaşallah teyzeleri yesin senin fıstıkları inşaallah
sonunda aynı gün opu oluyoruz işteee...
sen saat kaç ta çatlatcan ben 9.45 te...

ellerine sağlık canım...
Canım çatlama zamanın gelmiş vur iğneyi şerefimize :94::94::94::94:

hamarat hanım biri bana da gelsin temizliğe yardımaaa ..aman boşver yeni evimi temzilerim inşaallah

Cnm gözün Aydın Rabbim insallh yüzünü güldürsün harika bir hbr tebrik ediyorum Dr unu

canım kesedeki suyu yutuyormus oyuzdenmiş

Amniyon sıvısının kaynağı temel olarak bebeğinizin akciğerleri ve böbrekleridir. Bebek bu sıvıyı yutar ve plasenta yardımıyla içeriği sizin dolaşımınıza geçer. Öte yandan bebeğinizin çıkardığı idrar amniyon sıvısının önemli bir kaynağıdır.

ya ben senin kızlarını yerim ama...ne çok şey yapmışlar öyle annelerini mutlu etmişler..çok sevindim canım hep güzel günleriniz olsun bundan sonra..bende e2 değerimi alt ettim çok şükür...

evet canım benim oğlumla çok du ettikk sanaa etmeye devam tabikisii ben açıköğretim den lise okuyorum canım haftasonları da yüzyüze eğitim şartı var o c tesi günleri okullu oluyom :)

Allahrazı olsun canım...
süpersin demek açıköğretimden eğitime devam ediyorsun bu harika bence...

Maaşallh teyzeleri yesin senin fıstıkları inşaalah

Cnm gözün Aydın Rabbim insallh yüzünü güldürsün harika bir hbr tebrik ediyorum Dr unu

yumoşları çatlatmak için harekete geçirdim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…