bende bu kutlamaya katılırımmm:124::124::124::124::124:
evet çok güzel ve aydınlatıcı bi cevap verdim soruna
seninle opu olmak istemiyom evet
manevi anlamda istiyorum ama tıbben olmasa daha iyi yani ondan...
küsme cicim benim için böylesi daha iyi hem sen benden önce başladın sayılır tedaviye önce opu olmak senin hakkın
aku da yarasın arkadaşıma...deldir deldir gel bakalım...
ben sana küsemem canımmmm......
cevap vermek isterdim ama zuzum inan kendiminkini bile hatırlayamıyorum....
oh..... nihayet güzek haber.... hayırlı olsun kuzum.....
günaydın selocanım.............
aksaya sen çok tatlısın bayılıyorum sana ..................
zuzucum..o akıntı bendede bol olmuştu hatta diydoum büyüyenler opuya kalmadı çatladı herhelde sorduğumdada hayır çatlmaıyo ama iğnlerde akıntı yapıyo dediler..ama kanam tazrzı olmadı hiçç.şimdi bende merak ettim yaaa:26:acaba kan başka yerdenmi geliyo hemoroid sorunun varmı??
ilahi kdrr öyle kanama değil canim o akıntının içinde kanda var ve akıntının rengi değişmişti ama çok şükür şimdi normale döndü bu arada hemoroid yok bende :))))
e2 sonucum erken çıkmış...
dün 3865 olan değerim düşmüş...
sonucummm 2095 süpperrrr ...
Allahım sana şükürler olsun...
Hiç bir riskim kalmadı artık..
Doktoru ve ekibini şu an yakalasam öpücüğe boğardım...
Hepsinden Allahrazı olsun...
işte bu canımmm
Kizlar hamileyimmmmm ! Sonucum 367.1 hala soktayim, cepten yaziyorum
optum hepiniziiiii
biliyordum süper tebrikler canımm
Kızlar pazartesi sabah 9 da opu oluyorum..
e2 düşüşe geçtiği için kestiği iğneyi tekrar 75 doz vuracakmışım son kez birazdan
akşamda 9.45 de çatlatcam zahmetle büyüttüğüm yumoşlarımı...
ay heycanladım beee
bak sen pazartesi benim yumoşlarda senin yumoşlarda aşka dalacak sonra gelsin bebişlerrr ........
İŞTE BENİM BEBEK MACERAM AMA SONUNDA NE OLACAK BAKALIM DAHA BİTMEDİ MÜCADELE....
artık bilmem benim hamile kalabilen düşürsede noldu rahmimeki kalmıyo artık...
canım kalabiliyorum ama enson aşılamada kimyasl olana bile 5sene oldu..
ilk kalıdm 7haftalık düşük oldu..2ay sonra yine erken düşük gibi bişey...
sonra yarım sene korunduk istemey başladık olmadı..
2ay hap tedavisi hani ilişki gnleri v.s olmadı...
hopp aşılamada buldum kendimi evliliğimin 3.yılında nasılsa sebep yok kalabiliyorum eşimdede bişi yok diye..
yinede rahim filmi çekildi..
ilk aşılamamda 84 sevinç ama 1hafta içinde değerrle r düştü vucut attı(((
benim ısrarımla buda böyle olunca gen ve pıhtı testleri istedim..
doktor gerek göçrmedi 3tam düşük yokmuşmuş diye..
yaptırdım kaç ya araştırıldı temiz hepsi eşimle genlerimiz ...ben pıhtılaşamada yok b,liyorum...
denemeye devam ...
ve bundan sonra 2.aşı negatif ben istneiydoumdoktrun eşimin ısrrarıyla olur belki bide tüp raporunda aranıyo ya 3aşılama şartı..
3.aşılama yine negatif...
geldim evliliğimin 6.yılına ondada geçen 1yıl oldu işte 1.tüp negatif...
kim olsa sorgular nedenini ve talihsiz merkezle olan oldu hiçbişey yolund agitmedi emb.kaliteliydi ama transferim zor geçti
..
doktor elimdeki nihayet tahlilleirm baktı olmaıdktan sonra demezmi 3sne önceki pıhtı testim eksik ben şok..
yaptrıdm bi faktörüm tuhaf çıktı ama çoğu doktor önemsiz desede ben gibi olup düşüren çok...tutmama sebebid eolabilir..
hamiel kalmamı zorlaştıryorumu tam bilmiyorum ama bi doktor olabilir dedi..
7.yılımdayım eski merkezden donmuşları taşımaya çalıştım çok uzun sürdü porsödür çokfazla ayalrdır bekliyoz başlamış olduk eşim
vazgeçmedi bu işten ben buzamana hatta emb.yılı dolmadam marta kadar deneyecektim olmadı..
burdaki fakültedede bi muayen oldum burdada bişi demediler kanlar iyi,hatta histreksopiye gerek yok dendi...
ben donmuş ki inş. kalitelidir onlarla deniycem kıyamam onlara..
taşıma iptal olsada o lanet yere dönücem deniycem napıyım artık..
canım bugün doluyum bir dokundun bin ah işittin....bana hamile kalabiliyosun dedin hayatımı anlattım bunu kopyalıp yapıştırsammı nasılda anlatmışım yaaişte böyle sonuç...
7yılda çok değişen ben eşim çok anlayışlı ben zorluyorum ona kalsa yıpranmayalım gibi..yinede sağolsun..
bir nefeste anlattım ama çok yoruldum sadece duydum az yatkınlık var pcosa bud atam teşhis değil...sebep yok bebek yok...
güya korkum çok kötü ihmale geldiğim sadece buu korkum artık...:2:
hakkını helal et taze gebesin nolur...
gülüm sende baya birşey yaşamıssın rabbi,m bu acılarını unutturacak melekler göndersin ben 2 tane yazacaktım ama ağzımdan 3 çıktı üçüzün olsunda topiğimizin ilk üçüzünü sen doğur :)))
hoşgeldin canımmm ben de istanbul tüp bebek merkezine giidyorum ordaki doktorum ozan bey.. hala ilktransfer için iyileşmeyi bekliyorum yumurtalarım ocakta toplandı üstüne 2 sefer histereskopi oldum...bebişlerim deepfreez de beni bekliyor..görüşmek üzere
ayyy bence kötüydü canım .... filmim çokağrılı olmadı ama istnbul yağmur çamur sel götürüyor sokakları ...
doktoruma haber verdim rahim filmi çekineceğimi tamam dedi beni de haberdar et dedi...film çekinirken 1-2 dakika acı oldu ama mühim değil..rahat bir işlemdi sonuçları hemen verdiler 300 tl karşılığı ...ama hijyen ve işlem çok rahatdı değerdi yanii..dijital çekim yaptılar ağrı kesiciye bile gerek görmediler
işlem öncesi az lekelenmem olmuş hemşire söyledi.işlem sonrası söküldüm şimdi ağrım var..az az kırmızılar geldi.. ama devamı gelir mi bilemem..
neyse ben filmi okudum tamam dedimmm bu sefer de sağ taraf ta yapışıklık var yine histereskopi olacak..
kafamda planı yaptım bu ay sonuan kadar mayıs ayı başında toplanır taşınırım rahmim dinlenir dedim sonra bir iki ay gezerim memlkete giderim kendime gelirim sonra yaz sonunda da ameliyatımı olup tarnsfer için ilaca vs başlarım..
burda geçmişi okurken doktorum aradı..filmi aldın mı diye sordu bana sonuçları oku dedi..
okudum en son sol tarafta yapışıklık vardı ordan histreskopi olmuştum... bu filmde sağ da bant şeklinde dolum efecti var diyor...
doktorum çok iyi dedi önemli bişey yok sol tarafı kurtamışız sağ tarftaki o kadar önemli değil bana pazartesi filmi getir dedi... şimdi pazartesi sabah erkenden doktoruma gideceğim oradan da taksime geçeceğim Ozan Bey e göstereceğim sonucu...inşaallah hist e gerek kalmadan transfer için ilaçlara başarım oksijen terapi ye geçerimm. beklememe gerek kalmaz...
bilmiyorum yaa umutlandım inşaallah umudum boşa çıkmaz pazartesi inşaallah güzel haberlerle dönerimm
ayyy bak sonuç güzel içimden gelerek söylüyorum ve en başından beri böyle düşünüyorum senin transferin yapıldığında senin sonucun pozitif olacak bu engeller hep o yüzden çıktı zaman doldurmak için..... ayrıca ben bu habere de oynarımm