Tüp Bebek Günlüğümüz !

konuya bir kaç etiket ekledim nasıl olmuş beğenmediklerini kaldır gitsin.. şekerimmm.biz burda o kadar çok şeyden konuşuyoruz ki mutlaka bu konularda birlerine yardımımız dokunur diye düşünüyorum...

nurcanim, akasya1978, aise2412,
ve bir ziyaretci iyi geceler kızlar nasıl gidiyor

hoşbulduk şekerim ama canım biraz sıkkın açıkçası dün ve bugün ara ara kanamalarım oldu az miktarda ve pembemsi renkte çok korkuyorummm yine olmayacak diye ((

şimdilik problem yok ama artacak gibi olursa hemen gidip dr.a purluton depot mudur nedir o iğneden yaptır.... rabbim meleğini korusun...... lütfen olumsuz düşünme.....

herkese iyi aksamlar kizlar transverimin ikinci gunundeyim ama kendimi hic iyi hissetmiyorum ,cunku hicc dinlenmedim canimin tezliginden yerimde duramiyorum ayni gunluk yasantima devam ediyorum,sadece agir kaldirmiyorum o kadar onun disinda ben yine kipir kipir oturup kalkiyorum sizce kotumu yapiyorum,aslinda ilk 3 gun iyi dinlenmek gerekiyormus ama burdaki doktor zaten embriyoyu koydugu gibi kaldirdi beni ayaga zaten orda benim moral sifir oldu,biz o kadar zahmet cekiyoruz doktorlarin ruhumu duyyor sanki,zahmeti de birak pisikolojimiz alt ust oluyor,yinede guzelll allahim melegimi bana bagislar insallahhh simsiki tutunur annecigine ,bbi bilse annesi onu 4 gozle degil binnnnnnnnnnnnnnnnn gozle onu bekledigini ,bir bilse annesinin geceleri hep onunla yatip onunla kalktigini ,o zaman beni melegim hic birakmazdi,

şimdilik problem yok ama artacak gibi olursa hemen gidip dr.a purluton depot mudur nedir o iğneden yaptır.... rabbim meleğini korusun...... lütfen olumsuz düşünme.....

artma yok şimdilik pazartesi test yaptırıcam dr konuşurum o gün bugün ulaşamadımsalıya kadar dayanamıyıcam artık iyice daraldım zaten 2 gündür senin nasıl gidiyor hamilelik :)

Açıkcası bende çok dinlenememiştim , hatta transferimden 24 saat sonra 3 saatlik yolculuk yapıp evime gitmiştik.oradada yatak yorgan yatmadım ama yinede fazla ayakta kalmamaya dikkat etttim. aslında yatmanın etkisi yoktur bence çünkü öyle olsa drlar sonuç alana kadar yatak istirahatı verirlerdi. Ama bence sen yinede birazcık daha dikkat et istirahat etmeye çalış en azından vicdanen rahat hissedersin kendini, hayırlı haberlerini alırız inşallah....

nurcanim, akasya1978, aise2412,
ve bir ziyaretci iyi geceler kızlar nasıl gidiyor

iyi aksamlar ikramayacim sanki bi boslukta gibiyim kendimi negatife bile hazirladim hatta donmuslarin transveri nasil oluyor diye onlara bile bakiyorum kafayi yemezsem iyi,herhalde en dayaniksiz olaniniz benim galiba sizin gibi cesur degilim kendime cokkkk kiziyorum ben ne kadar zayifmisim megerse,cumaya kadar cok iyiydim ama simdi moralim sifir cok mutsuzum hic umidim yok hislerim cok kotuuuu

insallahhhhhhh canimmmm .

artma yok şimdilik pazartesi test yaptırıcam dr konuşurum o gün bugün ulaşamadımsalıya kadar dayanamıyıcam artık iyice daraldım zaten 2 gündür senin nasıl gidiyor hamilelik :)
çok şükür iyi canım... ufak tefek sıkıntılar dışında iyiyiz kızımla
canım senin yazılarının altında bebeğinle ilgili bilgiler var nasıl yapıyorsun onları bende yapmak istiyorum da...
canım bende çıkan bilgilerin alınında eklemek için tıklayın yazıyo ya oraya tıkla açılan sayfada bebişin doğum gününü ekle otomatik çıkar senin adını altında

Nasibimizde varsa oluyor kimimizn dinlenmesi faydalı oluyor kimine de fazla dinlenmek iyi gelmiyor..
Donmuş bebişler dayanıklı oluyor canım soğuk hava şartlarına dayanıklı kaliteli embriyolar olduğu için ama sen hem çok yatma hem de ev süpürmek gibi ağır işler yapma normal oturup kalkmanda yürümende bir sakınca yoktur bildiğim kadarıyla bir de araba yolculuğu yaparsan dikkat et minübüsle dağ tepe gitme öle kötü şoförlere denk geliyoruz k, hamile kadın erken doğurur Alimallah..umutsuz olursan bebeğin sana tutunamaz güzelim bebişlerimiz umudumuza tutunuyorlar biliyorsun...
canım senin yazılarının altında bebeğinle ilgili bilgiler var nasıl yapıyorsun onları bende yapmak istiyorum da...

Akasyacım çok güzel anlatmış valla bana gerek kalmadan...senin sayfandaki zayıflama etiketi mi rejimde miidin kaç kilo verdin şekerimm

canım bende çıkan bilgilerin alınında eklemek için tıklayın yazıyo ya oraya tıkla açılan sayfada bebişin doğum gününü ekle otomatik çıkar senin adını altında
teşekkür ederim canım denedim bakalım olacakmı..ama ben salladım doğum tarihini çünkü ikiz oldukları için erken alınırmış 34 haftadan sonra bekle diyorlar bana:)

evet canım ben tedaviye başlamadan önce 14kg vermiştim dukan diyeti yapmıştım... o zamandan kalma.gerçi verdiklerimin yarısını aldım yalan oldu hepside

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…