Tüp Bebek Günlüğümüz !

18. hafta çıktı ama ben daha 17 haftaya yeni girdim değiştireyim bari tekrar doğum tarihini:)

hoşbulduk şekerim ama canım biraz sıkkın açıkçası dün ve bugün ara ara kanamalarım oldu az miktarda ve pembemsi renkte çok korkuyorummm yine olmayacak diye ((
inşaallah kötü bişey değildir kırmızı olmadığı sürece korkmamalısın diye biliyorum...yerleşme kanamasıdır inşaallah...bebişin tutunacak yer arıyordur..
iyi şekerim.. evde tivibu cular vardı yeni gittiler... kocişte arkalarından köpürmekle meşgul... hd tanımı yapmamışlar
deme daha çok sayar arkalarından...Ayy canım benim yaaa keşke aynı şehirde olsaydık görüşürdük bir şekilde demii kızz...
ii gecelerrr kızlaarr

İyi geceler tatlımm

kesin görüşürdük tatlım.... inşallah nasip olurda gelebilirsem istanbula yine görüşürüz..

akasya nereye giidyon bacım şu ortalığı toplyalım baksana gülden de bir iyi geceler demeden kayboldu ortalıktann

napıyon bacım geçmişi mi okuyosun biz çıkyoruz korkmazsın değil mi tek başına...aman dikkat et gelen giden olursa hoşgeldin de buyur et...çay kahve söyle..öpüyorum senii..benim için yorucu bir gündü artık dayanamayacam yatıyorum..tatlırüyalar herkese

herkese merhaba, araniza yeni katildim :)) ben 33 yasindayim, 7 nisanda transferim oldu, tek embriyo konuldu hepiniz gibi bende cok heyecanliyim gunler gecmiyor, acikcasi pek belirtide yok goguslerim sizliyor ve agriyor ama sanirim ilaclardan dolayi, cok hafifde kasiklarim agriyor.........ben hollandada yasiyorum ve turkiyeden farkli olarak burada kan testini 12. gun degil 16. gun yapiyorlar yani bekleme suresi dahada uzun yani ( muthis heyecanliyim, allahim isteyen herkese bir an once hayirli evlatlar nasip etsin, hepinize sevgiler, guzel haberler dilerim :))))

not: birde unutmusum sol kasigimda igne batmasi gibi oluyor hafiften...

Bgün hep güzel haberler aldık çok şükür senin bebişler de iyi rabbim size bağışlasın hayırlı sağlıklı ömürlü olsunlar ..........

sonunda aynı gün opu oluyoruz işteee...
sen saat kaç ta çatlatcan ben 9.45 te...

ohhh misss oldu demek ev...
ellerine sağlık canım...
dualarımız kabul oldu evet...

evet canım ben 23o de yaptım ev dışında idik tuvalette gizlice dualarla yaptım rabbim hayırlı uğurlu etsin tüm evlat isteyenlere hayırlı sağlıklı ömürlü anneli babalı evlatlar versin...

hakkında hayırlısı olsun canım artık nasip işi rabbim "ol" derse olacak...

hoşgeldin canım bilgilerini yarın listemize ekleriz. inşallah bebişin sana sımsıkı tutunur sende bize güzel haberler verirsin....

ben geç gelince herkes yatmış bende topiği temizleyip çıkayım iyi geceler hepimize ....

Hosgeldin. Hayırlı olsun trasferin inşallah bebisin sana sımsıkı tutunur.

hos geldiniz sabahtan bekliyom gelen olucakmi diye:18::18: yalniz sikiliyom.dun yeni eve tasinma asamasindaydik,sabahtan aksama temizlik yaptim her tarafim kopuyo

hos geldiniz sabahtan bekliyom gelen olucakmi diye:18::18: yalniz sikiliyom.dun yeni eve tasinma asamasindaydik,sabahtan aksama temizlik yaptim her tarafim kopuyo

yat dinlensene sabahın köründe topikte işin ne hadi ben uyuyamıyorum

konuya bir kaç etiket ekledim nasıl olmuş beğenmediklerini kaldır gitsin.. şekerimmm.biz burda o kadar çok şeyden konuşuyoruz ki mutlaka bu konularda birlerine yardımımız dokunur diye düşünüyorum...

yumoşları çatlatıp yattım canım..
yorulmuşum kaç gündür..
ayrıca bu etiket işini tamamen sana bırakıyorum bu konuda süpersin hemen harekete geç bence ve hepimize yararlı olacak etiketleleri ekle topiğimize...

günaydın iyi pazarlar herkese

günaydın canımm..

günaydınnn rouz hatı-un..
pazar sabahı cicim hemen gelen giden olmaz öyle...

ben bi kahvaltı yapayım sonra kuaföre gitcem sonrasında kayınvaldemler yemeğe gelecek yemek yapcam

nasilsin hayirli olsun insallah beben simsiki tutunur,9 ay sonra birakip kucagina girer insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…