hoşgeldin güzel annecik..........ii gecelerrr kızlaarr
tekrar denedim bakalım oldumu:)
18. hafta çıktı ama ben daha 17 haftaya yeni girdim değiştireyim bari tekrar doğum tarihini:)
inşaallah kötü bişey değildir kırmızı olmadığı sürece korkmamalısın diye biliyorum...yerleşme kanamasıdır inşaallah...bebişin tutunacak yer arıyordur..hoşbulduk şekerim ama canım biraz sıkkın açıkçası dün ve bugün ara ara kanamalarım oldu az miktarda ve pembemsi renkte çok korkuyorummm yine olmayacak diye((
deme daha çok sayar arkalarından...Ayy canım benim yaaa keşke aynı şehirde olsaydık görüşürdük bir şekilde demii kızz...iyi şekerim.. evde tivibu cular vardı yeni gittiler... kocişte arkalarından köpürmekle meşgul... hd tanımı yapmamışlar
ii gecelerrr kızlaarr
inşaallah kötü bişey değildir kırmızı olmadığı sürece korkmamalısın diye biliyorum...yerleşme kanamasıdır inşaallah...bebişin tutunacak yer arıyordur..
deme daha çok sayar arkalarından...Ayy canım benim yaaa keşke aynı şehirde olsaydık görüşürdük bir şekilde demii kızz...
İyi geceler tatlımm
selam teyzeleri bizzzz geldik:))kusura bakmayın bu saate kadar giremedik...coook şükür herşey yolunda cıktı:))kızlarım büyümüş kocaman olmuşlar,kıpır kıpırlardı..dr kızlarının yüzü cok güzel dedi:))biri eliyle yüzünü kapattı,biri arkasını döndü:))dr karnıma vurdu bikac kez döndüler,sonra biri elini başının altına koydu:))dr herşeylerine baktı baya inceledi,renkli ultrasonlarını cekti..tranfüzyon sendromu şüphesi yok dedi..suları,saglıkları,kiloları anlıycagınız herşeyleri normal..küçük olan 10 gün geride o da normal dedi..bakmaya doyamadım:))cooook rahatladık..4 boyutlu olunca herşey netti..dr onların keyfi yerinde merak etme dedi:))dişimi cektirebilirmişim,gittik cektirmeye salı gününe randevu verdiler,antibiyotik kullancam ogüne kadar..sag tarafımdaki dayanılmaz agrıda normalmiş,böbrekten kaynaklanıyomuş,yapcak bişey yok,ultrasonda baktı orda baskı var dedi..rabbime binlerce şükür herşey normal ve iyi,,büyük bi korku ve stresle gittik ama rahatlayıp döndük..gece uyuyamadım stersten..ha buarada benim kızlar tek yumurta ikizi cook yüksek ihtimalle..konulan iki embriyodan biri tutmayıp digeri ikiye bölünmüş..şimdilik bu kadar teyzeleri:))coook öptük
sonunda aynı gün opu oluyoruz işteee...
sen saat kaç ta çatlatcan ben 9.45 te...
ohhh misss oldu demek ev...
ellerine sağlık canım...
dualarımız kabul oldu evet...
herkese iyi aksamlar kizlar transverimin ikinci gunundeyim ama kendimi hic iyi hissetmiyorum ,cunku hicc dinlenmedim canimin tezliginden yerimde duramiyorum ayni gunluk yasantima devam ediyorum,sadece agir kaldirmiyorum o kadar onun disinda ben yine kipir kipir oturup kalkiyorum sizce kotumu yapiyorum,aslinda ilk 3 gun iyi dinlenmek gerekiyormus ama burdaki doktor zaten embriyoyu koydugu gibi kaldirdi beni ayaga zaten orda benim moral sifir oldu,biz o kadar zahmet cekiyoruz doktorlarin ruhumu duyyor sanki,zahmeti de birak pisikolojimiz alt ust oluyor,yinede guzelll allahim melegimi bana bagislar insallahhh simsiki tutunur annecigine ,bbi bilse annesi onu 4 gozle degil binnnnnnnnnnnnnnnnn gozle onu bekledigini ,bir bilse annesinin geceleri hep onunla yatip onunla kalktigini ,o zaman beni melegim hic birakmazdi,
herkese merhaba, araniza yeni katildim :)) ben 33 yasindayim, 7 nisanda transferim oldu, tek embriyo konuldu hepiniz gibi bende cok heyecanliyim gunler gecmiyor, acikcasi pek belirtide yok goguslerim sizliyor ve agriyor ama sanirim ilaclardan dolayi, cok hafifde kasiklarim agriyor.........ben hollandada yasiyorum ve turkiyeden farkli olarak burada kan testini 12. gun degil 16. gun yapiyorlar yani bekleme suresi dahada uzun yani( muthis heyecanliyim, allahim isteyen herkese bir an once hayirli evlatlar nasip etsin, hepinize sevgiler, guzel haberler dilerim :))))
not: birde unutmusum sol kasigimda igne batmasi gibi oluyor hafiften...
herkese merhaba, araniza yeni katildim :)) ben 33 yasindayim, 7 nisanda transferim oldu, tek embriyo konuldu hepiniz gibi bende cok heyecanliyim gunler gecmiyor, acikcasi pek belirtide yok goguslerim sizliyor ve agriyor ama sanirim ilaclardan dolayi, cok hafifde kasiklarim agriyor.........ben hollandada yasiyorum ve turkiyeden farkli olarak burada kan testini 12. gun degil 16. gun yapiyorlar yani bekleme suresi dahada uzun yani( muthis heyecanliyim, allahim isteyen herkese bir an once hayirli evlatlar nasip etsin, hepinize sevgiler, guzel haberler dilerim :))))
hos geldingünaydın iyi pazarlar herkese
hos geldiniz sabahtan bekliyom gelen olucakmi diye:18::18: yalniz sikiliyom.dun yeni eve tasinma asamasindaydik,sabahtan aksama temizlik yaptim her tarafim kopuyo
konuya bir kaç etiket ekledim nasıl olmuş beğenmediklerini kaldır gitsin.. şekerimmm.biz burda o kadar çok şeyden konuşuyoruz ki mutlaka bu konularda birlerine yardımımız dokunur diye düşünüyorum...
günaydın iyi pazarlar herkese
hos geldiniz sabahtan bekliyom gelen olucakmi diye:18::18: yalniz sikiliyom.dun yeni eve tasinma asamasindaydik,sabahtan aksama temizlik yaptim her tarafim kopuyo
nasilsin hayirli olsun insallah beben simsiki tutunur,9 ay sonra birakip kucagina girer insallah.herkese merhaba, araniza yeni katildim :)) ben 33 yasindayim, 7 nisanda transferim oldu, tek embriyo konuldu hepiniz gibi bende cok heyecanliyim gunler gecmiyor, acikcasi pek belirtide yok goguslerim sizliyor ve agriyor ama sanirim ilaclardan dolayi, cok hafifde kasiklarim agriyor.........ben hollandada yasiyorum ve turkiyeden farkli olarak burada kan testini 12. gun degil 16. gun yapiyorlar yani bekleme suresi dahada uzun yani( muthis heyecanliyim, allahim isteyen herkese bir an once hayirli evlatlar nasip etsin, hepinize sevgiler, guzel haberler dilerim :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?