sabahin korumu?oglen oldu oglen.sen niye uyuyamiyon bakiyim?yat dinlensene sabahın köründe topikte işin ne hadi ben uyuyamıyorum
Kizlar hamileyimmmmm ! Sonucum 367.1 hala soktayim, cepten yaziyorum
optum hepiniziiiii
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr iyi bir pazar günü olması dileğiyle dün be çok hastaydım miğrenim tuttu allahım kimseye vermesin böyle acı...............siz neler yaptınız
Egunal & Zuzum yarın yumoşlar toplanacakmış hayırlı olsun.Herşey çok güzel olsun,Allah yardımcınız olsun inşallah.
saol canım...
dün gece son iğnelerimizi vurduk...
yarın sabahta hastaneye bırakcaz kıymetli yumoşlarımızı...
saol canım...
dün gece son iğnelerimizi vurduk...
yarın sabahta hastaneye bırakcaz kıymetli yumoşlarımızı...
hayırlı pazarlar...
nabe ryumuoşları çatlatanlar,naber tüm kızlar...
benden nolsun dün yapamadığım ütümü nihayet gece bitirip yattım..
biyandan adet oldum sancım başladı hafiften ama raht uyudum ütüm bugüne kalmadı ya..
merak edenleresigorta atmöış evde ama ben baktım hepsi yukaırda dedim ya meğer tek düğme aşağıdaymış
onuda gördüm ama kaldıramayınca korktum..ayy çok öenmli bilgiydi helede tüp topiğinde
egunal ben adet olmadan önce olduğum ikgünde geriliyom bacım..ama sökülünce iyice relaksım bugün öyleyim bide
kocişim beni gezdirirse ayakkabı alıcamda hem daha iyi olucamm
HAdı hayırlısı canisi kaliteli kaliteli olsunlar canisi
Duacınızım canım
Allah'ın izniyle bu defa olacak inşallah,gönülden inanıyorum buna
Bugün temizlik vs. sakın yorma kendini,dinlen bol bol
hayırlı pazarlar...
nabe ryumuoşları çatlatanlar,naber tüm kızlar...
benden nolsun dün yapamadığım ütümü nihayet gece bitirip yattım..
biyandan adet oldum sancım başladı hafiften ama raht uyudum ütüm bugüne kalmadı ya..
merak edenleresigorta atmöış evde ama ben baktım hepsi yukaırda dedim ya meğer tek düğme aşağıdaymış
onuda gördüm ama kaldıramayınca korktum..ayy çok öenmli bilgiydi helede tüp topiğinde
egunal ben adet olmadan önce olduğum ikgünde geriliyom bacım..ama sökülünce iyice relaksım bugün öyleyim bide
kocişim beni gezdirirse ayakkabı alıcamda hem daha iyi olucamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?