Tüp Bebek Günlüğümüz !

canımmm başınız sağolsun.....

hoşgeldin canım bilgilerini yarın listemize ekleriz. inşallah bebişin sana sımsıkı tutunur sende bize güzel haberler verirsin....

benim listedeki eksik olan bilgilerim : ilk denemem, sebepsiz infertilite :)) cok tesekkur ederim

Cnimmm senin de yumurtaların çatlasın Güzelce yarın Rabbim yardımcına olsun insallh hersey çok guzel olucak

Canım başınız sağolsun,Allah rahmet eylesin,geride kalanlara sabır versin ...

hoşgeldin şekerimmm zor süreci atlatmışsın en çok sabır isteyen sürece girmişsin..inşaallah bebişin seninledir güzel haberlerini alıp halay ekibini kurarız..
ben çıktım sen gelmişsin zuzucuğum çay kahve kalmış mıydı ki...neyse ben çayı yeni dmledim gel beraber içelim şkerimm..
hos geldiniz sabahtan bekliyom gelen olucakmi diye:18::18: yalniz sikiliyom.dun yeni eve tasinma asamasindaydik,sabahtan aksama temizlik yaptim her tarafim kopuyo
canım benim çok zordur taşınmak yakında ben de taşınacağım Allah yardımcın olsun....naparsın sen bize göre gerçekten erkencisin...
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr iyi bir pazar günü olması dileğiyle dün be çok hastaydım miğrenim tuttu allahım kimseye vermesin böyle acı...............siz neler yaptınız
Aman kuşum çekilmez o migren ağrısı Rabbim sana güç versin...kızkardeşim sağlıkçı migreni tuttu mu terör estirirdi..bir odaya geçer ışıkları kapar perdeleri çeker çıt çıkarmayın uyuyaacam derdi başka türlü geçmiyor bu ağrı....
lotus güldüdün bni alem kadınsın vesselammmmmmmm rouz cevaplaman müthişti bir an annem konuşuyor sandımmmm kızlar neşe katmışsınız topiğe sabah sabah öpüyorum sizleri

Canım gözünaydın darısı başıma inşallah

Histeroskopi sonrası düzen şaştı bende

Belirti çok,kırmızı yok

Benimde dün misafirlerim vardı,formdan düşmüşüm inanılmaz yorgun hissediyorum kendimi bugün
günaydın güzelim histereskopi sonrası şaşmaz mı ben 212 başından beri 2 kere hist oldum bu ay söktürücü bile fayda etmedi en sonunda dün rahim filmi çekindim sonrasında söküldüm zorla gelen kırmızı da çok sancılı oluyor....histereskopi ve sonrasındaki stres gerilim insanı inanılmaz yoruyor ben dayak yemiş gibiyim evde çok işim var ama yapacak takatimm yok..
herkese guzel dilekler icin tesekkur ederim kizlar, mutlu guzel huzurlu pazarlar dilerim....
sana da kalbin gibi güzel ve mutlu pazarlar diliyorum şekerimm

herkeseeee iyii pazarlar.....
iyi pazarlar güzel annemiizzzzzz......nasılsınnnnn cicim

Canım merhaba

Ayneeen öyle hislerime tercüman olmuşsun.

Genel bir dengesizlik,gariplik var üzerimde

Sen 2 kere yaşamışsın,hiç kolay değil,Allah yardımcımız olsun,yüzümüzü güldürsün inşallah.

iyiyim tatlım ama sol kolum çok acıyo... zaten iki gündür vardı gece ne zaman soluma dönsem ağrısıyla uyandım..... ay zaten habire bi yerlerim ağrıyo....

Canım geçmiş olsun,kıyamam

Farkında olmadan zorladınmı acaba:26:

canım başınız sağolsun çok genç yaaa...
bi de geride çocukları kalmış daha çok küçükler..
Rabbim sabır versin çok zor çok..
yarın yumoşlarımı teslim ediyorum bana embriyo sonrasında da bebek olarak dönecek Allahın izniyle

28marta tıranfer olduguna göre yine de 6haftanın mı içindeyim şimdiden çok teşekürler canımmm

canımcım asıl olan en son adet tarihindir...
transfer tarihine göre gebelik haftası hesaplanmaz...
şu an takvimin doğru 6.haftanın içindesin

şekerim noldu sana yaaa...
kolun iğne vurduğun içinmi ağrıyo yoksa ters bi hareketmi yaptın:26:
Eki Görüntüle 390994 elifnaz,eşin ve sana güzel bir pazar diliyorum...çok geçmiş olsun

Canlarım bana müsade

Gününüz güzel olsun,öperim hepinizi

Görüşmek üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…