Kac gündür bakamadım
Perşembe aksamı esimin amcasının oğlu vefat etti
Kac gündür cenaze evindeyiz
6 aydır kanser tedavisi görüyordu 35 yasında 2 ve 4 yaslarında iki kız cocuğu kaldı geride
Çok aciydi
Güzel haberler var sanırım
Guldenncigimin yarın opu var
Hayırlı olur inşallah
herkeseeee iyii pazarlar.....
arkadaşlarım bugün işlerim var biraz ara ara gelir yazarım size...
Kac gündür bakamadım
6 aydır kanser tedavisi görüyordu 35 yasında 2 ve 4 yaslarında iki kız cocuğu kaldı geride
Çok aciydi
Hayırlı olur inşallah
mutlu pazarlar......................
hoşgeldin şekerimmm zor süreci atlatmışsın en çok sabır isteyen sürece girmişsin..inşaallah bebişin seninledir güzel haberlerini alıp halay ekibini kurarız..herkese merhaba, araniza yeni katildim :)) ben 33 yasindayim, 7 nisanda transferim oldu, tek embriyo konuldu hepiniz gibi bende cok heyecanliyim gunler gecmiyor, acikcasi pek belirtide yok goguslerim sizliyor ve agriyor ama sanirim ilaclardan dolayi, cok hafifde kasiklarim agriyor.........ben hollandada yasiyorum ve turkiyeden farkli olarak burada kan testini 12. gun degil 16. gun yapiyorlar yani bekleme suresi dahada uzun yani( muthis heyecanliyim, allahim isteyen herkese bir an once hayirli evlatlar nasip etsin, hepinize sevgiler, guzel haberler dilerim :))))
not: birde unutmusum sol kasigimda igne batmasi gibi oluyor hafiften...
ben çıktım sen gelmişsin zuzucuğum çay kahve kalmış mıydı ki...neyse ben çayı yeni dmledim gel beraber içelim şkerimm..Bgün hep güzel haberler aldık çok şükür senin bebişler de iyi rabbim size bağışlasın hayırlı sağlıklı ömürlü olsunlar ..........
evet canım ben 23o de yaptım ev dışında idik tuvalette gizlice dualarla yaptım rabbim hayırlı uğurlu etsin tüm evlat isteyenlere hayırlı sağlıklı ömürlü anneli babalı evlatlar versin...
hakkında hayırlısı olsun canım artık nasip işi rabbim "ol" derse olacak...
hoşgeldin canım bilgilerini yarın listemize ekleriz. inşallah bebişin sana sımsıkı tutunur sende bize güzel haberler verirsin....
ben geç gelince herkes yatmış bende topiği temizleyip çıkayım iyi geceler hepimize ....
canım benim çok zordur taşınmak yakında ben de taşınacağım Allah yardımcın olsun....naparsın sen bize göre gerçekten erkencisin...hos geldiniz sabahtan bekliyom gelen olucakmi diye:18::18: yalniz sikiliyom.dun yeni eve tasinma asamasindaydik,sabahtan aksama temizlik yaptim her tarafim kopuyo
Aman kuşum çekilmez o migren ağrısı Rabbim sana güç versin...kızkardeşim sağlıkçı migreni tuttu mu terör estirirdi..bir odaya geçer ışıkları kapar perdeleri çeker çıt çıkarmayın uyuyaacam derdi başka türlü geçmiyor bu ağrı....günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr iyi bir pazar günü olması dileğiyle dün be çok hastaydım miğrenim tuttu allahım kimseye vermesin böyle acı...............siz neler yaptınız
lotus güldüdün bni alem kadınsın vesselammmmmmmm rouz cevaplaman müthişti bir an annem konuşuyor sandımmmm kızlar neşe katmışsınız topiğe sabah sabah öpüyorum sizlerisabahin korumu?oglen oldu oglen.sen niye uyuyamiyon bakiyim?
:26:Arebaycanla Turkiye arasin 2 saat fark var canim ondan.yoksa topikde isim ne zaten dun cokkk yoruldum,bugun dunden daha cok isim var.hadi ben uykumu sana isinliyom sen yat benim yerime,ben de gidip evimi bi duzene sokayim
Canım gözünaydın darısı başıma inşallah
Histeroskopi sonrası düzen şaştı bende
Belirti çok,kırmızı yok
günaydın güzelim histereskopi sonrası şaşmaz mı ben 212 başından beri 2 kere hist oldum bu ay söktürücü bile fayda etmedi en sonunda dün rahim filmi çekindim sonrasında söküldüm zorla gelen kırmızı da çok sancılı oluyor....histereskopi ve sonrasındaki stres gerilim insanı inanılmaz yoruyor ben dayak yemiş gibiyim evde çok işim var ama yapacak takatimm yok..Benimde dün misafirlerim vardı,formdan düşmüşüm inanılmaz yorgun hissediyorum kendimi bugün
sana da kalbin gibi güzel ve mutlu pazarlar diliyorum şekerimmherkese guzel dilekler icin tesekkur ederim kizlar, mutlu guzel huzurlu pazarlar dilerim....
iyi pazarlar güzel annemiizzzzzz......nasılsınnnnn cicimherkeseeee iyii pazarlar.....
günaydın güzelim histereskopi sonrası şaşmaz mı ben 212 başından beri 2 kere hist oldum bu ay söktürücü bile fayda etmedi en sonunda dün rahim filmi çekindim sonrasında söküldüm zorla gelen kırmızı da çok sancılı oluyor....histereskopi ve sonrasındaki stres gerilim insanı inanılmaz yoruyor ben dayak yemiş gibiyim evde çok işim var ama yapacak takatimm yok..
Hoşgeldin canım nasılsın ?
iyiyim tatlım ama sol kolum çok acıyo... zaten iki gündür vardı gece ne zaman soluma dönsem ağrısıyla uyandım..... ay zaten habire bi yerlerim ağrıyo....
nisan yazmışım ya aslında mart 28 tıransfer tarihim canım ya kafam çok karışık mide bulantım da var ondan olsa gerek yani 28marta tıranfer olduguna göre yine de 6haftanın mı içindeyim şimdiden çok teşekürler canımmm[/QUOT
Kac gündür bakamadım
Çok aciydi
Hayırlı olur inşallah
28marta tıranfer olduguna göre yine de 6haftanın mı içindeyim şimdiden çok teşekürler canımmm
Canım geçmiş olsun,kıyamam
Farkında olmadan zorladınmı acaba:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?