canımcım asıl olan en son adet tarihindir...
transfer tarihine göre gebelik haftası hesaplanmaz...
şu an takvimin doğru 6.haftanın içindesin
şekerim noldu sana yaaa...
kolun iğne vurduğun içinmi ağrıyo yoksa ters bi hareketmi yaptın:26:
Eki Görüntüle 390994 elifnaz,eşin ve sana güzel bir pazar diliyorum...çok geçmiş olsun
Canlarım bana müsade
Gününüz güzel olsun,öperim hepinizi
Görüşmek üzere
çokk teşekür ederim allah razı olsunn yumoşların bebek olup sıkısıkı tutunsun inşallaahh rabbim yüzünü güldürsün amiiin inşallah
sağol balım ya...... bende iğneden şüpheleniyorum hain iğneler
zaten çıkıcam şimdi biraz dışarı çıkıcaz... gelince görüşürüz bende seni kendim ve kızım adına koccaman öpüyorum
canım benim tutunma problemim çıktığı için histerskopi sonrası rahim kalınlaşmıyor ve yapışıklıklar oluşuyor 2 histereskopi oldum ama öncesinde opum yapılmıştı...10 yumurtam toplandı 6 sı döllendi 4 tanesi 3. güne gitti.2 tane 1. kalite 2. tanede 2.kalite embriyom bekliyor ama her histereskopi sonrasında rahim daha da inceldi.o yüzden tarnsfer için hala bekliyorum bugün hsg çkindim pazartesi tekrar merkeze gideceğim eğer doktorum randevu verirse..benim doktorum başka merkezim başka şu sıralar ikisyle de birlikte devam ediyoruz takiplerimi brlikte yapıyorlar....senin rahimdeki sorun neydi canım dar mıydı..opu henüz yapılmadı galiba...inşaallah görüşrüz..merkeze gideceğin zaman haber ver bana denk geliriz inşallah
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr iyi bir pazar günü olması dileğiyle dün be çok hastaydım miğrenim tuttu allahım kimseye vermesin böyle acı...............siz neler yaptınız
Egunal & Zuzum yarın yumoşlar toplanacakmış hayırlı olsun.Herşey çok güzel olsun,Allah yardımcınız olsun inşallah.
Kac gündür bakamadım
Perşembe aksamı esimin amcasının oğlu vefat etti
Kac gündür cenaze evindeyiz
6 aydır kanser tedavisi görüyordu 35 yasında 2 ve 4 yaslarında iki kız cocuğu kaldı geride
Çok aciydi
Güzel haberler var sanırım
Guldenncigimin yarın opu var
Hayırlı olur inşallah
Cnimmm senin de yumurtaların çatlasın Güzelce yarın Rabbim yardımcına olsun insallh hersey çok guzel olucak
hoşgeldin şekerimmm zor süreci atlatmışsın en çok sabır isteyen sürece girmişsin..inşaallah bebişin seninledir güzel haberlerini alıp halay ekibini kurarız..
ben çıktım sen gelmişsin zuzucuğum çay kahve kalmış mıydı ki...neyse ben çayı yeni dmledim gel beraber içelim şkerimm..
canım benim çok zordur taşınmak yakında ben de taşınacağım Allah yardımcın olsun....naparsın sen bize göre gerçekten erkencisin...
Aman kuşum çekilmez o migren ağrısı Rabbim sana güç versin...kızkardeşim sağlıkçı migreni tuttu mu terör estirirdi..bir odaya geçer ışıkları kapar perdeleri çeker çıt çıkarmayın uyuyaacam derdi başka türlü geçmiyor bu ağrı....
lotus güldüdün bni alem kadınsın vesselammmmmmmm rouz cevaplaman müthişti bir an annem konuşuyor sandımmmm kızlar neşe katmışsınız topiğe sabah sabah öpüyorum sizleri
günaydın güzelim histereskopi sonrası şaşmaz mı ben 212 başından beri 2 kere hist oldum bu ay söktürücü bile fayda etmedi en sonunda dün rahim filmi çekindim sonrasında söküldüm zorla gelen kırmızı da çok sancılı oluyor....histereskopi ve sonrasındaki stres gerilim insanı inanılmaz yoruyor ben dayak yemiş gibiyim evde çok işim var ama yapacak takatimm yok..
sana da kalbin gibi güzel ve mutlu pazarlar diliyorum şekerimm
iyi pazarlar güzel annemiizzzzzz......nasılsınnnnn cicim
Canım merhaba
Ayneeen öyle hislerime tercüman olmuşsun.
Genel bir dengesizlik,gariplik var üzerimde
Sen 2 kere yaşamışsın,hiç kolay değil,Allah yardımcımız olsun,yüzümüzü güldürsün inşallah.
iyiyim tatlım ama sol kolum çok acıyo... zaten iki gündür vardı gece ne zaman soluma dönsem ağrısıyla uyandım..... ay zaten habire bi yerlerim ağrıyo....
Selam kızlar ne haberler ? Ben iki geçedin cok rahat yatıyorum ama öyle pimpiriliyim ki ne oldu da rahatladım acaba böyle? Sagdan sola dönerken hafif ağrı oluyordu hissediyordum sanki bebeğin var olduğunu a
Ama iki gündür hiç bı hissetme yok ne bulantı ne başka bısey bu da beni korkutuyor saki randevum var nasıl geçecek saliya kadar?!
saol canım senden de Allahrazı olsun ne güzel dua etmişsin öyle...
bencede iğnelerden...
durup dururken niye bişey olsun ki...
inşallah geçici önemsiz bişeydirde daha fazla zorlamaz seni...
sen dışarı ben doğru bıcı bıcıya...
sonra topikte buluşuruz o zaman
ayrıca ben senin kızını hem yerim hem öperim..
zaten duygusalım bugün kardeşimin büyük paşası sabah 5 de uyanmış anne teyzeme şarkı yaptım
hadi arayalım da söyleyim demiş sabah beni aradılar... tel bi açtım sıpa bana şarkı söylüyoo çok duygulandım çok
aslında doğru diyosun canım ama benimkiler ikiz olduğu için 34. haftadan sonra alınacaklarmış.yani normali yazsam hafta fazla çıkıyor ondan denk gelsin diye öyle yazdım.aslında ben ağustos 15den sonra alınmasını bekliyorum.normalde 3 hafta önce alınıyormuş ama bakalım gelişimlerine göre bu tarih netleşir....Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi....ayrıca sen doğru tarihi girki aşağıda çıkan bilgiler tutsun... yoksa normal gelişiminden farklı bilgiler çıkar yazıda
herkese merhaba, araniza yeni katildim :)) ben 33 yasindayim, 7 nisanda transferim oldu, tek embriyo konuldu hepiniz gibi bende cok heyecanliyim gunler gecmiyor, acikcasi pek belirtide yok goguslerim sizliyor ve agriyor ama sanirim ilaclardan dolayi, cok hafifde kasiklarim agriyor.........ben hollandada yasiyorum ve turkiyeden farkli olarak burada kan testini 12. gun degil 16. gun yapiyorlar yani bekleme suresi dahada uzun yani( muthis heyecanliyim, allahim isteyen herkese bir an once hayirli evlatlar nasip etsin, hepinize sevgiler, guzel haberler dilerim :))))
not: birde unutmusum sol kasigimda igne batmasi gibi oluyor hafiften...
çok geçmiş olsun canımm geçmese mutlaka doktora git bir sor ...iyiyim tatlım ama sol kolum çok acıyo... zaten iki gündür vardı gece ne zaman soluma dönsem ağrısıyla uyandım..... ay zaten habire bi yerlerim ağrıyo....
saol canım amin inşaallah boşuna yaşamadık o kadar şeyi sonu bebişli olsun da başka isteğimiz yok Rabbimizden..Canım merhaba
Ayneeen öyle hislerime tercüman olmuşsun.
Genel bir dengesizlik,gariplik var üzerimde
Sen 2 kere yaşamışsın,hiç kolay değil,Allah yardımcımız olsun,yüzümüzü güldürsün inşallah.
maşşallah her durumda kokoşsun yirim seni ben de bıcı bıcı yapacam...kızkardeşim uyuyor sabah nöbetten çıktı akşama tekrar dönecek blok nöbeti var o yüzden makine açamadım temziliği akşamüstüne bıraktım...he he he çok tatlı bu...
sipidi gonzalez olmam lazım bugün hemen bitirip uzanayımm...
geriye kaldı kendi bakımım evi halletim..
Eki Görüntüle 390988 Eki Görüntüle 390987 Eki Görüntüle 390989 Eki Görüntüle 390990
az bişi de kendimle ilgileneyim...
canımcımm o kadar iğne ilaç iş yapsan nolacak kii sen yatman kalkman yetiyordur belkide ol tarafına yattın zorladın kolunu ihmal etme şkerimm ..iş güç yaptığım yokki zorlayım bide sol kolum hani sağ olsa annlayacağım.... iğnelerdenmi oldu diye şüpheleniyorum bakalım iki güne kadar geçmesse giderim dr.a
Paşaya bak sen teyzesin şarkı bestelemiş de söylermişşş...kıyamam yerim senin paşanııı..inşaallah sana şarkı besteleyen bebişlerin de olur orkestra kurar teyze çocukları etrafında canım benimmm...zaten duygusalım bugün kardeşimin büyük paşası sabah 5 de uyanmış anne teyzeme şarkı yaptım
hadi arayalım da söyleyim demiş sabah beni aradılar... tel bi açtım sıpa bana şarkı söylüyoo çok duygulandım çok
canım benim de ağustos ayında olduğum laporoskopi de hem 2 tüpüm alındı hem de rahmin üst tarafında seninki gibi hafif bir oyuntu vardı traşlama yapıldı aynı şekilde ama ben hemen tüp bebeğe geçemedim maddi durumları toparlayamadık hemen... tüp bebeğe aralık da niyetlendik adetimle başladık ocak ta yumurtalarım toplandı ama olumsuzluklar aksilikler peşpeşe geldi yumurtam toplandı rahim kalınlaşmaya devam etmedi...transfere kadar ostrojen almaya devam ettim ama transfer günü muayene için gittim doktorum yumurta ve embriyoların çok iyi kalitede olduğu için ziyan etmeyelim riske atmaylım dedi tutunamaz bu şekilde dedi ve 4 embriyom donduruldu..tek seferlik olduğu için hepsi çözülecek 2 si konulacak benim ilk deneyimim olduğu için yaşım da 36 2 ye zor ikna ettik belki 3 transfer iptalinden sonra çözülen tüm embriyoları transfer eder doktorum..zaten çözülürken bozulma ve kayıp ihtimali yüksek 2 sinin çözünmeye dayanabileceğini düşünüyr doktorum tekrar dondurlma diye bişey sözkonusu değil maalesef...yani şu an tek şansım var ,nşaallah ilk ve son denemem de kavuşurum bebişime ...aman sen sen ol enfeksiyon ve yapışıklık olmasın diye hemen tedaviye geç bak ben rahimi toparlayamıyorum sol taraf yapışıyor açıyoruz sağ yapışıyor ..inşaallah bu sefer yapışıklık korktuğumuz gibi değildir...transfere geçeriz....
Benim rahim filminde rahim kalp seklinde çıkmıştı. Oda bebeğin tutunacağız alanı daratlıyor diye üst kısım ve yanlardan traslama ile genişletilme işlemi yapıldı. Eğer olmasaydim bebek büyüdüğü zaman yer kalmadığı icin erken dogum olabilir demişti Dr riske atmadıkYokk benim opu yapılmadı henüz meraktayim bakalim nasıl olucak:)Peki 4 yumurtanın 2 sinı transfer edip 2 sinı mı dondurucaklar şimdi senin:)
çay kahve kalmamıştı canım bulaşıkları vardı onları topladım yıkadım topiği temizleyipçıktım yakın olsak güzel olurdu birlikte bir kahve içerdik of offff ama olsun sen yeni evine taşın bebişleri göbüşüne al karnını şişir belki yazın buluşur göbüşleri tokuştururuz
çok geçmiş olsun canımm geçmese mutlaka doktora git bir sor ...
saol canım amin inşaallah boşuna yaşamadık o kadar şeyi sonu bebişli olsun da başka isteğimiz yok Rabbimizden..
maşşallah her durumda kokoşsun yirim seni ben de bıcı bıcı yapacam...kızkardeşim uyuyor sabah nöbetten çıktı akşama tekrar dönecek blok nöbeti var o yüzden makine açamadım temziliği akşamüstüne bıraktım...
canımcımm o kadar iğne ilaç iş yapsan nolacak kii sen yatman kalkman yetiyordur belkide ol tarafına yattın zorladın kolunu ihmal etme şkerimm ..
Paşaya bak sen teyzesin şarkı bestelemiş de söylermişşş...kıyamam yerim senin paşanııı..inşaallah sana şarkı besteleyen bebişlerin de olur orkestra kurar teyze çocukları etrafında canım benimmm...
canım benim de ağustos ayında olduğum laporoskopi de hem 2 tüpüm alındı hem de rahmin üst tarafında seninki gibi hafif bir oyuntu vardı traşlama yapıldı aynı şekilde ama ben hemen tüp bebeğe geçemedim maddi durumları toparlayamadık hemen... tüp bebeğe aralık da niyetlendik adetimle başladık ocak ta yumurtalarım toplandı ama olumsuzluklar aksilikler peşpeşe geldi yumurtam toplandı rahim kalınlaşmaya devam etmedi...transfere kadar ostrojen almaya devam ettim ama transfer günü muayene için gittim doktorum yumurta ve embriyoların çok iyi kalitede olduğu için ziyan etmeyelim riske atmaylım dedi tutunamaz bu şekilde dedi ve 4 embriyom donduruldu..tek seferlik olduğu için hepsi çözülecek 2 si konulacak benim ilk deneyimim olduğu için yaşım da 36 2 ye zor ikna ettik belki 3 transfer iptalinden sonra çözülen tüm embriyoları transfer eder doktorum..zaten çözülürken bozulma ve kayıp ihtimali yüksek 2 sinin çözünmeye dayanabileceğini düşünüyr doktorum tekrar dondurlma diye bişey sözkonusu değil maalesef...yani şu an tek şansım var ,nşaallah ilk ve son denemem de kavuşurum bebişime ...aman sen sen ol enfeksiyon ve yapışıklık olmasın diye hemen tedaviye geç bak ben rahimi toparlayamıyorum sol taraf yapışıyor açıyoruz sağ yapışıyor ..inşaallah bu sefer yapışıklık korktuğumuz gibi değildir...transfere geçeriz....
maşşallah hamarat arkadaşım ellerin dert görmesin sabah da kızlar havalandırmış heryeri miss gibi girdik topiğe..inşaallah buluşınca tokuşacak göbüşler sen nasılsın bakiim yumoşlar ağrı yapıyor mu benim tek tarafım da bayaaa bir baskı yapıyorlardı oturup kalkaken zorlanıyordumm..
ya benim tek embriyo transferi oldu, bu sekilde hamile kalanlar varmi aranizda?
Canim bana iki tane koyuldu ama neticede kısmeti olan kalıyor seninle eğer nasipse tabiimi okur.. Bol bol Meryem süresi okudum ben.. Tavsiye ederim.. Test gunün ne zaman?
transferim gecen hafta cumartesi oldu yani 7 nisanda, ben hollanda da yasiyorum burada kan testini nisanin 23 unde yapacaklarini soylediler heyecanla bakliyorum...
canım dün yoktum tebrik edemedim.ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn....darısıda bizlerin başına
Dun gezdin tabi izmir soksklarinda topige giricek vaktin kalmadiBak bende seninle kahve icmk istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?