Tüp Bebek Günlüğümüz !

canımcım asıl olan en son adet tarihindir...
transfer tarihine göre gebelik haftası hesaplanmaz...
şu an takvimin doğru 6.haftanın içindesin

çokk teşekür ederim allah razı olsunn yumoşların bebek olup sıkısıkı tutunsun inşallaahh rabbim yüzünü güldürsün amiiin inşallah

şekerim noldu sana yaaa...
kolun iğne vurduğun içinmi ağrıyo yoksa ters bi hareketmi yaptın:26:
Eki Görüntüle 390994 elifnaz,eşin ve sana güzel bir pazar diliyorum...çok geçmiş olsun

sağol balım ya...... bende iğneden şüpheleniyorum hain iğneler
zaten çıkıcam şimdi biraz dışarı çıkıcaz... gelince görüşürüz bende seni kendim ve kızım adına koccaman öpüyorum

Selam kızlar ne haberler ? Ben iki geçedin cok rahat yatıyorum ama öyle pimpiriliyim ki ne oldu da rahatladım acaba böyle? Sagdan sola dönerken hafif ağrı oluyordu hissediyordum sanki bebeğin var olduğunu a
Ama iki gündür hiç bı hissetme yok ne bulantı ne başka bısey bu da beni korkutuyor saki randevum var nasıl geçecek saliya kadar?!

çokk teşekür ederim allah razı olsunn yumoşların bebek olup sıkısıkı tutunsun inşallaahh rabbim yüzünü güldürsün amiiin inşallah

saol canım senden de Allahrazı olsun ne güzel dua etmişsin öyle...

bencede iğnelerden...
durup dururken niye bişey olsun ki...
inşallah geçici önemsiz bişeydirde daha fazla zorlamaz seni...
sen dışarı ben doğru bıcı bıcıya...
sonra topikte buluşuruz o zaman
ayrıca ben senin kızını hem yerim hem öperim..
zaten duygusalım bugün kardeşimin büyük paşası sabah 5 de uyanmış anne teyzeme şarkı yaptım
hadi arayalım da söyleyim demiş sabah beni aradılar... tel bi açtım sıpa bana şarkı söylüyoo çok duygulandım çok

Benim rahim filminde rahim kalp seklinde çıkmıştı. Oda bebeğin tutunacağız alanı daratlıyor diye üst kısım ve yanlardan traslama ile genişletilme işlemi yapıldı. Eğer olmasaydim bebek büyüdüğü zaman yer kalmadığı icin erken dogum olabilir demişti Dr riske atmadıkYokk benim opu yapılmadı henüz meraktayim bakalim nasıl olucak:)Peki 4 yumurtanın 2 sinı transfer edip 2 sinı mı dondurucaklar şimdi senin:)

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr iyi bir pazar günü olması dileğiyle dün be çok hastaydım miğrenim tuttu allahım kimseye vermesin böyle acı...............siz neler yaptınız

geçmiş olsun suuu allah iyiliğini versin....

Egunal & Zuzum yarın yumoşlar toplanacakmış hayırlı olsun.Herşey çok güzel olsun,Allah yardımcınız olsun inşallah.

teşekkürler güzel arkadaşım inşallah herşey çok güzel olur aminn....

allah rahmet eylesin canım nur içinde yatsın çok gençmişte allah geride kalanlara sabır versin....

Cnimmm senin de yumurtaların çatlasın Güzelce yarın Rabbim yardımcına olsun insallh hersey çok guzel olucak

çay kahve kalmamıştı canım bulaşıkları vardı onları topladım yıkadım topiği temizleyip çıktım yakın olsak güzel olurdu birlikte bir kahve içerdik of offff ama olsun sen yeni evine taşın bebişleri göbüşüne al karnını şişir belki yazın buluşur göbüşleri tokuştururuz

amin canımm zamanı geldikçe hepimiz için hamilelik halayları kuracağız ..... yaşadıklarımız hiç kolay değil ama olsun bebişler gelsinde önemli oloan bu....

iyiyim tatlım ama sol kolum çok acıyo... zaten iki gündür vardı gece ne zaman soluma dönsem ağrısıyla uyandım..... ay zaten habire bi yerlerim ağrıyo....

geçmiş olsın fıstığım dikkat et kendine kıyamam ben sana .....

geçer canım endişelenme bebiş senle sadece çok küçük daha biraz daha büyüsün kendini hatırlatır sana .....

aslan paşa teyzesine moral de vermiş yerim ben onu

ayrıca sen doğru tarihi girki aşağıda çıkan bilgiler tutsun... yoksa normal gelişiminden farklı bilgiler çıkar yazıda
aslında doğru diyosun canım ama benimkiler ikiz olduğu için 34. haftadan sonra alınacaklarmış.yani normali yazsam hafta fazla çıkıyor ondan denk gelsin diye öyle yazdım.aslında ben ağustos 15den sonra alınmasını bekliyorum.normalde 3 hafta önce alınıyormuş ama bakalım gelişimlerine göre bu tarih netleşir....Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi....

canım benimde kasıklarımda öyle batmalar oluyordu bence bunlar iyiye işaret...benimde 15. günde test yapılmıştı.inşallah sende sevindirici haberler alırsın...

iyiyim tatlım ama sol kolum çok acıyo... zaten iki gündür vardı gece ne zaman soluma dönsem ağrısıyla uyandım..... ay zaten habire bi yerlerim ağrıyo....
çok geçmiş olsun canımm geçmese mutlaka doktora git bir sor ...
saol canım amin inşaallah boşuna yaşamadık o kadar şeyi sonu bebişli olsun da başka isteğimiz yok Rabbimizden..
maşşallah her durumda kokoşsun yirim seni ben de bıcı bıcı yapacam...kızkardeşim uyuyor sabah nöbetten çıktı akşama tekrar dönecek blok nöbeti var o yüzden makine açamadım temziliği akşamüstüne bıraktım...
iş güç yaptığım yokki zorlayım bide sol kolum hani sağ olsa annlayacağım.... iğnelerdenmi oldu diye şüpheleniyorum bakalım iki güne kadar geçmesse giderim dr.a
canımcımm o kadar iğne ilaç iş yapsan nolacak kii sen yatman kalkman yetiyordur belkide ol tarafına yattın zorladın kolunu ihmal etme şkerimm ..
Paşaya bak sen teyzesin şarkı bestelemiş de söylermişşş...kıyamam yerim senin paşanııı..inşaallah sana şarkı besteleyen bebişlerin de olur orkestra kurar teyze çocukları etrafında canım benimmm...
canım benim de ağustos ayında olduğum laporoskopi de hem 2 tüpüm alındı hem de rahmin üst tarafında seninki gibi hafif bir oyuntu vardı traşlama yapıldı aynı şekilde ama ben hemen tüp bebeğe geçemedim maddi durumları toparlayamadık hemen... tüp bebeğe aralık da niyetlendik adetimle başladık ocak ta yumurtalarım toplandı ama olumsuzluklar aksilikler peşpeşe geldi yumurtam toplandı rahim kalınlaşmaya devam etmedi...transfere kadar ostrojen almaya devam ettim ama transfer günü muayene için gittim doktorum yumurta ve embriyoların çok iyi kalitede olduğu için ziyan etmeyelim riske atmaylım dedi tutunamaz bu şekilde dedi ve 4 embriyom donduruldu..tek seferlik olduğu için hepsi çözülecek 2 si konulacak benim ilk deneyimim olduğu için yaşım da 36 2 ye zor ikna ettik belki 3 transfer iptalinden sonra çözülen tüm embriyoları transfer eder doktorum..zaten çözülürken bozulma ve kayıp ihtimali yüksek 2 sinin çözünmeye dayanabileceğini düşünüyr doktorum tekrar dondurlma diye bişey sözkonusu değil maalesef...yani şu an tek şansım var ,nşaallah ilk ve son denemem de kavuşurum bebişime ...aman sen sen ol enfeksiyon ve yapışıklık olmasın diye hemen tedaviye geç bak ben rahimi toparlayamıyorum sol taraf yapışıyor açıyoruz sağ yapışıyor ..inşaallah bu sefer yapışıklık korktuğumuz gibi değildir...transfere geçeriz....

maşşallah hamarat arkadaşım ellerin dert görmesin sabah da kızlar havalandırmış heryeri miss gibi girdik topiğe..inşaallah buluşınca tokuşacak göbüşler sen nasılsın bakiim yumoşlar ağrı yapıyor mu benim tek tarafım da bayaaa bir baskı yapıyorlardı oturup kalkaken zorlanıyordumm..

:)) biraz ağrım oluyor canım karnımda bugün daha bir şiş duruyor sanki zaten kaç gündür rahat uyuyamıyordum bugün güzelce uyumuşum . yarında bakalım hayırlısı artık ama bugün sabah farkettim topikte artık 3 kalp olmuşum inşallah normal hayatımda da 3 e olan özlemim bitecek ....(aslında ben 4 kişi olalım istiyorum kısmet)

Hay ALlah var ya tedaviye başlasanda herseyin yolunda gideceğinin garantisi yokki desene.Benimde Şubat'ta oldu ama ben mart ayında 3. Ve son asilama şansımıda deniyim dedim:)Asıla sırasında rahim kalınması iyi olmustu ama bakalim tupte nasıl olucak şimdi . ins. Hersey yolunda gider. Bende bide çok fazla yumurta olduğu icin korkuyorum . Patliycak gibi şişerim şimdi kesin o yüzden transfer bir sonraki aya kalabilir. Neyse şimdiden olumsuzu düşünmiyim:)Gelsede adet biran önce başlasam igneciklerime:)

Son düzenleme:
Canim bana iki tane koyuldu ama neticede kısmeti olan kalıyor seninle eğer nasipse tabiimi okur.. Bol bol Meryem süresi okudum ben.. Tavsiye ederim.. Test gunün ne zaman?

transferim gecen hafta cumartesi oldu yani 7 nisanda, ben hollanda da yasiyorum burada kan testini nisanin 23 unde yapacaklarini soylediler heyecanla bakliyorum...

canım dün yoktum tebrik edemedim.ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn....darısıda bizlerin başına

Dun gezdin tabi izmir soksklarinda topige giricek vaktin kalmadiBak bende seninle kahve icmk istiyorum

canımmmmmmm sen yolla kaynanatörü içeriz kahveyisen haber wer bana buluşalım.ama dün hava çok kötüydü ıslandık çok fena ama güzel geçti günümüz zaten izmirimiz güzelleet ya sedni çok merak ediom ben buluşalım artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…