Tüp Bebek Günlüğümüz !

yerim ben o şarkı söyleyen paşanı..
sözleri nasıldıı???

sen benim bitanem
sen benim canım teyzemsin
güzel teyzemsin..
dedi bana daha bi sürü şey daha söyledi ama

aslan paşa teyzesine moral de vermiş yerim ben onu

evet yaaa bende yemek istiyorum onu çok özlemiş evime gelmek istiyomuş ahhh ah...

hazırım belke beni opu geliyoruummmm
haliyle akşama kalması temizliğinin kalması normal şekerim kızkardeşin uyusun dinlensin...
paşam beni sabah sabah çok duygulandırdı mahvoldum yani...
bütün günüm musluklarımı her an açma ihtimalimle geçti...

canımm napıonn?yarına hazırlık mı yapıon yoksa?bende bi uçup gelcem yarın bakalım nası geccek merak içersindeyimm:18:

Ayy şarkı sözlerinin güzelliğine bak kız bu paşa yenmez miiiii hem de çıtır çıtır yenir...

zaten hormonlar tavanda yumoşlar çatlamak üzere ağla yavrum için açılsınn...İnşaalah Benim annem güzel annem beni al kollarına diyecek şarkılar söyleyecek mini mini prenseslerimiz paşalarımız olacak bizim de...

canımm napıonn?yarına hazırlık mı yapıon yoksa?bende bi uçup gelcem yarın bakalım nası geccek merak içersindeyimm:18:

evet cicim evi bi elden geçirdim...
akşam annem gelecek yemekleriyle...
hazırım gelsin opu...
sen istanbula uçrken bende opu da uçuşa geçmiş olacam...

kızkardeşim gitti eşim gelir birazdan daha yemek yapmadım gece görüşrüz kızlar öptüm hepinizi....yarına hazırlık duş da alacağım..zaten..

evet cicim evi bi elden geçirdim...
akşam annem gelecek yemekleriyle...
hazırım gelsin opu...
sen istanbula uçrken bende opu da uçuşa geçmiş olacam...
yaa eet ben gökyüzünde dua etcem hepimizee...hepimiz için güzel bi gün olur işşallahhbol yumoşluu sorunsuz opu diliyorum sana canımm
kızkardeşim gitti eşim gelir birazdan daha yemek yapmadım gece görüşrüz kızlar öptüm hepinizi....yarına hazırlık duş da alacağım..zaten..

bende yemekten sonra duşumu alayım yarın yolculuk war malum...ii haberlerle geliirsin işşallah canım

Cnm nasipse salı yolculuk var ha hayy halay cekim 64:belli değil ama ben cuma nasipse ist da olucam senin dönüş bellimi

canım çok tebrik ediyorum rabbı tamamını erdırsın bıraz ge bır kutlama ama :119::119::119::119::119::124::124::124::124::124::124:

Canım çok sevindim,tebrik ederim.

Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah.

tebrik ederim canim,insallah sonuna kadar her sey yolunda gider.Allah kucagina almayi nasip etsin amin

canım dün yoktum tebrik edemedim.ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn....darısıda bizlerin başına

Canlarim sagolun, Allah size de nasip etsin

heyt kızlar naparsınız nerelrdesınız bakem honey canım nasılsın

Iiyim canim, sabahtan beri sokaklarda surttum kocisle, simdi geldik, belim agrimis, aldim laptop u kucagima, dinleniyorum. Sen ne yaptin?

he valla hormonlarım tavanda ama annemde karşımda muslukları açamıyom...
benim paşam çok romantik ve duygusaldır teyzenin durumu sanki malum oldu ona...

opun yarınmı cnm?

evet canım yarın aldırayım yumoşlarımı yerine perşembede embriyo koydurayımm

kolay gelsin sana canım...

evet senin dualrın gökyüzünden daha kolay ulaşır çok çok dua et ama

heyt kızlar naparsınız nerelrdesınız bakem honey canım nasılsın

ben dinleniyorum şekerim...

Ya oyle diyo herkes de fil gibi olmaktan korkuyorum evde yatarak...hatta su 3 ay gecsin hayirlisiyla spora geri donmeyi planliyorum..

Sen artık hamile bir kadınsin yok öyle sokaklarda gezmek aksama kadar istirahat et dinlen Güzelce

kız daha dün ne dedim sana ben ..burda yarım sayfa kıymetli bebişe hamişlere uyarı yazdım....
kızım napacan artık hamile kaldın sen fil gibide olsan ilk aylar olsun herzamn olsun dikkatli olucan..
hemende spor düşünüyo

cabucak geciyor opu-transfer arasi sure. Heyecanli bir donem basliyor :) ben opu dan sonra rahatlamistim, sanki yuk kalkmisti uzerimden..

paşanın şarkısıda pepenin annem şarkısının teyzem versiyonu olmuş...
oyy yeğenler pek tatli benimki bile halasının pamuk şekeri 6.ayında kamerada ses verdikçe delirdim,bağırıyo ağzı dolu sanki
konuşcak gibi:)
şarkı söylese naaprım bilmem yakında değil..inşaallah annem diyen bebelerinde olucak buaydan sonra:))

su 3 aydan sonra normal yasamak lazim diye dusunuyorum ben, sakinan goze cop batar misali, asiri titiz olmamak lazim sanki.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…