Tüp Bebek Günlüğümüz !

selam tatlıı anneler vee anne adaylarıı nasılsınızz görüşmeyeli

iyi akşamlar kuzum benimmm

iyi akşamlar cicim
nereleri gezdin bakiimmm...

çok gezmedik canım.. zorunlu bir ziyaret vardı onu hallettik,, ondan sonra dolaşalım dedik ama ben kendimi pek mutlu hissetmediğim için mecbur geri döndük... geldik attım kendimi yatağa.. yarı uyur yarı uyanık yattım epey ama hala tadım yok.. niye böle oldum anlamadım ama dökülüyo heryanım.....

su 3 aydan sonra normal yasamak lazim diye dusunuyorum ben, sakinan goze cop batar misali, asiri titiz olmamak lazim sanki.....

O 3aydan sonra görüşücez insallh seninle fikrini alıcam bende önümüzdeki hafta hamile yoGa sina başlıcam insallh ama İnan ki en zevkli yani dedikleri haftalardayim ama insan o kadar çabuk yoruluyorki umarım sen bize benzemezsin baksana akaya cim bile yorgun bugun

ah canım yorgunluk baki zaten ama bugün resmen döküllüyom..... ayrıca hamile kalmadan önce bende atıp tutuyodum... aman sprumu yaparım kilo falan almam sağlıklı beslenirim diye..... ama hamilelikte yaşananlar senin planlarına uymuyomuş

cnm kan değerimi bugün tekrarladım 3551,27 olmuşş...ama pembe lekelenme oldu bi kaç damla...belli belirsizde devam etmekte sanki....bööle bişi sen yaşadın mı ?? yada bilgisi olan arkadaşlara soruyorum bana yardım lütfenn ???

ah canım yorgunluk baki zaten ama bugün resmen döküllüyom..... ayrıca hamile kalmadan önce bende atıp tutuyodum... aman sprumu yaparım kilo falan almam sağlıklı beslenirim diye..... ama hamilelikte yaşananlar senin planlarına uymuyomuş

Bende snın gibiym çok uykulu dolanıyorum ortalıkta yatsam uyurum bugün bizde sinemaya gittik fetih e ya kısım o kadar çok kıpırdak olduki film boyunca savs sahnelerinde onun minik hareketlerini hissesinde geldim kendime bütün film elim karnımda korkmasın diye sevdim onu bebek korkmustur dedi annem doğurmudur acaba eğer filmi sevdiyse kızım bir daha izleyebilirim o harektleri hissetmek icin Korkmamistir dimi gercekten egunalim varmızın fikrin

Bende snın gibiym çok uykulu dolanıyorum ortalıkta yatsam uyurum bugün bizde sinemaya gittik fetih e ya kısım o kadar çok kıpırdak olduki film boyunca savs sahnelerinde onun minik hareketlerini hissesinde geldim kendime bütün film elim karnımda korkmasın diye sevdim onu bebek korkmustur dedi annem doğurmudur acaba eğer filmi sevdiyse kızım bir daha izleyebilirim o harektleri hissetmek icin Korkmamistir dimi gercekten egunalim varmı fikrin

benim normalde gündüz uyuduğum görülmüş şey değil ama bugün iyi değilim..... ayrıca korkmaz niye korksun prensesimiz o annesinin güvenli göbeciğinde mutlu mesut yaşıyo..... bebeklerin bu dönemde yüksek seslere tepki vermesi çok normalmiş....

Aynen walla bende o kadar bakimliydimki ama hamile kalıpta Heleki uzun süre yatinca aldı kilolar gitti gecen annem dediki gelin diyor bizim kiz iyice saldı kendini diye çok kızdım kıyafetimde degisiklik yok halen cici seyler alıyorum değişik giyiniyrm surekli ama sac boyamıyorum ya diyormuş sacları kötü hep toplu sanki kendi hamile iken kuaförden çıkmıyordu saf iste sinirlendi. Yani dediğin gibi hiçbirşey kolay değil hamile iken ben haftaya başlıyorum nasipse yoga ya bakali. Faydası olucakmi

havalardanmı böyle oldun acaba anlamadım ki...
bahar yorgunluğu diye bişey var sanırım onu yaşıyorsun...
bir an önce kendine gel istiyorummmmm

yok şekerim korkmamıştır sadece yüksek sesten rahatsız olmuştur...

cabucak geciyor opu-transfer arasi sure. Heyecanli bir donem basliyor :) ben opu dan sonra rahatlamistim, sanki yuk kalkmisti uzerimden..

evet canım aynen öyle opu oldumu bitti sayıyorum ben...
gerçi ben ilkinde opudan sonra hastanelik olmuştum hiç zaman geçmemişti

evet pepenin şarkısı ama öncesinde şunu söyledi...
ben teyzemi çok seviyom..
ben teyzemi çok özlüyom..
onun evine gitmek istiyom..

cnm mrb....en son adet tarihimi sormuşsun 10 mart...
kan değerimide tekrarladım 3551,27 cnm... ama lekelenme oldu gene

tamam canım eklerim şimdi..
bu arada lekelenmeyi bi çok arkadaşımız yaşadı korkulacak bişey değil..
bildiğin kanama ve çoksa o zaman önemli...
onun içinde bir iğne yapıyorlar ve kanama kesiliyor...
canını sıkma lütfen hiç bişey yok ve olmayacak..

Walla ben de annemden saçma saçma seyler duyuyorum sonra aklıma takılıyor öylemi acaba diye sacını çekincem ben bu kadının beni hep korkutuyor Aman ne oynadı o sahneler de ne oynadı o kadar hoşuma gitti ki ve çok şaşırdım ilk defa bu kadar çok oynadı gerçi sabah namazından sonra babası konuştu sevdik onu ne şımardı teyzesi anlatamam kıpır kıpır durmadı yerinde ne zaman esim karnıma elini koysa kipirdiyor şimdiden sattı beni babaya cilveler yapıyor derler ya kiz cocuk babaci olur diye çok doğru o kadar kahrını cek pipoya iğne ye ne zaman baba sevse şımarıyor hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…