iyi akşamlar güzeller..............
iyi akşamlar güzeller..............
iyi akşamlar kuzum benimmm
iyi akşamlar cicim
nereleri gezdin bakiimmm...
su 3 aydan sonra normal yasamak lazim diye dusunuyorum ben, sakinan goze cop batar misali, asiri titiz olmamak lazim sanki.....
O 3aydan sonra görüşücez insallh seninle fikrini alıcam bende önümüzdeki hafta hamile yoGa sina başlıcam insallh ama İnan ki en zevkli yani dedikleri haftalardayim ama insan o kadar çabuk yoruluyorki umarım sen bize benzemezsin baksana akaya cim bile yorgun bugun
O 3aydan sonra görüşücez insallh seninle fikrini alıcam bende önümüzdeki hafta hamile yoGa sina başlıcam insallh ama İnan ki en zevkli yani dedikleri haftalardayim ama insan o kadar çabuk yoruluyorki umarım sen bize benzemezsin baksana akaya cim bile yorgun bugun
Bende snın gibiym çok uykulu dolanıyorum ortalıkta yatsam uyurum bugün bizde sinemaya gittik fetih e ya kısım o kadar çok kıpırdak olduki film boyunca savs sahnelerinde onun minik hareketlerini hissesinde geldim kendime bütün film elim karnımda korkmasın diye sevdim onu bebek korkmustur dedi annem doğurmudur acaba eğer filmi sevdiyse kızım bir daha izleyebilirim o harektleri hissetmek icin
çok gezmedik canım.. zorunlu bir ziyaret vardı onu hallettik,, ondan sonra dolaşalım dedik ama ben kendimi pek mutlu hissetmediğim için mecbur geri döndük... geldik attım kendimi yatağa.. yarı uyur yarı uyanık yattım epey ama hala tadım yok.. niye böle oldum anlamadım ama dökülüyo heryanım.....
Bende snın gibiym çok uykulu dolanıyorum ortalıkta yatsam uyurum bugün bizde sinemaya gittik fetih e ya kısım o kadar çok kıpırdak olduki film boyunca savs sahnelerinde onun minik hareketlerini hissesinde geldim kendime bütün film elim karnımda korkmasın diye sevdim onu bebek korkmustur dedi annem doğurmudur acaba eğer filmi sevdiyse kızım bir daha izleyebilirim o harektleri hissetmek icin
çok gezmedik canım.. zorunlu bir ziyaret vardı onu hallettik,, ondan sonra dolaşalım dedik ama ben kendimi pek mutlu hissetmediğim için mecbur geri döndük... geldik attım kendimi yatağa.. yarı uyur yarı uyanık yattım epey ama hala tadım yok.. niye böle oldum anlamadım ama dökülüyo heryanım.....
Bende snın gibiym çok uykulu dolanıyorum ortalıkta yatsam uyurum bugün bizde sinemaya gittik fetih e ya kısım o kadar çok kıpırdak olduki film boyunca savs sahnelerinde onun minik hareketlerini hissesinde geldim kendime bütün film elim karnımda korkmasın diye sevdim onu bebek korkmustur dedi annem doğurmudur acaba eğer filmi sevdiyse kızım bir daha izleyebilirim o harektleri hissetmek icinKorkmamistir dimi gercekten egunalim varmı fikrin
ah canım yorgunluk baki zatenama bugün resmen döküllüyom..... ayrıca hamile kalmadan önce bende atıp tutuyodum... aman sprumu yaparım kilo falan almam sağlıklı beslenirim diye..... ama hamilelikte yaşananlar senin planlarına uymuyomuş
Bende snın gibiym çok uykulu dolanıyorum ortalıkta yatsam uyurum bugün bizde sinemaya gittik fetih e ya kısım o kadar çok kıpırdak olduki film boyunca savs sahnelerinde onun minik hareketlerini hissesinde geldim kendime bütün film elim karnımda korkmasın diye sevdim onu bebek korkmustur dedi annem doğurmudur acaba eğer filmi sevdiyse kızım bir daha izleyebilirim o harektleri hissetmek icinKorkmamistir dimi gercekten egunalim varmızın fikrin
cabucak geciyor opu-transfer arasi sure. Heyecanli bir donem basliyor :) ben opu dan sonra rahatlamistim, sanki yuk kalkmisti uzerimden..
paşanın şarkısıda pepenin annem şarkısının teyzem versiyonu olmuş...
oyy yeğenler pek tatli benimki bile halasının pamuk şekeri 6.ayında kamerada ses verdikçe delirdim,bağırıyo ağzı dolu sanki
konuşcak gibi:)
şarkı söylese naaprım bilmem yakında değil..inşaallah annem diyen bebelerinde olucak buaydan sonra:))
cnm mrb....en son adet tarihimi sormuşsun 10 mart...
kan değerimide tekrarladım 3551,27 cnm... ama lekelenme oldu gene
benim normalde gündüz uyuduğum görülmüş şey değil ama bugün iyi değilim..... ayrıca korkmaz niye korksun prensesimiz o annesinin güvenli göbeciğinde mutlu mesut yaşıyo..... bebeklerin bu dönemde yüksek seslere tepki vermesi çok normalmiş....
selam tatlıı anneler vee anne adaylarıı nasılsınızz görüşmeyeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?