Tüp Bebek Günlüğümüz !

Cnm benim insallh korkmamistr annem iste ya beni hep korkutuyor gecen su gibi akıntım vardı 2ay once kadar ay acaba suyunmu geliyor dedi beni panik ettiKonuşma yasağı vericem anneme Ee sen nasılsın cnm benim insallh senin de karnında tepinsin şehzaden 4ay sonra sen aman Allahım de canım benim hersey hepimiz icin Cook guzel olucak

annenin söylediklediklerini kaynanan söylese al işte kaynana değilmi kızın panik yapıp canını sıkması istiyor moral bozuyor derdik...annen olunca daha kolay geçiştirmek...belki biz gelinlerde her söze fazla alınıyoruz...konuyu nerden nereye getirdim bak

He walla aynen öyle nerden nereye ziplattin kiz konuyu Olsun olun bizim aanalarımız 1tane geldimi senin mamalar

mesaj içerikli bi mesajdı
evet şekerim hem anacığım hem yemekleri geldi...
Ah canım bnm Allah razı olsun hani kaynanan nerde Bnm ki dıyorki ben yatarken annemle beni başbasa bırakmış demiyorki isime gelmedi gelip bakmakİnsanların yanında aklınca iyi kayınvalide oluyor bende diyorum bunlar bnm en iyi günlerim Allah anamdan razı oldun bebe gibi baktı bana tık yok hakediyorlar herlafi bunlar oh sen yat annen sana baksın Rabbim kolay kılsın opu nü cnm sabh dua Dicem sana ve zuzu ya. Yasin okucam size herduam varsın hiç tanımarım arkadasım Gülden diyorum Rabbim hepimizin dularını kabul etsin seni cooook öpüyorum Allah'a emanet ol

o zaman benim kocanın yüzüme bakmaması lazım.. hergün aynı kıyafet bi tayt bi tşört
bende kendime gelmek istiyorum sevmedim bu halimi inşallah yarına güzel uyanırım.... ay hasta olmayımda bugece elbet biter...

benim sıpanında dünden beri hareket şekli değişti daha belirgin hareketler yapıyo ama babasının onca dil dökmesine karşın şımarmıyo benim akıllı kızım anneci yapıcam ben onu......

Ha haHarika senin kiz maşallah ona bnm ki hemen kiprasiyor esim sevince ben hissediyorum tabiki cnm kızım sana neler alıcak baba diyor hop kipirdiyor neyse saglikla gelsinde bakıcaz biryoluna yA bende snın gibiyim taytla raht ettim ama twistte ve ipekyolda çok guzel tunikler var bilgin olsun tam bize göre benim kocaman bir gobisim oldu Bak şimdi bile kipirda di dediğin gibi B'nde 1iki gündür daha net hissediyorum Rabbim bütün arkadaslarımıza yaşatsın bn çıktım öptüm çok senide akıllı kızını da

kuzummmm etmez olurmuyum hiç.ederim tabikide hemde çoooook.canımsın sen...Allahım emeklerini boş çıkarmasın bitanesiii.

Allahrazı olsun canım cann...

tabiki bizim annelerimiz bitane...
kaynanamla en son kurban bayramında yüzyüze geldik arabayla 20 dk uzağımda..
tedavi olduğumdandan haberi yok haliyle..
biraz fazla mesafeliyizde biz karı koca

yaaa deme öyle ne demek bu gece hasta olmayımdaa
olmayacak öle bişey...

bizde sezi öpüyoruz canım...............

Canım yarın hayırlısıyla opu oluyormuşsun. Hadi Allah yardımcın olsun. Dualarım sana canım Allahın izniyle sağlıkla yumoşların embriyoya ordanda bebişe dönüşecek Sonu güzel olsun inşallahh

Allah senden de razı olsun canısıııı.İnşallah hrşey güzel olacak melek yüzlü bebişlerin gelecek sana anneleriiii.

Allah senden de razı olsun canısıııı.İnşallah hrşey güzel olacak melek yüzlü bebişlerin gelecek sana anneleriiii.

canım arkadaşlarım çok saolun Allahın izniyle kolay atlatacam opuyu sonrada bebişlerimi koycam göbişe perşembe günü...

Herkese iyi akşamlar.. İki gün yoktum, şöyle bir göz attım, gözlerim şaşı bakmaya başladı Hamile haberimiz varmış, kötü cuma dan sonra ilaç gibi gelmiş, hayırlısı olsun. Ben de cumartesi günü güzel haberler aldım. Önümüzde ki Cuma günü kısmet olursa benim de transferim olacak. Hepimiz için en güzelini dilliyorum kızlar...

Güzel haberler devam etsin inşallahhh. Seninde transferinin sonu bebişli olsun. Allah yardımcınız olsun canım

Canım arkadaşlarım yarın epey hareketli birgün...
Allahın izniyle hepimizden güzel haberlerin geldiğini bir gün olacak...
ZUZU25 ve EGUNAL Opu olacaklar...
İKRAMAYA Hsg sonucu için doktoruyla görüşecek...
EKİN0486 Dondurulmuşları için yarın İstanbul a görüşmeye gidiyor...
SEN_KOLİK, DENİZDEN77 ve CİCİBABY için büyük gün.Test yaptıracaklar...
ASELNAZZ ve ASYAAAAAA Bebekleriyle buluşacaklar...
HONEYMOONER Değer artışı için kan verecek...
Allah hepimizin yardımcısı olsun...
İnşallah unuttuğum biri olmamıştır...

Son düzenleme:

Allah hepinizin yardımcısı olsun. Hepiniz güzel haberlerle gelin inşallahhh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…