Tüp Bebek Günlüğümüz !

kızlar selam! doktorum yarın yazmış test günüm die,yarın okul çıkışı yaptırıyım bakalım,hayırlısı artık ALLAHtan :) OPU olacak arkadaşlarım ALLAH kolaylık versin,herşey yolunda gitsin inşallah,test yaptıracak arkadaşlarım,pozitif sonuçları görüp havalara uçmanızı nasip etsin Rabbim!sağlıcakla kalın

Hadi inşallah kocaman harflerle hamileyim yazarsın...

Gülden yatar....
İyi geceler kızlar...
Yarın ilk fırsatta geliciimmm...
Seviyorum hepiniziii uleennn...

egunal cnm bnm yarın senin için çok dua edicem inş çok rahat ve güzel geçer opu n. hayırlısıyla transfere kadar da güzel geçirirsin günleri. Allah yardımcın olsun cnm

yarın büyük gün. hepinizden hayırlı güzel haberler bekliyoruz.. tüm kalbimizle yanınızdayız unutmayın :)

ikramaya cnm arkadaşım ksr bakma cnm kaç gündür hiç soramadım halini hatrını nasılsın cnm?
hsg çektirmişsin önemli bi problem yok galiba,yarın da dr la görüşcen inş güzel haberler alırsın.
bizde dün ve bugün kocişle gezdik tozduk alışveriş yaptık deşarj olmaya çalıştık iy geldi, iki gündür de kalan parçaların kanaması oluyo işleme gerek kalmıycak galiba ne var ne yoksa kanadı çıktı, artık gülüyorum duruma
bi kaç ay dinlencez temmuz ağustos gbi tekrar başlıycaz Allah nasip ederse. inş o zamana kadar sen transferini olmuş bebeişini almış olursun cnm

zuzu yarın senin de opu n vardı demiiiiiiiiii... cnm Allah seninde yardımcın olsun hayırlısıyla yumoşlarınızı toplatın gelin

canlarımmmmm...... inşallah herşey güzel olacak.... ve siz meleklerinize kavuşmak için en büyük adımı yarın atıyosunuz..rabbim yardımcınız olsun.. sizi çooooookkkk seviyorummmmmmmmmmmmmm.............. kızım ve ben sizin için dua edicez................

Gülden yatar....
İyi geceler kızlar...

canım ii geceler sana...yarın zuzuyla beraber yumoşları toplatıp gelin bakalımmm...herşey çok güzel olsun ikiniz içinde işşallah dualarım sizinlee

İnşallah yarın herkesten güzel haberler gelir Allahım bütün arkadaşların gönlüne göre versin

Egunal canım yarın opunu sağlıcakla ve kolaylıkla atlatırsın inşallah
İnşallah bol bol ve kaliteli yumurtaların olmuştur İnanıyorumki emeklerinin karşılığını alacaksın ve bebeğine kavuşacaksın Herşey gönlünce olur inşallah

Cnm nasipse salı yolculuk var ha hayy halay cekim 64:belli değil ama ben cuma nasipse ist da olucam senin dönüş bellimi
ya ben yarın gidiom ve dönüom kalmıcam yani..doktor görüşmeye çağırdı..ben şu yazı geçireyim diom eylül gibi denemek istiom ama dayanabilirsem tabi belki ağustosta olabilir:18:biz seninle izmirde buluşalımm bi gün..

yarın güzel haberlerle gelirsin işşallah canımm

Sevimli paşa güzel paşaaaaa maşallah onaaaaa....................

allah razı olsun canım sende sağlıkla bebişine kavuş rabbim dualarımızı kabul etsin hahhımızda hayırlı kılsın...

güzel haberlerin devamı gelir inşallah bizde bebişlerimize kavuşuruz .....

rabbim yar ve yardımcımız olsun hepimiz güzel haberlerle dönelim inşiallah....

Gülden yatar....
İyi geceler kızlar...

hadi yaa erkenden de yatıyorsun maşallah sana rabbim yardımcın olsun canım arkadaşım opun sorunsuz geçsin güzel haberlerle gell seni çoook seviyorummmmm.....

Zuzu canim Rabbim sana da hayırlı sonuclar nasip eder inşallah 10 gun sonra müjdeni alırız canim. Dualarım seninle ve hepinizle.

ayy inşallah canımmm rabbim o güzel günleri hepimize yaşatsın

zuzu yarın senin de opu n vardı demiiiiiiiiii... cnm Allah seninde yardımcın olsun hayırlısıyla yumoşlarınızı toplatın gelin

evet canım saol inşallah herşey güzel olacak ....

ooyy yerim ben sizi elifim büyüdü teyzesine dua ediyor allah razı olsun sizi çoooooooooooooooook seviyorum kocaman öpüyorummm....

canım ii geceler sana...yarın zuzuyla beraber yumoşları toplatıp gelin bakalımmm...herşey çok güzel olsun ikiniz içinde işşallah dualarım sizinlee

saol canım sende istanbuldan güzel haberlerle gel ......

canım arkadaşlarımm ben çıkıom artık yarın malum istanbul yolculuğu warhepinizi çok sewiyorumakşam anca ewde olurum..geldiğimde sizden güzel haberler okurum işşallah..ii geceler hapinizee

Zuzu ve Egunal, opunuz guzel gecsin, dualarim sizinle.
Yarin test yaptiracak tum arkadaslarin hayirli haberlerini bekliyorum, haftaya guzel bir baslangic yapalim

inşaallah pozitif haberlerle geleceksin topiğe bebişimm
Gülden yatar....
İyi geceler kızlar...
bende seni seviyorum bebeeeemm...inşaallah en güzel haberlerle döneceğiz fıstığım iyi geceler çatlasın yumoşlar...

Canım senin kusurun mu olur sen iyi ol yeter ki benim halim hatırım kusur olsun ben seni çok seviyorum her zaman kalbimdesinn...aklımdasın..Gül tabii ki gül ki güzel şeyler olsun hayatında inşaallah bebiş haberlerini peşpeşe alırız peşpeşe doğururuz kırkımız karışsın diye dua ediyorumm..hsg sonucum hakkında hem kedni doktorumla hem de tüp bebk merkezindeki doktorumla görüşmeyi planlıyorum sabah erkenden yola çıkacam kendi doktoruma randevusuz gidiyorum çünkü görmek istediğini söyledi..merkezdekini arayacağım gün içinde gidip göstereceğim sonucu...bakacağız ben de iş çok bu aralar taşınmak için harıl harıl ev arıyoruz...hem taşınıp hem transfer olursa koşturmaca olacak bayağı sanırım...inşaalah haytımda güzel şeyler olacak umutsuzluk yok...sen de her seferinde daha uzun hamile kalabildiğine göre düşürme hakkını doldurdun..artık 9 ay boyunca hamileliğin devam etsin inşaallah..inşaallah rahmin temizlenmiştir...yeniden anne olman için önünde engel kalmamıştır..yarın görüşmek üzere ben de bir duş alıp yatayım bende hist sonrası kanamam var adet kanamaı gibi 2 gündür aralıklı devam ediyor temizlneir sıfırdan toparlar inşaallah rahmim diyorum hepiniz öpüorum canım arkadaşlarımm

ZUZU VE EGUNALİM inşaallah opu nuz başarılı geçer gerektiği kadar kaliteli yumoşlarınız toplanır.tatlı tatlı aşk yaşarlar
Ekin0486 doktorunla görüşmen çok güzel geçsin ve bizi güzel haberlerle gel..
SEN_KOLİK,DENİZDEN77 ve CİCİBABY tetst sonucunuz pozitif çıksun döndüğümde halay çekmek istiyorum inşaallah
ASELNAZZ ve ASYAAAAAA sizin transferini de inşaallah güzel geçer bebişleriniz göbüşünüze çok yakışsın 9 ay oturup ,üstüne kira istesinler..
Honey mooner canım değerlerin inşaallah güzel güzel artsın
süper bir hafta başı dileğiyle iyigeceler arkadaşlar,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…