kızlar selam! doktorum yarın yazmış test günüm die,yarın okul çıkışı yaptırıyım bakalım,hayırlısı artık ALLAHtan :) OPU olacak arkadaşlarım ALLAH kolaylık versin,herşey yolunda gitsin inşallah,test yaptıracak arkadaşlarım,pozitif sonuçları görüp havalara uçmanızı nasip etsin Rabbim!sağlıcakla kalın
Eki Görüntüle 391303 Eki Görüntüle 391303 Eki Görüntüle 391303
Canım arkadaşlarım yarın epey hareketli birgün...
Allahın izniyle hepimizden güzel haberlerin geldiğini bir gün olacak...
ZUZU25 ve EGUNAL Opu olacaklar...
İKRAMAYA Hsg sonucu için doktoruyla görüşecek...
EKİN0486 Dondurulmuşları için yarın İstanbul a görüşmeye gidiyor...
SEN_KOLİK, DENİZDEN77 ve CİCİBABY için büyük gün.Test yaptıracaklar...
ASELNAZZ ve ASYAAAAAA Bebekleriyle buluşacaklar...
HONEYMOONER Değer artışı için kan verecek...
Allah hepimizin yardımcısı olsun...
İnşallah unuttuğum biri olmamıştır...
Gülden yatar....
İyi geceler kızlar...
Yarın ilk fırsatta geliciimmm...
Seviyorum hepiniziii uleennn...
SEN_KOLİK,DENİZDEN77 ve CİCİBABY için büyük gün.Test yaptıracaklar...
ya ben yarın gidiom ve dönüom kalmıcam yani..doktor görüşmeye çağırdı..ben şu yazı geçireyim diom eylül gibi denemek istiom ama dayanabilirsem tabi belki ağustosta olabilir:18:biz seninle izmirde buluşalımm bi gün..Cnm nasipse salı yolculuk var ha hayy halay cekim64: belli değil ama ben cuma nasipse ist da olucam senin dönüş bellimi
kızlar selam! doktorum yarın yazmış test günüm die,yarın okul çıkışı yaptırıyım bakalım,hayırlısı artık ALLAHtan :) OPU olacak arkadaşlarım ALLAH kolaylık versin,herşey yolunda gitsin inşallah,test yaptıracak arkadaşlarım,pozitif sonuçları görüp havalara uçmanızı nasip etsin Rabbim!sağlıcakla kalın
sen benim bitanem
sen benim canım teyzemsin
güzel teyzemsin..
dedi bana daha bi sürü şey daha söyledi ama
evet yaaa bende yemek istiyorum onu çok özlemiş evime gelmek istiyomuş ahhh ah...
hazırım belke beni opu geliyoruummmm
haliyle akşama kalması temizliğinin kalması normal şekerim kızkardeşin uyusun dinlensin...
paşam beni sabah sabah çok duygulandırdı mahvoldum yani...
bütün günüm musluklarımı her an açma ihtimalimle geçti...
Ah canım bnm Allah razı olsun hani kaynanan nerdeBnm ki dıyorki ben yatarken annemle beni başbasa bırakmış demiyorki isime gelmedi gelip bakmak İnsanların yanında aklınca iyi kayınvalide oluyor bende diyorum bunlar bnm en iyi günlerim Allah anamdan razı oldun bebe gibi baktı bana tık yok hakediyorlar herlafi bunlar oh sen yat annen sana baksın Rabbim kolay kılsın opu nü cnm sabh dua Dicem sana ve zuzu ya. Yasin okucam size herduam varsın hiç tanımarım arkadasım Gülden diyorum Rabbim hepimizin dularını kabul etsin seni cooook öpüyorum Allah'a emanet ol
Herkese iyi akşamlar.. İki gün yoktum, şöyle bir göz attım, gözlerim şaşı bakmaya başladıHamile haberimiz varmış, kötü cuma dan sonra ilaç gibi gelmiş, hayırlısı olsun. Ben de cumartesi günü güzel haberler aldım. Önümüzde ki Cuma günü kısmet olursa benim de transferim olacak. Hepimiz için en güzelini dilliyorum kızlar...
SEN_KOLİK, DENİZDEN77 ve CİCİBABY için büyük gün.Test yaptıracaklar...
Gülden yatar....
İyi geceler kızlar...
Zuzu canim Rabbim sana da hayırlı sonuclar nasip eder inşallah 10 gun sonra müjdeni alırız canim. Dualarım seninle ve hepinizle.
zuzu yarın senin de opu n vardı demiiiiiiiiii... cnm Allah seninde yardımcın olsun hayırlısıyla yumoşlarınızı toplatın gelin
canlarımmmmm...... inşallah herşey güzel olacak.... ve siz meleklerinize kavuşmak için en büyük adımı yarın atıyosunuz..rabbim yardımcınız olsun.. sizi çooooookkkk seviyorummmmmmmmmmmmmm.............. kızım ve ben sizin için dua edicez................
canım ii geceler sana...yarın zuzuyla beraber yumoşları toplatıp gelin bakalımmm...herşey çok güzel olsun ikiniz içinde işşallah dualarım sizinlee
inşaallah pozitif haberlerle geleceksin topiğe bebişimmkızlar selam! doktorum yarın yazmış test günüm die,yarın okul çıkışı yaptırıyım bakalım,hayırlısı artık ALLAHtan :) OPU olacak arkadaşlarım ALLAH kolaylık versin,herşey yolunda gitsin inşallah,test yaptıracak arkadaşlarım,pozitif sonuçları görüp havalara uçmanızı nasip etsin Rabbim!sağlıcakla kalın
bende seni seviyorum bebeeeemm...inşaallah en güzel haberlerle döneceğiz fıstığım iyi geceler çatlasın yumoşlar...Gülden yatar....
İyi geceler kızlar...
ikramaya cnm arkadaşım ksr bakma cnm kaç gündür hiç soramadım halini hatrını nasılsın cnm?
hsg çektirmişsin önemli bi problem yok galiba,yarın da dr la görüşcen inş güzel haberler alırsın.
bizde dün ve bugün kocişle gezdik tozduk alışveriş yaptık deşarj olmaya çalıştık iy geldi, iki gündür de kalan parçaların kanaması oluyo işleme gerek kalmıycak galiba ne var ne yoksa kanadı çıktı, artık gülüyorum duruma
bi kaç ay dinlencez temmuz ağustos gbi tekrar başlıycaz Allah nasip ederse. inş o zamana kadar sen transferini olmuş bebeişini almış olursun cnm
ZUZU VE EGUNALİM inşaallah opu nuz başarılı geçer gerektiği kadar kaliteli yumoşlarınız toplanır.tatlı tatlı aşk yaşarlar
SEN_KOLİK,DENİZDEN77 ve CİCİBABY için büyük gün.Test yaptıracaklar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?