- 3 Şubat 2009
- 1.413
- 8
- 641
mrh arkadaşlar size bir sorum olacak bende bu ay uzun protokol tüp bbek tedavisine başladım .21 gününden itibaren iğne vuruluyordum normalde çarşamba günü hastalanmam gerekiyordu ama ben bugun hastalandım kafam karıştı .iğneden olmuş olabilirmi birde adetimin erken gelmesi sorun çıkarırmı bana yardımcı olurmusunuz kızlarr.
ıyı geceler yarın opusu olanlara bol yumos toplamalar sonuc alacaklarada pozıtıf sonuclar hadı kızlar yarın guzel haberlerle gelınde azcık halay cekelımde su gobusler erısın
ZUZU VE EGUNALİM inşaallah opu nuz başarılı geçer gerektiği kadar kaliteli yumoşlarınız toplanır.tatlı tatlı aşk yaşarlar
Ekin0486 doktorunla görüşmen çok güzel geçsin ve bizi güzel haberlerle gel..
SEN_KOLİK,DENİZDEN77 ve CİCİBABY tetst sonucunuz pozitif çıksun döndüğümde halay çekmek istiyorum inşaallah
ASELNAZZ ve ASYAAAAAA sizin transferini de inşaallah güzel geçer bebişleriniz göbüşünüze çok yakışsın 9 ay oturup ,üstüne kira istesinler..
Honey mooner canım değerlerin inşaallah güzel güzel artsın
süper bir hafta başı dileğiyle iyigeceler arkadaşlar,,,
Zuzu ve Egunal, opunuz guzel gecsin, dualarim sizinle.
Yarin test yaptiracak tum arkadaslarin hayirli haberlerini bekliyorum, haftaya guzel bir baslangic yapalim
ıyı geceler yarın opusu olanlara bol yumos toplamalar sonuc alacaklarada pozıtıf sonuclar hadı kızlar yarın guzel haberlerle gelınde azcık halay cekelımde su gobusler erısın
canımmmm yarın opu olcaksın ve dualarım seninle olacak kuzuuuum.allahım senin için hayırlı olanı nasip etsin inşallaaaaah.hadi bakalım fıstık.öptümmm
iyi geceler kızlar..
yarın topikte trafik baya yoğun valla kalpmi dayanır buna
opusu olan 2 arkdşaımada dua edicem rabbim sorunsuz opu nasip etsin güzle yumoşlar toplansın inşaallah..
test sonucu alacaklarada inşaallah bomba patlatında 3poziitif olsun diyorum tarihe adımızı yazdıralımm
ikramaya canım inşaallah iyhi şeylerle dön bize çoks orunun kalmamış olsun
ekin sanada iyi yolculuklar...
]
elifnazın annesinin kolu ağrıyomuş nasıl oldu acaba geçmiş olsun canımm
bugün pek iyi değilim canım....her tarafım dökülüyo.. gerçi şuan daha iyiyim... bugün gezmede bile duramadım gelip kendimi yatağa zor attım.......... üşütmemişimdir inşallah........
bugün pek iyi değilim canım....her tarafım dökülüyo.. gerçi şuan daha iyiyim... bugün gezmede bile duramadım gelip kendimi yatağa zor attım.......... üşütmemişimdir inşallah........
canım yaa dikkat etkendine ..sen iki canlısın hassassın daha fazla havalarında nasıl olduğu belli olmuyo bu mevsimde...
ben bile üşütütm galiba,midem bulanıyor başım ağrıyor bide adet sancısı karıştı bugğn hep yattım,az akşam yarımsaat yürüdük eşimle..
Eki Görüntüle 391503
Günaydıınnnnn...
Canım arkadaşlarıma ve topiğimize güzel bir hafta ve gün diliyorum...
Bu saate kadar heyecanlı olmayan ben şimdi heyecan içindeyim
Hazırlanırken bir yandan da size yazayım dedim...
Ben en iyisimi vınn ı ve laptobu opuya götüreyim olmayacak böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?