Tüp Bebek Günlüğümüz !

mrh arkadaşlar size bir sorum olacak bende bu ay uzun protokol tüp bbek tedavisine başladım .21 gününden itibaren iğne vuruluyordum normalde çarşamba günü hastalanmam gerekiyordu ama ben bugun hastalandım kafam karıştı .iğneden olmuş olabilirmi birde adetimin erken gelmesi sorun çıkarırmı bana yardımcı olurmusunuz kızlarr.

öncelikle hayırlı olsun... yarın hemen dr.una git diğer iğneye başlaman gerekiyor.......

canımmmm yarın opu olcaksın ve dualarım seninle olacak kuzuuuum.allahım senin için hayırlı olanı nasip etsin inşallaaaaah.hadi bakalım fıstık.öptümmm

ıyı geceler yarın opusu olanlara bol yumos toplamalar sonuc alacaklarada pozıtıf sonuclar hadı kızlar yarın guzel haberlerle gelınde azcık halay cekelımde su gobusler erısın

iyi geceler kızlar..
yarın topikte trafik baya yoğun valla kalpmi dayanır buna
opusu olan 2 arkdşaımada dua edicem rabbim sorunsuz opu nasip etsin güzle yumoşlar toplansın inşaallah..
test sonucu alacaklarada inşaallah bomba patlatında 3poziitif olsun diyorum tarihe adımızı yazdıralımm
ikramaya canım inşaallah iyhi şeylerle dön bize çoks orunun kalmamış olsun
ekin sanada iyi yolculuklar...

ıyı geceler yarın opusu olanlara bol yumos toplamalar sonuc alacaklarada pozıtıf sonuclar hadı kızlar yarın guzel haberlerle gelınde azcık halay cekelımde su gobusler erısın

bencede akşamdna çekelim ki yarın iyi haberler gelisn...bugünde böyle olsun..
egunal bile geceden rapor yazdı uyumaya gitti ...
bende adetim bugün sancımda oldu ama az çekeyim halayy

:)) inşallah camım sende dr. dan güzel haberlerle gel....

Zuzu ve Egunal, opunuz guzel gecsin, dualarim sizinle.
Yarin test yaptiracak tum arkadaslarin hayirli haberlerini bekliyorum, haftaya guzel bir baslangic yapalim

teşekkürler taze hamileee inşallah herşey güzel olacak....

dimi bol bol halay çekelim eğlenelimmm..........

canımmmm yarın opu olcaksın ve dualarım seninle olacak kuzuuuum.allahım senin için hayırlı olanı nasip etsin inşallaaaaah.hadi bakalım fıstık.öptümmm

saol gülümmm inşallah rabbim hakkımızda hayırlısını versin bizlere de bebiş versin anne olalımm..... kocaman öpüldünnn

inşallah canım yarın çook halay çekecez inşallah ....

]

elifnazın annesinin kolu ağrıyomuş nasıl oldu acaba geçmiş olsun canımm

bugün pek iyi değilim canım....her tarafım dökülüyo.. gerçi şuan daha iyiyim... bugün gezmede bile duramadım gelip kendimi yatağa zor attım.......... üşütmemişimdir inşallah........

bugün pek iyi değilim canım....her tarafım dökülüyo.. gerçi şuan daha iyiyim... bugün gezmede bile duramadım gelip kendimi yatağa zor attım.......... üşütmemişimdir inşallah........

canım yaa dikkat etkendine ..sen iki canlısın hassassın daha fazla havalarında nasıl olduğu belli olmuyo bu mevsimde...
ben bile üşütütm galiba,midem bulanıyor başım ağrıyor bide adet sancısı karıştı bugğn hep yattım,az akşam yarımsaat yürüdük eşimle..

güzelim dikkat et kendine allah iyilik versin.....

bende çıkıyorum kızlar güzel bir bıcı bıcı yapıp yatacam tabii uyuyabilirsem 8:30 da hastane de olacaz... bugünlere gelmek bile çok güzel elhamdülillah inşallah hayırlı sağlıklı bebişlerime kavuşurum .... herkese iyi geceler allah rahatlık versinnn... hepinizi çoook seviyorumm......

sende dikkat et canım.....

Günaydıınnnnn...
Canım arkadaşlarıma ve topiğimize güzel bir hafta ve gün diliyorum...
Bu saate kadar heyecanlı olmayan ben şimdi heyecan içindeyim
Hazırlanırken bir yandan da size yazayım dedim...
Ben en iyisimi vınn ı ve laptobu opuya götüreyim olmayacak böyle

Kuzum dün seni özet listesine yazmayı unutmuşum bugün kalp atışları için randevun var Allah yardımcın olsun...

neyse hadi güzel haberlerle gel biz seni bekliyoz dualarımz seninle .

Egunal ve opusu olan arkadaslara allah kolaylik versin insallah sag salim bebelerinize kavusursunuz
evet benim icin buyuk gun sonuc ne olur bilmiyorum ama ben kendimi hep negatife hazirladim cok korkuyorum elimde olsa test falan yaptirmiycam alip basimi gitmek istiyorum
keske bir mucize olsa bana hamilesin deseler dualarinizi eksik etmeyin ne olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…