Tüp Bebek Günlüğümüz !

günaydın

opunuz güzel gçer ve bebişlerinize bian önce kavuşursunuz

günaydınlar iyi güzel mutlu bol hamişli bir hafta olması dileğiyleeeeeeeeeeeee................

ho9sgaldı8n canım ınsallahh bu sefer kavusursun bebegıne
kızzzzzzzlar nasılsınızz gecmısı okuyamadım bırı özet gecebılırmı?

Ama sende hemen pes ediyorsun hadı git kan ver ve bize guzel hbrle geleceksin insallh
cnmmm bnm hem yazarım hem giderim diyorsun dimek ki Rabbim yar ve yardımcınız olsun insallh o özenerek buyuttugun yumurtaların 1.kalite bebekler olsun Çok dua ediyorum sana zuzu ya iyi haberlerle doneceksin Allah'a emanet ol öptüm cnm

Canım günaydın Allah işlerini rast getirsin güzel haberlerle gel canım..

Günaydın canım
Bütün dualarımız sen ve zuzu için
İnşallah sağlıklı bol bol yumoslariniz olsun inşallah
Hayırlı haberlerinizi bekliyorum canlarım
Allah yardımcınız olsun

Herkese günaydın ve iyi haftalar.. İnşallah bol hamişli bir hafta olur.. Opu su olan, test günü olan arkadaşlarım Allah yardımcınız olsun güzel haberlerle gelin..

Eki Görüntüle 391513

Günaydın canlarım,hepimiz için iyi bir hafta olmasını diliyorum

Egunal & Zuzum Allah yardımcınız olsun,dualarımız sizinle,iyilik haberlerinizi bekliyoruz merakla

Sen_Kolik & Cicibaby & Denizden77 Allah hayırlı haberler vermek nasip etsin inşallah canlarım

Son düzenleme:

canım benımmm en ıyısını yaparsın ve bıze oradakı asamayıda naklen anlatırsın :))))
delı kız yaaaaaa
heyecanı sen hastanede gor bak yaaa kuzum benımmm
guzel haberlerle gel ıns canımmmmm...

sen hala kan vermedınmı hadı senı beklıyoruz kutlama yapıcazzzzzzzzz

günaydın

opunuz güzel gçer ve bebişlerinize bian önce kavuşursunuz

günaydınlar iyi güzel mutlu bol hamişli bir hafta olması dileğiyleeeeeeeeeeeee................

Herkese günaydın ve iyi haftalar.. İnşallah bol hamişli bir hafta olur.. Opu su olan, test günü olan arkadaşlarım Allah yardımcınız olsun güzel haberlerle gelin..

ho9sgaldı8n canım ınsallahh bu sefer kavusursun bebegıne
kızzzzzzzlar nasılsınızz gecmısı okuyamadım bırı özet gecebılırmı?

gunaydın guzeller ....
cok ama cokk guzel bır hafta olsun canlarımmmmmmmmmmm

gunaydın canımmmm
ıns....

Güneşin ışığınız üzerimizden hiç eksik etmediği çok güzel bir hafta olsun inşallah... Hepinize günaydın kızlar....

nasilsiniz kizlar?Egunal ve tum opu olan kizlar hepinize ugurlar.insallah bol bol yumoslariniz olur salikla kucaginiza alin bebisleri .Amin

günaydınlar herkese iyi haftalar,
bugün opusu olan arkadaşlarımızın inşallah herşey yolunda gider, rabbim yardımcıları olsun, bugün onlar için dua edelimde işleri rast gitsin.
bende bir kaç gün içinde adet olacagım aşılama sonucum negatifti bakalım hayırlısı ile tüpe geçecegiz.

sabah sabah senin güzel haberinle karşılaştım cok sevındım canım benımm..hayırlısınla kucağına almayı nasip etsin allahımm...cok cok cok mutlu olunn inşallahh....
46::118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118:

bugunn sonuç alacakkk ve doktora kontrole gidecek arkadaşlarımın da allah yardımcısı olsunn..sizii cok seviyoruzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…