Tüp Bebek Günlüğümüz !

12 taneden 5 tanesi gelişti ama maalesef kromozomları kötüydü 3 ay snr tekrar gelin dedi 2 deneme için düzgün kromozom olana kadar denemeliyiz dediler kim bilir kaçıncı denemede düzgün olacak

canımmm Allahtan hayırlısı bitanem.Allah en uygun zamanda göndereck inşallah bebişlerin.umutsuz olma gülümmm.dualarım seninle inşallah herşey yoluna girer.

Canisi esimin spermlerini dondurttuk tesa ile sperm buldular 4 denemelik 1 seneligine dondurttuk ikinciye yalnız gidecem Almanya'da basliyacam Opuyu trde yaptirtcam tabiimi pgdyide yani. 1 haftalığına gelmiş olcam TRye ben benim yumoslarda sorun çıkıyor 4 ve 16 kromozom translokation var 4 emriomdada bu genlerde sorun vardı tuaf olan 15 ve 2 dede sorun olan emrio vardı

canımmm hayırlı olsun kuzuuuuum.Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallahhhhh.dua et bizede bebişimmmm.

Aşkısııı gellmmiişşşşş geçmişiii ıncık cıncık ediyorr büyük ihtimallee ama o bu işin piri hemencecik okurr bitirir

kuzuuuum opunu oldun hayırlısıyla.Allahım yumoşlarını sana bebiş olarak geri göndersin inşallahhhhh.canımsın heep dualarımdaydınız inşallahhhh güzel şeyler olcakk.

olanlara müjdelerrr olsun olmayanlara Allah en yakın zaman da hayırlısı ile bütün bekleyenlerin yüzlerini güldürsün

canım ozaman sen bakıcan hanı bıtkıselee fln ne bılım yada tedavısı fln yokmu ben esınde sorun var sandım kusura bakma....
hayırlısı olsun derdı veren dermanıda verecektır sen uzulme yeterkıı...

Son düzenleme:
Canımcım 3 tane yumuoşun toplanmış inşallah üçüde sağlıklı embriyo olurlar ve göbüşüne yerleşirler...

Sagol canım benim sen ne zaman başlamayı düşünüyorsun Allah herseyin hayırlısını versin insallah hepimize sizi coooook seviyorum :119::119::119::119::119::119:

Sagol canım benim sen ne zaman başlamayı düşünüyorsun Allah herseyin hayırlısını versin insallah hepimize sizi coooook seviyorum :119::119::119::119::119::119:

Valla benim durumum keşke benim düşünmem ile olsaaa gülümm..Her an her ay olabilirr..Adet görünce yeni daktırıma gidicemmm..Ama elimde kullandığım kürlerim varr onların fayda etmesini beklemek istiyorummm..Fsh en son 30 da idi 20 nin altına düşürdükmü bu işşş tamamdırrr..İşte büülee..

yok cnm benim 3 gün sonra perşembe günü.. aslında aynı gün transfer olduk ama ben 5. gün tekrar transfer olduğum için perşembe günü benim tahlil zamanım.... inşallah yarın güzel haberler verirsin bize

evet canım şanslıyım çok şükür. Kesilmesi gereken durumlar oluyor. Kesilmesi gerektiği için kesmiştir. Daha neler görüyoruz biz.. Ne insanlar var bir bilsen.. Ne çok ağladım ben insanların o hayvancıklara yaptıklarını görünce...

Dualarımız seninle.. İnşallah kolay bir tedavi ve güzel bir sonucun olur

Süper İnşallah bizde o günleri görürüz... Bize dua edin olur mu? Ben çok stresliyim son 3 günüm ve resmen boğulmak üzereyim sıkıntıdan ve stresten.. Çalışıyorum ama yinede başka bir şey düşünemiyorum... Çok sinirliyim herkese bağırıyorum son 2 gündür Kasık ağrılarım oluyor aynı adet ağrım gibi.. Canım çok tatlı çeker regl olmadan önce acaba yine isteyecek mi diye bekliyorum. off off inşallah pozitifi görürüz bizde... Bu arada merak ettim o ağrılar devam ediyor mu hala?

arkadaşlar sen kolik arkadaşımızdan haber yokmu ?

maalesef henüz yok

Esimin sorunu hallolduda benimkinde şimdi yaşanıyor sorun kromozomlarda yani artık nasip doğru kromozomlar ne zaman birleşirse anca o zaman transferim olacak benim nasip artık benim için ne hayırlıda o olsun Allah'tan tek onu diliyorum nasip artık

Hepinizden tek tek Allahrazı olsun benim vefalı yüreği güzel arkadaşlarım...
Dularınızı eksik etmemişsiniz aldım haberlerinizi..
Şu an çok duyguluyum annem karşımda olmasa muslukları açardım...
Ama kadın gözümün içine bakıyor...
Bildiğiniz gibi zor bir gün geçirdim...
Neresinden başlayım hangi aşamasını anlatayım bilmiyorum...
Çok halsiz ve anestezi etkisi altındayım henüz...
Her iki opu da da 1 saaten fazla anestezide kaldım...
Geçmişi okumadım ama herşeyden haberiniz vardır elifim yazmıştır...
Durumun özeti bir gün öncesinde 16 yumoş görünen benden 3 yumoş toplandı...
Yumoşlar görünmesine rağmen iğneyle çekip alamıyorlar..
Sebep çatlama iğnesi görevini yapmamış çatlmış olanlar alındı...
Diğerleri ne olacak dedim onlar sönüp gidecekmiş...
Daha çok detay var ama zamanla anlatırım şu an bu kadarıyla idare edin canlarım...
Sonuç olarak iyiyim doktorlarımdan hasta bakıscısa kadar herkesten Allahrazı olsun ayakta kaldılar bugün..
Embriyoloğum yanıma geldi yumoşlar spermler iyi yarına kadar bekleyecez dedi umut verdi...
Bundan sonrası Allahın takdiri...
12 embriyom vardı anne olamadım 3 tane beni anne yapabilir..
Ve moralim çok yüksek çok iyiyim zor ve olumsuzlar dolu birgün geçirmeme rağmen içimdeki umut asla yokolmadı..
Daha düne kadar opu iptal olabilir derken Rabbim opu ya gitmemi sağladı öyle ya da böyle 3 yumoş çıktı..
Yarın saat 10 dan sonra yumoş ve spermelerin son durumunu öğrenecem ve hulusicim çağırdı kendi bakmak ve hala var olan ohss riskimi
değerlendirip ona göre önlem alacakmış...Yarın kötü haberde alabilirim ama dediğim gibi Rabbimin takdiri artık...
Hepinizi çok seviyorum benim vefalı arkadaşlarım...

bugun guzel haberler alan arkadaslari tebrik ediyorum benim bir sorum olacakti idrar tahlili ne zamandan itibaren sonuc veriyor acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…