12 taneden 5 tanesi gelişti ama maalesef kromozomları kötüydü 3 ay snr tekrar gelin dedi 2 deneme için düzgün kromozom olana kadar denemeliyiz dediler kim bilir kaçıncı denemede düzgün olacak
sırayla gıdelım soruları cevaplamaya canım
1) canım 2 ya sonra baslayabılırsın...
2) uzun prt.de 1 hafta onceden yanı adetın 21. gunu lucrın yada baska ıgneye baslıyorlar ... mesala egunal gıbı benım gıbı ohss rıskı olanlar ıcın ıdeal... mesela
kısada ıse adetın 2. gunu dırek baslıyorsun cnm
3) bekle sakınles ustunden azcık zaman gecsın cnm o sırada esıne yuklen bıtkısel olarak tedavı ılacları var ondan al aktarlarda sor..
Aşkısııı gellmmiişşşşş geçmişiii ıncık cıncık ediyorr büyük ihtimallee ama o bu işin piri hemencecik okurr bitirir
canımmm hayırlı olsun kuzuuuuum.Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallahhhhh.dua et bizede bebişimmmm.
Canisi esimin spermlerini dondurttuk tesa ile sperm buldular 4 denemelik 1 seneligine dondurttuk ikinciye yalnız gidecem Almanya'da basliyacam Opuyu trde yaptirtcam tabiimi pgdyide yani. 1 haftalığına gelmiş olcam TRye ben benim yumoslarda sorun çıkıyor 4 ve 16 kromozom translokation var 4 emriomdada bu genlerde sorun vardı tuaf olan 15 ve 2 dede sorun olan emrio vardı
Sabır ve dua ile selocumm en kısa zamanda olucakk inşşş.Lütfen üzülmeee..Beni düşünnn oda yok bendeee taammııı?? Hep diyorumm Rabbim bunları aratacakk başka dertler vermesinn..Kafaı toplaa dinlenn sonra tekrar yola devammm..Tamammı benim yad ellerde ki güzel arkadaşımm..
Sagol canım benim sen ne zaman başlamayı düşünüyorsun Allah herseyin hayırlısını versin insallah hepimize sizi coooook seviyorum :119::119::119::119::119::119:
cnm 12.gün aslında yarın bence de ve egunal de öyle yazmış tabloya ama doktoru bugünün tarihini atmış,hatta aradılar merkezden yaptınmı noldu diye,yok dedim yarın,senin de yarın dimi tatlım,ayyy heyecan yaptım bak şimdi,bide hazalmert vardı,ondan hiç ses çıkmadı ya transferden sonra hiç girmedi,acaba laptop başında zaman geçirdik biz mi hata ettik,belki onun doktoru radyasyon olduğu için yasakladı,telefonu bile kısa kesmek lazımmış gerçi,ay hiç dikkat etmedim ben(
Ay e kadar guzel çok şanslısında esın vdn yana hayvanları seviyordur keske bnm kocamda sevse sever ama uzaktan bnm pekinizim var eve sökmüyor annemde kaldihayvancik yerim ben onunheyecanni ay küçücük pisicikler geliyor size misafir ara deim veteriner çünkü ben nerde görsem ihtiyacı olan hayvan hemen var veteriner arıyorum en son Ramazan ayında pide almaya ittim iftar vakti yakın küçük bir pisicik gordum ana bir baktın o küçük kuyruk yarısı et gibi ciğer gibi kanlı kızarmış hemen aradım geldi veteriner arkadas tabi bizim kedicik kaçıyor hemen marketten sütaldım sonra bim pisicigi kandırdık içerken yakaladı Dr sonra gece beni aradi ben kedinin kuyruğunun yarısını kestim demezmiDedim bı yüzdüm süt ferdin kediyi kuyruktan ettin sonra dedi kangren olmuş üzülmeyin eğer yardım etmeseydiniz asıl o küçük kedi olurdu Şimdi sana ara dedi. Ya aklıma geldi dedim içimden unuttun keçiyi kuyruktan ettigini
Selam kızlar bugün benim kırmızılar geldi dr. umu aradım vee yarın 11 de bekliyor beni kan verip ultrasona giricem ona göre bir aksilik olmazsa iğnelere başlarız artık..Çok mutlu ve heyecanlıyım sizlerden bol boooll dua bekliyorum. Önceki 2 denemem de çok çektim ölümden döndüm Rabbim bunda yüzümü güldürür inşallah... :18::18:
Kizlarrrr 2. test sonucumu aldim bHCG 713.1 yani katlanmis ...
transfer gununden itibaren mi sayiyoruz yoksa opu dan itibaren mi? opu dan itibarense 15.gun 367.2 17.gun 713.1
yok transferden itibaren sayiliyorsa 10.gun 367.2 - 12.gun 713.1
cokk mutluyum darisi tum kk kardeslerimin basina
arkadaşlar sen kolik arkadaşımızdan haber yokmu ?
canım ozaman sen bakıcan hanı bıtkıselee fln ne bılım yada tedavısı fln yokmu ben esınde sorun var sandım kusura bakma....
hayırlısı olsun derdı veren dermanıda verecektır sen uzulme yeterkıı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?