Tüp Bebek Günlüğümüz !

İnsallah düşerse hayırlısı ile başlarsın canım arkadasım benim seni seviyorum unutmaaaaaa

bugun guzel haberler alan arkadaslari tebrik ediyorum benim bir sorum olacakti idrar tahlili ne zamandan itibaren sonuc veriyor acaba?

Biz idrara karşıyız cnm..Hamile olduğu haldee idrarda negatiff gören çok kişi olduu..Birde idrarda pozitif görüp benim gibi kan da negarif görende olduu..O yüzden paşa paşa kan tahlilini beklemek en akıllıcasıı canımm..

aşkısııı daha geçmişe bakamadım malum midem bulanır diye korkuyorum daha sonra şeyetcemmm

Tamam aşkısıı anladımm yazını okudumm çok güsel özet geçmişsinnnn..Ağlama hee anan bugün mahvoldu seninle birliktee..Hele ilk opudan sonraki ses tonu kadıncağızın içim eridii..Valla o mu beni ben mi onu teselli ettim tartışılırr

canım asagı yukarı herseyı bılıyoruz....
sen yat dınlen sen bızım canımızsın...
sendende allah razı olsun canım benım o nasıl soz yanında olucaz tabı ...
yarın hersey cok guzel olucak rabbım can verdıkten sonra 1 tane bıle yeter kuzum yeterkı o ol desın....
gıt tabı doktoruna baksın rısk ne durumda dıye
aman dıkkat et kendıne cnmmmm dedım ya yat dınlen ....kendını ne zaman ıyı hıssedersen daha detaylı anlatırısın canım benımmmm
senı cok sevıyorum kardesımmmm

Son düzenleme:
İnsallah düşerse hayırlısı ile başlarsın canım arkadasım benim seni seviyorum unutmaaaaaa

taam unutmammmm..Sana birşey diyimmi biz sana süpriz yapıp transferine semuşla birlikte gelicektik ama senden haber çıkmayınca bir şeylerin ters gittiğini anladık ve olduğumuz yerde kaldıkkk..Taa alamanyalardan gelen selocuğumuzu ağırlamadan bırakmazdık yoksaa..Bunuda bill yaneee taammı..Bir dahaki gelişinde hem 1 hafta kalıcakmışsın rahat rahatt kaynaşırız canımcımm..Öpttt..

kizlar ben hollanda da yasiyorum ve buradan iranli bir dostumun kardesi iranda jinekolog, benim tup bebek yaptirdigimi soylemis arkadas kardesine ve oda hergun iki tane hurma ve iki tam ceviz muhakkak yemeli demis, sizlerle de paylasmak istedim...birde meyve caylarini bu donemlerde tuketmek pekde iyi degilmis ozellikle bogurtlen vb...

Bunada şükür canım arkadasım insallah kaliteli ve gibisi i dolduracaklar dualarım seninle seni cooooook seviyorum uzaklarda senin için atan bir kalb var unutmaaaaa

canım inşallah yarın güzel haberini alırz

hayirli olsun canim insallah,saglikli,sihhatli bebeler alirsin kucagina amin!

Vallahami birdanki geldimde tel vercem size insallah birdankine insallah nasip olur

evet haklisin cnm doktorum da ilaclarinin bu durumu etkileyebilcegini soylemisti ama soyle bir durum var maalesef ben sizler gibi 12. gun kan testi yaptiramiyorum yapmiyorlar burada transferden 16.gun kendin idrar testi yap yada gel kan testi yapalim diyorlar bekleme suresi baya uzun

egunal bugünüme kötü başlamıştım bide senin haberin çok ağlattı beni canım dualara devam edicemm
adetliyken yapabildiğim kadar..
dinlen canım anneciğin başında zaten onlarda çok züülüyo bizimle sakında ağlama zaten..
iiyki sana bişey olmadı allah korusun canım...
inşaallah rabbim 3yumurtana can vericek onlar sana transfer olucak dediğin gibi bu işler nasip canım..
benimd eçok embriyomvardıda noldu 2si tutmadı 5 embriyomu ise hala alamadım bile göbüşe..
hakkında hayırlı olan olsun...öpüyorum geçmiş olsun diyorum...canımızı koyduk ortaya rabbim görüyor bizi
sabredeceğiz tek çare sabır ve dua..

Anladım canım ama genede 7 sinde trasfer için erkenn bir vakitteyizzz..en azından 19unu bekle derimm 10 günü bir devirrr yanii..Sonra güvenilir bir kaç tane test al yapp..Kaçıncı gün embriyosu idi bu arada..Blast isee çıkabilirrrr tabii..

Tahmin ediyorum stresini canim, cok degil 3 gun once isyerinde herkes benden kaciyordu, ortaligi yakip yikiyordum, evde de kocisi hirpaliyordum tam bildigin cadi yani...Kasik agrilarim ve adet olacakmis gibi agrilar hala var ara ara. Bir de cok ayakta kalirsam belim agriyor. Gecen tedaviye kiyasla bas donmesi hissediyorum..tansiyonum dusuyor sanirim. Darisi basina insallah, sen de hayirlisiyla pozitifi alacaksin..

Canim uzun ve yorucu bir gun, satirlarinin arasinda bile bunu hissedebiliyorum canim. Guzel guzel uyu, dinlen. Bu arada allahim embriyolarina can versin insallah. Sen uyurken onlar calissin

canım arkadaşlarım geçmişe bi göz attım ama tek tek cevap veremiyorum..
yazdıklarınızın hepsini okudum...
inanın çok duygulandım...
bu kadar zamanı boşuna geçirmemişim sizinle böyle zamanlarda belli oluyor işte..
güzel günlerde eğlenmek sohbet etmek başka bu zor günleri sözde değil özde paylaşmak başka...
iyiki varsınız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…