Tüp Bebek Günlüğümüz !

Canım çok geçmiş olsun bu kadar sıkıntının sonu güzel olur inşallah arkadaşım dualarım seninle..

Sen de iyi ki varsin canim, bak bu kadar insani bir araya topladin, bunun bir sebebi var mutlaka. Bebislerini hayirlisiyla karnina alir almaz konus onlarla, sev onlari. Ben inaniyorum bu enerjiye. Transfer yapilir yapilmaz ben embriyolarima dedim `cabuk tutunun oraya iyi bir yere , birakmayin sakin` sonra da konustum onlarla, ben sizi bekliyorum ne zamandir, anneannen, deden, teyzen, baban seni bekliyoruz heyecanla sakin birakma` diye... simdi bile gozlerim doluyor canim. Allahtan hayirlisi, nasilsa spermleriniz guzel anladigim kadariyla, insallah bundan sonrasi cokkkkk kolay gececek..

canım benım sen okadar degerlı bırısınkı.... gercekten bu topıge ılk geldıgımde benı ılk karsılayanlardan bırıydın.... bugun sankı ben yasadım yasadıklarını kader arkadası olmak bu demekk derste ne anlattım bılmıyorummm ama emın ol tutacak bebıslerınnnn bunu hıssedıyorummm... rabbım yar ve yardımcın olsunnnn

Ben sözümü tekrarlıyorum, 1 tane olsun bizim olsun canım moralinin iyi olduğuna çook sevindim.. Hayırlısıyla yarın güzel haberlerini alacağız kuzu ..

İnşallah canım.. Bende cadı oldum bugünlerde

Cnm benim kıymetli kardesim Rabbim yüzünü güldürsün insallh sabh guzel hbr alıcaz ben hiç umutsuz düşünmüyorum bu konuda dediğin çok doğru gecen 12embriyosnuc negatf şimdi bize 1tane bile yetecek ama bn diyrumki 2tanesi annesine gelicek geri kalan 1tane de kardes olucak onlara önümüzdeki yıl duamız senin icin buluştu bugün Rabbimin katında insallh kabul edicek Rabbim maşallah sana bayıldım teslimiyetine cnm Rabbim yüzünü güldürsün sağlıklı bebislerin oldun olsun insallh 3yumurtanda

Siz nasıl güzel yürekli insanlarsınız öyle...
Bütün gün okuduğunuz duaları, güzel dileklerinizi,benim için ne kadar çabaladığınızı detaylı okudum...
Ne söylesem az kalır size...
Allah gönlünüzün muradını versin hepinizden razı olsun...
Veee sonunda muslukları açtırdınız bana...
Seviyorum sizi

Benim bugüne kadar tanıdığım en güçlü insanlardan birisin sen.
Bizim sana söyleyeceklerimizi, teselli cümlelerimizi virgülüne kadar biliyorsun zaten.
Senin yazdığını görene kadar da yazmak istemedim. Önce senin hislerini, düşüncelerini bilmek istedim.

İnanılmaz bir kuvvet var arkanda.
Ben yazılanları kaçırdım o zor OPU zamanında dualarımla yanında olamadım.
Ama zaten buradaki muhteşem arkadaşların gereğini yapmışlar.

Embriyoloğunu da doktorunu da seviyorum. Onlar gereğini yapacaklar. Çünkü onlar da senin gibi mücadeleciler belli ki.
Yumoşların senin olduğunun yarısı kadar kararlı olsalar seni kesin hamile bırakırlar.
İyi olmana sevindim canım kardeşim.

İnşallah ikizin olacak.
Kolların dolu dolu olacak.
Buraya ayıracak vaktin olmayacak...
Allah'ım benden önce sana nasip etsin... Etsin ki benim umutlarım daha da yeşersin...
Sevgiler kardeşim.

Aglama bak ben de basladim aglamaya, zaten asiri duygusalim bu aralar, sevin bence bak ne kadar cok seviliyorsun

Ağlama yoksa bende ağlarım zaten burnum kapalı boğazım kapalı daha kötü olacam valla seni çok seviyorum ulennnnn

Canim benim Rabbim hiç ağlatmasın seni.. Bı sonraki gözyaşı mutluluk olsun inşallah.. Zor olanın tadına doyum olmaz inatçı yumoslardan biri Allah'ın da izni ile inşallah tutunuyorsun annesine..

ne sandin kizzz seni yalniz mi birakacaktik,yaninda olamasakta burdan boyle dualar ettik senincin.Allah kabul etmis bak 3 yumos olmus cok sukur.biraz daha duani yumoslar icin edelim dee senin kucagina gelsinler.

Cnm bnm yaaa Allah bu insanları bildigi gibi yapsın hiç kıyamiyorum ben hayvanlara sokak köpeklerine gidip sarılıyorum kankam onlar benim esim dıyorki bunlara sevdiğin kadar insanlarida sevsen hiç fena olmicak ama ben insanlara acımıyorum baksana zavallılara neler yapıyorlar Arabamın bagajı kedi köpek maması dolu canlarım benim Rabbim onlarda yardım etsin dogumu kedicikler

canım benim vallahi yazdığın şu cümle beni mahvetti..
benden önce sana nasip etsin...
bu nasıl güzel bir yürektir...
Rabbim hepimize anne olma mutluluğunu yaşatacak ama biz o uğraşmadan gebe kalan şanslı çoğunluktan değiliz maalesef...
Napalım Rabbim bizi böyle sınıyor bizde er ya da geç bu sınavı verecez...
12 embriyoyla anne olamadım 3 tane neden beni anne yapmasın ki..
aksi bir durumda olabilir evet üzülürüm ama anne olmak yolunda asla bir adım geriye gitmem...
her türlü zorluğa varım Rabbim sağlık verdikten sonra...
Vardır bir bildiği diyorum...O kulları için en iyisini ister her kesin vakti zamanı var.sırası gelen sıpasını kucağına alacak

Lütfen ağlama zaten Elif ten duyduğumdan beri gözlerim sulu aglak bir kadın oldum bugün senin yüzünden Oh sen bu gece

Ne uyursun misil misil oh oh guzel guzel rüyalar gor bebelerini gor insallh ve sabah bize müjdeler ver cnim benim

egunalim...
3 tane yumoşun varmış... hepsi sağlıklı olsun da sana sıkı sıkı tutunsunlar insallah...kötü haber almayacaksın Rabbim in izniyle...dualarımız seninle...

ne zamandır uğrayamadım...şehir dışındaydım hafta sonu.. neler yaptınız? kimden ne haberler var.. bana özetler misiniz?

canım biliyosunki önemli olan kalite sayıyı boşver şimdi.Allah bu güne getirdiyse başka bi hale yola da koyacak inşallah bize düşen bol bol dua etmek.
Bu üç teneden ikisi annesine tutunsun ooo sen o zaman görr.karnın kocaman olsundaaaa.
Allah güzel kalbinin mükafatını hemen sana getirsin kuzummm.inan akşama kadar ne yaptı diye düşündüm kanadım olsa uçardım kız valla.
inşallah yarın güzel sonuçlarla dön aramıza canımmmm.çoook çok öptüm kuzum Allaha emanet ol.

CANIM BENIMrabbim gonlune gore versin cokk sukur bunada,olduktan sonra bir yumurtadan bile oluyor ,baska bi topikde okumustum 20 yasinda o kadar ilaclara ragmen tek bir yumurta ve tek bir embriyo ve su an yavrusunu kucagina almis ,guzel allahim insallahhhhhhhhhhh sanada o o yuce duyguyu anneligi tatiracak rabbim bizlerden daha merhametli,ama bizlerinki biraz zahmetli ve bizimkiler en kiymetlisi olacak insallah canimmm hersey yolunda gidecek birbirimize cani gonulden ettigimiz guzel dualar sayasinde rabbim seninde yuzunu guldurecek yeterki biz sabirli olalim kardesim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…