Tüp Bebek Günlüğümüz !

bu arada kendimden haberleri yazayım.. kırmızılar benimle.. yarın hormon testi yaptıracağım. birde dr. uma son kontrole gideceğim.. belki doğum kontrol hapı felan verir. mayıs adetimle tedavime başlama kararım devam ediyor.. dr. um değiştirmezse..

canım..... hoşgeldin........ seni çok seviyorum........rabbimin izniyle bu zor günüde atlattın.. inşallah yarında güzel haberi alıp mutlu bir gün geçireceğiz

ne sandin kizzz seni yalniz mi birakacaktik,yaninda olamasakta burdan boyle dualar ettik senincin.Allah kabul etmis bak 3 yumos olmus cok sukur.biraz daha duani yumoslar icin edelim dee senin kucagina gelsinler.

Canim benim Rabbim hiç ağlatmasın seni.. Bı sonraki gözyaşı mutluluk olsun inşallah.. Zor olanın tadına doyum olmaz inatçı yumoslardan biri Allah'ın da izni ile inşallah tutunuyorsun annesine..

Ağlama yoksa bende ağlarım zaten burnum kapalı boğazım kapalı daha kötü olacam valla seni çok seviyorum ulennnnn

Canım çok geçmiş olsun bu kadar sıkıntının sonu güzel olur inşallah arkadaşım dualarım seninle..

Aglama bak ben de basladim aglamaya, zaten asiri duygusalim bu aralar, sevin bence bak ne kadar cok seviliyorsun

çok çok çoook teşekkür ediyorum hepinize...
honeymooner değerin artmış canım çok sevindim...
ben iyiyim canlarım evet zor bir gündü ama olsun 3 yumoşum benimle...
en kötüsünede hazırım Rabbim bilir onun takdiri ben ve tıp elimizden geleni yaptık...
anne olacaksam bana bir tane yetiyor zaten...
Rabbim ol desin yeterki...

kedinin doğumu olmadı canım, kendine yer bulamadı bir türlü, suyuda geldi :) bizde gözetimimiz altına aldık.. kliniğimizde şu anda, emin ellerde merak etme

Allahım merhametsiz kullarına biraz vicdan versin.. Herkes yaptığının cezasını er geç öder.. Bu dünyada yada öbür dünyada... Herkes vicdan sahibi olamıyor maalesef..

Son düzenleme:
canım..... hoşgeldin........ seni çok seviyorum........rabbimin izniyle bu zor günüde atlattın.. inşallah yarında güzel haberi alıp mutlu bir gün geçireceğiz

canım benim çok saol...
hep diyorum anne olma yolunda her türlü zorluğa varım ben...
bugün evet zorlandım ama umrumda değil...
bende seni çok seviyorum...
bu arada transfere kadar buluşmamız imkansız biliyomusun...
yasak bana dışarı çıkmak dinlenecekmişim sadece hastaneye gidebilirmişim...
sonra doğru eve dediler..
yarın sabah hulusi seni görcem dedi...
kendini yorma dinlen dedi...

kuzuuum mj ımı görmedin heralde ben gene yazıym istedim aklımdan çıkmadın kuzummm.Allah güzel yüreğini görüyor kuzum emin ol.dualarım seninle.

ah kuzum sen yeterki iyi ol ben seni görmeye evede gelirim..............

egunalim...
3 tane yumoşun varmış... hepsi sağlıklı olsun da sana sıkı sıkı tutunsunlar insallah...kötü haber almayacaksın Rabbim in izniyle...dualarımız seninle...

saol canım benim...
bende herşey güzel olacak buna inanıyorum..
bu arada okudum tedavi durumun netleşmeye başlamış..
kolay sağlıklı bir tedavi diliyorum Rabbimden...

canıımmm cann..
ben ne sayıya ne kaliteye takılmıyorum Rabbim ol dediyse bir taneylede anne olurum ben...
saol kuzum benim aklında yüreğinde olduğunu biliyorum...
Allahrazı olsun hepinizden..

aynen öyle canım Rabbim ol dediyse olacaktır..
12 embriyom vardı ilk tedavimde ama anne olamadım...
bu sayıya kaliteye bakmıyor..
nasip kısmet işi...

Canım opumuz geldi geçti sende zorlanmışsın ama napalım anne olcaz biz Rabbim gücümüzü sınıyor...

Canım benim iyi olmana sevindim...

İnşallah bu zorluğun sonu güzel olacak,o üç yumoş dilerim yüzünü güldürecek...

Geçmiş olsun,iyice dinlen...

hamiş olduğunu öğrenen arkadaşlarıma bi sorum olcak,vajinal akıntılar olurmuş,hatta bi arkadaş bu akıntının test günü geldiğinde arttığını söylüo,benim hiç öyle bişeyim olmadı,kendisinde testten önce fark eden varmı bunu,ve bu önemli bi göstergemi? bide şu değer artışı nedir anlamadım,12.gün kaç gibi olmalı en az yada ortalama beta hcg ve nası artmalı,başka bi sayfadaki arkadaşımızın 13.günü 38 miş,sonraki 66,daha sonra 99,doktoru iyi artmıo dış gebelik olabilir demiş,çok üzüldüm ALLAH kimseye yaşatmasın ve onu da kurtarsın,bi mucize olsun inşallah.ne dersiniz kızlar bu değerlerle ilgili neler biliosunuz,yazarsanız çok sevinirim,öptmmm

çok güzel allah tamamına erdirsin inşallaahhh

Canım Zuzum geçmiş olsun

Allah hayırlısıyla yüzünü güldürsün inşallah...

canım geçmiş olsun opuyu geçirdin inşallah mevlam geri kalan kısmınıda kolay eylesin yumoşların hepsi 5.güne kadar yaşasın annesine yapışsın bidahada hiç bırakmasın inşallah..sende biliyosun bu iş sayıyla olmuyor..3 yumurtam vardı benimde ve 1 tanesi kalmıştı transfere kadar..çok şükür rabbime o benimle...inşallah yüce rabbim sanada ve anne olma ateşiyle yanan herkese nasip etsin....rabbim yardımcın olsun arkadaşım...

Canım maşallah meleğine

Allah sağlık & iyiliğini daim etsin.

Canım tebrik ederim hayırlı olsun.

Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah.

canım benimde 3 yumoşum vardıı nolur içini ferah tut....üzme kendiniiii...

canım arkadaşım rabbime binlerce şükür iyisin çok endişelendim ..... ama dediğin gibi anne olmana 3 embriyo yeter inşallah bundan sonra herşey daha güzel olacak rabbim yardımcımız olsun seni çook seviyorum.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…