ne sandin kizzz seni yalniz mi birakacaktik,yaninda olamasakta burdan boyle dualar ettik senincin.Allah kabul etmis bak 3 yumos olmus cok sukur.biraz daha duani yumoslar icin edelim dee senin kucagina gelsinler.
Canim benim Rabbim hiç ağlatmasın seni.. Bı sonraki gözyaşı mutluluk olsun inşallah.. Zor olanın tadına doyum olmaz inatçı yumoslardan biri Allah'ın da izni ile inşallah tutunuyorsun annesine..
Ağlama yoksa bende ağlarım zaten burnum kapalı boğazım kapalı daha kötü olacam valla seni çok seviyorum ulennnnn
Canım çok geçmiş olsun bu kadar sıkıntının sonu güzel olur inşallah arkadaşım dualarım seninle..
Sen de iyi ki varsin canim, bak bu kadar insani bir araya topladin, bunun bir sebebi var mutlaka. Bebislerini hayirlisiyla karnina alir almaz konus onlarla, sev onlari. Ben inaniyorum bu enerjiye. Transfer yapilir yapilmaz ben embriyolarima dedim `cabuk tutunun oraya iyi bir yere , birakmayin sakin` sonra da konustum onlarla, ben sizi bekliyorum ne zamandir, anneannen, deden, teyzen, baban seni bekliyoruz heyecanla sakin birakma` diye... simdi bile gozlerim doluyor canim. Allahtan hayirlisi, nasilsa spermleriniz guzel anladigim kadariyla, insallah bundan sonrasi cokkkkk kolay gececek..
canım benım sen okadar degerlı bırısınkı.... gercekten bu topıge ılk geldıgımde benı ılk karsılayanlardan bırıydın.... bugun sankı ben yasadım yasadıklarını kader arkadası olmak bu demekk derste ne anlattım bılmıyorummm ama emın ol tutacak bebıslerınnnn bunu hıssedıyorummm... rabbım yar ve yardımcın olsunnnn
Ben sözümü tekrarlıyorum, 1 tane olsun bizim olsuncanım moralinin iyi olduğuna çook sevindim.. Hayırlısıyla yarın güzel haberlerini alacağız kuzu ..
İnşallah canım.. Bende cadı oldum bugünlerde
Cnm benim kıymetli kardesim Rabbim yüzünü güldürsün insallh sabh guzel hbr alıcaz ben hiç umutsuz düşünmüyorum bu konuda dediğin çok doğru gecen 12embriyosnuc negatf şimdi bize 1tane bile yetecek ama bn diyrumki 2tanesi annesine gelicek geri kalan 1tane de kardes olucak onlara önümüzdeki yıl duamız senin icin buluştu bugün Rabbimin katında insallh kabul edicek Rabbim maşallah sana bayıldım teslimiyetine cnm Rabbim yüzünü güldürsün sağlıklı bebislerin oldun olsun insallh 3yumurtanda
Aglama bak ben de basladim aglamaya, zaten asiri duygusalim bu aralar, sevin bence bak ne kadar cok seviliyorsun
Cnm bnm yaaa Allah bu insanları bildigi gibi yapsın hiç kıyamiyorum ben hayvanlara sokak köpeklerine gidip sarılıyorum kankam onlar benimesim dıyorki bunlara sevdiğin kadar insanlarida sevsen hiç fena olmicak ama ben insanlara acımıyorum baksana zavallılara neler yapıyorlar Arabamın bagajı kedi köpek maması dolu canlarım benim Rabbim onlarda yardım etsin dogumu kedicikler
canım..... hoşgeldin........ seni çok seviyorum........rabbimin izniyle bu zor günüde atlattın.. inşallah yarında güzel haberi alıp mutlu bir gün geçireceğiz
canım benim çok saol...
hep diyorum anne olma yolunda her türlü zorluğa varım ben...
bugün evet zorlandım ama umrumda değil...
bende seni çok seviyorum...
bu arada transfere kadar buluşmamız imkansız biliyomusun...
yasak bana dışarı çıkmak dinlenecekmişim sadece hastaneye gidebilirmişim...
sonra doğru eve dediler..
yarın sabah hulusi seni görcem dedi...
kendini yorma dinlen dedi...
canım benim çok saol...
hep diyorum anne olma yolunda her türlü zorluğa varım ben...
bugün evet zorlandım ama umrumda değil...
bende seni çok seviyorum...
bu arada transfere kadar buluşmamız imkansız biliyomusun...
yasak bana dışarı çıkmak dinlenecekmişim sadece hastaneye gidebilirmişim...
sonra doğru eve dediler..
yarın sabah hulusi seni görcem dedi...
kendini yorma dinlen dedi...
egunalim...
3 tane yumoşun varmış... hepsi sağlıklı olsun da sana sıkı sıkı tutunsunlar insallah...kötü haber almayacaksın Rabbim in izniyle...dualarımız seninle...
canım biliyosunki önemli olan kalite sayıyı boşver şimdi.Allah bu güne getirdiyse başka bi hale yola da koyacak inşallah bize düşen bol bol dua etmek.
Bu üç teneden ikisi annesine tutunsun ooo sen o zaman görr.karnın kocaman olsundaaaa.
Allah güzel kalbinin mükafatını hemen sana getirsin kuzummm.inan akşama kadar ne yaptı diye düşündüm kanadım olsa uçardım kız valla.
inşallah yarın güzel sonuçlarla dön aramıza canımmmm.çoook çok öptüm kuzum Allaha emanet ol.
CANIM BENIMrabbim gonlune gore versin cokk sukur bunada,olduktan sonra bir yumurtadan bile oluyor ,baska bi topikde okumustum 20 yasinda o kadar ilaclara ragmen tek bir yumurta ve tek bir embriyo ve su an yavrusunu kucagina almis ,guzel allahim insallahhhhhhhhhhh sanada o o yuce duyguyu anneligi tatiracak rabbim bizlerden daha merhametli,ama bizlerinki biraz zahmetli ve bizimkiler en kiymetlisi olacak insallah canimmm hersey yolunda gidecek birbirimize cani gonulden ettigimiz guzel dualar sayasinde rabbim seninde yuzunu guldurecek yeterki biz sabirli olalim kardesim
kuzuuum mj ımı görmedin heralde ben gene yazıym istedim aklımdan çıkmadın kuzummm.Allah güzel yüreğini görüyor kuzum emin ol.dualarım seninle.
ah kuzum sen yeterki iyi ol ben seni görmeye evede gelirim..............
Hepinizden tek tek Allahrazı olsun benim vefalı yüreği güzel arkadaşlarım...
Dularınızı eksik etmemişsiniz aldım haberlerinizi..
Şu an çok duyguluyum annem karşımda olmasa muslukları açardım...
Ama kadın gözümün içine bakıyor...
Bildiğiniz gibi zor bir gün geçirdim...
Neresinden başlayım hangi aşamasını anlatayım bilmiyorum...
Çok halsiz ve anestezi etkisi altındayım henüz...
Her iki opu da da 1 saaten fazla anestezide kaldım...
Geçmişi okumadım ama herşeyden haberiniz vardır elifim yazmıştır...
Durumun özeti bir gün öncesinde 16 yumoş görünen benden 3 yumoş toplandı...
Yumoşlar görünmesine rağmen iğneyle çekip alamıyorlar..
Sebep çatlama iğnesi görevini yapmamış çatlmış olanlar alındı...
Diğerleri ne olacak dedim onlar sönüp gidecekmiş...
Daha çok detay var ama zamanla anlatırım şu an bu kadarıyla idare edin canlarım...
Sonuç olarak iyiyim doktorlarımdan hasta bakıscısa kadar herkesten Allahrazı olsun ayakta kaldılar bugün..
Embriyoloğum yanıma geldi yumoşlar spermler iyi yarına kadar bekleyecez dedi umut verdi...
Bundan sonrası Allahın takdiri...
12 embriyom vardı anne olamadım 3 tane beni anne yapabilir..
Ve moralim çok yüksek çok iyiyim zor ve olumsuzlar dolu birgün geçirmeme rağmen içimdeki umut asla yokolmadı..
Daha düne kadar opu iptal olabilir derken Rabbim opu ya gitmemi sağladı öyle ya da böyle 3 yumoş çıktı..
Yarın saat 10 dan sonra yumoş ve spermelerin son durumunu öğrenecem ve hulusicim çağırdı kendi bakmak ve hala var olan ohss riskimi
değerlendirip ona göre önlem alacakmış...Yarın kötü haberde alabilirim ama dediğim gibi Rabbimin takdiri artık...
Hepinizi çok seviyorum benim vefalı arkadaşlarım...
Kizlarrrr 2. test sonucumu aldim bHCG 713.1 yani katlanmis ...
transfer gununden itibaren mi sayiyoruz yoksa opu dan itibaren mi? opu dan itibarense 15.gun 367.2 17.gun 713.1
yok transferden itibaren sayiliyorsa 10.gun 367.2 - 12.gun 713.1
cokk mutluyum darisi tum kk kardeslerimin basina
merhaba kızlar ben geldim opu oldum. opum biraz zor geçti ama çok şükür iyiyim ağrım ve kanamam var. 7 tane yumoş toplanmış hakkımızda hayırlısı artık allaha sığındım gerisi ona kalmışş...
Daha çok detay var ama zamanla anlatırım şu an bu kadarıyla idare edin canlarım...
Sonuç olarak iyiyim doktorlarımdan hasta bakıscısa kadar herkesten Allahrazı olsun ayakta kaldılar bugün..
Embriyoloğum yanıma geldi yumoşlar spermler iyi yarına kadar bekleyecez dedi umut verdi...
Ve moralim çok yüksek çok iyiyim zor ve olumsuzlar dolu birgün geçirmeme rağmen içimdeki umut asla yokolmadı..
Daha düne kadar opu iptal olabilir derken Rabbim opu ya gitmemi sağladı öyle ya da böyle 3 yumoş çıktı..
Yarın saat 10 dan sonra yumoş ve spermelerin son durumunu öğrenecem ve hulusicim çağırdı kendi bakmak ve hala var olan ohss riskimi
değerlendirip ona göre önlem alacakmış...Yarın kötü haberde alabilirim ama dediğim gibi Rabbimin takdiri artık...
saolunn kıssslarrr allahım bana 4. denemede nasip etti ama kimsenin 3 defa üzülmesini istememmmm.... bende ikiz olabilir diye düşünüyorummm..ben liseden beri hep dua ederdim ikiz bebeklerim olsun diye nasip böyleymişşşş... 2 tane 5. gü embriyosu konmuştu bana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?