canım benim çok saol...
hep diyorum anne olma yolunda her türlü zorluğa varım ben...
bugün evet zorlandım ama umrumda değil...
bende seni çok seviyorum...
bu arada transfere kadar buluşmamız imkansız biliyomusun...
yasak bana dışarı çıkmak dinlenecekmişim sadece hastaneye gidebilirmişim...
sonra doğru eve dediler..
yarın sabah hulusi seni görcem dedi...
kendini yorma dinlen dedi...
hamiş olduğunu öğrenen arkadaşlarıma bi sorum olcak,vajinal akıntılar olurmuş,hatta bi arkadaş bu akıntının test günü geldiğinde arttığını söylüo,benim hiç öyle bişeyim olmadı,kendisinde testten önce fark eden varmı bunu,ve bu önemli bi göstergemi? bide şu değer artışı nedir anlamadım,12.gün kaç gibi olmalı en az yada ortalama beta hcg ve nası artmalı,başka bi sayfadaki arkadaşımızın 13.günü 38 miş,sonraki 66,daha sonra 99,doktoru iyi artmıo dış gebelik olabilir demiş,çok üzüldüm ALLAH kimseye yaşatmasın ve onu da kurtarsın,bi mucize olsun inşallah.ne dersiniz kızlar bu değerlerle ilgili neler biliosunuz,yazarsanız çok sevinirim,öptmmm
hamiş olduğunu öğrenen arkadaşlarıma bi sorum olcak,vajinal akıntılar olurmuş,hatta bi arkadaş bu akıntının test günü geldiğinde arttığını söylüo,benim hiç öyle bişeyim olmadı,kendisinde testten önce fark eden varmı bunu,ve bu önemli bi göstergemi? bide şu değer artışı nedir anlamadım,12.gün kaç gibi olmalı en az yada ortalama beta hcg ve nası artmalı,başka bi sayfadaki arkadaşımızın 13.günü 38 miş,sonraki 66,daha sonra 99,doktoru iyi artmıo dış gebelik olabilir demiş,çok üzüldüm ALLAH kimseye yaşatmasın ve onu da kurtarsın,bi mucize olsun inşallah.ne dersiniz kızlar bu değerlerle ilgili neler biliosunuz,yazarsanız çok sevinirim,öptmmm
Ah kıyamam ben ona Rabbim hayvanlara bile vermiş annelik iç güdüsü cnm Benm allah onuda kurtarsın insallh haydan deyip geçme iste onunda duyguları var ee siz şimdi eve gidince ya gece doğurursa yardıma ihtiyacı olmaz mı suyu da g elimiş pisicigimn ay ben şimdi ona da dertlenirimkedinin doğumu olmadı canım, kendine yer bulamadı bir türlü, suyuda geldi :) bizde gözetimimiz altına aldık.. kliniğimizde şu anda, emin ellerde merak etme
Allahım merhametsiz kullarına biraz vicdan versin.. Herkes yaptığının cezasını er geç öder.. Bu dünyada yada öbür dünyada... Herkes vicdan sahibi olamıyor maalesef..
güldenimin 3 yumurtasına zuzununda 7 yumurtasına can versin rabbim işşallah...bugün burda değildim ama haberleri elifimden aldım hep dua ettim onlar için..en sonsa güldeninim sesini duyunca rahatladım...herşey ALLAHTAN o yüzden ona dua etmekten başka yapcak bişeyimiz yok..sonu güzel olsun işşallah ikisininde...
Anladım canım ama genede 7 sinde trasfer için erkenn bir vakitteyizzz..en azından 19unu bekle derimm 10 günü bir devirrr yanii..Sonra güvenilir bir kaç tane test al yapp..Kaçıncı gün embriyosu idi bu arada..Blast isee çıkabilirrrr tabii..
Ah kıyamam ben ona Rabbim hayvanlara bile vermiş annelik iç güdüsü cnm Benm allah onuda kurtarsın insallh haydan deyip geçme iste onunda duyguları var ee siz şimdi eve gidince ya gece doğurursa yardıma ihtiyacı olmaz mı suyu da g elimiş pisicigimn ay ben şimdi ona da dertlenirim
Ben köpeğimi hiç ciftlestrmedim 4yasinda ben 1yil baktım sonra babam aldı bakmaya onlarda hiç kınamadı onu ciftlestrmeye şimdi ne sevgilisi var ne cocuguBen aldım onu petshoptan benim yüzümden hiç cocuğu olmicak babam hicistemiyor çünkü bir veteriner dedi çok cansız doguramaz ondn beri hiç istemediler dogum yapsın bir ara öyle vahim bir haldeydim ki yüzüne bakıp kucağıma alıp ağlıyordun bende hamile kalamıyordum kader arkadasım benim diye seviyordum onu Kedi dogruna hbr ver lütfen bana
Cnm bnm snden ne haber gittin geldin nasılsın Nasıl gecti görüşmen
Demek nazlı çiçeğimm bir izmirli olarak sıcak dedi bugünn İstanbulaa şaşıırrdım bebeğimmcanım güzel geçti doktor dio ki sen gebe kalma şansı en yüksek hastasın ama dedim nie olmuo o da bişi diyemediolcak inan dio dedim inanıom ama ekstra yapmamız gereken bişi war mı yok dedi.herşey süper dio.çatlatma iğnesinin bi tanesi gebelik şansını azaltırken ohss riskini en aza indiriomuş bende çok yumurta toplandığı için o çatlatma iğnesi kullanılmıştı belki olmamasının etkeni olabilir dio.ovitrelle gebelik şansını arttırıomuş mesela bilmiodum 4 deneme sonrası öğrendim dondurulmuşları ne zaman istiosan deneyebiliriz dio.sen karar wer zamanını ilacı kullanmaya başla 13. gün gel dedi.tedavi şemasını ilaçları falan listeyi werdi.ama biz eşimle önce burdakileri bi deneyelim mi dioz..yani şuan karar aşamasınındayız ama bi kaç ay yapmam ara wereyim diom.bende böle işte başka bişi yok yorulduk geldik ewe istanbul çok sıcaktı bugünn bayıldım yanii
eşi azospermi olup yani hiç spermi olmayıp tüp bebek yaptıran varmı aranızda... bizde bu ay başlıycaz tedaviye korkularım hat safhadaya amlta sperm bulunamazsa diye
Demek nazlı çiçeğimm bir izmirli olarak sıcak dedi bugünn İstanbulaa şaşıırrdım bebeğimm
Demek nazlı çiçeğimm bir izmirli olarak sıcak dedi bugünn İstanbulaa şaşıırrdım bebeğimm
Canım ilk sayfamızdaki güncel listemize davet ederken senii evett azolu olup şimdi ikizlere hamile arkadaşımız bile varr..Listemize bir göz at derim merkezler falan açısındann..
canım güzel geçti doktor dio ki sen gebe kalma şansı en yüksek hastasın ama dedim nie olmuo o da bişi diyemediolcak inan dio dedim inanıom ama ekstra yapmamız gereken bişi war mı yok dedi.herşey süper dio.çatlatma iğnesinin bi tanesi gebelik şansını azaltırken ohss riskini en aza indiriomuş bende çok yumurta toplandığı için o çatlatma iğnesi kullanılmıştı belki olmamasının etkeni olabilir dio.ovitrelle gebelik şansını arttırıomuş mesela bilmiodum 4 deneme sonrası öğrendim dondurulmuşları ne zaman istiosan deneyebiliriz dio.sen karar wer zamanını ilacı kullanmaya başla 13. gün gel dedi.tedavi şemasını ilaçları falan listeyi werdi.ama biz eşimle önce burdakileri bi deneyelim mi dioz..yani şuan karar aşamasınındayız ama bi kaç ay yapmam ara wereyim diom.bende böle işte başka bişi yok yorulduk geldik ewe istanbul çok sıcaktı bugünn bayıldım yanii
eşi azospermi olup yani hiç spermi olmayıp tüp bebek yaptıran varmı aranızda... bizde bu ay başlıycaz tedaviye korkularım hat safhadaya amlta sperm bulunamazsa diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?