Tüp Bebek Günlüğümüz !

Sen_Kolik'den haberdar olan varmı kızlar?

İnşallah hayırlı haberlerini alırız...

güldenimin 3 yumurtasına zuzununda 7 yumurtasına can versin rabbim işşallah...bugün burda değildim ama haberleri elifimden aldım hep dua ettim onlar için..en sonsa güldeninim sesini duyunca rahatladım...herşey ALLAHTAN o yüzden ona dua etmekten başka yapcak bişeyimiz yok..sonu güzel olsun işşallah ikisininde...

aynen öle her zorluğa varım ben ve hiç şikayetim yok..popişim mosmor, göbişim mosmor, kilolar o biçim olduu olsunnnn bebiş olsun rabbim kucaklarımızı doldursunnn... gerisi önemli dilllll... allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşşallah önce karnımızda sonra kucağımızda görmeyi nasip etsinnnn...aminnnnnnn

canım belirli bir değer yok..herkesin vücudu başka tepkime veriyor...kimisinin 50 lerden fırlıyo...herkesin farklı...sen kendi canını şimdiden nie sıkıyonki..sabah ola hayır ola inşallahhhh.

bu arada benim hiç belirtim olmadııı bencee..esnemem çok sıktı, sık idrara çıkıyodum kardeşimde 7 haftalık gebe o demişti böle sık çişe gidiyom dieee,,bunlar belirtimi bilmem..yatmaktan belim ağrıdı o ayrııı...akıntım olmadııı paylaşmak istedimmm

Bende akinti falan olmadi canim. Tabi progynex ovul (vajinal fitil) bir sure sonra beyaz beyaz akiyor, onu saymiyorum. Benim genel bilgi olarak okudugum bHCG degerinin 5`den yuksek olmasi ama 5-50 arasi degerler kimyasal gebeligi dusundurebiliyormus, ideal deger 12.gun degerinin 100 den yuksek olmasi gerektigi, ama istisnalar da var tabii, galiba gun asiri 2 ye katlanmasi gerek bu degerin. O da embriyonun olmasi gerektigi gibi gelistigini gosteriyor.

Son düzenleme:
zuzum gelmişsin bebişimmm.umarım daha iyi olmuşsundur kuzummm.yaruında yumoşlardan güzel haberler alırız inşallahhh.

Ah kıyamam ben ona Rabbim hayvanlara bile vermiş annelik iç güdüsü cnm Benm allah onuda kurtarsın insallh haydan deyip geçme iste onunda duyguları var ee siz şimdi eve gidince ya gece doğurursa yardıma ihtiyacı olmaz mı suyu da g elimiş pisicigimn ay ben şimdi ona da dertlenirim
Ben köpeğimi hiç ciftlestrmedim 4yasinda ben 1yil baktım sonra babam aldı bakmaya onlarda hiç kınamadı onu ciftlestrmeye şimdi ne sevgilisi var ne cocuguBen aldım onu petshoptan benim yüzümden hiç cocuğu olmicak babam hicistemiyor çünkü bir veteriner dedi çok cansız doguramaz ondn beri hiç istemediler dogum yapsın bir ara öyle vahim bir haldeydim ki yüzüne bakıp kucağıma alıp ağlıyordun bende hamile kalamıyordum kader arkadasım benim diye seviyordum onu Kedi dogruna hbr ver lütfen bana

Cnm bnm snden ne haber gittin geldin nasılsın Nasıl gecti görüşmen

Merak etme canım alt kattalar hemen :) kameralardanda izliyoruz biz onları evden.. haber veririm muhakkak...

Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar, bişe sorcam ben galiba sistit oluyoruuummm :18: yaaa daha 3 gün tahlilime ya sistit artarsa? ne yapmam lazım önlem olraka bilen var mı?? (

3. gun embriyosu sanirim cikmaz cnm yaaa......

bugün bizim iş yerinin bahçesinde beslediğimiz bi kedimiz var oda doğurdu..sabah benim ayaklarıma dolanıyo inliyordu ya doğuracak yada aç dedim..süt koydum önüne..1 saat sonra baktıkki doğurmuştu...daha geçen yıl ayakları titriyordu yeni yavruydu kendisi.. bu sene yavruları oldu:)

Cnm bnm snden ne haber gittin geldin nasılsın Nasıl gecti görüşmen

canım güzel geçti doktor dio ki sen gebe kalma şansı en yüksek hastasın ama dedim nie olmuo o da bişi diyemediolcak inan dio dedim inanıom ama ekstra yapmamız gereken bişi war mı yok dedi.herşey süper dio.çatlatma iğnesinin bi tanesi gebelik şansını azaltırken ohss riskini en aza indiriomuş bende çok yumurta toplandığı için o çatlatma iğnesi kullanılmıştı belki olmamasının etkeni olabilir dio.ovitrelle gebelik şansını arttırıomuş mesela bilmiodum 4 deneme sonrası öğrendimdondurulmuşları ne zaman istiosan deneyebiliriz dio.sen karar wer zamanını ilacı kullanmaya başla 13. gün gel dedi.tedavi şemasını ilaçları falan listeyi werdi.ama biz eşimle önce burdakileri bi deneyelim mi dioz..yani şuan karar aşamasınındayız ama bi kaç ay yapmam ara wereyim diom.bende böle işte başka bişi yok yorulduk geldik ewe istanbul çok sıcaktı bugünn bayıldım yanii

eşi azospermi olup yani hiç spermi olmayıp tüp bebek yaptıran varmı aranızda... bizde bu ay başlıycaz tedaviye korkularım hat safhadaya amlta sperm bulunamazsa diye

Demek nazlı çiçeğimm bir izmirli olarak sıcak dedi bugünn İstanbulaa şaşıırrdım bebeğimm

eşi azospermi olup yani hiç spermi olmayıp tüp bebek yaptıran varmı aranızda... bizde bu ay başlıycaz tedaviye korkularım hat safhadaya amlta sperm bulunamazsa diye

Canım ilk sayfamızdaki güncel listemize davet ederken senii evett azolu olup şimdi ikizlere hamile arkadaşımız bile varr..Listemize bir göz at derim merkezler falan açısındann..

tmm cnm çok sagol hemen bakıyorm ilk sayfaya :)darısı bizlere :)

Cnm nm hayrli olsun bencede yaa dene burda ki olucak insallh gitmene gerek kalmicak aral bey dediki onun hiç bir sebebi yok hamile kalamamasi icin hersey yolunda sorunu yok demişti sendn konuşurken ben ovitrelle kullanmıştım hatta transfer dn sonra 5.gunde vurmuştum az birşey ovitrelle Rabbim insallh tedavisiz göndersin sana bebeğini cnm benim ah ah az çekmedik bu yolda rabim hepimizin yüzünü güldürsün insallh

Canım benim benim esimdede azosperm var kitle var ama memorial hastanesindE profesör iğne ile bulabilirim belki eğer bulamazsam mikrotese yapacam dedi belkide hiç bulamayız dedi ilk soku orda yasadık ama bı ameliyata gitti 20dk snr yukarı geldi bitti dedi bayiltmadan iğne ile sperm buldular 4 denemelikte dondurttuk umudunu yitirme sakın insallah basit iğne işlemi ile bulurlar esinde kitle şeklindeki eşinin azosu doktor ne dedi????????

GÜLDEN VE ZUZU,

Canlarımm bugün işlerim çok yoğun ve eğitim olduğu için pek yazamadım ve takip edemedimm ((( En sonnn grupta dualara katıldım.. Elimden ve zamanımın yettiği kadar hep dua ettim size....... Hep merak ettimm. İnanın kalbim sizinleydi.....

Allahıma şükürler olsun kiii ikiniz de çokkk iyisiniz. Maşallah.. Allah kuzucuklarınızı da kucağınıza almayı nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…