Cm benim canlarım benim onlar maşallah arada kıskanmıyor da değilim kendilerini her yıl istenmeden doğuruyorlar yaabugün bizim iş yerinin bahçesinde beslediğimiz bi kedimiz var oda doğurdu..sabah benim ayaklarıma dolanıyo inliyordu ya doğuracak yada aç dedim..süt koydum önüne..1 saat sonra baktıkki doğurmuştu...daha geçen yıl ayakları titriyordu yeni yavruydu kendisi.. bu sene yavruları oldu:)
Canım benim benim esimdede azosperm var kitle var ama memorial hastanesindE profesör iğne ile bulabilirim belki eğer bulamazsam mikrotese yapacam dedi belkide hiç bulamayız dedi ilk soku orda yasadık ama bı ameliyata gitti 20dk snr yukarı geldi bitti dedi bayiltmadan iğne ile sperm buldular 4 denemelikte dondurttuk umudunu yitirme sakın insallah basit iğne işlemi ile bulurlar esinde kitle şeklindeki eşinin azosu doktor ne dedi????????
Cnm nm hayrli olsun bencede yaa dene burda ki olucak insallh gitmene gerek kalmicak aral bey dediki onun hiç bir sebebi yok hamile kalamamasi icin hersey yolunda sorunu yok demişti sendn konuşurken ben ovitrelle kullanmıştım hatta transfer dn sonra 5.gunde vurmuştum az birşey ovitrelle Rabbim insallh tedavisiz göndersin sana bebeğini cnm benim ah ah az çekmedik bu yolda rabim hepimizin yüzünü güldürsün insallh
Merak etme canım alt kattalar hemen :) kameralardanda izliyoruz biz onları evden.. haber veririm muhakkak...
Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar, bişe sorcam ben galiba sistit oluyoruuummm :18: yaaa daha 3 gün tahlilime ya sistit artarsa? ne yapmam lazım önlem olraka bilen var mı??(
bende burda ovitrelle kullandım aynı senin gibi 5. günde vurmuştum 3 te birini onda pozitifti ama malum sonra değer düştü..bende burda deniim bida diom yaa içimden öle geçio ama ne zaman bilmiom randewu almam lazım aral beyden bi konusayım onunlada.randewu alınca haber wereyim sende gel buluşalım bari yaa...
Sizler nasılsnz kzılarr??
Ekinciğimm senin de şimdiden herşeyin hayırlısı olsun.....
Evet ya çok guzel geliri. Seni görmeye hatta buay deneseniz bekleme neden beklicen ki cnm cnm ben dondurulmuş tedavide gercekten daha umutluyum daha kolay daha rahat geçirdim çok inanmıştım olacağına senn de olucak ben inanıyorum gel dene bırakma burda bebelerini al hemen gelsinler sıcaklık annelerinin icine ben nasip olursa diyorum saglikla doğurayım 1yil icinde tekrar alıcam superfresh bebeklerimiA
Ekinim en kısa zaman da bırakma bebeklerini ne kadar sansliyiz ki superfresh lerimiz var dolapta
mşlh cnm çok sevindim azolu olup sprm bulunanları duydukca moral oluyor..
biz ögreneli henuz 1 ay oldu.. tüm testleri yaptırdık hepsi normal sadece genetik test sonucunu bekliyoruz bu sıralar çıkar... eşim 3 aylıkken amlyt olmuş fıtıktan tek yumurtası alınmış..şimdilik bunlarr elimizdeki bilgiler...igne ile bakıycaklar cnm direk mikrotese yapacaklarmış doktor öyle dedii..pekiii sanada sorayım önce ben tedavim olayım sonra eşim mikrotese olsun..yoksa önce eşim amlyt olsun sperm varsa ben mi tedaviye başlıyayım..
çok korkuyorummmm tüm tahlilleri normal olup yinede sperm çıkmayanlar varmışş
Biz irenbeliyiz sen beni daha çok sev bencesaol canımm benimm...işşallah bakalım ne zaman başlıcaz düşünüom daha...sen nasılsınnn ii sin dimii?ben çok sewdim senii yaa
saol canımm benimm...işşallah bakalım ne zaman başlıcaz düşünüom daha...sen nasılsınnn ii sin dimii?ben çok sewdim senii yaa
Canım benim bizde söyle oldu ben iğnelere başladım Opu gunü önce esimi aldılar ameliyata o geldikten bir saat snr ben oluya girdim ama bize söyle dediler eğer sperm bulunmazsa tedavi iptal olacak dediler ben orda sınır oldum dedim ki neden önce bu ameliyatı yapmadınız bana ilaçları aldırırsınız ben bu mantığı anlamıyorum dedim yani haklıyımda orda epey bı kukredim olusan önce ama Allah'tan bulundu hersey yolunda gitti 5 emrio gelişti ama transfer edilmedi çünkü ben translokation tasicisiyim ve 5 dede birinci ve ikinci kalite olmalarına rağmen kromozomları bozuk çıktı ve boş geri donduk gecen hafta Çarşamba Almanya'ya geri dondüm iste böyle benim durumum genetik çok önemli insallah sorun çıkmaz genetikte
Aman ekinim yaa ne görüşeceksin aral bey gel başlayalım Der kesin sanki devlet meselesi haa ne bekliyorsun walla anlamadım benseni görmek için ben bu ay başlımm o zamandemi ama orda soğukta durcağına yavrularım alayım karnımaa sıcacık büyüsünler orda kararımı werip başlamam lazım eşimede bi sorayım gerçi o hemen deneyelim burda dio ama bakalımm önce aral beyle görüşeyim:18:
Hepinizden tek tek Allahrazı olsun benim vefalı yüreği güzel arkadaşlarım...
Dularınızı eksik etmemişsiniz aldım haberlerinizi..
Şu an çok duyguluyum annem karşımda olmasa muslukları açardım...
Ama kadın gözümün içine bakıyor...
Bildiğiniz gibi zor bir gün geçirdim...
Neresinden başlayım hangi aşamasını anlatayım bilmiyorum...
Çok halsiz ve anestezi etkisi altındayım henüz...
Her iki opu da da 1 saaten fazla anestezide kaldım...
Geçmişi okumadım ama herşeyden haberiniz vardır elifim yazmıştır...
Durumun özeti bir gün öncesinde 16 yumoş görünen benden 3 yumoş toplandı...
Yumoşlar görünmesine rağmen iğneyle çekip alamıyorlar..
Sebep çatlama iğnesi görevini yapmamış çatlmış olanlar alındı...
Diğerleri ne olacak dedim onlar sönüp gidecekmiş...
Daha çok detay var ama zamanla anlatırım şu an bu kadarıyla idare edin canlarım...
Sonuç olarak iyiyim doktorlarımdan hasta bakıscısa kadar herkesten Allahrazı olsun ayakta kaldılar bugün..
Embriyoloğum yanıma geldi yumoşlar spermler iyi yarına kadar bekleyecez dedi umut verdi...
Bundan sonrası Allahın takdiri...
12 embriyom vardı anne olamadım 3 tane beni anne yapabilir..
Ve moralim çok yüksek çok iyiyim zor ve olumsuzlar dolu birgün geçirmeme rağmen içimdeki umut asla yokolmadı..
Daha düne kadar opu iptal olabilir derken Rabbim opu ya gitmemi sağladı öyle ya da böyle 3 yumoş çıktı..
Yarın saat 10 dan sonra yumoş ve spermelerin son durumunu öğrenecem ve hulusicim çağırdı kendi bakmak ve hala var olan ohss riskimi
değerlendirip ona göre önlem alacakmış...Yarın kötü haberde alabilirim ama dediğim gibi Rabbimin takdiri artık...
Hepinizi çok seviyorum benim vefalı arkadaşlarım...
Kızlarr ben çıkıyorumm.. Bugünn çok yoruldukkk... Biraz uzanayımm.....
İyi geceler....
Canım geçmiş olsun senden güzel bir haber aldık. İnşallah güzel haberlerin devamı gelir. Yumoşların bebişe dönüştüğünüde yazarsın bize inşallahhh. Güldencimde yeni bir mucizeye imza atacak inanıyorum. Bunca zorluğun sonu güzel olacak inşallahhh
Kızlar Güldenim ile konuştummm..Sizi de sorduu hepimiz dua ile yanındayızz tüm kızlaarr ayakta dediimm..Allah razı olsunlarrr çok sağolsunlar dedii..Hepinize selamı varr..
Gelelim durumunaa,embriyolog 3 tane yumoşuna mikro yaptıklarını şimdilik döllenip gelişimlerini izleyeceklerini söylemişş.Güldenim daha iyyii elhamdulillahh..Rabbimize tevekkül ediyor..Ne yapalım bu kadarsa bu kadarı ile pozitif düşünüyorr..Çok iyi yani anlayacağınızz.Şimdi iki kere anestezi aldığı için hastanedeee..Biraz daha tutacaklarmışş..Hastaneden hemşirelerden çok memnun..Herşey süper gitti dedii..Çatlatma iğnesi yeterli gelmemişş yumoşlarına ve hepsi çatlayamadığından böyle bir şey olmuşş.İki tane çatlatma vurulsaymış o zamanda e2 ohss riski olduğundan böyle bir durumla karşılaşmışş tabii karşılaşmaya da bilirmişş ona rastlamışş..Öyle demiş daktırı..Ama ayrıntıyı gelince kendisinden alırız zatenn..Şimdi sabırla dua ile yarını ve önümüzdeki 3 günü beklemek kaldı geriyee..
zuzuuu canım çook geçmiş olsun.. Senden güzel haberler geldi.. Benimde kanama olmuştu ilk gün azar azar ama ertesi güne kalmaz geçer demişlerdi kalmadıda..İnşallah güzel güzel bebiş olurlar
Ve egunalcim, hayırlısı olsun bak 2 tane daha .. oh bu da güzel haber...
İyi düşünelim arkadaşlar...
1 TANE OLSUN BİZİM OLSUN
Çok şükür toplanmış yumurtaların
Gecmis olsun canım
118::122::122::122::122::122::122::124::124::124::124::124::121::121::121::121::121::131::131::131::131::131::127::127::127::127::127::126::126::126::126::126::129::129::129::129::132::132::132::132:
beklediğiniz bir isim değilim ama sizi hep takip ettim ..bir gün buradan yazacağımı hayal eder durudumm.. ve bende hamileyimmmmmm...
bugün 12. gün 740 ama ben 9. gün idrar yaptım çift çizgi idi..test yaptırdım 142 idi bhcg.....allahım isteyen herkese nasip etsin kızlarrr... allah hepimizin yardımcısı olsun inşallaahhhh
Ay iyiki varsn hbr veriyorsun bize cnm teşekkür ederiz sanada Rabbimn izniyle insallh hepsi döllensn 2si annesine gelsin 1taneside dondurulsun kardes olsun ileride o da ikizlere cnm benim çok yıprandı sabahtan beri 2tane anestezi acikmistirda beklerken ne zamn eve geliçek bilgin varmı cnm
cnmmm insallh seninde 7tane bebisin olsun sağlıklı
Ben yasamadım opu sonrası kanma ama ağrım çok olmuştu Dr um demişti hatta kanama da olabilir normal korkma bugün dinlen demişti insallh sabh bize guzel haberler verin biranda Ekim ayında yaşadıklarım geldi gözümün önüne bugün Gülden den sonra çok duygusal sulu gözlü bir kadın oldumO gece hiç uyumamıştım sabh klinik açılır açılmaz ben aramisim durum ne diye fakat halen embriyoları bakılmamıştı Rabbim bugünü size kolay kılsın ve hepsi sağlıklı bebis olsun
hadi hayırlısı canım inşallah kelebeklerin göbüşüne en erken vakitte konarlar
inşallah artık aksilik olmasın hemen gelsin bebişleri
offff süer ne mutlu bir haber bu böyle darısı başımıza ayagınızı sürüyünnn
ohh çok şükür ya,,sabahtan beri okumaya çalışıyorum işlerde yoğun aklım hep güldende,,inşallah herşey yoluna girer artık,3 yumurtada en iyi kalite olsun inşallah,dualarım hep güldenle ve diğer arkadaşlarımla,inşallahta zuzu arkadaşımızında yumurtaları kaliteli olur ,bebiş olsun sonunda ,
egunaldan da zuzudan da denizden de iyi haberler aldık..allahım önce üzdüü sonra güldürdü yüzümüzü bu günümüze şükürler olsunn..sonuc alacak arkadaslardan da ses cıkmadı ama napalım artıkk..benım artık gidiyorum kızlarrr kendinize iyi bakın..öptüm sizi (yanaktann) Eki Görüntüle 391961
Kizlarrrr 2. test sonucumu aldim bHCG 713.1 yani katlanmis ...
transfer gununden itibaren mi sayiyoruz yoksa opu dan itibaren mi? opu dan itibarense 15.gun 367.2 17.gun 713.1
yok transferden itibaren sayiliyorsa 10.gun 367.2 - 12.gun 713.1
cokk mutluyum darisi tum kk kardeslerimin basina
12 taneden 5 tanesi gelişti ama maalesef kromozomları kötüydü 3 ay snr tekrar gelin dedi 2 deneme için düzgün kromozom olana kadar denemeliyiz dediler kim bilir kaçıncı denemede düzgün olacak
kedinin doğumu olmadı canım, kendine yer bulamadı bir türlü, suyuda geldi :) bizde gözetimimiz altına aldık.. kliniğimizde şu anda, emin ellerde merak etme
Allahım merhametsiz kullarına biraz vicdan versin.. Herkes yaptığının cezasını er geç öder.. Bu dünyada yada öbür dünyada... Herkes vicdan sahibi olamıyor maalesef..
canım benim çok saol...
hep diyorum anne olma yolunda her türlü zorluğa varım ben...
bugün evet zorlandım ama umrumda değil...
bende seni çok seviyorum...
bu arada transfere kadar buluşmamız imkansız biliyomusun...
yasak bana dışarı çıkmak dinlenecekmişim sadece hastaneye gidebilirmişim...
sonra doğru eve dediler..
yarın sabah hulusi seni görcem dedi...
kendini yorma dinlen dedi...
Canım opumuz geldi geçti sende zorlanmışsın ama napalım anne olcaz biz Rabbim gücümüzü sınıyor...
cnm bilmiyorum kafam karışık hangi şekilde yapsak karar vremedim..zaten çok kötüyüm bide o agır igneleri vurunup sonunda sperm bulunmassa daha kötü olcam..ondan kararısızım önce benmi eşimi karar veremedik..genetik sonucunu deli gibi merake diyorum inan..bi kaç gün sonra yine arıycam hastahaneyii..sizinde inşşş bebişiniz tutunurrr emriyonuz da sorun çıkmas.. rabbim isterse olmuycak diye bşy yokk... ama işte insanız özellikle bayanz çok duygusalız... be bu sıra hep olumsuz düşünüyorum rabbi sonumuzu hayır getirsin inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?