Tüp Bebek Günlüğümüz !

Cm benim canlarım benim onlar maşallah arada kıskanmıyor da değilim kendilerini her yıl istenmeden doğuruyorlar yaa darısı bizim basımıza diyelim mı her yıl bir tane doğuralım insallh
hep beraber

Ay saçmalarım galiba ben hayrli olsun yavrularınız guzel bak onlara anneye yas mama al marketten guzel besle teyzesi anneyi süt olsun yavrularına

mşlh cnm çok sevindim azolu olup sprm bulunanları duydukca moral oluyor..
biz ögreneli henuz 1 ay oldu.. tüm testleri yaptırdık hepsi normal sadece genetik test sonucunu bekliyoruz bu sıralar çıkar... eşim 3 aylıkken amlyt olmuş fıtıktan tek yumurtası alınmış..şimdilik bunlarr elimizdeki bilgiler...igne ile bakıycaklar cnm direk mikrotese yapacaklarmış doktor öyle dedii..pekiii sanada sorayım önce ben tedavim olayım sonra eşim mikrotese olsun..yoksa önce eşim amlyt olsun sperm varsa ben mi tedaviye başlıyayım..
çok korkuyorummmm tüm tahlilleri normal olup yinede sperm çıkmayanlar varmışş

bende burda ovitrelle kullandım aynı senin gibi 5. günde vurmuştum 3 te birini onda pozitifti ama malum sonra değer düştü..bende burda deniim bida diom yaa içimden öle geçio ama ne zaman bilmiom randewu almam lazım aral beyden bi konusayım onunlada.randewu alınca haber wereyim sende gel buluşalım bari yaa...

Ay sen ne guzel,bur evde yasıyorsun oh gündüz seninleler aksam da evindeler Kıyamam ben ona doğursun hemen insallh

Cnm buarada bol bol su iç ve Dr la gorus

Evet ya çok guzel geliri. Seni görmeye hatta buay deneseniz bekleme neden beklicen ki cnm cnm ben dondurulmuş tedavide gercekten daha umutluyum daha kolay daha rahat geçirdim çok inanmıştım olacağına senn de olucak ben inanıyorum gel dene bırakma burda bebelerini al hemen gelsinler sıcaklık annelerinin icine ben nasip olursa diyorum saglikla doğurayım 1yil icinde tekrar alıcam superfresh bebeklerimi A
Ekinim en kısa zaman da bırakma bebeklerini ne kadar sansliyiz ki superfresh lerimiz var dolapta

Opu olan arkadaslarım ikinizide çok gecmis olsun. İns. Saglikla gelişir bebisler sağlıklı sağlıkli bölünürler hayirli haberlerinizi bekliyorum

Bu arada kızlar size bişey danışmak istiyorum. Benim aşılamalarımda yumurta sayısı çok oluyordu. Ohss'ye yakalanma ihtimalim çok mu yüksek oluyo bu durumda. Yani yumurta çok olduğu icin risk grubu altındamiyim. Önüne geçilmesi icin dua etmekten başka yapmam gereken bişey varmı şimdiden kafam karıştı:/ Birde benim Tup durumunu kimse bilmediği icin kocamla kuzu kuzu gidip hastaneye sonra eve donucem. Opu sonrasi kac gun izin almam gerekir ki acep :18:

seni görmek için ben bu ay başlımm o zamandemi ama orda soğukta durcağına yavrularım alayım karnımaa sıcacık büyüsünler ordakararımı werip başlamam lazım eşimede bi sorayım gerçi o hemen deneyelim burda dio ama bakalımm önce aral beyle görüşeyim:18:

Canım benim bizde söyle oldu ben iğnelere başladım Opu gunü önce esimi aldılar ameliyata o geldikten bir saat snr ben oluya girdim ama bize söyle dediler eğer sperm bulunmazsa tedavi iptal olacak dediler ben orda sınır oldum dedim ki neden önce bu ameliyatı yapmadınız bana ilaçları aldırırsınız ben bu mantığı anlamıyorum dedim yani haklıyımda orda epey bı kukredim olusan önce ama Allah'tan bulundu hersey yolunda gitti 5 emrio gelişti ama transfer edilmedi çünkü ben translokation tasicisiyim ve 5 dede birinci ve ikinci kalite olmalarına rağmen kromozomları bozuk çıktı ve boş geri donduk gecen hafta Çarşamba Almanya'ya geri dondüm iste böyle benim durumum genetik çok önemli insallah sorun çıkmaz genetikte

saol canımm benimm...işşallah bakalım ne zaman başlıcaz düşünüom daha...sen nasılsınnn ii sin dimii?ben çok sewdim senii yaa
Biz irenbeliyiz sen beni daha çok sev bence Hem sen neden bu kada çok düşünüyorsun ki yaa ne var düşünecek bnda sadece ağızdan ilaç bitecek iste Allah Allah bekleme kızicam sana ama

saol canımm benimm...işşallah bakalım ne zaman başlıcaz düşünüom daha...sen nasılsınnn ii sin dimii?ben çok sewdim senii yaa

oyyy kuzummmm ben de seniii çokk sevdim...... yağmurun olmadığı ve havanın güzel olduğu bir günde tekrarlayalımm... Bennnn valla çokkk yoruluyorumm.. Malumm iş başladı ve çokk yoğun......

cnm bilmiyorum kafam karışık hangi şekilde yapsak karar vremedim..zaten çok kötüyüm bide o agır igneleri vurunup sonunda sperm bulunmassa daha kötü olcam..ondan kararısızım önce benmi eşimi karar veremedik..genetik sonucunu deli gibi merake diyorum inan..bi kaç gün sonra yine arıycam hastahaneyii..sizinde inşşş bebişiniz tutunurrr emriyonuz da sorun çıkmas.. rabbim isterse olmuycak diye bşy yokk... ama işte insanız özellikle bayanz çok duygusalız... be bu sıra hep olumsuz düşünüyorum rabbi sonumuzu hayır getirsin inş

Aman ekinim yaa ne görüşeceksin aral bey gel başlayalım Der kesin sanki devlet meselesi haa ne bekliyorsun walla anlamadım ben Hemen gel İzmir e başla tedaviye hersey daha kolay olucak sen de biliyorsun bak esinden de Allah razı olsun ben geliri. Senin yanına transferde güldürürüm bak seni Cisinide yaparsın altına kizdirma beni iste başla bu ay

çok geçmiş olsun canım hayırlısıyla bunuda atlattın
aklım sndeydi bugun akşm üzeri girip şöyle bir baktım ve kontrolume gittim
gelir gelmez sen yazdınmı diye baktım şükürki sen iyisin ve moralin gayet yerinde görünüyor.
umarım yarın çooook güzel haberler alırsın ve sonuda çok çok güzel olur canım.

saol canım inşallah bende anne olabilirim......

saol gülüm ......

Çok şükür toplanmış yumurtaların
Gecmis olsun canım

saol ........

118::122::122::122::122::122::122::124::124::124::124::124::121::121::121::121::121::131::131::131::131::131::127::127::127::127::127::126::126::126::126::126::129::129::129::129::132::132::132::132:

:))

tebrik ederim canım sağlıkla kucağına al inşallah.... darısı hepimize olsunnn......

saol canım benimde normalde opudan sonra kanamam yok denecek kadar az olur yada olmaz ama bu sefer yumoşa ulaşmak için rahimden geçmişler oda hem ağrı hem kanama yapmış bebğim gelsinde yaşadıklarım hiç önemli değil elhamdülillah...

amin inşallah canımmm....

inşallah canım bebişinle bize çook dua edinnn....

sende öpüldüüün canımmmm....

oley tebrikler canım maşallah sana da bebişine de

12 taneden 5 tanesi gelişti ama maalesef kromozomları kötüydü 3 ay snr tekrar gelin dedi 2 deneme için düzgün kromozom olana kadar denemeliyiz dediler kim bilir kaçıncı denemede düzgün olacak

hiç üzülme dertlenme canım hayırlısı demek ki zamanı varmış zamanı geldiğinde olacak hemde çifter çifter.....

allah sizden razı olsun canım... rabbimin yarattığına merhamet etmeyene allah merhamet etmezz...

Canım opumuz geldi geçti sende zorlanmışsın ama napalım anne olcaz biz Rabbim gücümüzü sınıyor...

dimi canım bende anne olmaya odaklandım agrı sızı acı bunlar geçecek ve ben anne olduğumda bunların hepsini yaşamamış gibi olacam .... ömrüm param sağlığım yettikçe anne olmak için uğraşacam hayırlısı artık inşallah rabbim bize de nasip eder....

Bana sorarsan önce esın ameliyat olsun derim ama bunun kararını doktorunuz verecektir nasıl olacağı hangi hastanede yaptıracaksınız insallah hayırlı sonuc alırsın canisi ben artık ikinci tedaviyi dusunuyom birinci kapandı bakalım nasip kısmet artık Allah hayırlısını versin hepimize

ıyı aksamlar nasısnız egunal gecmıs olsun canım ınsalllah yumosların dollenırde gobusune konar senı cok sevıyoruz dualarımız her zaman senınle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…