- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 373
Bana sorarsan önce esın ameliyat olsun derim ama bunun kararını doktorunuz verecektir nasıl olacağı hangi hastanede yaptıracaksınız insallah hayırlı sonuc alırsın canisi ben artık ikinci tedaviyi dusunuyom birinci kapandı bakalım nasip kısmet artık Allah hayırlısını versin hepimize
bende senin gibi düşnüyorum bakalım yinede hayırlısı hem ürolog doktorumuz hemde tüp bebek doktorumuz aynı şeyi derse mecbur yapcaz... bakalım belli olur ne olacagı bu iki hafta içinde... hayırlısıylaaa şu zamanlar geçseydi bi böye beklemek daha yoruyor insanı
inşş senin tedavin busefer bebişlerle sonuclarnı... rabbimmm kimsenin kucagını boş bırakmasın..her acı unutuluyor ama bu acı çok farklı ölene kdr sızısı olcak bebek olmassa..
Hepimiz için hayırlısı canım benim Bol bebisli insallah
canım güzel geçti doktor dio ki sen gebe kalma şansı en yüksek hastasın ama dedim nie olmuo o da bişi diyemediolcak inan dio dedim inanıom ama ekstra yapmamız gereken bişi war mı yok dedi.herşey süper dio.çatlatma iğnesinin bi tanesi gebelik şansını azaltırken ohss riskini en aza indiriomuş bende çok yumurta toplandığı için o çatlatma iğnesi kullanılmıştı belki olmamasının etkeni olabilir dio.ovitrelle gebelik şansını arttırıomuş mesela bilmiodum 4 deneme sonrası öğrendim dondurulmuşları ne zaman istiosan deneyebiliriz dio.sen karar wer zamanını ilacı kullanmaya başla 13. gün gel dedi.tedavi şemasını ilaçları falan listeyi werdi.ama biz eşimle önce burdakileri bi deneyelim mi dioz..yani şuan karar aşamasınındayız ama bi kaç ay yapmam ara wereyim diom.bende böle işte başka bişi yok yorulduk geldik ewe istanbul çok sıcaktı bugünn bayıldım yanii
uzun süredir hepinize cevap yazmaya çalışıyorum ama olmuyor bir kısmı çıktı bir kısmı çıkmadı üstelik yeniden yeniden yazmama rağmen olmadı kan ter içinde kaldım
Canım benim bizde seni seviyoruz :119::119::119::119::119: ben çıkıyorum bugun hastalık başladı yine basim feci ağrıyor burnumda akıyor oy oy
sewiom tabiii senide ama bi görsem yüzünü mutlu olcam wallaBiz irenbeliyiz sen beni daha çok sev benceHem sen neden bu kada çok düşünüyorsun ki yaa ne var düşünecek bnda sadece ağızdan ilaç bitecek iste Allah Allah bekleme kızicam sana ama
oyyy kuzummmm ben de seniii çokk sevdim...... yağmurun olmadığı ve havanın güzel olduğu bir günde tekrarlayalımm... Bennnn valla çokkk yoruluyorumm.. Malumm iş başladı ve çokk yoğun......
cnm bende de ohss riski yüzünden decaptyl die bi çatlatma iğnesi yapılmıştı,ovitrelle değil:18: seninki neydi cnm decaptyl deme nolur,stres yaptım şimdi
İyi geceler arkadaşlar yeni geldim eve...2 Doktorumla da görüştüm sonuçlar umutlandığım kadar iyi çıkmadı maalesef...Rahim son 2 operasyonla eskisinden de kötü duruma gelmiş artık şeklini kaybetmiş 2 yandan da fazlasıyla yapışmış iyice daralmış...bu rahime transfer yapmak embriyoyu çöpe atmakla aynı şey olacağı için..ağır bir histreskopi ile rahmim 2 yandan iyice genişletilecek sonrasında hiperbaric oksijen tedavisi akabinde rahim uygun kalınlığa getirilip transfer yapılacak ancak bu süreç zor ve ağır bir operasyon olduğu için 2 ay bir dinlenme süreci ve normal takipten sonra tekrar başlayacağız ...benden bu kadar bir süre taşınma işlemlerimle uğraşacağım sonrasında annem gelecek tedavim için başalyacağız Allah nasip ederse..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?