Tüp Bebek Günlüğümüz !

bende senin gibi düşnüyorum bakalım yinede hayırlısı hem ürolog doktorumuz hemde tüp bebek doktorumuz aynı şeyi derse mecbur yapcaz... bakalım belli olur ne olacagı bu iki hafta içinde... hayırlısıylaaa şu zamanlar geçseydi bi böye beklemek daha yoruyor insanı
inşş senin tedavin busefer bebişlerle sonuclarnı... rabbimmm kimsenin kucagını boş bırakmasın..her acı unutuluyor ama bu acı çok farklı ölene kdr sızısı olcak bebek olmassa..

Hepimiz için hayırlısı canım benim Bol bebisli insallah

ıyı aksamlar kızlar egunal canım gecmıs olsun ınsallah yumosların dollenır ve gobusune konur bızı yapabılecegım tek sey senın ıcın dua etmek dualrımızdasın...........

cnm bende de ohss riski yüzünden decaptyl die bi çatlatma iğnesi yapılmıştı,ovitrelle değil:18: seninki neydi cnm decaptyl deme nolur,stres yaptım şimdi

uzun süredir hepinize cevap yazmaya çalışıyorum ama olmuyor bir kısmı çıktı bir kısmı çıkmadı üstelik yeniden yeniden yazmama rağmen olmadı kan ter içinde kaldım

uzun süredir hepinize cevap yazmaya çalışıyorum ama olmuyor bir kısmı çıktı bir kısmı çıkmadı üstelik yeniden yeniden yazmama rağmen olmadı kan ter içinde kaldım

Canım benim bizde seni seviyoruz :119::119::119::119::119: ben çıkıyorum bugun hastalık başladı yine basim feci ağrıyor burnumda akıyor oy oy

Sekercikler yarın da hepimiz icin ıyi haberler olur inşallah.. Ben de dr a gidiyorum inşallah kanama alanlarım azalmistir bı ohh cekemedim, bı huzurla sevinemedim meleğime iyi haberler olur, yumoslardan hepsi dollenir zuzu ve egunal allahım yüzünüzü güldürsün... Test gunü olacak varsa iyi haberlerle gelin inşallah.. Opuyorummm

Son düzenleme:
Biz irenbeliyiz sen beni daha çok sev bence Hem sen neden bu kada çok düşünüyorsun ki yaa ne var düşünecek bnda sadece ağızdan ilaç bitecek iste Allah Allah bekleme kızicam sana ama
sewiom tabiii senide ama bi görsem yüzünü mutlu olcam wallakızma bana tamam denicem burdaa
oyyy kuzummmm ben de seniii çokk sevdim...... yağmurun olmadığı ve havanın güzel olduğu bir günde tekrarlayalımm... Bennnn valla çokkk yoruluyorumm.. Malumm iş başladı ve çokk yoğun......

eet tekrar buluşalım ya..bebişe dikkat et yorma kendini ama

cnm bende de ohss riski yüzünden decaptyl die bi çatlatma iğnesi yapılmıştı,ovitrelle değil:18: seninki neydi cnm decaptyl deme nolur,stres yaptım şimdi

eet banada ondan yapıldı ama daha öncekilerde ovitrelle yapıldı onlardada gebelik olmadı takılma sen ona gebelik hiç oluşmuo olsa yapmaz doktorlar öle şeyy...

canım sadece ıkımız kalmısız yorucu bır gundu hadı sende dınlen ıst gelıp neler yaptıgını okudum hakkında hayırlısı olsun canım rabbım dondurulmuslarla yuzunu guldursun k.ı.b ıyı geceler

İyi geceler arkadaşlar yeni geldim eve...2 Doktorumla da görüştüm sonuçlar umutlandığım kadar iyi çıkmadı maalesef...Rahim son 2 operasyonla eskisinden de kötü duruma gelmiş artık şeklini kaybetmiş 2 yandan da fazlasıyla yapışmış iyice daralmış...bu rahime transfer yapmak embriyoyu çöpe atmakla aynı şey olacağı için..ağır bir histreskopi ile rahmim 2 yandan iyice genişletilecek sonrasında hiperbaric oksijen tedavisi akabinde rahim uygun kalınlığa getirilip transfer yapılacak ancak bu süreç zor ve ağır bir operasyon olduğu için 2 ay bir dinlenme süreci ve normal takipten sonra tekrar başlayacağız ...benden bu kadar bir süre taşınma işlemlerimle uğraşacağım sonrasında annem gelecek tedavim için başalyacağız Allah nasip ederse..

cnm telden giriyorum küçücük ekrandan okudum satırları.umudunu yitirme tatlım.zaten umutsuzda değil durumun.herşey istediğin gibi gitti.tek embriyo ile bile anne olucaz bunu biliyorsun.Allahım yar ve yardımcın olsun gönlündekini nasib etsin cn.dualarım seninle...

canım rabbim ya şafi ismi hürmetine şifasnı versin inşaallah..
sen gerçekten takdir ettiğim kişlerdensin burda ..güçlüsün bunuda atlatıcaksın
yeni ev sana çok iyi gelicek inş. gönlüne göre güzle bi evin olur sonrada bebişleirn doldurur yuvanı..
ya çektikelrimiz bize yenidn ayağa kalkmayı olgunlaşmayı öğretiyor ama inş. senin bunlar son olsun daha
beterinden korusun rabbim ...canımız ortada ya ben çok züülüyroum anne olma uğruna neler çekiyosun ama
işte vazgeçemiyoruz evlat kokusundan değilmi?olmuyor ..rabbim tez zamanda senide sevindirsin...

cnm üzülme ne olur.Allahımdan umut kesilmez hiçbirzaman.tedavin hayırlı olur inşallah ve bebeğini getirir sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…