Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım benim inşallah bunuda atlatacaksın... senin yolun oldukça zorlu ama sen güçlü bir kadınsın ve istek ve inançla meleğine kavuşacaksın......

akasya sen nasıl oldun..bak bebişin göz kırpıyomuş artık
bide elifnazın başı döndü arabada gezdiriyosun hepp..yerim onu nasılda bakıyo teyzelerineee

akasya sen nasıl oldun..bak bebişin göz kırpıyomuş artık
bide elifnazın başı döndü arabada gezdiriyosun hepp..yerim onu nasılda bakıyo teyzelerineee

ben iyiyim bitanem dünki kadar kötü değilim ama gergin bir gün oldu hepimiz için.... yarın iyi haber alınca inşallah yoluna girecek herşey........

son kez iyi geceler dilerken... yarın akşama anca geleceğimide bildireyim..................................

saol canım Allah razı olsun okumaya çalışacağım hepsini ..hepimiz gücümüzü birbirimizden alıyoruz...daha zor şartlara dayananı görünce kendimizde yıkılma cesaretini bulamıyoruz haliyle..memlketim kokuyorsun sen inşaallah ben de gelmek istiyorum en kısa zamanda taşınayım da bir samsun yapacağım 10-15 günlüğüne haberleşiriz inşaallah....eski soyadım ortada gördüğün sadece son daki de eşimin soyadı...
cnm üzülme ne olur.Allahımdan umut kesilmez hiçbirzaman.tedavin hayırlı olur inşallah ve bebeğini getirir sana
saol canım inşaallah gelecek tüm çabamız bunun için
canım benim inşallah bunuda atlatacaksın... senin yolun oldukça zorlu ama sen güçlü bir kadınsın ve istek ve inançla meleğine kavuşacaksın......

Akasyam kıyamam sen üzülme geçecek inşaalah atlatacağız kıyamam sen dua et sadece elinazımız da içerden dua etsin teyzelerine yeter bize...

canım arkadaşlarım sağlun dualarınız ve desteğiniz için Allah razı olsun..iyi geceler hepinize yorucu bir gün oldu kociş kızmaktan vazgeçti köpürmeye başladı..yarın konuşuruz inşaallh onu sabah gönderince....öpüyorum hepinizi

Cnm bnm rAbbim acilen sifa versin insallh sana ve tedavisz gelsin bebegin duam seninle hepinizke rabbim hepumizin yuzunu guldursun kucaklarimizi doldursun insallh az olaylar yasamiyoruz bunlarin her biri imtihan allhim hayrli gunler nadip etsin sen ne olur sikilma uzulme ben inaniyorum ki rabbim hepimize anne olmayi lutfedicek

İnsallh bugun sizden guzel hbrler alicaz biriniz 3cocuklu birinizde 7cocuklu bir kadin olarak uyanin gune insallh ay zuzucum bilim cok cocuk diledim ama ah ah olsa 7tane dogururum ben hayir demem:26::26:ben birazdan yaticam rabbim hepimiz icin hayrli olani versin bizim istedigimizde bu zaten hepimize cok dua ediyorum hepimiz de birbirimiz icin dua ediyoruz insallh Sonu guzel olucak herseyin hayirli hbrler alalim insallh sizden

CAnlatim buarada hepinizede gunaydin herkes icin guzel birgun olsun insallh benim icin guzel olucak kayinvalide kacarhic gidesi yok dun aksmdn beri beni zarfliyor zor tutuyrm kendimi esim hers icin t etti katlandigin icin bnim icin t ederim dedi bende dedim t ederim bu kadarina esim olarak ben bu haldeyken musade ettigin icin Kim kaybetti kendi simdiden diyorum ki lutfen bendn uzak tut mumkun oldugunca yilda kadini 1ay hergun gormk 1yila bedel yani bugun bnm icin rabbimn izniyle guzel olucak oh be
Birde gulden cm ve zuzu hbr verince degmeyin keyfime optum ben ciktim oglen ugrarim

Gunsydin kizlar sagolun beni merak edenler olmus
malesef tahmin ettigim gibi yine olmadi
belkide rabbim benim anne olmami istemiyor daha fazla zorlamanin anlami varmi bilmiyorum
bugun evime donecegim nasil giderim bilmiyorum ben o evden cikarken bebegimle donecegim demistim
neyse benim anne olma umudum bitti artik allah bu yolda sizlerin yolunu acik etsin

Allah acil şfa versin canım. Histereskopi ni kim yapacak? bu ameliyatlarda prof Yücel Karaman 1 numara diye duydum, ulaşabileceğin yerde ise ona bir görün derim. Hiperbaric oksijen de iyi bir seçim olmuş, iyileşmeni hızlandıracak, süreç kısalacak senin için.

Merak etmezmiyiz, ettik tabii, sen de bütün gün yazmayınca cesaret edemedik birşey demeye. Herseyin bir zamanı var canım, umudunu kaybetme, biraz dinlen, at kafandan bu mevzuyu, daha sonra durumunu tekrar değerlendir berrak bir zihinle. Şu anda çok duygusalsın mutlaka Allah yardımcın olsun, tez zamanda bebeğini kavuşursun inşallah.

cnm yapma nolur yani pes etme,ALLAH tan umut kesilmez,seni aslında çok iyi anlıorum,daha ne kadar uğraşıcam diosun,tedavi süreçleri çok yıpratıcı,ben bile 2.tüp bebekle uğraşmam diodum daha ilk denemem olmasına rağmen bıkmıştım,ama kazananlar işin peşini bırakmayanlar oluo sabrederek,ve yaşın 27 değilmi,çok gençsin cnm yaa,ve problemin polikistik over değilmi,benim pco'lu 2 arkadaşım doğal yolla gebe kaldılar,hatta birinin doktoru ilk gittiğinde senin çocuğun olmaz demiş resmen,6 aylık bi adet düzenleyiciden sonra ve klomen kullanarak şak diye hamile kaldı,hatta şuanda da 2.ye hamileymiş :) RABBİM bizim anne olmamazı istiyo ki bizlere tedavi imkanları sunuyo cnm ve bana düşmez akıl vermek ama belki biraz dinlendikten,kendini toparladıktan sonra daha farklı ne bilim daha iyi bi hastaneye gitsen,bence 40 yaşımıza kadar yolumuz var ve senin önünde çok uzun yıllar var,ne hissettim biliomusun,sen bence bu dinlenme sürecinde kendiliğinden gebe kalıcaksın ALLAHın izniyle bu 8 denemenin kaçı tüp bebek cnm,kaçı dondurulmuş? ALLAHım isteyen herkese bebişlerini gönderecek inşallah!ALLAHım herzaman yolunu açık etsin,yardımcın olsun,şifalar versin,sağlık versin,öptm cnm

günaydın arkadaşlar
umarım güzel haberlerin geldiği bir gün olur

gunaydın canımmmmm
nasılsın bakalımmmmm

Günaydın, naber?
Sürünüyorum uykusuzluktan, işe başladım bak şimdi de evde olmayı özlüyorum...

gunaydın cnm benım 2 gundur bademcık sıs agzımdada yara var canım cok yanıyor yanı anlıycan
yaaa sen evden sıkayte ederdın yaaa bak ne oldu hehe
ararsın eve yaaaa hemde koca gobegın olcak bakalım ozaman ne yapcan cımcımeeeee

canım ne soylesem bosssss sana sımdı
umudunu kaybetme desemde bır suru denemen olmus...
rabbım sabır versın ve mucıze merkezınden gondersın sana bebegını tez zamanda ınsss....

gülommmmm canımmm an be an haberdardık senden heyecan ve stres ile iş bile yapmadım yani bugün iş çok hemen sana yazayım dedim her şey çok güzel olacak cnm umutlarımızı hiç kaybetmicez ben çok inanıyorum çok güzel günler bekliyor bizleri.......

oooo sen böyle yaparsan olmaz ama bizlerde umutsuzluğa düşeriz ne olursa olsun senden anne olma fikrini kafandan atmıcaksın 15-16 defa deneyen insanlar var onları düşünüp umudunu kaybetmiceksin ben ankarya gittiğimde kaan hoca dediki 15-16 duymuştum ama bir kadın 17.denedi ve hamile dedi bugün haberini aldık bütün hastane kutlama yaptık dedi düşün rabbim her kadını anne olarak yaratmış bu duyguyu vermiş herkesin sırası var sırası gelen hamile kalacak bebeği fırlatçak :))) lütfen güçlü ol sadece ara ver dinlen kafandan bir süre sil ama vazgeçme asla.....

canımsın sen bizimmmmm
bizde senı cok sevıyorummmmmmmmmmmmm
bırde yeneydık ıyı olcaktııııııı
sanada moral olcaktı da olmadı malesef yaaaaaa
hadı saat 10:30 olsun bebıslerınden haber ver bıze bakımmmmm

hayırlısı olsun cnm benım
ne dıyım yaaaa
rabbım tez zamanda bebegını sana gondersın

ohhhhhhhhhhhh cok sevındım canımmmmm
esının senı anlaması destek olması cok guzel
hanı dıyebılır arada gelıyor dayan katlan fln dıye ....
evet guzel haberler gelıcek onalrdan ve cok guzel bır gun olacakkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…