İyi geceler arkadaşlar yeni geldim eve...2 Doktorumla da görüştüm sonuçlar umutlandığım kadar iyi çıkmadı maalesef...Rahim son 2 operasyonla eskisinden de kötü duruma gelmiş artık şeklini kaybetmiş 2 yandan da fazlasıyla yapışmış iyice daralmış...bu rahime transfer yapmak embriyoyu çöpe atmakla aynı şey olacağı için..ağır bir histreskopi ile rahmim 2 yandan iyice genişletilecek sonrasında hiperbaric oksijen tedavisi akabinde rahim uygun kalınlığa getirilip transfer yapılacak ancak bu süreç zor ve ağır bir operasyon olduğu için 2 ay bir dinlenme süreci ve normal takipten sonra tekrar başlayacağız ...benden bu kadar bir süre taşınma işlemlerimle uğraşacağım sonrasında annem gelecek tedavim için başalyacağız Allah nasip ederse..
akasya sen nasıl oldun..bak bebişin göz kırpıyomuş artık
bide elifnazın başı döndü arabada gezdiriyosun hepp..yerim onu nasılda bakıyo teyzelerineee
saol canım Allah razı olsun okumaya çalışacağım hepsini ..hepimiz gücümüzü birbirimizden alıyoruz...daha zor şartlara dayananı görünce kendimizde yıkılma cesaretini bulamıyoruz haliyle..memlketim kokuyorsun sen inşaallah ben de gelmek istiyorum en kısa zamanda taşınayım da bir samsun yapacağım 10-15 günlüğüne haberleşiriz inşaallah....eski soyadım ortada gördüğün sadece son daki de eşimin soyadı...canım rabbim ya şafi ismi hürmetine şifasnı versin inşaallah..
sen gerçekten takdir ettiğim kişlerdensin burda ..güçlüsün bunuda atlatıcaksın
yeni ev sana çok iyi gelicek inş. gönlüne göre güzle bi evin olur sonrada bebişleirn doldurur yuvanı..
ya çektikelrimiz bize yenidn ayağa kalkmayı olgunlaşmayı öğretiyor ama inş. senin bunlar son olsun daha
beterinden korusun rabbim ...canımız ortada ya ben çok züülüyroum anne olma uğruna neler çekiyosun ama
işte vazgeçemiyoruz evlat kokusundan değilmi?olmuyor ..rabbim tez zamanda senide sevindirsin...
saol canım inşaallah gelecek tüm çabamız bunun içincnm üzülme ne olur.Allahımdan umut kesilmez hiçbirzaman.tedavin hayırlı olur inşallah ve bebeğini getirir sana
canım benim inşallah bunuda atlatacaksın... senin yolun oldukça zorlu ama sen güçlü bir kadınsın ve istek ve inançla meleğine kavuşacaksın......
İyi geceler arkadaşlar yeni geldim eve...2 Doktorumla da görüştüm sonuçlar umutlandığım kadar iyi çıkmadı maalesef...Rahim son 2 operasyonla eskisinden de kötü duruma gelmiş artık şeklini kaybetmiş 2 yandan da fazlasıyla yapışmış iyice daralmış...bu rahime transfer yapmak embriyoyu çöpe atmakla aynı şey olacağı için..ağır bir histreskopi ile rahmim 2 yandan iyice genişletilecek sonrasında hiperbaric oksijen tedavisi akabinde rahim uygun kalınlığa getirilip transfer yapılacak ancak bu süreç zor ve ağır bir operasyon olduğu için 2 ay bir dinlenme süreci ve normal takipten sonra tekrar başlayacağız ...benden bu kadar bir süre taşınma işlemlerimle uğraşacağım sonrasında annem gelecek tedavim için başalyacağız Allah nasip ederse..
Gunsydin kizlar sagolun beni merak edenler olmus
malesef tahmin ettigim gibi yine olmadi
belkide rabbim benim anne olmami istemiyor daha fazla zorlamanin anlami varmi bilmiyorum
bugun evime donecegim nasil giderim bilmiyorum ben o evden cikarken bebegimle donecegim demistim
neyse benim anne olma umudum bitti artik allah bu yolda sizlerin yolunu acik etsin
belkide rabbim benim anne olmami istemiyor daha fazla zorlamanin anlami varmi bilmiyorum
bugun evime donecegim nasil giderim bilmiyorum ben o evden cikarken bebegimle donecegim demistim
neyse benim anne olma umudum bitti artik allah bu yolda sizlerin yolunu acik etsin
günaydın arkadaşlar
umarım güzel haberlerin geldiği bir gün olur
Günaydın, naber?
Sürünüyorum uykusuzluktan, işe başladım bak şimdi de evde olmayı özlüyorum...
hepinizden tek tek allahrazı olsun benim vefalı yüreği güzel arkadaşlarım...
Dularınızı eksik etmemişsiniz aldım haberlerinizi..
şu an çok duyguluyum annem karşımda olmasa muslukları açardım...
Ama kadın gözümün içine bakıyor...
Bildiğiniz gibi zor bir gün geçirdim...
Neresinden başlayım hangi aşamasını anlatayım bilmiyorum...
çok halsiz ve anestezi etkisi altındayım henüz...
Her iki opu da da 1 saaten fazla anestezide kaldım...
Geçmişi okumadım ama herşeyden haberiniz vardır elifim yazmıştır...
Durumun özeti bir gün öncesinde 16 yumoş görünen benden 3 yumoş toplandı...
Yumoşlar görünmesine rağmen iğneyle çekip alamıyorlar..
Sebep çatlama iğnesi görevini yapmamış çatlmış olanlar alındı...
Diğerleri ne olacak dedim onlar sönüp gidecekmiş...
Daha çok detay var ama zamanla anlatırım şu an bu kadarıyla idare edin canlarım...
Sonuç olarak iyiyim doktorlarımdan hasta bakıscısa kadar herkesten allahrazı olsun ayakta kaldılar bugün..
Embriyoloğum yanıma geldi yumoşlar spermler iyi yarına kadar bekleyecez dedi umut verdi...
Bundan sonrası allahın takdiri...
12 embriyom vardı anne olamadım 3 tane beni anne yapabilir..
Ve moralim çok yüksek çok iyiyim zor ve olumsuzlar dolu birgün geçirmeme rağmen içimdeki umut asla yokolmadı..
Daha düne kadar opu iptal olabilir derken rabbim opu ya gitmemi sağladı öyle ya da böyle 3 yumoş çıktı..
Yarın saat 10 dan sonra yumoş ve spermelerin son durumunu öğrenecem ve hulusicim çağırdı kendi bakmak ve hala var olan ohss riskimi
değerlendirip ona göre önlem alacakmış...yarın kötü haberde alabilirim ama dediğim gibi rabbimin takdiri artık...
Hepinizi çok seviyorum benim vefalı arkadaşlarım...
gunsydin kizlar sagolun beni merak edenler olmus
canım arkadaşlarım geçmişe bi göz attım ama tek tek cevap veremiyorum..
yazdıklarınızın hepsini okudum...
inanın çok duygulandım...
bu kadar zamanı boşuna geçirmemişim sizinle böyle zamanlarda belli oluyor işte..
güzel günlerde eğlenmek sohbet etmek başka bu zor günleri sözde değil özde paylaşmak başka...
iyiki varsınız...
Siz nasıl güzel yürekli insanlarsınız öyle...
Bütün gün okuduğunuz duaları, güzel dileklerinizi,benim için ne kadar çabaladığınızı detaylı okudum...
Ne söylesem az kalır size...
Allah gönlünüzün muradını versin hepinizden razı olsun...
Veee sonunda muslukları açtırdınız bana...
Seviyorum sizi
CAnlatim buarada hepinizede gunaydin herkes icin guzel birgun olsun insallh benim icin guzel olucak kayinvalide kacarhic gidesi yok dun aksmdn beri beni zarfliyor zor tutuyrm kendimi esim hers icin t etti katlandigin icin bnim icin t ederim dedi bende dedim t ederim bu kadarina esim olarak ben bu haldeyken musade ettigin icin Kim kaybetti kendi simdiden diyorum ki lutfen bendn uzak tut mumkun oldugunca yilda kadini 1ay hergun gormk 1yila bedel yani bugun bnm icin rabbimn izniyle guzel olucak oh be
Birde gulden cm ve zuzu hbr verince degmeyin keyfime optum ben ciktim oglen ugrarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?