Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım bol su ıccccccccccccccc
ben oldummmm

normalde böyle sabahın körü kalkmam,üstelik bugün öğlenciyim, ama işte saat 8 de kan verdim,2 gibi alıcam sonucu,zor beee :) ne kadar güçlü olmaya çalışsam da,nası bakıcam gibi geliyo sonuca,herşeye hazırlıorum kendimi o yüsden,ölüm yok ya ucunda (şimdi böyle diorum ama muslukları açarım tabi gene de) güzel bi gün olsun hepimiz için,sevgiler,öptm!

hadı hayırlısı canım guzel haber ver bıze ınş....

Merhaba kızlar ;
Dün testimi yaptım ögleden sonra aldım sonucumu
Vee vee hamileyim şükürler olsun
Rabbim kucagıma aldıgım gunlerıde gosterır inş.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

Merhaba kızlar ;

canım yazını okudum ve çok mutlu oldum hayırlı olsun allahım salıklı kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza

aaa geçmiş olsun boğaz spreylerinden kullansana canım, bana iyi gelir Andorex diye bir sprey, bol bol da limonlu ıhlamur iç.
Valla göbiş olayından ödüm kopuyor, çünkü ben böyle fitness falan takığı bir insanımdır, nasıl olacak bilmiyorum yani, bir de ikiz olursa (inşallah) kıçı başı nasıl toparlıycaz Allah bilir

Anaaaamm bilmezmiyim, Allah kolaylık versin güzel haberlerle gel inşallah..

Merhaba kızlar ;

Çok sevindim Allah tamamına erdirsin,:118: sonucun kaç çıktı?

Merhaba kızlar ;

HAYIRLISI OLSUN CANIMMMM
RABBIM KUCAGINA ALMAYIDA NASIP ETSIN INŞ....

Merhaba kızlar ;

çok tebrikler cnm güzel oldu bu haber sabah sabah moralleri yükseltio valla,sağlıkla büyüsün gelsin inşallah anneciğinin kucağına bende bugün sonuç alcam ama bende hiç bir belirti yok,o yüsden çok beklentim yok ne bilim,sen de bişeyler oldumu değişik,yazarsan çok sevinirim,kendine ve bebişine iyi bak,sağlıcakla kal cnm!

380 çıktı canım
Rabbim kesesinide görmemi nasıp eder inş.

Topla gel topla gel dıycez sana
yerım senın fıtnesını senın gobusunde ıkız var ve bır tanesı kız bak dıyım ıcımden hep kız gecıyor sana ....
yanılabılrıımde ama bılmıyom oyle yanı....
ya benım gecene aya gore 15 de adet olmam lazım hadı desem ılaclardan fln gecıkıyom dıye beklıyom oyuzdende ılac fln alamıyom ıste ılhamur fln ıcıyom bakalım...
adetım daha fazla gecıkmesın dıye ugrasıyorum ama bakalım

Belirti herkeste farklı olduğu için bence onu düşünme
Rabbim inş. bebeğinin müjdesini almanı nasip eder bugün
Dualarım senin ve sen gibi bugun test yaptıracak arkadaşlarımız için.

Merhaba kızlar ;

test sonucu bekleyen listemizde niye yoksunki,şimdi baktım, ama süpersin valla direk hamile listemize girdin harika ama dimi,heyooo! sizde sorun neydi cnm merak ettim,kaçıncı denemen,tek embriyomuydu,öptm

günaydın canlarım.. cicbaby den güzel haberler bekliyoruz bugün. birde EGUNAL'dan haber varmı kızlar çok merak ettim onu, kaç tane yumoşu toplanmış?

günaydın canlarım.. cicbaby den güzel haberler bekliyoruz bugün. birde EGUNAL'dan haber varmı kızlar çok merak ettim onu, kaç tane yumoşu toplanmış?

Günaydın canım, biraz sorun oldu dün, önce 1 yumoş alındı, sonra 2 daha alındı. Bugün 3 yumoşdan haber alıcaz hayırlısıyla..

Ay inşallah keşke 1 kız 1 erkek olsa , farketmez tabi hayırlısıyla sağlık olsun da...
Benim de senelerdir saat gibi işleyen adetim bu tedaviler yüzünden 1-2 gün oynadı hep, normal yani canım, hamile falan da olabilirsin bu arada , tedaviden sonra hamile kalan çoookkkkkk kişi tanıyorum ben..ay inşallah ne güzel olur

canım benım öncelıkle gecmıs olsun... sen demıstınkı ıdrar testınde pozıtıf cıktı demıstın... bence bı kan testı daha ver belkı degerın yavas artıyodur...bende senın yasadıklarının aynısını yasadım inannn sadece sabret ve devam et yavrunu aramaya... rabbım nasıp eder... ben son yumurtamam kadar ve paramın yettıgı yere kadar devam edıcemm... en azından sansımız var bunu untma canımmmm rabbım yar ve yardımcınolsun.....
hadi bakalım guzel sonuclarla gel ınsalllllllllllllllhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Merhaba kızlar ;
tebrık ederımmm caanımmm rabbım tamamını nasıp etsın... tedavı surecını bılmıyoruz paylasırmısın bizimle...

Güzel haberler alacağımız,iyi bir gün olsun canım arkadaşlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…