Ay inşallah keşke 1 kız 1 erkek olsa , farketmez tabi hayırlısıyla sağlık olsun da...
Benim de senelerdir saat gibi işleyen adetim bu tedaviler yüzünden 1-2 gün oynadı hep, normal yani canım, hamile falan da olabilirsin bu arada , tedaviden sonra hamile kalan çoookkkkkk kişi tanıyorum ben..ay inşallah ne güzel olur
inşallah güzelce döllenirler
senin kuzular ne zaman belli olucakmış ikizlermi değil mi diye
gunaydın canımmmmmmmmmmm bi kahve olsada içsekkk
Eki Görüntüle 392371 bugun sonuç alacak arkadaşlardan güzel haberlerr,doktor kontrolune gidecek arkadaşlardan mutlu haberlerr almak dileğiyleee..günümüz aydın olsunn arkadaşlarrr.....
Merhaba kızlar ;
Dün testimi yaptım ögleden sonra aldım sonucumu
Vee vee hamileyim şükürler olsun
Rabbim kucagıma aldıgım gunlerıde gosterır inş.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
süper olur kuzu ama kısmet tabıııı...
gecen denememden sonrada 1. ay 1 hafta sonra oldum....
hanı umutya o yuzdende ılac almak ıstemıyom hıc oyle adet belırtım yok
ıns kıst fln yoktur...
günaydıııınnn içtim sabah kahvemi ama bir tane daha içebilirim
günaydıııınnn içtim sabah kahvemi ama bir tane daha içebilirim
canım benım öncelıkle gecmıs olsun... sen demıstınkı ıdrar testınde pozıtıf cıktı demıstın... bence bı kan testı daha ver belkı degerın yavas artıyodur...bende senın yasadıklarının aynısını yasadım inannn sadece sabret ve devam et yavrunu aramaya... rabbım nasıp eder... ben son yumurtamam kadar ve paramın yettıgı yere kadar devam edıcemm... en azından sansımız var bunu untma canımmmm rabbım yar ve yardımcınolsun.....
hadi bakalım guzel sonuclarla gel ınsalllllllllllllllhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
tebrık ederımmm caanımmm rabbım tamamını nasıp etsın... tedavı surecını bılmıyoruz paylasırmısın bizimle...
yokkk ya ben de bir ara tırsmıştım kist mi oldu diye, ama bişey yoktu...valla olur mu olur belki bebiş gelirgerçi genelde tedaviden sonra 2 .ayda geliyor tespitlerime göre...ancak vücut kendini toparlıyor çünkü..
İyi geceler arkadaşlar yeni geldim eve...2 Doktorumla da görüştüm sonuçlar umutlandığım kadar iyi çıkmadı maalesef...Rahim son 2 operasyonla eskisinden de kötü duruma gelmiş artık şeklini kaybetmiş 2 yandan da fazlasıyla yapışmış iyice daralmış...bu rahime transfer yapmak embriyoyu çöpe atmakla aynı şey olacağı için..ağır bir histreskopi ile rahmim 2 yandan iyice genişletilecek sonrasında hiperbaric oksijen tedavisi akabinde rahim uygun kalınlığa getirilip transfer yapılacak ancak bu süreç zor ve ağır bir operasyon olduğu için 2 ay bir dinlenme süreci ve normal takipten sonra tekrar başlayacağız ...benden bu kadar bir süre taşınma işlemlerimle uğraşacağım sonrasında annem gelecek tedavim için başalyacağız Allah nasip ederse..
Gunsydin kizlar sagolun beni merak edenler olmus
malesef tahmin ettigim gibi yine olmadi
belkide rabbim benim anne olmami istemiyor daha fazla zorlamanin anlami varmi bilmiyorum
bugun evime donecegim nasil giderim bilmiyorum ben o evden cikarken bebegimle donecegim demistim
neyse benim anne olma umudum bitti artik allah bu yolda sizlerin yolunu acik etsin
canım bol su ıccccccccccccccc
ben oldummmm
4 şubatta Umut Tüp bebek merkezi ile görüştük
18 martta tedaviye başlandı
Eşime Mikro Tese yapıldı (Dr.Emre Bakırcıoğlu)
30 Martta Yumurta toplama yapıldı (Dr. Ulun Uluğ)
22 yumurta toplandı
11 tanesi işlem yapıldı
5 tanesi kaliteli çıktı
1 tane embriyo transfer edildi
4 Nisanda
4 emriyo donduruldu.
16 nisan sonucum 380 çıktı.
hopppppppp hoppppppppp nereye ıcıyon bakım sen kahveeeeeee
bozusmayalım kahve yasak bılıyon dımı sekerımmmmmmmmmmm
Canım söyleyecek bir şey bulamıyorum .. Dün senden haber gelmeyince acaba dedimAma bana sorarsan pes etme.. Mola ver sadece.. Pes etme lütfen.. Allah sabır versin canım..
tamam canım.. çok sağol.. azaldı sanki biraz akşamdan beri.. İnş. artmazda geçer..
GÜNAYDIN KADER ARKADAŞLARIM..
Canım söyleyecek bir şey bulamıyorum .. Dün senden haber gelmeyince acaba dedimAma bana sorarsan pes etme.. Mola ver sadece.. Pes etme lütfen.. Allah sabır versin canım..
tamam canım.. çok sağol.. azaldı sanki biraz akşamdan beri.. İnş. artmazda geçer..
GÜNAYDIN KADER ARKADAŞLARIM..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?