Tüp Bebek Günlüğümüz !

canımcım öncelıkle gecmıs olsunn.... ama sunu bılkı rabbım ızın verdıkten sonra halledılmeyecek bıse yokkk rabbım sıfasını verır yeterkı sen ara....

süper olur kuzu ama kısmet tabıııı...
gecen denememden sonrada 1. ay 1 hafta sonra oldum....
hanı umutya o yuzdende ılac almak ıstemıyom hıc oyle adet belırtım yok
ıns kıst fln yoktur...

bugun sonuç alacak arkadaşlardan güzel haberlerr,doktor kontrolune gidecek arkadaşlardan mutlu haberlerr almak dileğiyleee..günümüz aydın olsunn arkadaşlarrr.....

süper olur kuzu ama kısmet tabıııı...
gecen denememden sonrada 1. ay 1 hafta sonra oldum....
hanı umutya o yuzdende ılac almak ıstemıyom hıc oyle adet belırtım yok
ıns kıst fln yoktur...

yokkk ya ben de bir ara tırsmıştım kist mi oldu diye, ama bişey yoktu...valla olur mu olur belki bebiş gelir gerçi genelde tedaviden sonra 2 .ayda geliyor tespitlerime göre...ancak vücut kendini toparlıyor çünkü..

4 şubatta Umut Tüp bebek merkezi ile görüştük
18 martta tedaviye başlandı
Eşime Mikro Tese yapıldı (Dr.Emre Bakırcıoğlu)
30 Martta Yumurta toplama yapıldı (Dr. Ulun Uluğ)
22 yumurta toplandı
11 tanesi işlem yapıldı
5 tanesi kaliteli çıktı
1 tane embriyo transfer edildi
4 Nisanda
4 emriyo donduruldu.
16 nisan sonucum 380 çıktı.

bende o yuzden bu ay (ve gelecek ay da) tam akıntım olmaya basladıgında bırlıkte olduk 15 sperden bır tanesıde bızı bulur dımı canlılardan yanı kısmet allahım yeterkı ol desın oluden bıle bebıs olur ...

Yahu isyan edeceğim bu gidişle.
Çok üzülüyorum....
Tek tesellim Allah'ın kuluna kaldıramayacağı dert vermeyeceğine olan inancımdır.
Tevekkül en zor zamanlarımızda en iyi dostumuzdur.
Bu uğurda daha yolun var demek ki...
Yolunda biz de sana yoldaşlık edeceğiz.
Allahım tez zamanda dualarımızı kabul etsin ve sana bebek nasip etsin.

Canım söyleyecek bir şey bulamıyorum .. Dün senden haber gelmeyince acaba dedim Ama bana sorarsan pes etme.. Mola ver sadece.. Pes etme lütfen.. Allah sabır versin canım..

canım bol su ıccccccccccccccc
ben oldummmm

tamam canım.. çok sağol.. azaldı sanki biraz akşamdan beri.. İnş. artmazda geçer..

GÜNAYDIN KADER ARKADAŞLARIM..

canım doktorlarından memnun kaldınmı
umut tup bebek hangı yakadaydı kadıkoymu karsısımı
ulun beydende memnun kaldınmı bazı ark memnun degıl
bızım sorun azo emre beye muayen olucaz su ark da ona gıdıyor o yuzden sorummm cok sordummm

hopppppppp hoppppppppp nereye ıcıyon bakım sen kahveeeeeee
bozusmayalım kahve yasak bılıyon dımı sekerımmmmmmmmmmm

yoooooooo kafeinsiz kahve aldım onu içiyorum. Normal filtre kahvede 1 fincanda 130 mg civarı kafein varmış, kafeinsizde 5 mg mış. dersimi çalıştım yani..Hem ben latte içiyorum sütlü .

günaydın canımcımm, 2 günü kaldı dimi seninde test günü için, sabırsızlıkla bekliyorum güzel haberlerini

canım gunaydın
bak ben oldum transferım 3. gunuydu ama nasıl agrım vardı anlatamam ve once pembe kanama ve sonra kırmızıya donucen kan ve parcalar geldı
belkıde o yzuden tutmadı bebeklerım cok agrım vardı ates yaptı ama ben donuyordum polar gıydım ve yorgan altındaydım dusun yanı...
o yuzden sakın ıhmal etme .....su ıc ben doktorumu aradıgım halde bızey olmaz dedı baska doktor aksam artık ıs gectıkten sonra su ıc dedı ...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…