Tüp Bebek Günlüğümüz !

Canım Allah yardım etsin,şifa versin inşallah.

Bu tedavinin sonucunda sağlıkla kavuşacaksın inşallah meleklerine.

ben iyiyim bitanem dünki kadar kötü değilim ama gergin bir gün oldu hepimiz için.... yarın iyi haber alınca inşallah yoluna girecek herşey........

Canım benim inşallah öyle olacak,Allah yardım edecek

Canım haydi gözünaydın

Canım üzüldüm,geçmiş olsun,Allah sabır versin,çok zor ama umutsuzluğa kapılma ne olur.Vakti geldiğinde olacak Allah'ın izniyle....

Gunaydın guzeller, bol umutlu, mutlu, pozitif haberlerle dolu bir gün diliyorum hepimize

Merhaba canım günaydın...

Canım geçmiş olsun...

İhmal etme doktora git mutlaka...

Ihlamur,kuşburnu,böğürtlen,adaçayı içmeye çalış,acil sifalar canım.

Canım Allah hayırlı haberler vermek nasip etsin inşalah

Merhaba kızlar ;
Dün testimi yaptım ögleden sonra aldım sonucumu
Vee vee hamileyim şükürler olsun
Rabbim kucagıma aldıgım gunlerıde gosterır inş.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

Tebrik ederim.Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin canım.

canım saol guzel anlatmıssınnn cok sevındım ılk denemendı sanırımmm
senın gıbııı sırın bırını bulsun bebısler bencedeeeeeeeeeeeeeee
selam kızlar bugun yumurdam 15 olmuş inşallah çatlarda normal yoldan kalırım
insallhhh canımmmmmmmmmmmmmmmmmmm bol bol dua et
yoooooooo kafeinsiz kahve aldım onu içiyorum. Normal filtre kahvede 1 fincanda 130 mg civarı kafein varmış, kafeinsizde 5 mg mış. dersimi çalıştım yani..Hem ben latte içiyorum sütlü .
heeee ona göre afıet bal seker olsun o zamannn tatlışşşş

yoooooooo kafeinsiz kahve aldım onu içiyorum. Normal filtre kahvede 1 fincanda 130 mg civarı kafein varmış, kafeinsizde 5 mg mış. dersimi çalıştım yani..Hem ben latte içiyorum sütlü .

aferın sanaaaaaaaaaaaaaaaaa
bak sımdı oldu ama sen gene 1 tane ıc kuzum yaaaaaaaa

tebriklerr canımm..allah uzun omurlerr versinn sağ salim kucağına almayı nasip etsin ınsallahhh...

Gunaydın guzeller, bol umutlu, mutlu, pozitif haberlerle dolu bir gün diliyorum hepimize
günayddın canım...
işşalllah hayırlı sonuçlar alırsın canımmm....
Merhaba kızlar ;
Dün testimi yaptım ögleden sonra aldım sonucumu
Vee vee hamileyim şükürler olsun
Rabbim kucagıma aldıgım gunlerıde gosterır inş.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
maşşallahh gözün aydın allah kucağına almayı nasip etsinn
günaydın canlarım.. cicbaby den güzel haberler bekliyoruz bugün. birde EGUNAL'dan haber varmı kızlar çok merak ettim onu, kaç tane yumoşu toplanmış?
günaydınn canım...
Eki Görüntüle 392369

Güzel haberler alacağımız,iyi bir gün olsun canım arkadaşlarım
günaydın...işşallah bugün güzel haberler alırız...
Eki Görüntüle 392371 bugun sonuç alacak arkadaşlardan güzel haberlerr,doktor kontrolune gidecek arkadaşlardan mutlu haberlerr almak dileğiyleee..günümüz aydın olsunn arkadaşlarrr.....

seninde günün aydın olsunnn güzellikk....

sagol canım benımmmmmm
bu haftada cuma yurtdısından mısafırımız gelıyorrr
cumartesı luleburgaza gorumceme gıdecezzzz
duzelmem lazım ıhlamur fln ıcıyom bakalım ıns en yakın zamanda gecer canımmmm

evet benı ve hepimizi bulsunlar ama ben hep ısırcam bak onu neler yapcammmm
kısmet kuzum yaaaaaaaaa
prolaktınımde yukselmıs olabılır bılmıyomkı
gecsınde gıdecem doktora gelmezse

Son düzenleme:
gözün aydınn canım...sağlıkla gelsin bebeiş işşallahh
selam kızlar bugun yumurdam 15 olmuş inşallah çatlarda normal yoldan kalırım

işşallah seni bekletmeden gelir bebeişinn

senkolik : canım üzülmee lütfenn cok zor evet ama napalımm kaderımızde ne varsa onu yasıyoruzz..mıllet catır catır doğum yapıyorr biz zor sartlarlaa mucadele sonundaa hamıle kalabılıyorsak kalabılıyoruzz..suan olmadı dıyee olmayacak deıl yaa dur bakalımm zamanı varmıs dmekk.allahım boyle uygun gordu demekk..herşey nasip canım boyle dusun ve sabırlı olmaya çalış lütfenn...

ikramayaa : canım yaa cok uzuldumm ufff neden boyle olmus dıyee sorgulayamıyorumm bilee..umarım en kısa zamandaa iyi olursunn bitanem yaaa....

ecrinn : kuşumm sen hasta mı oldnn kıyamamm sanaaa dıkkat ett bebeimm yaa..bu aradaa ınsallah adet olmazsında hamişsindirrr

egunal : canımcım nasılsınn nasıl oldunn???smdı ne zaman haber verıceklerrr ne zaman transfer olcakkk nelerrr olcakk haber beklıyorum sendennn cok merak edıyorum....iyiisnn bu aradaa demii

Erken infelitesi olarak aslında Emre Bey bizim için önemliydi
Bana ve eşime güven verdi
Tavsiye ederim arkadaşlar
Ulun Beyde sagolsun ilgilendi
Rabbim yüzümüzü güldürdü.
Rabbimin izni ile inş olur sizinde

evet canım ilk denememdi
Rabbime şükürler olsun.

kızlarr güldenden güzel haberler warşuan hastanede ohss riskinden dolayı serum weriolarmışş yumoşları çok iimişş döllenmişlerr..perşembe büyük ihtimalle transferi olcakmış yarında olabilirmiş onu artık kesinleşince o söler bizee..sewindirik oldum bu gazla bütün işleri bitiririm bennn

cok sagol bebegımmmmm edıyomda ıste buluyo gene bu hava altadıyo ınsanı cok yaaaaaaa...
ıns kuzum ama kımset bekleyıp gorcez yaaaaaaaa
egunal hastaneye gıdecektı kuzummm gelemdı galıba daha bende merak edıyommmm:18:

Erken infelitesi olarak aslında Emre Bey bizim için önemliydi
Bana ve eşime güven verdi
Tavsiye ederim arkadaşlar
Ulun Beyde sagolsun ilgilendi
Rabbim yüzümüzü güldürdü.
Rabbimin izni ile inş olur sizinde

28 nısanda kısmet se gıdecez bı bakalım
ama ben bu kadıkoydekı yerıne gıdebılırım ancak cumartesı burdaymıs oylemı...
sen nerdesın
amınnnnnnnn canımmmm

Son düzenleme:
sımdılık cıkıyorummmm geri gelıcemmmmmmmmmmmmmmmmm fazla muhabbet etmeyınnn yetişemıyom sonraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

canım nasılsın dün aradım seni ne yaptın diye tlf kapalıydı msj gelmiyo herhalde sana geride dönmedin merak ettim ama yazmışsın buraya okudum hayırlısı olsun.....al bebeklerini gel :)

Çok şükür,çok sevindim

Allah yardım edecek,yüzümüzü güldürecek inşallah

Zuzumdanda hayırlı haberler gelecek inş.

canım nasılsın dün aradım seni ne yaptın diye tlf kapalıydı msj gelmiyo herhalde sana geride dönmedin merak ettim ama yazmışsın buraya okudum hayırlısı olsun.....al bebeklerini gel :)

aaa msj gelmedi bana uçaktaydım heralde...ben ariim seni yaa bi sesinii duyayımmmama müsaitmisin kiii?

ohhhhhhhh super haber yaaaaaaaaaaaaaaa
cok sevındım canım benım sagolllll
bende bu gazla elımdekı ıslerımı bıtıreyım barııııı

canım ben kaçırdım dün ne yaptın bahçecide. görüşmen vardı. nasıl geçti. umarım iyi haberlerdir :)

Güldenciğime çok sevindim, sımsıkı tutunsun bebişleri

ohhhhhhhh super haber yaaaaaaaaaaaaaaa
cok sevındım canım benım sagolllll
bende bu gazla elımdekı ıslerımı bıtıreyım barııııı

walla bende çok sewindim temizlik yapıom ama aklım onda dayanamadım aradım güzel haberleri aldımmşimdii temizliğe dewamzuzudanda güzel haberler gelirse tam süper olacak walla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…