İyi geceler arkadaşlar yeni geldim eve...2 Doktorumla da görüştüm sonuçlar umutlandığım kadar iyi çıkmadı maalesef...Rahim son 2 operasyonla eskisinden de kötü duruma gelmiş artık şeklini kaybetmiş 2 yandan da fazlasıyla yapışmış iyice daralmış...bu rahime transfer yapmak embriyoyu çöpe atmakla aynı şey olacağı için..ağır bir histreskopi ile rahmim 2 yandan iyice genişletilecek sonrasında hiperbaric oksijen tedavisi akabinde rahim uygun kalınlığa getirilip transfer yapılacak ancak bu süreç zor ve ağır bir operasyon olduğu için 2 ay bir dinlenme süreci ve normal takipten sonra tekrar başlayacağız ...benden bu kadar bir süre taşınma işlemlerimle uğraşacağım sonrasında annem gelecek tedavim için başalyacağız Allah nasip ederse..
Canım Allah yardım etsin,şifa versin inşallah.
Bu tedavinin sonucunda sağlıkla kavuşacaksın inşallah meleklerine.
ben iyiyim bitanem dünki kadar kötü değilim ama gergin bir gün oldu hepimiz için.... yarın iyi haber alınca inşallah yoluna girecek herşey........
Canım benim inşallah öyle olacak,Allah yardım edecek
CAnlatim buarada hepinizede gunaydin herkes icin guzel birgun olsun insallh benim icin guzel olucak kayinvalide kacarhic gidesi yok dun aksmdn beri beni zarfliyor zor tutuyrm kendimi esim hers icin t etti katlandigin icin bnim icin t ederim dedi bende dedim t ederim bu kadarina esim olarak ben bu haldeyken musade ettigin icin Kim kaybetti kendi simdiden diyorum ki lutfen bendn uzak tut mumkun oldugunca yilda kadini 1ay hergun gormk 1yila bedel yani bugun bnm icin rabbimn izniyle guzel olucak oh be
Birde gulden cm ve zuzu hbr verince degmeyin keyfime optum ben ciktim oglen ugrarim
Canım haydi gözünaydın
Gunsydin kizlar sagolun beni merak edenler olmus
malesef tahmin ettigim gibi yine olmadi
belkide rabbim benim anne olmami istemiyor daha fazla zorlamanin anlami varmi bilmiyorum
bugun evime donecegim nasil giderim bilmiyorum ben o evden cikarken bebegimle donecegim demistim
neyse benim anne olma umudum bitti artik allah bu yolda sizlerin yolunu acik etsin
Canım üzüldüm,geçmiş olsun,Allah sabır versin,çok zor ama umutsuzluğa kapılma ne olur.Vakti geldiğinde olacak Allah'ın izniyle....
Gunaydın guzeller, bol umutlu, mutlu, pozitif haberlerle dolu bir gün diliyorum hepimize
Merhaba canım günaydın...
gunaydın cnm benım 2 gundur bademcık sıs agzımdada yara var canım cok yanıyor yanı anlıycan
yaaa sen evden sıkayte ederdın yaaa bak ne oldu hehe
ararsın eve yaaaa hemde koca gobegın olcak bakalım ozaman ne yapcan cımcımeeeee
Canım geçmiş olsun...
İhmal etme doktora git mutlaka...
Ihlamur,kuşburnu,böğürtlen,adaçayı içmeye çalış,acil sifalar canım.
normalde böyle sabahın körü kalkmam,üstelik bugün öğlenciyim, ama işte saat 8 de kan verdim,2 gibi alıcam sonucu,zor beee :) ne kadar güçlü olmaya çalışsam da,nası bakıcam gibi geliyo sonuca,herşeye hazırlıorum kendimi o yüsden,ölüm yok ya ucunda (şimdi böyle diorum ama muslukları açarım tabi gene de) güzel bi gün olsun hepimiz için,sevgiler,öptm!
Canım Allah hayırlı haberler vermek nasip etsin inşalah
Merhaba kızlar ;
Dün testimi yaptım ögleden sonra aldım sonucumu
Vee vee hamileyim şükürler olsun
Rabbim kucagıma aldıgım gunlerıde gosterır inş.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Tebrik ederim.