Tüp Bebek Günlüğümüz !

günaydın canımcımm, 2 günü kaldı dimi seninde test günü için, sabırsızlıkla bekliyorum güzel haberlerini

evet yaaaaaa.. (( yüreğim nasıl bir bilsen.. herşeye gözlerim sulanıyor.. bunu yazarken bile ağlıcam nerdeyse... çok feci durumdayım... idrar testine karşıyım ama acaba yapsam çıkar mı diyorum... bana hem 3. gün hem 5. gün transferi yapıldığı için aslında 3. günü sayarsak bugün 12. günüm.. yok 5. gün transferimi göz önüne alırsak bugün 10. günüm.. o kadar gaip bir durumdayım ki... sanki zaman dondu kaldı, geçmiyor ......

Hayatım çok şükür iyiyim şu anda.. dediğini yapıyorum ama bol bol su içiyorum... bende daha önce 2 kere oldum sistit ama şimdi belirsiz bir durumda olduğum için çok korktum.. gece doktoru ararım diye düşünüyordum ama bişey kalmayınca arayıp ne diyeceğim ki doktora :) bekliyorum tetikteyim.. dışarıda asla tuvalete girmeyeceğim bir daha.. çok çabuk kapıyorum öyle galiba :26:

bu arada ne oldu senın hastane olayın ben kacırdım onu yaaaaa
dun guldenın olayından sonra kusura bakma...

Bir pozitif bir negatif sonuc var

Egunal
Zuzu sizlerden haber bekliyoruz inşallah kaliteli emriyolariniz olmuştur

Herseyde bir hayır vardır inşallah Rabbim en kısa zamanda bebeklerimize bizi kavuşturur

İnşallah güzel haberler ile sevineceğiz

ohh ohhh yandann yandann cok sevındım yaa umarımm bu seferr son olur da su kz bebişlerini alır gelirr yaaaa

valla ya bı yağmurlu bı guneslıı nese canınm sen dıkkat etmeyeee calışş..h.sonuda cok gezmee bakalımm sennn

sımdılık cıkıyorummmm geri gelıcemmmmmmmmmmmmmmmmm fazla muhabbet etmeyınnn yetişemıyom sonraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

tmm canımm kendıne ıyı bakk cabucak gell...

canım ben kaçırdım dün ne yaptın bahçecide. görüşmen vardı. nasıl geçti. umarım iyi haberlerdir :)

Güldenciğime çok sevindim, sımsıkı tutunsun bebişleri

ii geçti canım doktor hamile kalma şansı en yüksek hastasın dio ama neden olmadığına dair hiç bişi demio sadece ohss olmayayım die kullandığı çatlatma iğnesinden olabilirmiş.başka bişeyin yok dio..herşey yolunda yanii artık allahım ol derse olcak..ne zaman denerim bilmiom ama haziran gibi başlayabiliri die düşünüom..izmirdede 5 dondurulmuşum waar belki istanbuldan önce onları denerimm kafam karışık yanii

28 nısanda kısmet se gıdecez bı bakalım
ama ben bu kadıkoydekı yerıne gıdebılırım ancak cumartesı burdaymıs oylemı...
sen nerdesın
amınnnnnnnn canımmmm

Bizde Koşuyoluna gittik canım cumartesi orada Emre Bey
Umarım iyi haberler verir sizlere
Ben Düzcede oturuyorum.
peki sen

bu arada ne oldu senın hastane olayın ben kacırdım onu yaaaaa
dun guldenın olayından sonra kusura bakma...

yaa hiç sormuonn ana noldu diee küstüm sanaama hadi söliim yinede..herşey yolunda herhangi bi sorunun yok dedi çok şükür dondurulmuşlarla istediğim zaman başlıcaz ama ben haziranı atlatayım diom yani haziran sonu başlasam temmuzda transferim olsun.çünkü düğün war malum koşturmaca oluo..

PEMBE_HAYAL canım çok iyi anlıyorum. ama idrar testleri çok yanıltıcı oluyor. 2 güncük kalmış sabret derim ben. hem belki 5. gün embriyon tutunmuştur o zaman idrarda çıkmayabilir boşuna üzülürsün. bende senin gibi hep ağlamaklıydım. hepsi geçicek bunların sen sabret ve dua et bol bol

EKİN0486, canımmm çok sevindim. allah ol dicek bu sefer ve olucak. inşallah hemde bakarsın ikiz olurlar senin gibi bıcır bıcır

günaydın kızlarrrr.... bugün allahım güzel haberler almayı nasip etmiştir inşallahhh.... sabah kahvesi içmek istiyorum ama içsemmi karar veremedimm..honey içmiş benimde i,çesim geldii:))) buyrun beraber içelim :)))

tamam, idrar testi yok

ıyı olmana sevıdım canım
ohhh sukur aman dıkkat ettt

walla bende çok sewindim temizlik yapıom ama aklım onda dayanamadım aradım güzel haberleri aldımmşimdii temizliğe dewamzuzudanda güzel haberler gelirse tam süper olacak walla

bende bu hızla elımdekı ıslerı bıtıreyım bakalım dedım ama bu hastalıkta nasıl olcak saaaaaaa
basım kalkmıyoooooo boylede mendıl elımde

valla kuzu hem ıstıyom hem ıstemıyom gıtmeyı ama napalım kaynanmlarda hazırandan berı gıtmıyor kızına yazık gıdelım napalımmm
3 gun yatayım evde dıyom da ıste napalım evde olsam anama yardıma gıdecem yatamıycam yanı :))))))

rabbım ol desın yeterkı kuzu yaaaaaaaaa
bence ızmırde bı dene canım kımse bılmesın sen ve esın hanı sonuc kotu olunca herkes soracak daha cok uzulcen yaaa ondan dedımmmmmmmm

Canım dilerim senin ve meleğin için en hayırlı zamanda olur.

pembe hayal,..
kendini germe canım yaaa, ben 9. gün idrar testi yapmıştım 2. çizgiyi gördüm . benim 2 tane 5. gün emb konmuştu..ilk defa aklıma gelmişti yaptımmm...ama kendimi herşeye hazırlamıştımm...bence yapma ama.. son 2 günnnn sabırrr sabırrr yA sabırr....

kız ne kahvesi!! içmeyin, honey kafeinsiz kahve içiyor.. Ama içmeyin onuda...

Çok kızarım size Gazlı içeceklerde yasak Ne güzel hamişsiniz yaaa.... Bak benim ne olduğum belli değil o halde 15 gündür ağzıma kahve sürmedim ki her sabah kahve içerdim mutlaka

içme şekerim yada sende kafeinsiz kahve iç. Onuda bi yudumcuk iç

AYY canım ne guzel bakk kötü bişey dememiş doktorr hadi bakalımm hakkında hayırlısı neyse o olsun..ınsallah en kısa zamandaaa bebişini kucağına alırsınn..bu son olsun artıkınn yaa..

honey gıbı sutlu ıcersen olurrrrrrrrrrrrrr

off ne zormuş yaaaaaaa..... beklemek işkence gibi bişey... düne kadar normaldim ama son 2 gün olunca stres yaptım ben :18: hemen perşembe olsun istiyorum... yarını takvimden kaldırsak olmaz mı

Son düzenleme:
Bizde Koşuyoluna gittik canım cumartesi orada Emre Bey
Umarım iyi haberler verir sizlere
Ben Düzcede oturuyorum.
peki sen

ben gebze canımmmm
su soyledı bu doktoru bana bende mail attım sagolsun cvp verdi
bakalım 28 nısanda kısmetse gıdecezz
ıns guzel seyelr soyle canım sagol yaaa

yaaa varya dun tamamen egunalın yuzunden unuttummmm
kendısı yokya atayım gelınce donerımmmm
yok kuzum yaaa sabaah bakındım goremedımdı
temmuzda yap kuzu bencedeeeee
barıstıkmıııııııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…