günaydın canımcımm, 2 günü kaldı dimi seninde test günü için, sabırsızlıkla bekliyorum güzel haberlerini
canım gunaydın
bak ben oldum transferım 3. gunuydu ama nasıl agrım vardı anlatamam ve once pembe kanama ve sonra kırmızıya donucen kan ve parcalar geldı
belkıde o yzuden tutmadı bebeklerım cok agrım vardı ates yaptı ama ben donuyordum polar gıydım ve yorgan altındaydım dusun yanı...
o yuzden sakın ıhmal etme .....su ıc ben doktorumu aradıgım halde bızey olmaz dedı baska doktor aksam artık ıs gectıkten sonra su ıc dedı ...
ohhhhhhhh super haber yaaaaaaaaaaaaaaa
cok sevındım canım benım sagolllll
bende bu gazla elımdekı ıslerımı bıtıreyım barııııı
kızlarr güldenden güzel haberler warşuan hastanede ohss riskinden dolayı serum weriolarmışş yumoşları çok iimişş döllenmişlerr..perşembe büyük ihtimalle transferi olcakmış yarında olabilirmiş onu artık kesinleşince o söler bizee..sewindirik oldum bu gazla bütün işleri bitiririm bennn
cok sagol bebegımmmmm edıyomda ıste buluyo gene bu hava altadıyo ınsanı cok yaaaaaaa...
ıns kuzum ama kımset bekleyıp gorcez yaaaaaaaa
egunal hastaneye gıdecektı kuzummm gelemdı galıba daha bende merak edıyommmm:18:
sımdılık cıkıyorummmm geri gelıcemmmmmmmmmmmmmmmmm fazla muhabbet etmeyınnn yetişemıyom sonraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
canım ben kaçırdım dün ne yaptın bahçecide. görüşmen vardı. nasıl geçti. umarım iyi haberlerdir :)
Güldenciğime çok sevindim, sımsıkı tutunsun bebişleri
28 nısanda kısmet se gıdecez bı bakalım
ama ben bu kadıkoydekı yerıne gıdebılırım ancak cumartesı burdaymıs oylemı...
sen nerdesın
amınnnnnnnn canımmmm
bu arada ne oldu senın hastane olayın ben kacırdım onu yaaaaa
dun guldenın olayından sonra kusura bakma...
evet yaaaaaa..(( yüreğim nasıl bir bilsen.. herşeye gözlerim sulanıyor.. bunu yazarken bile ağlıcam nerdeyse... çok feci durumdayım... idrar testine karşıyım ama acaba yapsam çıkar mı diyorum... bana hem 3. gün hem 5. gün transferi yapıldığı için aslında 3. günü sayarsak bugün 12. günüm.. yok 5. gün transferimi göz önüne alırsak bugün 10. günüm.. o kadar gaip bir durumdayım ki... sanki zaman dondu kaldı, geçmiyor ......
Hayatım çok şükür iyiyim şu anda.. dediğini yapıyorum ama bol bol su içiyorum... bende daha önce 2 kere oldum sistit ama şimdi belirsiz bir durumda olduğum için çok korktum.. gece doktoru ararım diye düşünüyordum ama bişey kalmayınca arayıp ne diyeceğim ki doktora :) bekliyorum tetikteyim.. dışarıda asla tuvalete girmeyeceğim bir daha.. çok çabuk kapıyorum öyle galiba :26:
ii geçti canım doktor hamile kalma şansı en yüksek hastasın dio ama neden olmadığına dair hiç bişi demio sadece ohss olmayayım die kullandığı çatlatma iğnesinden olabilirmiş.başka bişeyin yok dio..herşey yolunda yanii artık allahım ol derse olcak..ne zaman denerim bilmiom ama haziran gibi başlayabiliri die düşünüom..izmirdede 5 dondurulmuşum waar belki istanbuldan önce onları denerimm kafam karışık yanii
PEMBE_HAYAL canım çok iyi anlıyorum. ama idrar testleri çok yanıltıcı oluyor. 2 güncük kalmış sabret derim ben. hem belki 5. gün embriyon tutunmuştur o zaman idrarda çıkmayabilir boşuna üzülürsün. bende senin gibi hep ağlamaklıydım. hepsi geçicek bunların sen sabret ve dua et bol bol
EKİN0486, canımmm çok sevindim. allah ol dicek bu sefer ve olucak. inşallah hemde bakarsın ikiz olurlar senin gibi bıcır bıcır
evet yaaaaaa..(( yüreğim nasıl bir bilsen.. herşeye gözlerim sulanıyor.. bunu yazarken bile ağlıcam nerdeyse... çok feci durumdayım... idrar testine karşıyım ama acaba yapsam çıkar mı diyorum... bana hem 3. gün hem 5. gün transferi yapıldığı için aslında 3. günü sayarsak bugün 12. günüm.. yok 5. gün transferimi göz önüne alırsak bugün 10. günüm.. o kadar gaip bir durumdayım ki... sanki zaman dondu kaldı, geçmiyor ......
Hayatım çok şükür iyiyim şu anda.. dediğini yapıyorum ama bol bol su içiyorum... bende daha önce 2 kere oldum sistit ama şimdi belirsiz bir durumda olduğum için çok korktum.. gece doktoru ararım diye düşünüyordum ama bişey kalmayınca arayıp ne diyeceğim ki doktora :) bekliyorum tetikteyim.. dışarıda asla tuvalete girmeyeceğim bir daha.. çok çabuk kapıyorum öyle galiba :26:
walla bende çok sewindim temizlik yapıom ama aklım onda dayanamadım aradım güzel haberleri aldımmşimdii temizliğe dewam zuzudanda güzel haberler gelirse tam süper olacak walla
ohh ohhh yandann yandann Eki Görüntüle 392388 cok sevındım yaa umarımm bu seferr son olur da su kz bebişlerini alır gelirr yaaaa
valla ya bı yağmurlu bı guneslıı nese canınm sen dıkkat etmeyeee calışş..h.sonuda cok gezmee bakalımm sennn
tmm canımm kendıne ıyı bakk cabucak gell...
ii geçti canım doktor hamile kalma şansı en yüksek hastasın dio ama neden olmadığına dair hiç bişi demio sadece ohss olmayayım die kullandığı çatlatma iğnesinden olabilirmiş.başka bişeyin yok dio..herşey yolunda yanii artık allahım ol derse olcak..ne zaman denerim bilmiom ama haziran gibi başlayabiliri die düşünüom..izmirdede 5 dondurulmuşum waar belki istanbuldan önce onları denerimm kafam karışık yanii
yaa hiç sormuonn ana noldu diee küstüm sanaama hadi söliim yinede..herşey yolunda herhangi bi sorunun yok dedi çok şükür dondurulmuşlarla istediğim zaman başlıcaz ama ben haziranı atlatayım diom yani haziran sonu başlasam temmuzda transferim olsun.çünkü düğün war malum koşturmaca oluo..
günaydın kızlarrrr.... bugün allahım güzel haberler almayı nasip etmiştir inşallahhh.... sabah kahvesi içmek istiyorum ama içsemmi karar veremedimm..honey içmiş benimde i,çesim geldii:))) buyrun beraber içelim :)))
günaydın kızlarrrr.... bugün allahım güzel haberler almayı nasip etmiştir inşallahhh.... sabah kahvesi içmek istiyorum ama içsemmi karar veremedimm..honey içmiş benimde i,çesim geldii:))) buyrun beraber içelim :)))
pembe hayal,..
kendini germe canım yaaa, ben 9. gün idrar testi yapmıştım 2. çizgiyi gördüm . benim 2 tane 5. gün emb konmuştu..ilk defa aklıma gelmişti yaptımmm...ama kendimi herşeye hazırlamıştımm...bence yapma ama.. son 2 günnnn sabırrr sabırrr yA sabırr....
Bizde Koşuyoluna gittik canım cumartesi orada Emre Bey
Umarım iyi haberler verir sizlere
Ben Düzcede oturuyorum.
peki sen
yaa hiç sormuonn ana noldu diee küstüm sanaama hadi söliim yinede..herşey yolunda herhangi bi sorunun yok dedi çok şükür dondurulmuşlarla istediğim zaman başlıcaz ama ben haziranı atlatayım diom yani haziran sonu başlasam temmuzda transferim olsun.çünkü düğün war malum koşturmaca oluo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?