Tüp Bebek Günlüğümüz !

anladım canımm..e git mademm hem hava değişir azıcıkk napcann

Kahve konusunda stres yapmayalım kızlar yaaa, dr da zaten günde 2 fincan nescafe ye ok veriyor. Zaten kafein sadece kahvede mi var? çikolata da yemeyin, çay da içmeyin o zaman . Onlar da dolu kafein var. Normal kahvelerde en düşük kafeinli Türk kahvesi imiş. Ben kafeinsiz filtre kahve içiyorum bol sütlü.

off ne zormuş yaaaaaaa..... beklemek işkence gibi bişey... düne kadar normaldim ama son 2 gün olunca stres yaptım ben :18: hemen perşembe olsun istiyorum... yarını takvimden kaldırsak olmaz mı

dayann tatlımm dayann zor aama cabuk gecıcekk gorr....

ecrın ekını unuttu..ecrın ekını unuttuuu..Eki Görüntüle 392407

canım güldenim,nasılsın?dünden beri aklımdasın ama dün gündüz ve gece dışardaydım,gece eve cok gec döndük giremedim.ama inan hep aklımda ve kalbimdeydin..aklım hep sendeydi acaba ne yaptı,nasıl gecti,kac yumoş cıktı diye?seni bu zor gününde yalnız bırakmak istemezdim en azından bi msj yazmak isterdim ama nasip olmadı..inş.bana kırılmazsın,ama dularım seninleydi.ve şimdi girip bi kac sayfa baktım gecmişe zor bi opu olmuş sanırım ve 3 yumoşun cıkmış,,olsun canım benimde 4 cıkmıştı hatırlarsan ve geriye sadece 2 tanesi kalmıştı..ama coook şükür rabbime mucizemiz onlarla gercekleşti hatta bi tanesiyle gercekleşti..hiçççç üzülme,aglama sakın,bi tane olsun bizim olsun sana sımsıkı tutunsun inş..bugün yarın hamişler listesinde olcan inş.,,ve rabbim inş.bu sefer yüzünüzü güldürsün,bebegin seni hiç bırakmasın,bunu rabbimden canı gönülden istiyorum,,tabi benim bıdıklarla birlikte:))teyzemize dua etcez..inş.herşey yolunda gider,seni coook seviyorum canım,allaha emanet ol,güzel haberlerini bekliyorum inş.bu son denemen olsun,rabbim gönlünün muradını versin..

ben gebze canımmmm
su soyledı bu doktoru bana bende mail attım sagolsun cvp verdi
bakalım 28 nısanda kısmetse gıdecezz
ıns guzel seyelr soyle canım sagol yaaa

İnş. canım benim
Rabbim yardımcınız olsun.
Eşine çok ama çok destek ol canım.
Rabbimin izni ile herşey yolunda gidecek inş.

hanımlar,ben bugün diş cektirmeye gidiyorum hemde 20 lik diş,:18:saat 3 te randevum var..ve ben cook korkuyorum:18::18:2 gecedir korkudan stresten uyuyamadım..inş.herşey yolunda gider cook acımaz,yavrularıma sıkıntı vermem,en cok onlar için korkuyorum:18:lütfen bizede dua edin bugün..

İnş. canım benim
Rabbim yardımcınız olsun.
Eşine çok ama çok destek ol canım.
Rabbimin izni ile herşey yolunda gidecek inş.

canım ben hep derım once esım saglıklı olsun yanımda dursun sonra bebgım gelsın
o olmazsa ben bebegı tek basıma ne yaparım derımmmmm
esımde kronık ultıker var oda kan degerlerını yukseltıyo ve o spermleri ölduruyor
ben onun alerjısıne sonuc bulmak ıcın gıdecem o doktora tedavı ıcın yıl sonu gıbı olcak kısmetse ama hangı doktora nereye gıderım bılmıyorum

dayann tatlımm dayann zor aama cabuk gecıcekk gorr....

ecrın ekını unuttu..ecrın ekını unuttuuu..Eki Görüntüle 392407

kız sussss yangına korukle gıtme unutmadım aklımdaydı ama yazısamadık yaaaaaaaaaaa hıhhhhhhhhhhhhhhh

anladım canımm..e git mademm hem hava değişir azıcıkk napcann

oyle degısıklık olsun dedık bakalımmmmmmm canımmmmmmmmm

"hamile arkadaşlar transferden sonra ne gibi değişiklikler oldu vücudunuzda"die bi link vardı sen açmıştın :)) daha dün gibi bak heyecanla soruodun herkese,ben de yazdım oraya hatta hiç belirtim yok die,belirti görmeden hamiş olanlar destek olmuştu,bence sen de oraya yaz ne de olsa senin sayfan,ben de okuyum son kez buarada ilk denemenmiş,hem de mikro tese ile ,çok duygulandım,peki kaçıncı gün transferiydi,blast embriyomuydu?

Son düzenleme:
Selam kızlar, ben kontrolden geldim cok şükür maşallah bebis büyümüş ama hala cok yaygın kan alanları var bu da ciddi dusuk riski.. Ah su 3 ayı bı atlatsak.. Acaba benim gibi olan oldu mü hiç aranızda kızlar ?

ya kızlar yazdıgım dişçi msjının neyini begendiniz..cokmu hoşunuza gitti

evet yaa bugun çok heyecanlıyım bir yandanda korkuyorum
Rabbime şükürler olsun
5. gün transfer oldu bebişim :)
blast embriyo ne demek ki ben var bilmemek :))

ya kızlar yazdıgım dişçi msjının neyini begendiniz..cokmu hoşunuza gitti

dua edın kısmını begendım kuzum aaaaaaaaaaa
sen stres yaptın destek olduk hıhhhhhhhhhhh
gel cekelımmmmmmmm anam derse doktorun napcannnnn
eskıden opusme sahnelerınde babam kanalı degıstırıdı bızım bız anlamayalım dıyede anneme dıs cekıyorlar degırtır derdı mesla o geldı aklıma sen hosunuzamı gıtı degın ce hehe

Son düzenleme:
Cnm benim sen gercekten kahve içme senin tüp bebe Dr un çok rahatmis o zaman nescafe yok ama Benm Dr da filtre kahve icebilirsin fakat çikolata aynı değil onu hergün Can'ın isterse yersin çay konusunda da katılıyorum sana ben varya 5ocaktan beri ne çay ne kahve içmiyorum zaten canmda istemiyor ben kahve çay ve sigara canavariydim resmen yemekle hiç aram yoktu şimdi dobis oldum

okul yolu göründü bana bugün hiç gidesim yok, şöyle bi yatıp uyuyasım var uzun uzun ama okuldaki çocuklarım bekler beni,ya dün bitane 4.sınıf erkek öğrencim, ben bi hocayla konuşurken koridorda seslenio bana "öğretmenim,öğretmenim,öğretmenim,"yırtınıo,hoca gidince baktım noldu die,eşofmanının ipini sıkıca bağlamamı istio,yapamamış kendi,bide tatlı afacan,bağlarken çok hoşuma gitti,annelik duygularım kabardı,dedim inşallah kendi çocuklarımız da böyle bağırırlar tepemizde"anne,anne,anne," die,AMİN,elbet bi gün olacak ALLAHın izniyle !! hadi iyi öğlenler hepinize öptm...

ıns canım benımmmmmm
beklıyor olıcızzzzzzzz senı unutma bızı tamammıııııııııııııııı

Son düzenleme:
ha haaaa,stres yapmışım demek:))evet stersliyim,korkuyorum,korkunun ecele faydası yok biliyorum..ve dr cekmek için cagırdı zaten beni,kurtuluşum pek mümkün gözükmüyo yani:))tabi ben kapıdan cayıp geri dönmezsemama aylardır etrafıma ve sizlere dişim agrıyo,boynum agrıyo demekten utandım,sebebi bu dişler,cektirip kurtulcam bi tanesinden inş..ozaman agrılarımda gecer diye düşünüyorum..size alınganlık yapmıyorum bengenince gülümsedim acaba bunlar niye begendi diye,dua kısmı aklıma gelmediannenin kandırmacasıda yaratıcıymışdiş cekiyolar ha haaaaa...şimdi gelde bu zamanenin cocuklarına yuttur bunları mümkünmü?

kızlar merhaba, size bişey sormak istiyorum..
benim kuzenim tüp bebek yaptırdı da anne gayet sağlıklı babadan problemimiz vardı
bugün 12. günü hamilelik testinde beta hcg 0.1 çıkmış varmı etrafınızda değerleri böyle çıkıpta sonradan bu hormonu yükselen ?

Canım bunu söyleyen tüpbebek Dr um deği, kardeşimin doğumunu yaptıran ve benim jinekoloğum. Ama tüp bebek dr um da çay-kahve yumurta kalitesini etkilemez demişti.
(yumurta kalitesi için kahve içmeyen arkadaşlar vardı çünkü) zaten fazla içmiyorum, günde 1 tane..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…