valla kuzu hem ıstıyom hem ıstemıyom gıtmeyı ama napalım kaynanmlarda hazırandan berı gıtmıyor kızına yazık gıdelım napalımmm
3 gun yatayım evde dıyom da ıste napalım evde olsam anama yardıma gıdecem yatamıycam yanı :))))))
günaydın kızlarrrr.... bugün allahım güzel haberler almayı nasip etmiştir inşallahhh.... sabah kahvesi içmek istiyorum ama içsemmi karar veremedimm..honey içmiş benimde i,çesim geldii:))) buyrun beraber içelim :)))
kız ne kahvesi!! içmeyin, honey kafeinsiz kahve içiyor.. Ama içmeyin onuda...
Çok kızarım sizeGazlı içeceklerde yasak Ne güzel hamişsiniz yaaa.... Bak benim ne olduğum belli değil o halde 15 gündür ağzıma kahve sürmedim ki her sabah kahve içerdim mutlaka
içme şekerim yada sende kafeinsiz kahve iç. Onuda bi yudumcuk iç
off ne zormuş yaaaaaaa..... beklemek işkence gibi bişey... düne kadar normaldim ama son 2 gün olunca stres yaptım ben :18: hemen perşembe olsun istiyorum... yarını takvimden kaldırsak olmaz mı
yaaa varya dun tamamen egunalın yuzunden unuttummmm
kendısı yokya atayım gelınce donerımmmm
yok kuzum yaaa sabaah bakındım goremedımdı
temmuzda yap kuzu bencedeeeee
barıstıkmıııııııııı
ben gebze canımmmm
su soyledı bu doktoru bana bende mail attım sagolsun cvp verdi
bakalım 28 nısanda kısmetse gıdecezz
ıns guzel seyelr soyle canım sagol yaaa
İnş. canım benim
Rabbim yardımcınız olsun.
Eşine çok ama çok destek ol canım.
Rabbimin izni ile herşey yolunda gidecek inş.
dayann tatlımm dayann zor aama cabuk gecıcekk gorr....
ecrın ekını unuttu..ecrın ekını unuttuuu..Eki Görüntüle 392407
anladım canımm..e git mademm hem hava değişir azıcıkk napcann
"hamile arkadaşlar transferden sonra ne gibi değişiklikler oldu vücudunuzda"die bi link vardı sen açmıştın :)) daha dün gibi bak heyecanla soruodun herkese,ben de yazdım oraya hatta hiç belirtim yok die,belirti görmeden hamiş olanlar destek olmuştu,bence sen de oraya yaz ne de olsa senin sayfan,ben de okuyum son kezbuarada ilk denemenmiş,hem de mikro tese ile ,çok duygulandım,peki kaçıncı gün transferiydi,blast embriyomuydu?
ya kızlar yazdıgım dişçi msjının neyini begendiniz..cokmu hoşunuza gitti
hanımlar,ben bugün diş cektirmeye gidiyorum hemde 20 lik diş,:18:saat 3 te randevum var..ve ben cook korkuyorum:18::18:2 gecedir korkudan stresten uyuyamadım..inş.herşey yolunda gider cook acımaz,yavrularıma sıkıntı vermem,en cok onlar için korkuyorum:18:lütfen bizede dua edin bugün..
ya kızlar yazdıgım dişçi msjının neyini begendiniz..cokmu hoşunuza gitti
Cnm benim sen gercekten kahve içme senin tüp bebe Dr un çok rahatmis o zaman nescafe yok ama Benm Dr da filtre kahve icebilirsin fakat çikolata aynı değil onu hergün Can'ın isterse yersin çay konusunda da katılıyorum sana ben varya 5ocaktan beri ne çay ne kahve içmiyorum zaten canmda istemiyor ben kahve çay ve sigara canavariydim resmen yemekle hiç aram yoktu şimdi dobis oldumKahve konusunda stres yapmayalım kızlar yaaa, dr da zaten günde 2 fincan nescafe ye ok veriyor. Zaten kafein sadece kahvede mi var? çikolata da yemeyin, çay da içmeyin o zaman. Onlar da dolu kafein var. Normal kahvelerde en düşük kafeinli Türk kahvesi imiş. Ben kafeinsiz filtre kahve içiyorum bol sütlü.
okul yolu göründü banabugün hiç gidesim yok, şöyle bi yatıp uyuyasım var uzun uzun ama okuldaki çocuklarım bekler beni,ya dün bitane 4.sınıf erkek öğrencim, ben bi hocayla konuşurken koridorda seslenio bana "öğretmenim,öğretmenim,öğretmenim,"yırtınıo,hoca gidince baktım noldu die,eşofmanının ipini sıkıca bağlamamı istio,yapamamış kendi,bide tatlı afacan,bağlarken çok hoşuma gitti,annelik duygularım kabardı,dedim inşallah kendi çocuklarımız da böyle bağırırlar tepemizde"anne,anne,anne," die,AMİN,elbet bi gün olacak ALLAHın izniyle !! hadi iyi öğlenler hepinize öptm...
Cnm benim sen gercekten kahve içme senin tüp bebe Dr un çok rahatmis o zaman nescafe yok ama Benm Dr da filtre kahve icebilirsin fakat çikolata aynı değil onu hergün Can'ın isterse yersin çay konusunda da katılıyorum sana ben varya 5ocaktan beri ne çay ne kahve içmiyorum zaten canmda istemiyor ben kahve çay ve sigara canavariydim resmen yemekle hiç aram yoktu şimdi dobis oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?