evet yaa bugun çok heyecanlıyım bir yandanda korkuyorum
Rabbime şükürler olsun
5. gün transfer oldu bebişim :)
blast embriyo ne demek ki ben var bilmemek :))
canım nedesem ne söylesen boş rabbim sabır versin umudunu hiç yitirme.....................Gunsydin kizlar sagolun beni merak edenler olmus
malesef tahmin ettigim gibi yine olmadi
belkide rabbim benim anne olmami istemiyor daha fazla zorlamanin anlami varmi bilmiyorum
bugun evime donecegim nasil giderim bilmiyorum ben o evden cikarken bebegimle donecegim demistim
neyse benim anne olma umudum bitti artik allah bu yolda sizlerin yolunu acik etsin
canım ya inşallah herşey yolunda gider olsunda 2 ayda beklersin sonucu güzel olsun dimi....İyi geceler arkadaşlar yeni geldim eve...2 Doktorumla da görüştüm sonuçlar umutlandığım kadar iyi çıkmadı maalesef...Rahim son 2 operasyonla eskisinden de kötü duruma gelmiş artık şeklini kaybetmiş 2 yandan da fazlasıyla yapışmış iyice daralmış...bu rahime transfer yapmak embriyoyu çöpe atmakla aynı şey olacağı için..ağır bir histreskopi ile rahmim 2 yandan iyice genişletilecek sonrasında hiperbaric oksijen tedavisi akabinde rahim uygun kalınlığa getirilip transfer yapılacak ancak bu süreç zor ve ağır bir operasyon olduğu için 2 ay bir dinlenme süreci ve normal takipten sonra tekrar başlayacağız ...benden bu kadar bir süre taşınma işlemlerimle uğraşacağım sonrasında annem gelecek tedavim için başalyacağız Allah nasip ederse..
Merhaba kızlar ;
Dün testimi yaptım ögleden sonra aldım sonucumu
Vee vee hamileyim şükürler olsun
Rabbim kucagıma aldıgım gunlerıde gosterır inş.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
amin canım tebrik ederim canım benim eşimde sorun var bende umuttayım dokturmuz süleyman bey eşiminkide emre bey ben adamı çok beğendim ya inşallh bizde göbuşumuze bebşi koyarız...4 şubatta Umut Tüp bebek merkezi ile görüştük
18 martta tedaviye başlandı
Eşime Mikro Tese yapıldı (Dr.Emre Bakırcıoğlu)
30 Martta Yumurta toplama yapıldı (Dr. Ulun Uluğ)
22 yumurta toplandı
11 tanesi işlem yapıldı
5 tanesi kaliteli çıktı
1 tane embriyo transfer edildi
4 Nisanda
4 emriyo donduruldu.
16 nisan sonucum 380 çıktı.
kızlarr güldenden güzel haberler warşuan hastanede ohss riskinden dolayı serum weriolarmışş yumoşları çok iimişş döllenmişlerr..perşembe büyük ihtimalle transferi olcakmış yarında olabilirmiş onu artık kesinleşince o söler bizee..sewindirik oldum bu gazla bütün işleri bitiririm bennn
ha haaaa,stres yapmışım demek:))evet stersliyim,korkuyorum,korkunun ecele faydası yok biliyorum..ve dr cekmek için cagırdı zaten beni,kurtuluşum pek mümkün gözükmüyo yani:))tabi ben kapıdan cayıp geri dönmezsemama aylardır etrafıma ve sizlere dişim agrıyo,boynum agrıyo demekten utandım,sebebi bu dişler,cektirip kurtulcam bi tanesinden inş..ozaman agrılarımda gecer diye düşünüyorum..size alınganlık yapmıyorum bengenince gülümsedim acaba bunlar niye begendi diye,dua kısmı aklıma gelmedi annenin kandırmacasıda yaratıcıymış diş cekiyolar ha haaaaa...şimdi gelde bu zamanenin cocuklarına yuttur bunları mümkünmü?
kızlar merhaba, size bişey sormak istiyorum..
benim kuzenim tüp bebek yaptırdı da anne gayet sağlıklı babadan problemimiz vardı
bugün 12. günü hamilelik testinde beta hcg 0.1 çıkmış varmı etrafınızda değerleri böyle çıkıpta sonradan bu hormonu yükselen ?
kızlar merhaba, size bişey sormak istiyorum..
benim kuzenim tüp bebek yaptırdı da anne gayet sağlıklı babadan problemimiz vardı
bugün 12. günü hamilelik testinde beta hcg 0.1 çıkmış varmı etrafınızda değerleri böyle çıkıpta sonradan bu hormonu yükselen ?
Kızlar merhaba, bişiy sormak istiyorum benim değerlerim şu şekilde;
10.gün : 34.04
12.gün : 72.4
14.gün : 236.76
16.gün : 582.75
Sizce ikiz gebelik ihtimalim var mıdır? birde kese kaçıncı gün görülüyor? Yardımcı olursanız sevinirim.. Şimdiden teşekkür ederim..
Kızlar merhaba, bişiy sormak istiyorum benim değerlerim şu şekilde;
10.gün : 34.04
12.gün : 72.4
14.gün : 236.76
16.gün : 582.75
Sizce ikiz gebelik ihtimalim var mıdır? birde kese kaçıncı gün görülüyor? Yardımcı olursanız sevinirim.. Şimdiden teşekkür ederim..
canımcımım bu konu hakkında pek bı bılgım yok ama bize anlatırmısın tedavı sürecını.... Arkadaslarada banada fıkır olur en azındann
canımcımım bu konu hakkında pek bı bılgım yok ama bize anlatırmısın tedavı sürecını.... arkadaslarada banada fıkır olur en azındann
inşaalah güzel sonuç alacaksın canım..kötüye neden hazırlıyorsun inşaallaha oşa keyfini kaçırmışsındır...normalde böyle sabahın körü kalkmam,üstelik bugün öğlenciyim, ama işte saat 8 de kan verdim,2 gibi alıcam sonucu,zor beee :) ne kadar güçlü olmaya çalışsam da,nası bakıcam gibi geliyo sonuca,herşeye hazırlıorum kendimi o yüsden,ölüm yok ya ucunda (şimdi böyle diorum ama muslukları açarım tabi gene de) güzel bi gün olsun hepimiz için,sevgiler,öptm!
süper bir haber Rabbim sağlıklı bir hamilelik geçirip sağlıcakla kucağına almayı da nasip etisn...darısı bizim ve tüm isteyenlerin başına inşaallahMerhaba kızlar ;
Dün testimi yaptım ögleden sonra aldım sonucumu
Vee vee hamileyim şükürler olsun
Rabbim kucagıma aldıgım gunlerıde gosterır inş.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
olur canım bu kadar stresli bir dönemde herşey tüm değerlerimiz sürekli değişiyor gün şaşmayan hatta beklenenden bir gün önce adet olan ben adet olamaza oldum söktürücülerle oluyorum artık....inşaalah çok gecikme gelir sters yapma relaks ol..yeşil çay falan içTopla gel topla gel dıycez sana
yerım senın fıtnesını senın gobusunde ıkız var ve bır tanesı kız bak dıyım ıcımden hep kız gecıyor sana ....
yanılabılrıımde ama bılmıyom oyle yanı....
ya benım gecene aya gore 15 de adet olmam lazım hadı desem ılaclardan fln gecıkıyom dıye beklıyom oyuzdende ılac fln alamıyom ıste ılhamur fln ıcıyom bakalım...
adetım daha fazla gecıkmesın dıye ugrasıyorum ama bakalım
2010 yılı mayıs ayında eşimin azospermi olduğunu öğrendik, haziran ayında izmirde ilk m.tese yapıldı sperm bulunamadı evlatlık edinin çocuğunuz olamaz dendi. 2010 eylül ayında kaan hocayı bulduk, eşim dna örneği verdi 2 ay sonucu bekledik ve kasım ayında ankaraya gittik, kaan hoca tedaviye başladı ve 2011 nisan ayında ikinci m.tese oldu o zmn sperm çıktı ve donduruldu. 2011 haziranda dondurulmuş spermle ilk tüp bebeği denedik olmadı, 2011 ekimde aynı anda tedavi olduk ve taze spermle denendi yine negatif, şubat 2012 de dondurulmuşlarla 3.yü denedik yine negatif. 29.mart.2012de eşim teseye bende opuya girdim yine taze olarak 4. Denememize başladık, 15 yumurta toplandı 11 tanesi iyiydi 6 tane döllendi 2 tane 1.kalite 3.gün embriyosu kondu. 11 nisanda test yaptım 10.günümdü 34.04, 12.gün 72.4,14.gün 236.76,16.günde 582.75 çıktı. Inşallah rabbim muaffak eder çocuklarımı kucağıma almayı nasip eder.. Kaçıncı günde kese görülüyor bilmiyorum. 12.günden 10 gün sonra mı yoksa 7 gün sonramı? Değer 1500 ü geçincede kese görülüyor deniyor. Acaba 3 boyutluda çıkmazsa bile 4 boyutluda çıkar mı ki? Kafam çok karışık..
Evet cnm esim destek oluyor gece sabah anasını görünce kedi oluyor anlamadım gitti attım 2sinide evden deirmişim anam ben bulaşmam bunlara adam gece yatakta pek iyi sabah anaci uyanıyor sabah diyor. Ki çok yoruldum senin idare etmen lazım ben aranızda kalıyorum sizin pardon dedim anne senin sorun senin ben idare edilecek insan olsa karşımda idare ederim ama neyse şükür gitti insan bir giderken t eder 24gundur 3ogun önüne koydum önünden aldım herseyini ayağına verdim hiç tık demeden gitti insallh bir daha da gelemez evimeohhhhhhhhhhhh cok sevındım canımmmmm
esının senı anlaması destek olması cok guzel
hanı dıyebılır arada gelıyor dayan katlan fln dıye ....
evet guzel haberler gelıcek onalrdan ve cok guzel bır gun olacakkkkk
Cnm benim Rabbim sana meleğini tedavisiz göndersin insallh hersey bizim icin sabır diyemiyorum biz insanız iste hersey istediğimiz gibi olsun istiyoruz hepimiz ama hayat bu hepimizin imtihanı farklı farklı insallh Rabbim yüzünü güldürsün bebegin kendiliğinden gelsin sanaGunsydin kizlar sagolun beni merak edenler olmus
malesef tahmin ettigim gibi yine olmadi
belkide rabbim benim anne olmami istemiyor daha fazla zorlamanin anlami varmi bilmiyorum
bugun evime donecegim nasil giderim bilmiyorum ben o evden cikarken bebegimle donecegim demistim
neyse benim anne olma umudum bitti artik allah bu yolda sizlerin yolunu acik etsin
Ay hadı az kaldı sonuca heyecan yaptım şimdinormalde böyle sabahın körü kalkmam,üstelik bugün öğlenciyim, ama işte saat 8 de kan verdim,2 gibi alıcam sonucu,zor beee :) ne kadar güçlü olmaya çalışsam da,nası bakıcam gibi geliyo sonuca,herşeye hazırlıorum kendimi o yüsden,ölüm yok ya ucunda (şimdi böyle diorum ama muslukları açarım tabi gene de) güzel bi gün olsun hepimiz için,sevgiler,öptm!
tamam, idrar testi yok
2010 yılı mayıs ayında eşimin azospermi olduğunu öğrendik, haziran ayında izmirde ilk m.tese yapıldı sperm bulunamadı evlatlık edinin çocuğunuz olamaz dendi. 2010 eylül ayında kaan hocayı bulduk, eşim dna örneği verdi 2 ay sonucu bekledik ve kasım ayında ankaraya gittik, kaan hoca tedaviye başladı ve 2011 nisan ayında ikinci m.tese oldu o zmn sperm çıktı ve donduruldu. 2011 haziranda dondurulmuş spermle ilk tüp bebeği denedik olmadı, 2011 ekimde aynı anda tedavi olduk ve taze spermle denendi yine negatif, şubat 2012 de dondurulmuşlarla 3.yü denedik yine negatif. 29.mart.2012de eşim teseye bende opuya girdim yine taze olarak 4. denememize başladık, 15 yumurta toplandı 11 tanesi iyiydi 6 tane döllendi 2 tane 1.kalite 3.gün embriyosu kondu. 11 nisanda test yaptım 10.günümdü 34.04, 12.gün 72.4,14.gün 236.76,16.günde 582.75 çıktı. İnşallah rabbim muaffak eder çocuklarımı kucağıma almayı nasip eder.. kaçıncı günde kese görülüyor bilmiyorum. 12.günden 10 gün sonra mı yoksa 7 gün sonramı? değer 1500 ü geçincede kese görülüyor deniyor. acaba 3 boyutluda çıkmazsa bile 4 boyutluda çıkar mı ki? kafam çok karışık..
2010 yılı mayıs ayında eşimin azospermi olduğunu öğrendik, haziran ayında izmirde ilk m.tese yapıldı sperm bulunamadı evlatlık edinin çocuğunuz olamaz dendi. 2010 eylül ayında kaan hocayı bulduk, eşim dna örneği verdi 2 ay sonucu bekledik ve kasım ayında ankaraya gittik, kaan hoca tedaviye başladı ve 2011 nisan ayında ikinci m.tese oldu o zmn sperm çıktı ve donduruldu. 2011 haziranda dondurulmuş spermle ilk tüp bebeği denedik olmadı, 2011 ekimde aynı anda tedavi olduk ve taze spermle denendi yine negatif, şubat 2012 de dondurulmuşlarla 3.yü denedik yine negatif. 29.mart.2012de eşim teseye bende opuya girdim yine taze olarak 4. denememize başladık, 15 yumurta toplandı 11 tanesi iyiydi 6 tane döllendi 2 tane 1.kalite 3.gün embriyosu kondu. 11 nisanda test yaptım 10.günümdü 34.04, 12.gün 72.4,14.gün 236.76,16.günde 582.75 çıktı. İnşallah rabbim muaffak eder çocuklarımı kucağıma almayı nasip eder.. kaçıncı günde kese görülüyor bilmiyorum. 12.günden 10 gün sonra mı yoksa 7 gün sonramı? değer 1500 ü geçincede kese görülüyor deniyor. acaba 3 boyutluda çıkmazsa bile 4 boyutluda çıkar mı ki? kafam çok karışık..
Canlarım ben çıkıyorum gulden le konuştum sesi çok iyidi maşallahRabbim bugün ondn da guzel haberler almayı nasip etsin
Ben de Dr a gidicem aksam üstü uğrarım yazarım size kızım nasıl bugün bebeğim de gergin belli çok oynamadı merak ettim öptüm sizi birde basım ağrıyor benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?