Tüp Bebek Günlüğümüz !

evet yaa bugun çok heyecanlıyım bir yandanda korkuyorum
Rabbime şükürler olsun
5. gün transfer oldu bebişim :)
blast embriyo ne demek ki ben var bilmemek :))

Embriyolar 2 hücre , 4,6 ,8 gibi çoğalıyorlar 4. günden itibaren morula evresi ve 5-6. gün blast evresi başlıyor. Artık embriyo da yüzlerce hücre var demek, sonrası da hatching denen bir evre yani artık embrio dallanmaya başlıyor. 3. güne göre avantajları çok, çünkü bazen 3.günde çok iyi görünen embriyoların 4.günde gelişimleri duruyor. Ama 5. gün embriyosu artık birçok riski atlatmış oluyor o yüzden imkan olursa tercih ediliyor..

canım nedesem ne söylesen boş rabbim sabır versin umudunu hiç yitirme.....................

canım ya inşallah herşey yolunda gider olsunda 2 ayda beklersin sonucu güzel olsun dimi....

Merhaba kızlar ;
Dün testimi yaptım ögleden sonra aldım sonucumu
Vee vee hamileyim şükürler olsun
Rabbim kucagıma aldıgım gunlerıde gosterır inş.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

amin canım tebrik ederim canım benim eşimde sorun var bende umuttayım dokturmuz süleyman bey eşiminkide emre bey ben adamı çok beğendim ya inşallh bizde göbuşumuze bebşi koyarız...

ay çok güzel haber rabbbım ......................

Canım benım sakın cayma cektır...
dıs agrısı cok cektım cok kotu yaaaa rabbım tez zamanda butun agrılarını gecırısın hamıslıgın tadını bol bol cıkartsın sana ıns...
nerde yutacak senden once anlıoy olayın ne oldugunu
sımdı sor anne baba evde ne yapıyor de opusuyorlar dıyorlar hanı oyle bı program vardıya

cnm malesefffff
12 gun ve degerı 0 yukselmez .....tabı rabbımden umıt kesılmez ama negatıf sonuc malesefff
5ın ustu gebe sayılıyorrr

artık yukselmez canımmm benım ılk 3 denememde 0,1 dı 4 denemem 2 idi... yaniii 10 kusur olsa bile yıne umut cok azzzzzzzz cok üzgunummm bendede bı problem yok eşimde var ama olmayınca olmuyo... bu iş iki kişilik... yanı anne yada babanın saglıklı olmasıı cokta önemlı deıll..

Kızlar merhaba, bişiy sormak istiyorum benim değerlerim şu şekilde;
10.gün : 34.04
12.gün : 72.4
14.gün : 236.76
16.gün : 582.75
Sizce ikiz gebelik ihtimalim var mıdır? birde kese kaçıncı gün görülüyor? Yardımcı olursanız sevinirim.. Şimdiden teşekkür ederim..

pek bHCG değerinden anlaşılmıyormuş, ama değerlerin iyi katlanmış özellikle 12-14. gün arası , bence olasılık var. Kese de 5 haftalık olunca görünüyor.

canımcımım bu konu hakkında pek bı bılgım yok ama bize anlatırmısın tedavı sürecını.... arkadaslarada banada fıkır olur en azındann

canımcımım bu konu hakkında pek bı bılgım yok ama bize anlatırmısın tedavı sürecını.... Arkadaslarada banada fıkır olur en azındann

kese 10 gun sonra gorunuyor benim nısan 16 dıydı test gunum
26 nısanda ıns keseye bakıcaz doktorum oyle soyledı.
Hayırlı olsun canım senınde

Kese 10 gun sonra gorunuyor benim nısan 16 dıydı test gunum
26 nısanda ıns keseye bakıcaz doktorum oyle soyledı.
Hayırlı olsun canım senınde

canımcımım bu konu hakkında pek bı bılgım yok ama bize anlatırmısın tedavı sürecını.... arkadaslarada banada fıkır olur en azındann

2010 yılı mayıs ayında eşimin azospermi olduğunu öğrendik, haziran ayında izmirde ilk m.tese yapıldı sperm bulunamadı evlatlık edinin çocuğunuz olamaz dendi. 2010 eylül ayında kaan hocayı bulduk, eşim dna örneği verdi 2 ay sonucu bekledik ve kasım ayında ankaraya gittik, kaan hoca tedaviye başladı ve 2011 nisan ayında ikinci m.tese oldu o zmn sperm çıktı ve donduruldu. 2011 haziranda dondurulmuş spermle ilk tüp bebeği denedik olmadı, 2011 ekimde aynı anda tedavi olduk ve taze spermle denendi yine negatif, şubat 2012 de dondurulmuşlarla 3.yü denedik yine negatif. 29.mart.2012de eşim teseye bende opuya girdim yine taze olarak 4. denememize başladık, 15 yumurta toplandı 11 tanesi iyiydi 6 tane döllendi 2 tane 1.kalite 3.gün embriyosu kondu. 11 nisanda test yaptım 10.günümdü 34.04, 12.gün 72.4,14.gün 236.76,16.günde 582.75 çıktı. İnşallah rabbim muaffak eder çocuklarımı kucağıma almayı nasip eder.. kaçıncı günde kese görülüyor bilmiyorum. 12.günden 10 gün sonra mı yoksa 7 gün sonramı? değer 1500 ü geçincede kese görülüyor deniyor. acaba 3 boyutluda çıkmazsa bile 4 boyutluda çıkar mı ki? kafam çok karışık..

inşaalah güzel sonuç alacaksın canım..kötüye neden hazırlıyorsun inşaallaha oşa keyfini kaçırmışsındır...
Merhaba kızlar ;
Dün testimi yaptım ögleden sonra aldım sonucumu
Vee vee hamileyim şükürler olsun
Rabbim kucagıma aldıgım gunlerıde gosterır inş.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
süper bir haber Rabbim sağlıklı bir hamilelik geçirip sağlıcakla kucağına almayı da nasip etisn...darısı bizim ve tüm isteyenlerin başına inşaallah
olur canım bu kadar stresli bir dönemde herşey tüm değerlerimiz sürekli değişiyor gün şaşmayan hatta beklenenden bir gün önce adet olan ben adet olamaza oldum söktürücülerle oluyorum artık....inşaalah çok gecikme gelir sters yapma relaks ol..yeşil çay falan iç
Güldenimiz serum alıyormuş..ohss riski için herşey yolunda inşaallah embriyoları takip ediliyor şu an da güzel haberlerle dönmesini bekliyoruz evine..

tebrikler canım ama en önce yılmadığın için seni tebrik ederim bende 4.denememi yapacağım bende izmirdeyim bizde kaan hocaya gidiyoruz sen tedavilerini nerde oldun anlatırmısın biraz bizde ilk 2010 yılında öğrendik sıkıntılarımızı ogünden beride uğraşıyoruz seni tekrar tebrik ederim azminizden ve sabrınızdan ötürü rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin canım çok mutlu oldum bana da umut oldun.....

Evet cnm esim destek oluyor gece sabah anasını görünce kedi oluyor anlamadım gitti attım 2sinide evden deirmişim anam ben bulaşmam bunlara adam gece yatakta pek iyi sabah anaci uyanıyor sabah diyor. Ki çok yoruldum senin idare etmen lazım ben aranızda kalıyorum sizin pardon dedim anne senin sorun senin ben idare edilecek insan olsa karşımda idare ederim ama neyse şükür gitti insan bir giderken t eder 24gundur 3ogun önüne koydum önünden aldım herseyini ayağına verdim hiç tık demeden gitti insallh bir daha da gelemez evime Cnm şıkkın bak esim 2saat oldu gideli hiç aramadı beni ve ben 1hafta yalnız kalicam evde kesin laflar karıştırmıştık oğluna uçakta o huyumuzda var çünkü neyse Rabb'ime havale ettim kendilerini ben de şimdi Dr U aradıysa bebeğimi görmeye gidicem çok ihtiyacım var çünkü ona O'dan gidicem deli gibi alışveriş yapicam k kartından ödesin bana ne
Cnm benim Rabbim sana meleğini tedavisiz göndersin insallh hersey bizim icin sabır diyemiyorum biz insanız iste hersey istediğimiz gibi olsun istiyoruz hepimiz ama hayat bu hepimizin imtihanı farklı farklı insallh Rabbim yüzünü güldürsün bebegin kendiliğinden gelsin sana
Ay hadı az kaldı sonuca heyecan yaptım şimdi

tamam, idrar testi yok

Cnm pisicikler dogurdumu merak ettim

Cnm maşallah Rabbim kucağında almayı nasip etsin bebeğini benim bildigim 1500 U geçin e görülüyor fakat Benm üstten 8.haftada görüldü benim rahim beledonuktu çünkü fakat alttan 5.haftada kesemizi ve icinde ki yolk U görmüştü Dr hatta demiştik yolk gördük yani bu kesenin bozulmayacağız anlamına geliyor belki seninde Dr alttan muayene ile görür hayırlı olsun

Canlarım ben çıkıyorum gulden le konuştum sesi çok iyidi maşallah Rabbim bugün ondn da guzel haberler almayı nasip etsin

Ben de Dr a gidicem aksam üstü uğrarım yazarım size kızım nasıl bugün bebeğim de gergin belli çok oynamadı merak ettim öptüm sizi birde basım ağrıyor benim

ayyyyyyyyyyyyyyy cok sevındımmmmmmmmmmmm yaniii caba gösterınce oluyooooo bizde suan kaan hocaya gıdıyoruz... bızde sperm bulundu 5. denememeı onla yapcam ınsallh... sen butun denemenı kaan hoca gözetımındemı yaptın tatlımm.. cok soru sorduysam kusura bakma sevındırık oldummm senın için..

gecmıs olsun tatlım... bebısın basının agrıdıgını bılıyo seni üzmüyoo annesi.... guldenede slm söle konusursan tekrar öpüldün canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…